کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور پاسخ مخالفین رو بدم؟
۲۳:۴۸, ۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۳ ۱۶:۳۶ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #1

سلام و خسته نباشید
مستقیم میرم سر اصل مطلب و از شما ها درخواست کمک دارم.
من چطوری میتونم جواب کسانی رو بدم که مخالف این دین هستن . همش میگن دین مملکتو خراب کرده یا از دین دارن بد استفاده میکنن و یا همش از مسئولین میگن ( شاید بعضی از حرفاشون درست باشه در این مورد ) و میگن 300 میلیون دلار رو تو این مملکت هپولی کردن و همه راه دزدی رو یاد گرفتن و حتی رهبر عزیزمون رو هم بد میدونن و میگن رهبر همه چی رو بهم ریخته و ...

خسته شدم از این حرفا واقعا خسته شدم. اگرم بخوام جواب بدم میگن تو بچه ای و حالیت نیست در صورتی که اون تحقیقاتی که من انجام میدم و مستندات و مقالاتی که میخونم رو هیچ کدومشون انجام نمیدن در واقع ( نمیدونن دنیا دست کیه ) و همش حرف های همدیگه رو کپی پیست میکنن و میگن .
من استاد رائفی پور نیستم که بتونم در جا جواب دندون شکنی بدم سوادشم ندارم.
ازتون خواهش میکنم از بزرگوارانی که واقعا میتونن جواب دندون شکن بدن میخوام که بهم کمک کنن
لطفا حرف هایی که همه میدونن نزنین خواهش میکنم اونایی که واقعا میتونن جواب درست درمون بدن Reply کنن چون میخوام جمع بندی کنم.
پیشاپیش از همگی ممنونم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ABCDE ، رکن الهدی ، مجید املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۹, ۶/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۳ ۲۲:۳۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۶/آذر/۹۳ ۱۲:۰۲)رکن الهدی نوشته است:  با اجازه آقای شهید من یکی از شبهاتی که داره رایج می شه رو بگم چون خودمم در جوابش موندمHuh
چند وقتی هست که شعار فرزند کمتر زندگی بهتر جای خودش رو داده به فرزند بیشتر...
سوال مردم اینه چرا از اول اون شعار رو مطرح کردن چرا اون سیاست فرزند گمتر رو اجرا کردن برای فرزند سوم این همه محدودیت گذاشتن حلوی بارداری و توانایی باروری خانوم ها وآقایون رو تو اون سالها بستن. و اینهمه خیانت کردن به این مردم اینهمه بهشون ظلم کردن و جلوی بچه دارشدن یه نسل رو به صورت کامل گرفتن اما حالا دیدن که شیعه داره کم می شه سنی وهابی زیاد حالا بیایم فشار بیاریم که بچه بیارین...کی جواب اون خیانت 20ساله رو می ده ...البته خب آدما توهینهای زیادی هم می کنن و راس همه رهبری رو مقصر می دونن واسه این مشکل...شما باشید چی می گید...ببنید من یکی از نزدیکانم پزشک زنان هست ودقیقا توی اون دوران این سیاست بهشون ابلاغ می شد که مردم رو تشویق کنید به صورت کامل راههای بارداری شون رو ازبین ببرت که این واقعا وحشتناکه.
وهمین ها هر روز که می گذره مردم رو بی اعتماد تر می کنه سیاست هایی که به راحتی عوض می شن...

دقیقا درست میگید خب وقتی این شکلی سیاست های کلان یک کشور تغییر میکنه شما توقع داری اعتمادی باقی بمونه؟؟خب این تصور برای هر کسی پیش میاد که این تغییر موضع ناگهانی به سبب کمبود جمعیت نیست و بخاطر مسائل سیاسی هست چون اگه بخاطر کمبود جمعیت باشه باید چندین سال پیش این مشکل شناسایی و به مردم اطلاع رسانی میشد. مردم هم وقتی میبینن که باید قربانی مسائل سیاسی بشن خوب حرصشون در میاد.

