کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این سخنان موافق هستید؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالی که شش ماهش عزاداری هست دیگر ارزشی ندارد
۱۷:۵۷, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: rahim1.jpg]
سالي که شش ماهش عزاداريه اون عزاداري ديگه ارزشي نداره !
هي ايام خلق ميکنن/ ايام محسنيه جديدا خلق شده !
اون روز ديدم يه کتاب اينقدر ( قطور ) برا حضرت محسن نوشتن کسي که به دنيا نيومده ! بعد از طرف پرسيدم شما کل کتاباي که چاپ کردي برا حضرت زهرا به اين قطر نميرسه چطور برا حضرت محسن با اين قطر کتاب نوشتي !
ايجور که شما ايام درست ميکني اقا جان بايد کل سال که عزاداري کنيم
و مردم به کارشون نميرسن

اینها بخشی از سخنان استاد رحیم پور ازغدی هست که باعث توهین های ناروایی به ایشان شد.

برای دانلود اینجا را کلیک کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، علی املشی ، sarallah ، سرباز منتظر ، عبداللهی ، Anti gods ، azade ، دل خسته ، آفتاب ، bagheri4 ، Mohammad Trust ، m.hossein ، مجتبی110 ، سدرة المنتهی ، 1441361
۱۸:۳۶, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
خب اونایی که ایام محسنیه خلق کردن باید توهین کنن دیگه براشون مهم نیست براشون مهم نبست ابهت عزادری اءمه با این کارای من دراوردی ریخته می شه یاهنه...من این سخنرانی رو دوبار گوش دادم و واقعا خوب بود و حرفاشون کاملا صحیح بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mortozpasha ، آفتاب ، عبدالرحمن ، Anti gods ، azade ، bagheri4 ، Agha sayyed ، m.hossein ، حضرت عشق
۱۸:۴۶, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
کاملا درسته دیگه مردم نمیتونن از کار و زندگیشون بزنند .ایشون واقعا استاد هستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mortozpasha ، آفتاب ، عبدالرحمن ، boghz
۱۹:۳۵, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

حسن رحیم پور ازغدی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران :

من این سخنان را از سخنان برخی مراجع برگرفتم؛ چند وقت پیش دو نفر از مراجع گفتند آنچه سفارش شده دهه محرم است و اگر بخواهید دهه های دیگری درست بکنید عزاداری سید الشهدا تحت الشعاع قرار می گیرد؛

برخی هم آمدند گفتند "ما دهه چهارم فاطمیه را هم در اسناد پیدا کردیم و بعد دهه محسنیه و انشالله می خواهیم "شهر"(یک ماه) عزاداری محسنیه برگزار کنیم"؛

خب این کارها باعث می شود مردم از عزاداری ها بی زار شوند؛ برخی گفتند علمایی که می گویند دهه های محسنیه و غیره را زیاد نگیرید بی ولایت هستند. من کی گفتم عزاداری برای حضرت محسن(علیه السلام) بدعت است چرا دروغ می گویید؟

من گفتم برخی قالتاق هستند که اسمشان شیعه است؛ این افراد کسانی هستند که در بازار ربا می خورند؛
ولی من کی گفتم شیعیان قالتاق هستند؟ چرا برخی نامردان دروغ می گویند؟
....

ادامه ی صحبت های ایشان...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، نورالسادات ، سید ابراهیم ، رکن الهدی ، Havbb 110 ، azade ، حسن.س. ، میم.حسین.الف ، پارمیس ، یاســین ، Agha sayyed ، m.hossein
۱۹:۴۷, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
بله من هم این سخنان را شنیدم ولی چیزی که من استنباط کردم تقریبا همین موارد بود. یعنی ایشان به شدت و طولانی بودن عزاداری ها انتقاد داشت و در تایید سخنانشون هم از بعضی مراجع گفتند.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، عبدالرحمن ، مصباح ، bagheri4 ، azade ، Hadith ، پارمیس ، boghz ، یاســین ، m.hossein ، مجتبی110 ، دل خسته ، حضرت عشق
۲۲:۱۰, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحیم

نکته ی مهمی که دوستان باید توجه کنند اینه که اولا این سخنان برای تفرقه افکنان و افراد منحرف از علما بسیار سنگین و غیر قابل تحمل بوده و همینها به کمک معاندین شروع به تمسخر و تکفیر آقای ازغدی کردند که لابد اگر بدونن سایر مراجع هم همین نظر رو دارن حکم به تکفیر اونها هم میدن!

