کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزار کودکان یکی از نتایج بی توجهی والدین
۲۲:۳۵, ۱۵/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۱۶:۴۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار

لینک دانلود:

http://hn2.asset.aparat.com/aparat-video...849523.mp4

لطفاً خانم های باردار و شیرده و کسانی که بیماری قلبی دارن نگاه نکنن.

من هیچ توضیحی نمیدم جز این که من طی 3 مرحله تا آخر این کلیپ رو دیدم.
3 بار اشکم دراومد و گوشی رو شوت کردم اون ور.
آهااای خانومای روشنفکر و موافق استقلال زنان!
فقط از شما یه سوال دارم:
تا دقیقه چندش رو تونستین ببینین؟
اگه مادرش بالای سرش بود این بچه اینجوری میشد؟
من به عنوان کسی که بچه دارم اونقدر فوش دادم، اما هنوزم دلم خنک نشده.
دلم خونه...

پ.ن:
میخواستم تو تاپیکهای مشابه که قبلا ایجاد شده بذارم، اما ترجیح دادم تو پست اول فایل ویدئوییش باشه.
ناظر محترم لطفا بعد از نظر دادن و بحث ها با هر تاپیکی که دوست دارین ادغام کنین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، یاســین ، azade ، Muhammad-Ali ، zahra11 ، mahdy30na
۲۳:۱۷, ۱۵/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۳ ۲۳:۲۰ توسط السا.)
شماره ارسال: #2
آواتار
با اینکه خیلی دلخراش بود،( ب معنی واقعی کلمه «دل خراش» بود)
اما فکر کنم اگر مادرش هم پیش خودش بود بازم اوضاع همین بود ...
بچه ای ک اینطوری باهاش برخورد بشه، مسلما نمود خارجی داره و مادر اگه مادر باشه از رفتارهای بچه ش متوجه میشه ک چ اتفاقهایی براش افتاده (البته چون بچه سیاهپوست بود، احتمالا کبودیهای روی بدنش دیده نمیشه، وگرنه ظاهرش رو هم میگفتم ...)
الان اصلا تایید نمی کنم ک سرکار رفتن مادر بچه، خوبه یا بده ها
اما میگم اون مادر، اگه واقعا مادر بود و بچه ش براش مهم بود، مسلما متوجه این طرز برخورد با بچه ش میشد
این مادر اگه توی خونه هم بود، احتمالا بازم اوضاع همین بود، حالا کمی خراش دلش کمتر ...

البته بگذریم از اینکه نمیدونیم چرا مادر این بچه مجبور شده پرستار بگیره برای بچه ش ...

معده م درد گرفت ... طفل بیگناه ... مادر شدن لیاقت میخواد ک ....: ((((
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، سدرة المنتهی ، زینب خانوم ، Eve
۲۳:۱۸, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3

واقعا که .............
من امروز یه مادر دیدم ، نه نبود مادر !چی بگم،یه زن جوان که به عربی حرف می زد یه بچه رو بغل کرده بود که خیلی بد بهش شیرخشک می داد،بچه ببخشیدا آروغ داشت ولی این زن کم و سن و سال در حد یه آدم بزرگ باهاش حرف می زد و فقط به بچه می گفت شیرو بخور.انگار داره...
دلم به حال طفل معصوم سوخت !
من فکر کنم نقش مادر ها داره عوض می شه!
متاسفانه نقش ها کم رنگ شده و داره محو می شه.به جای محبت خشونت!Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، آفتاب ، زینب خانوم ، azade
۰:۰۴, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
تو این فیلم معلوم نیست که طرف پرستاره یا خود مادره. در کل مروت نداره. لعنت به این دنیا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، السا ، زینب خانوم ، azade
۰:۳۰, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
زینب خانوم جان Heart
توضیح بیشتر اینکه، شما فرمودین :

آهااای خانومای روشنفکر و موافق استقلال زنان!

خب منم میگم اینی ک ما الان داریم میبینیم، ب خاطر استقلال طلبی زن نیست
بخاطر اینه ک کسی ک لایق مادر بودن نیست، بچه دار شده

ی زن اگه مادر باشه و بخواد مادری کنه،
گرچه با سرکار رفتنش، ی مدت زیادی بچه رو از خودش محروم می کنه اما
وقتی برمیگرده خونه، از رفتارها و حالت های بچه ش متوجه تغییرات اون میشه

این بچه، وقتی باهاش اینطوری برخورد میشه، مسلما توی رفتارهاش و حرکتهاش نمود پیدا می کنه و مادر میتونه متوجه بشه ک بچه ش ی مشکلی داره
حتی اگه اون مادر از صبح تا شب بیرون کار کنه