(۶/آذر/۹۳ ۱۲:۱۰)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

خب اینا رو که دولت های قبلی باید پاسخ بدن که چرا اینکارو کردن! فرمان رهبری نبوده که ایشون پاسخگو باشن!

وزارت بهداشت زیر نظر بیت رهبریه یا وزارتخونه دولته؟

خیلی از کسانی که چنین ایرادهایی میگیرن نظام سیاسی ایران رو نمیدونن چه ساختاری داره. بهشون بگید یک دور قانون اساسی رو مطلعه کنن اگر بازم اشکال داشتن بیان مطرح کنن

بله وزارت بهداشت زیر نظر دولته ولی سیاست هایی که بهشون ابلاغ میشه از طرف دولت نیست.
شما هر چقدر که قانون اساسی ایران رو مطالعه کنید متوجه میشید متاسفانه چیزی به اسم فراتر از قانون هم وجود داره.
وگرنه ما خودمون هم میدونیم باید مطالعه کرد قانون اساسی کشور رو.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: "شهید"
۰:۰۱, ۷/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۳ ۰:۰۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #22

بسم الله الرحمن الرحیم

یه دور فقه کلان باید تدریس کنیم گویا Smile

نقل قول:پس چرا اسمش جمهوری اسلامیه ومردم باید پشتش وایسن؟
بخاطر اسلام. بخاطر اینکه نیت ها فاسد نیست و جهت حرکت به سمت افساد نیست و ان شاء الله قراره روز به روز بهتر بشیم کما اینکه در سی و شش سال گذشته شدیم

نقل قول:پس چجوری شده این همه دهه 60 ریخته بیرون؟ لابد بوده دیگه.
با لابد و اما و اگر چیزی اثبات نمیشه
هرجای دنیا که جنگ شده در اون برهه زمانی زاد و ولد افزایش یافته (اکثر جاها)

نقل قول:بله وزارت بهداشت زیر نظر دولته ولی سیاست هایی که بهشون ابلاغ میشه از طرف دولت نیست.
سند ؟ منبع؟ مدرک؟ ....
منظورتون از سیاست چیه؟

نقل قول: شما هر چقدر که قانون اساسی ایران رو مطالعه کنید متوجه میشید متاسفانه چیزی به اسم فراتر از قانون هم وجود داره.
وگرنه ما خودمون هم میدونیم باید مطالعه کرد قانون اساسی کشور رو.
مثال؟ سند؟ منبع؟ ...

=-=-=
ببینید دوستان اینجوری نمیشه به نتیجه رسید. هر شبهه ای که مطرح میشه باید با سند و منبع و بدون مداخله ی نظرات شخصی شما باشه. ما مسئول کارای دولت ها نیستیم چه برسه به مسئول نظرات شخصی شما !

اگر تا اینجاش جواب دادم بخاطر شما عزیزان بوده که کلیات دفاع از حکومت اسلامی دستتون بیاد و اینکه برخی از معاندین اگر میان و مطالعه میکنن خیال نکنن ما هیچ جوابی نداریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: "شهید" ، Banoo
۱:۲۷, ۷/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۳ ۲:۰۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #23
آواتار
آقای Havbb 110

شما واقعا سند و منبع میخوای؟؟؟

شما مگه توی این کشور زندگی نمیکنی؟؟با سیستم اینجا آشنا نیستی؟؟

نیت ها فاسد نیست نه؟؟؟اگه نیت ها فاسد نیست پس چرا فساد هست؟؟

مگه دولت نبود که مخالفت کرد با این طرح عجیب و غریب فرزند آوری و قوانین عجیب تر از خودش؟؟پس توی همین یه مورد این

دستور فرزند آوری از طرف دولت نمیتونه باشه.

من دیگه چیزی نمیگم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: "شهید"
۲:۰۳, ۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #24

(۷/آذر/۹۳ ۱:۲۷)کوروش کبیر نوشته است:  آقای Havbb 110

شما واقعا سند و منبع میخوای؟؟؟

شما مگه توی این کشور زندگی نمیکنی؟؟با سیستم اینجا آشنا نیستی؟؟

نیت ها فاسد نیست نه؟؟؟اگه نیت ها فاسد نیست پس چرا فساد هست؟؟

من دیگه چیزی نمیگم.

