|
آزار کودکان یکی از نتایج بی توجهی والدین
|
|
۲۲:۳۵, ۱۵/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۱۶:۴۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لینک دانلود: http://hn2.asset.aparat.com/aparat-video...849523.mp4 لطفاً خانم های باردار و شیرده و کسانی که بیماری قلبی دارن نگاه نکنن. من هیچ توضیحی نمیدم جز این که من طی 3 مرحله تا آخر این کلیپ رو دیدم. 3 بار اشکم دراومد و گوشی رو شوت کردم اون ور. آهااای خانومای روشنفکر و موافق استقلال زنان! فقط از شما یه سوال دارم: تا دقیقه چندش رو تونستین ببینین؟ اگه مادرش بالای سرش بود این بچه اینجوری میشد؟ من به عنوان کسی که بچه دارم اونقدر فوش دادم، اما هنوزم دلم خنک نشده. دلم خونه... پ.ن: میخواستم تو تاپیکهای مشابه که قبلا ایجاد شده بذارم، اما ترجیح دادم تو پست اول فایل ویدئوییش باشه. ناظر محترم لطفا بعد از نظر دادن و بحث ها با هر تاپیکی که دوست دارین ادغام کنین. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۹, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ی سوال
مگه یه تاپیک برای اشتغال خانم ها نداشتیم؟؟؟! یعنی برای دیده شدن یه ارسال باید یه تاپیک جداگانه براش زد!؟ و در آخر گفت اگر خواستید merg کنید!!!! نکنید این کارها رو! نکنید... هی مجبوریم صفا و مروه! بپیماییم! |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۱۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
تاپیک هولناکی بود!!
ولی دوستان عزیز خیلی ربط به استقلال زن نداره! جامعه متاسفانه تغییرات اساسی کرده . من خودم دختر دارم و دلم میخواد دخترم خانه دار بشه و بچه و زندگی و.... یه زندگی شاد و نرمال !!ولی اوضاع جامعه داره ما رو به سمتی میبره که مجبوریم حمایتش کنیم درس بخونه رشته ی خوب و پولسازی قبول بشه و ... دوستان این طرف قضیه رو داشته باشید همسرم میگه اگه بخواد تا آخر عمر پیش خودم زندگی کنه و ازدواج نکنه نیازی به تحصیلات و شغل نداره !! ما هستیم!!!ولی اگر بخواد ازدواج کنه و مستقل باشه نیاز داره! الان جوری شده که مگه از صد تا پسر چند تا زیر بار ازدواج میرن و تازه ازون تعداد چند درصد اگه خانم شاغل نباشه میتونن زندگی رو صد درصد تامین کنند!!! قدیم پسرها دنبال نجابت دختر و خانواده خوب بودن و خودشون هم هزار شیطنت پیدا و پنهان قبل از ازدواج نداشتن!! الان با روند جهانی شدن که تکنولوژی بی رحمانه بر سر ما آوار کرده ارتباطات آسون و تماسها روز افزون و اشتباهات و سوتی های جوون ها خصوصا پسرها از تقریبا تمام خانواده ها، مذهبی و غیر مذهبی فراوون شده! و بچه های ما با این شرایط می خوان زندگی رو شروع کنن با جوونی که تو زنجیره ای از دوستان معمولی و اجتماعی و همکاران دختر و همه تو فیس بوک و وایبر و تانگو ...گیر افتادن!! تصور کنید دخترا شغل و هویت اجتماعی هم نداشته باشن!!من خودم با 7_8 سال تحصیلات آکادمیک توی خونه نشستم برای اینکه شرایط زندگی رو برای بچه ها و همسرم بهتر کنم !ولی مثل من چند تا پیدا می شه... آیا می تونم این نسخه رو برای دختر خودم هم بپیچم! مسلمه که اگه مادر کارو بر فرزند ترجیح بده بچه آسیب می بینه کمترین آسیبش هم نوعی از کودک ازاری هست بنام غفلت!! ولی خانواده ای که برای اجاره خونه و شارژ و هزینه تحصیل بچه ها به درامد زن وابسته هست چاره ای جز این نداره!! در بهترین شرایط اگه زوجین دنبال .....نباشن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حفظ حریم خصوصی تان در نتایج گوگل | kian2137 | 0 | 892 |
۱۸/آذر/۹۶ ۱۴:۲۲ آخرین ارسال: kian2137 |
|

تصور کنید دخترا شغل و هویت اجتماعی هم نداشته باشن!!