این طرز برخورد پرستار با بچه، ربط زیادی ب استقلال خواهی زن نداره، مشکل از جای دیگه ست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، زینب خانوم ، Eve
۱:۱۶, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
وحشتناک بود
به نظرم مادرش بود
چون رنگ پوستشون یکی بود
و مسلما از نظر روانی در حالت تعادل و سلامت نبود
نه مطمعنا نبود
این خشونت برای یک ادم عادی نیست... نمیتونه باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، زینب خانوم ، azade
۲:۳۷, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
متاسفانه این چندمین کلیپیه که اینجوری معروف میشه، البته ربطی به مادر و پرستار بچه نداره.الان یسری از مادرها هستن که بچه های خودشونو وحشیانه کتک میزنن و از اون فیلم میگیرن و تو اینترنت به اشتراک میذارن تا معروف بشن، جدی میگم شوخی نیست اینها. اکثریت اونهایی رو هم که من دیدم از اقشار کم سواد و سطح پایین جامعه هستن. کافیه فقط سرچ کنید Mom beats daughter for Facebook ! اما در مورد این کلیپ...این کلیپ آخرای ماه نوامبر تو سایت Reddit منتشر شد و سر و صدای زیادی به پا کرد، البته کسی نمیدونست که اینها کی هستن و کجا هستن تا اینکه یسری از خبرنگارها ردشون رو گرفتن.
نقل قول:بورکینافاسو هم نیستااا!
انگلیس متمدنه.

خیر، اوگاندا هست اونجا. پرستاره هم اسمش Jolly Tumuhiirweaـه که 22 سالشه. این کلیپی رو که دیدید nanny cam به صورت خودکار ضبط کرده. پدر بچه Erick Kamanzi وقتی میاد خونه میبینه بچش سیاه و کبوده و این کلیپ رو میبینه میره سراغ آژانسی که پرستار رو معرفی کردن و بلاخره پرستاره رو پیدا میکنه. خلاصه سرتون رو در نیارم پرستاره رو تا میخوره کتک میزنه (جدی میگم کتکش میزنه).
پلیس اوگاندا پدر بچه رو دستگیر میکنه بخاطر حمله به اون پرستاره ولی وقتی ویدئوی کتک خوردن بچه رو میبینن و میفهمن دلیلش چی بوده آزادش میکنن. اول پرستار رو به جرم شکنجه زندانی میکنن ولی بعدا دادگاه حکم اقدام به قتل رو اعلام میکنه براش. از قانون اساسی اوگاندا خبری ندارم من و نمیدونم مجازاتش چیه ولی خوشبختانه دستگیر شده و بچه هم حالش خوبه و رو به بهبودیه.

خیلی از جاهای دنیا همین وضعه، چندوقت پیش هم تو همین ایران بود که یه مربی مهدکودک داشت یه نوزاد رو کتک میزد. مادرها هم همینطور من خودم به چشم دیدم که خیلی از مادرها بچه هاشون رو وحشتناک کتک میزنن من نمیدونم اون بچه چجوری زنده میمونه اصلا؟! یک نفر از شماها بیاد بگه تا حالا ندیده که مادری بچش رو بدجور کتک بزنه، تو خیابون راه بری میبینی اصلا. نمیدونم ریشش بیماری روانیه یا عصبیه چیه ولی وحشیانست و باید کنترل بشه. ما متاسفانه مددکاری درست و حسابی تو کشور نداریم که از حقوق کودکان دفاع کنه (ظاهرا کارهای مهمتری داریم که پول خرجشون کنیم) و خیلی بچه های ما همینجوری بزرگ میشن، بچه ای هم که اینجوری بزرگ بشه احتمال یاغی شدنش خیلی بالاست. ولی این چیزها ربطی به کار کردن مادر نداره که احساسی بشیم و بگیم مادر بالاسرش بود اینطوری نمیشد چون خیلی از مادرها هم هستن که وحشیانه عمل میکنن، از این طرف نگاه کنیم میشه بگیم همون مادر بالا سر بچش نباشه بهتره اصلا.

ختم کلام، دختر و پسری که آمادگی بچه دار شدن رو ندارن و اصلا هیچ چیز از مفهوم پدر و مادر شدن نمیدونن نباید زود تشکیل خانواده بدن. ترو به هرکی میپرستید هی نگید این اخلاقش اینجوریه ازدواج کنه درست میشه! از هزارتا 10 تا درست میشن 990 تا درست نشن هیچی بدتر هم میشن. تا کسی آمادگی پدر شدن یا مادر شدن رو نداشته باشه نباید طرف اینجور حرفا بره شوخی نیست که مسئولیت بزرگیه، بزرگ کردن بچه و تربیتش کار مهمیه و همینجوری نمیشه کله رو انداخت پایین مثل ..... بچه زائید فقط، بچه فقط نون نمیخواد خیلی زوایای دیگه هم داره. برای درک بهتر قضیه فقط به این فکر کنید که همین بچه ها بزرگ بشن جامعه رو میسازن و بچه هایی که پدر و مادرهای بی فکر و نابالغ بدنیا میارن و همینجوری یلخی یلخی بزرگ میشن برای جامعه خطرناکن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، یاســین ، Hadith ، سید ابراهیم ، Eve ، رکن الهدی ، soora ، یاوران مهدی ، السا ، آفتاب
۷:۲۶, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
من یه عذرخواهی به همه بدهکارم.
در مورد این که گفتم تو انگلیسه.
وقتی توضیحات زیر فیلم رو خوندم که بی بی سی پخشش کرده و ازش گزارش تهیه کرده، فکر کردم تو انگلیسه و اون پرستاره اوگانداییه.
علی ایها الحال...