بحث منم همین بود همه حرف های همو کپی پیست میکنن اما هیچ کدومشون نمیتونن دلیل بیارن جز یه مشت اراجیف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲:۱۱, ۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
(۴/آذر/۹۳ ۲۳:۴۸)"شهید نوشته است:  سلام و خسته نباشید
مستقیم میرم سر اصل مطلب و از شما ها درخواست کمک دارم.
من چطوری میتونم جواب کسانی رو بدم که مخالف این دین هستن . همش میگن دین مملکتو خراب کرده یا از دین دارن بد استفاده میکنن و یا همش از مسئولین میگن ( شاید بعضی از حرفاشون درست باشه در این مورد ) و میگن 300 میلیون دلار رو تو این مملکت هپولی کردن و همه راه دزدی رو یاد گرفتن و حتی رهبر عزیزمون رو هم بد میدونن و میگن رهبر همه چی رو بهم ریخته و ...

خسته شدم از این حرفا واقعا خسته شدم. اگرم بخوام جواب بدم میگن تو بچه ای و حالیت نیست در صورتی که اون تحقیقاتی که من انجام میدم و مستندات و مقالاتی که میخونم رو هیچ کدومشون انجام نمیدن در واقع ( نمیدونن دنیا دست کیه ) و همش حرف های همدیگه رو کپی پیست میکنن و میگن .
من استاد رائفی پور نیستم که بتونم در جا جواب دندون شکنی بدم سوادشم ندارم.
ازتون خواهش میکنم از بزرگوارانی که واقعا میتونن جواب دندون شکن بدن میخوام که بهم کمک کنن
لطفا حرف هایی که همه میدونن نزنین خواهش میکنم اونایی که واقعا میتونن جواب درست درمون بدن Reply کنن چون میخوام جمع بندی کنم.
پیشاپیش از همگی ممنونم .

حالا شما چرا فکر میکنی اونا اشتباه میگن؟؟

شاید توی خیلی از موارد حرفاشون درست هم باشه و اونام تحقیقات خودشونو کرده باشن و متوجه مسائلی شده باشن.
۴:۵۶, ۷/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۳ ۴:۵۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #26
آواتار

کلیت سوال شما این بود که که می خواید بدونید چطور جواب مخالفین رو بدید.
لذا من یک پاسخ کلی به شما میدم. این همون طرحیه که معمولا خودم در بحث ها با چنین چارچوبی قدم بر میدارم.

نکته ی اول: آیا سوالی که مطرح شده اصلا از پایه و اساس درست هست؟ آیا سوال کننده برای مطلبی که عنوان می کنه دلیل و برهانی هم داره یا صرفا یکسری اطلاعات روزنامه ای و پراکنده ارائه می کنه که سندیتی نداره. درواقع آیا اصلا مطلب فرد از پایه و اساس موضوعیت داره؟!
برای من بسیار اتفاق افتاده که فرد سوال کننده صرفا چیزی رو از یکی شنیده و اون رو با حب و بغض خودش سنجیده. یاخوشش اومده یا بدش؛ یا پذیرفته یا رد کرده! وقتی اینطوره خب معلومه که حتی نخواهد تونست از موضعی که داره دفاع بتونه بکنه.

نکته ی دوم: آیا فرد سوال کننده هیچگاه به دنبال پاسخ سوالش به صورت علمی و از مجرای درست خودش بوده؟!
این خیلی نکته ی مهمیه. بارها و بارها برام اتفاقا افتاده که فردی یک سوالی تو ذهنش به وجود اومده که اکثرا هم از افراد ناآگاه شنیده. مثلا فرض کنیم سوال یک سوال شرعی هست و طرح یک شبهه. اولین چیزی که من همیشه از اون فرد میپرسم این هست که آیا تا به حال سوالش رو از فردی که در این جوزه تخصص داره پرسیده؟! و با کمال تاسف میتونم بگم که در حدود صد در صد افراد هیچ وقت سوالشون رو از فرد آگاه به اون مسئله نپرسیدن!!!
به نظرم شما این چه مفهومی میتونه داشته باشه؟!
آبا این مفهموم رو نداره که فرد اصلا به دنبال پاسخ نمیگرده!
و در خوشبینانه ترین حالت اصلا راه و روش رسیدن به یک پاسخ دقیق رو بلد نیست و این ناآگاهی باعث میشه نتونه مجرای درستی رو پیدا کنه تا پاسخش رو بگیره.