=-=-=
بررسی ماجرای دهه ی محسنیه!! و تحریف سخنان و حمله به شخصیت استاد رحیم پور ازغدی :

در حالی که قرنهاست روز شهادت بعضی از ائمه مانند حضرت امام علی النقی و امام محمد باقر علیهم السلام با بی خبری و بی اعتنایی بسیاری از شیعیان پر ادعا به شخصیت و عظمت آن حضرات سپری میشود
حدودا 10سال پیش گروهک فتنه انگیز انجمن حجتیه با کمک فتنه انگیزان داخلی و فرقه ی «شیرازی» بدعتی را به اسم ایام دهه ی محسنیه! (مثل دهه عاشورا) تبلیغ کرده و شروع به گرفتن مراسم و هیئات سازی در بعضی از نقاط کشور مثل تهران و قم ومشهد واصفهان و....کردند این در حالی است که ایامی به اسم محسنیه تا پیش از این هیچگونه سابقه ای در شیعه وعلمای شیعه نداشته است. هدف این انجمن اختلاف انگیز و طرفدارانش فحاشی به خلفا به اسم عزاداری برای محسن ابن علی علیه‌السلام وسپس انتشار نوارها و بعدهاسی دی های این مراسم در مناطق سنی نشین کشور بوده وهست. اشاره استاد رحیم پور ازغدی به ایام محسنیه و درست کردن ایامهای دیگر که قبل از این هیچ سابقه ای در جریان شیعه و علمای شیعه نداشته اشاره ای دقیق بود که پس از این افشاگری همانطور که انتظار می رفت طرفداران این انجمن منحرف به اسم دفاع از عزاداری و واکنش در برابر توهین به عزای اهل بیت! سعی در انحراف اذهان مردم کردند.


شیاطین خوب فهمیده اند که فقط با نام اهل بیت میشود به جنگ مرام و کلام اهل بیت رفت
 اینها خوب فهمیده اند که فقط با نام خدا و توحید میشود خانه ی توحید را نابود کرد
این صهیونیستها خوب فهمیده اند که فقط با اسم عزاداری میشود عزاداری حقیقی را متوقف کرد اینها خوب فهمیده اند که فقط اسلام آمریکایی است که از پس اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله و سلم بر می آید
اینها خوب فهمیده اند
 باید با نام دفاع از ایران باستان به جنگ اعتقادات و فرهنگ و در نهایت موجودیت مردم ایران امروز بروند
 خوب فهمیده اند که فقط با روحانی میشود روحانیت را متوقف کرد
خوب فهمیده اند فقط مراجع قلابی میتوانند شیخ فضل الله نوری را بر سر دار ببرند و حکم به کفر مراجع بدهند همانگونه که خمینی را بهجت را خامنه ای و مکارم و صدر را تکفیر کردند
اینها از ماجرای مردم کوفه و استادان امویشان درس گرفته اند که برای تکفیر حسین به شریح قاضی که قاضی القضات علی بوده نیاز دارند
و برای کشتن حسین باید کوفه را بر علیه امامش بشورانند که عبیدالله ابن زیاد از شام سپاه نیاورده بود و از همان شیعیان ناقص العقل و ناقص الدین کوفه استفاده کرد که حسین را دعوت کرده بودند
 بله شیطان سالهاست از اسلام بر علیه اسلام از مردم بر علیه مردم از شور بر علیه شعور و از انسان بر علیه انسان استفاده میکند
خرافات را به نام دین ترویج میکند و دین را برای بی دینها خرافات نشان میدهد، و این جدی ترین وظیفه انسانهای آگاه است که با عنایت و خواست خدا جلوی تکرار فاجعه ها را بگیرند
والسلام علیکم و رحمة الله

از شما خوبان انتظار میرود با انتشار این متن توطئه را بار دیگر خنثی کنید (لطفا رسانه باشید ودر گروهها و سایر شبکه های اجتماعی و وبلگها به دیگردوستان اطلاع رسانی کنیداجرتان با خدای شهیدان)
http://www.fetan.ir

 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبداللهی ، azade ، حسن.س. ، آفتاب ، مصباح ، Hadith ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، یاســین ، Agha sayyed ، m.hossein ، دل خسته ، حضرت عشق ، Banoo
۲۲:۲۰, ۲۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #7

سلام

(۲۳/آبان/۹۳ ۱۹:۳۵)مصباح نوشته است:  
حضرت محسن(علیه السلام)
ببخشید، بنده متوجه ِ علت «حضرت» خوندن ِ ایشون نمیشم.
(حتماً متوجهید: انکار نمی‌کنم. بلکه وضعیتم «نمی‌دانم» هست، و شما یا دیگرانی که میدونن لطفاً بفرمایید تا إن‌شاءالله بنده رو تصدیق‌کننده بیابید)

ایشون که اصلاً به دنیا نیومده‌اند، پس آیا فقط به این خاطر که پسر امام بوده‌اند «حضرت» خونده میشن؟

پسر امام بودن نمیتونه خودبه‌خود فضل باشه، چون مثلاً (اونطور که آقای رائفی‌پور می‌گفت) یکی از برادران امام حسن عسکری(علیه السلام) با دشمنانشون همکاری می‌کرده تا به درون خونه‌ی ایشون بره و جاسوسی کنه که آیا پسری متولد شده یا نه.
بنابراین پسر امام بودن نمیتونه خودبه‌خود فضل باشه.

همونطور، وقتی ائمه(علیهم‌السلام) مدح میشن، بخاطر کارهاشون مدح میشن.
مثلاً:
برو ای گدای مسکین در خانه علی زن ------ که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را

بجز از علـی که گوید به پسر که قاتل من ------ چو اسیر تست اکنون به اسیر کن مدارا

بجز از علــی که آرد پسری ابوالعجائب ------ که علم کند به عالم شهدای کربلا را

چو به دوست عهد بندد ز میان پاکبازان ------ چو علی که میتواند که بسر برد وفا را

نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت ------ مـتـحـیـرم چـه نـامـم شـه مـلـک لافـتـی را

هرگز اینطور نیست که ائمه بخاطر چیزی جز خدایی بودن ِ کارهاشون مدح بشن.
پس چطور میشه کسی که هرگز متولد نشده و هیچ کاری ازش به ثبت نرسیده، مدح بشه؟

البته سلام فرستادن(یعنی «علیه‌السلام») هرگز بد نیست، اما این سلامی که به ائمه می‌فرستیم، مسلماً بخاطر همین خدایی بودنشون هست، نه اینکه چون صرفاً پسر امام قبلی بوده‌اند!!

خوشحال میشم بنده رو از این ابهام خارج بفرمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۲:۳۲, ۲۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در فرهنگ اهل بیت هر کسی یک شان و مقامی داره

پیامبر برای اشیاء خودشون هم اسم میزاشتن

حالا چه برسه به فرزند امیرالمومنین علیه السلام

پس این اسم یه امر کاملا طبیعی و بدیهیست

اما شما داری از چیزی میگی که اتفاق نیفتاده

چون مثلا جعفر فلان کار رو کرد دیگه باید به همه بدبین باشیم؟

یک نوزاد که هنوز به دنیا نیومده معصومه دیگه ... نیست؟

دوم اینکه در راه دفاع از اهل بیت جونش رو از دست داده و شهید محسوب میشه

سوم اینکه طبق برخی احادیث مصداق اصلی آیه بای ذنب قتلت ایشون هستند

در شان و مقامشون همین ها که گفتم کافیه تا از پیشوند حضرت در موردشون استفاده کنیم

خدا میدونه اگر به دنیا میومدن چه شخصیتی میشدند مثل حضرت علی اصغر علیه السلام

این جواب کافی بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نجف آبادی ، آفتاب ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، یاســین ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، مصباح ، حضرت عشق ، Banoo
۲۳:۴۲, ۲۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۶:۲۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #9

لحن این ارسال اشتباه برداشت نشه. به صورت بحث جدی خونده بشه، نه به صورت دعوا.

(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  در فرهنگ اهل بیت هر کسی یک شان و مقامی داره

پیامبر برای اشیاء خودشون هم اسم میزاشتن

حالا چه برسه به فرزند امیرالمومنین علیه السلام

پس این اسم یه امر کاملا طبیعی و بدیهیست
آیا من گفتم چرا ایشون اسم داشتن؟

(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  اما شما داری از چیزی میگی که اتفاق نیفتاده

چون مثلا جعفر فلان کار رو کرد دیگه باید به همه بدبین باشیم؟
آیا من گفتم بدبین باشیم؟

(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  یک نوزاد که هنوز به دنیا نیومده معصومه دیگه ... نیست؟
هست!
همه‌ی نوازادهای دنیا همینطورند!!!

(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  دوم اینکه در راه دفاع از اهل بیت جونش رو از دست داده و شهید محسوب میشه
«در راه دفاع از اهل بیت» ؟
یعنی شما ادعا می‌کنید که یک انسان میتونه پیش از تولد در راهی قدم برداره؟

(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  سوم اینکه طبق برخی احادیث مصداق اصلی آیه بای ذنب قتلت ایشون هستند
برفرض که همینطور باشه.
درسته که ستوده شدن به یک صفت نیکو توسط خداوند در قرآن کریم نشونه‌ی شأنی عظیم هست، اما آیا صرف ِ اشاره‌ی خداوند در قرآن کریم بدون هیچ اشاره‌ای به صفتی نیکو رو نشونه‌ی شأن میدونید؟

(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  خدا میدونه اگر به دنیا میومدن چه شخصیتی میشدند مثل حضرت علی اصغر علیه السلام
خودتون میگید خدا میدونه.

(۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)عبدالرحمن نوشته است:  این جواب دم دستیش بود
ویرایش: اشتباه کرده بودم.
«جواب دم‌دستی» یعنی زود و تند جواب دادید، ولی بنده گفتم «دم‌دستی کار کردن» یعنی بی‌دقتی.
اشتباهم رو می‌پذیرم و معذرت میخوام.
۲۳:۵۳, ۲۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۰:۱۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
یعنی یه مواقعی از سوراخ سوزن رد میشی و یه مواقعی از در دروازه رد نمیشی

برخی مواقع فکر میکنم هکت کردن!!

من خواستم کامل توضیح بدم

همه نوزادهای دنیا فدای یه تار موی فرزند حضرت زهرا

میشه اصلا قیاس کرد؟

طبق حدیث چنین چیزی هست و فرض هم نیست

فکر کنم جواب کافی رو دادم

وقتی تبری شما اینطور میشه

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid281295

تولی شما هم اینطور میشه