زهرای من تا وقتی شیر میخورد به شدت بدغذا بود.
یعنی من اگه صبح تا شب 10 جور غذا واسه اش درست میکردم، به یکیش هم روی خوش نشون نمیداد.
من خودم کمردرد شدید داشتم و گاهی از این کارهای زهرا به جوش میومدم.
علی الخصوص تو مهمونی ها باید دست زهرا رو میگرفتم و 3 تا قاشق فرنی میذاشتم تو دهنش و اونم وقتی بلند میشد، همه رو بالا میاورد.
قد و زنش (بزنم به تخته) عاالی بود و همه چیز حاکی از این بود که بچه رشدش رو میکنه، اما با شیر مادر.
یعنی در تمام 2 سالی که زهرا شیر میخورد، همچین رفتارهایی داشت و من هم عصبانی میشدم.
البته عصبانیت من بیشتر مال 6 ماه سوم عمر زهرا بود.
اون موقع که این کارا رو میکرد، یکی دو بار پیکش گرفتم که غذا بخوره.
اینو نمیگم که تایید کنم رفتارم رو یا شما به من بگین چطور دلت اومد بچه رو پیک بگیری؟
اینو فقط دارم میگم که طبیعیه یه آدم از بدغذایی و بشور و بساب و شیر دادن زیادی به بچه اش عصبی بشه.
اما...
اما اگه مادر بود، مسلماً بچه اش رو به این شدت نمیزد.
اگه به قول آقای یک و صفر هستن مادرایی که از این کارا میکنن، من میگم تعدادشون نسبت به پرستارهایی که از این کارها میکنن، خیلی خیلی خیلی کمه.
من خودم زهرا رو پیک میگرفتم، من اینور اتاق گریه میکردم و زهرا تو بغل باباش.
مادر نمیتونه به بچه خودش آسیب جدی وارد کنه.
بازم تاکید میکنم عموم مادرها...
تا اینجای مطلب رو داشته باشین.
اپرا وینفری توی یه برنامه اش یه دختری رو میاره که پدر و مادرش کانیبال هستن.
پدرش به دختراش تجاوز میکرده و بعد هم نوزادهای حلال زاده رو میخوردن.
وقتی این چیزا رو میگه، اپرا ازش میپرسه "مادرت اون موقع کجا بود؟"
یه بار هم که ریما رامین فر رو که اونم مادره تو تلویزیون آورده بودن، میگفت هرجایی میبینم یه بچه ای عذاب میکشه، اولین سوالی که به ذهنم میرسه اینه که مادر این بچه کحاست؟
چون خودش به عنوان مادر حاضره هر کاری بکنه که به بچه اش آسیبی نرسه.
منم حرف این دو رو تکرار میکنم.
وقتی این بچه داشت این بلاها به سرش میومد، مادرش کدوم گوری بود؟
فقط زمانی عذرش موجهه که مرده باشه.
بچه طفل معصوم مثل گله...
به قول مادرشوهرم بچه مثل قرآنه.
نباید روش دست بلند کرد.
اون وقت این زن وحشی، بچه رو اینطوری میزنه و از روش رد میشه.
یعنی دارم از غصه جوون میدم.
السا جان!
گاهی بچه ها بی دلیل نق نق میکنن و مخصوصاً اگه مریض باشن.
بچه هم که تو این سن زبون نداره که به کسی بگه.
مادرش اگه نق نق هاش رو میدیده، ممکن بوده بذاره به حساب بیماری بچه.
من اصلاً به مخیله ام خطور نمیکنه که یه مادری بچه اش رو به خاطر هر چیزی، حتی بیشترین مبلغ درآمد ول کنه که یکی با بچه اش ممکن باشه این کارو بکنه.
به من اگه با بالاترین میزان ممکن حقوق التماس کنن که فلان کارو انجام بده و تربیت زهرا رو بزرگ کردنش رو به ما بسپار، من هرگز زهرا رو ول نخواهم کرد.
یکی از دوستان به من پیام داده بود که این کلیپ رو بردار.
جدا دلخراشه...
قبول دارم. اما اینو برای کسانی گذاشتم که مدافع حقوق زنان تو زمینه کار در اجتماع هستن.
یکی جواب سوال منو بده:
مادر این بچه کدوم گوری بوده؟
سر کار بوده؟
دنبال پول بوده؟
چه شکری میخورده که با بچه اش چنین رفتاری بشه؟
راستی آقای یک و صفر!
حال بچه رو به بهبودیه؟
حال روحیش کی خوب میشه؟
بچه ها خیلی زود نتیجه میگیرن.
ممکنه از غذا خوردن بیزار بشه.
ممکنه از آدم ها بترسه.
ممکنه هزار و یک مشکل براش پیش بیاد.
ممکنه شب ادراری بگیره.
این حالش رو کی درمان میکنه؟