نکته سوم و مهمترین نکته. نقطه ی مشترکی بین خود و سوال کننده بیابید تا پایه و اساسی باشه تا هردو طرف رو بتونه قانع کنه. به عنوان مثال نقطه ی مشترک دو فرد شیعه که به اسلام با خوانش قرآن و اهل بیت معتقد هستن همان کتاب خدا و صحبت ائمه و معصومین میتونه باشه.
مثال دیگه. فرض کنیم سوال کننده اصلا فرد مذهبی و دین داری نیست. پس بازم هم باید به دنبال نقطه ی مشترک بگردید. نقطه ی مشترک مهمی که میشه بهش تکیه کرد چه به عنوان یک فرد مسلمان و چه بعنوان یک فرد غیر دین دار علم و عقل هست. وقتی نقطه ی مشترک رو یافتید آنگاه میتونید پاسختون رو بر همون اساس بدید. وقتی شما بتونید در دایره ی نقطه ی مشترک بحث کنید و پاسختون در دایره ی این نقطه ی مشترک باشه برای سوال کننده زاه گریزی باقی نگذاشتید.
لذا تکیه ی اصلی من در نکته ی سوم پیدا کردن نقطه ی مشترک بود که از اهمیت زیادی برخورداره برای حصول نتیجه در یک بحث. بعبارت دیگه با پیدا کردن چنین نقطه ای توانستید پاتون رو جای محکمی قرار بدید.

نکته ی چهارم اینکه آیا من به عنوان پاسخ دهنده آگاهی لازم رو در زمینه ی سوال مطرح شده دارم یا خیر. و اینکه قرار نیست من پاسخ هر سوالی رو بدونم تا جواب فردی رو بدم. لذا با یک پاسخ سطحی باعث خواهم شد طرح مسئله همچنان برای فرد باقی بمونه و حتی پررنگ تر بشه. قرار نیست با پاسخ سطحی و ضعیف توجیه کنیم چیزی رو. به اینصورت هیچگاه موفق به پاسخگویی قابل قبول به فرد سوال کننده نخواهیم بود.
لذا در اینگونه موارد بهترین راه راهنمایی فرد به یک منبع معتبر و یا یک فرد آگاه به اون حوزه خواهد بود.
بعنوان تست فرد، ببنید وقتی منبع یا کتاب یا فرد قابل دسترسی رو به فرد سوال کننده مطرح کردید آیا اون به دنبال پاسخ خواهد رفت یا خیر و تلاشی برای دستیابی به پاسخ می کنه یا نه. تجربه نشون داده در اکثر موارد اصلا فرد سوال کننده به دنبال پاسخ نمیره. و بهتر بگیم اصلا دنبال جواب سوالش نبوده. حالا دلیل عنوان کردنش چی بوده؟ میتونه صرفا یک اظهار فضلی بوده باشه، میتونه صرفا خواسته دیالوگی با شما برقرار کنه و به اصلاح حرف خاله زنک بزنه دور همی تا وقت بگذرونه. یا می خواسته شما رو عمدا توی بن بستی گرفتار کنه و ... .

نمیدونم نکته ای رو جا گذاشتم یا خیر. اما سعی کردم کلیتی رو عنوان کنم تا راهگشا باشه. به یک نکته هم توجه داشته باشید که ما مسئول گفتارمون هستیم. مسئول انچه میگوییم هستیم. مسئول تاثیری که روی دیگران میگذاریم هستیم. مسئول هستیم اگر یک باور غلط رو در فردی نهادینه کردیم. لذا مراقب پاسخ هامون باشیم. ما مسئولیم.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، بیداری اندیشه ، Banoo
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا