|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۰, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
نقل قول:19 سال سن از خدا گرفتم یه بار نتونستم زیارت عاشورا رو تا آخر بخونم. یا وسطاش گم می کردم خط تو خط می شد. یا آخراش وقت کم می یاوردم ولش می کردمپس شما هم جزو افتخارات تالار محسوب میشید ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۰/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۳ ۲۰:۲۰ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
6مین نفر منم هستم می دونم دیر اومدم اما تو همین 10 روز هم به دعای خیر شما امیدوارم دوستان
|
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
سلام چلچله ها
![]() چلتون قبول حق. امروز چهلمین روز بود. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم من که سرشاراز حس خوبم ![]() بچه ها لطفا همه ی بچه های تالار رو دعا کنید. ممنونم از همراهیتون. ان شاالله همیشه حالتون خوب باشه... |
|||
|
|
۰:۲۵, ۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام چندباری خواستم این رو بنویسم گفتم شاید دوستان برداشت درستی نداشته باشن قصدم خیره... فکر میکنم اگه به این تاپیک سربزنید بد نباشه... و یه برنامه ای برای خواندن این استغفار هفتاد بندی... چون همونطور که توی یکی از بندهاش نوشته، از خدا استغفار میکنیم به خاطر گناهانی که روزیمون را عقب میندازه و یکی از مهمترین روزی ها، همسرخوب هست... کلا جهت افزایش رزق و روزی استغفار توصیه شده... جدای از همه این حرفها، متن خیلی خیلی قشنگی داره ... http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1028.html التماس دعا یاعلی در پناه حق |
|||
|
|
۰:۳۲, ۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
انشاال... که اوناایی که مجردن سروسامون میگیرن
و ارزوی بهترین ها براشون دارمما که ازدواج بکن نیستیم ینی اگه هم بخوایم نمیشه چون مشکل پشکل جسمی داریم :دی شما برید حال کنید من میمونم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,322 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

و ارزوی بهترین ها براشون دارم