عجب صبری داره خدا...
چه چیزایی میبینه و هیچی نمیگه.

پ.ن:
پست اول ویرایش شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، یاوران مهدی ، السا ، azade
۱۲:۴۲, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:راستی آقای یک و صفر!
حال بچه رو به بهبودیه؟
حال روحیش کی خوب میشه؟
بچه ها خیلی زود نتیجه میگیرن.
ممکنه از غذا خوردن بیزار بشه.
ممکنه از آدم ها بترسه.
ممکنه هزار و یک مشکل براش پیش بیاد.
ممکنه شب ادراری بگیره.
این حالش رو کی درمان میکنه؟

صفر و یک که کد باینریه برنامه نویسی کامپیوتره!
یوزرنیم من 1Zero# هست که میشه همون number one zero، بگذریم.

بله همونجوری که گفتم arnella کوچولو وضعیتش رو به بهبودیه و خوشبختانه صدمه ی فیزیکی جدی نخورده.

[تصویر: 69309769709746884838.jpg]
[تصویر: 28244888786235392934.jpg]

اما در مورد صدمه های روحی روانی، حق با شماست. تو پست قبلیم هم گفتم بچه هایی که اینجوری بزرگ میشن این کتک خوردن ها و خشونتها خیلی توی شکل گرفتن شخصیتشون تاثیر داره. بچه 18 ماهش بوده و حداقل میشه امیدوار بود که تو سنی هست که این چیزها یادش نمونه، چون میگن بچه خاطرات قبل 3-4 سالگیش رو یادش نمیمونه. اما از اونطرف هم هزار هزار بچه هستن که جون سالم به در نمیبرن و فیلمشون اینجوری بیرون درز نمیکنه که دنیا پشتشون دربیاد. اگر هم جون سالم به در ببرن پروسه ی رشدشون وحشتناکه.

نقل قول:یکی جواب سوال منو بده:
مادر این بچه کدوم گوری بوده؟
سر کار بوده؟
دنبال پول بوده؟
چه شکری میخورده که با بچه اش چنین رفتاری بشه؟

اونجوری که من متوجه شدم مادر بچه 2 هفته بوده که سر کار میرفته، و طبق اعتراف همین پرستار یکی از دلایل کتک زدن بچه همون مادرش بوده چون گویا قبلا مادر بچه پرستار رو متهم به دزدین پول از تو خونه و خوردن غذای بچه کرده بوده (غدای بچه رو که داشت میخورد) به هر حال پرستاره به 15 سال زندان محکوم شد، که تقاضای بخشش هم کرده.
ولی نمیشه اینجوری هم قضاوت کرد، ما شرایط اقتصادی اوگاندا رو نمیدونیم، شرایط اقتصادی این خانواده رو هم نمیدونیم که 2 تا بچه هم دارن انگار. شاید واقعا مجبور بودن کار کنن هر دوی والدین تا زندگیشون بچرخه. تو نگاه اول ما زندگی خودمونو میبینیم و فکر میکنیم که اگه دست من بود نمیکردم اونکار رو ولی زندگی برای آدمها و خانواده های مختلف میتونه خیلی متفاوت باشه یا متفاوت خوب یا متفاوت بد. تنها کاری که میشه کرد اینه که قضاوت نکنیم، بیشتر روی این تمرکز کنیم که چه اتفاقی میوفته که یه انسان (حالا مادر هم نه) یه نوزاد رو اینجوری کتک میزنه! یه سرچ کوچیک کافیه تا بفهمیم این اتفاق چندین بار دیگه هم افتاده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، soora ، رکن الهدی ، یاوران مهدی ، السا ، Eve ، آفتاب ، رضوانه
۱۳:۱۲, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
تو همین ایران چقدر پدرومادرهای معتاد به هراآشغالی بچه هاون رو تا سرحد مرگ شکنجه کردن...یا مادرهایی که اختلالهای روانی شدید دارن...به نظرم یه مادر سالم وحتی یه پرستار نرمال هرگز این کارهارو نمی کنه..من که واقعا حالم بد شد اون پرستار به جای زندان باید میرفت تیمارستان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]