|
زمزمه دسته جمعی زیارت اربعین
|
|
۹:۲۳, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت امام حسن عسكرى علیه السلام فرمودند: علامات مؤمن پنج چیز است: 1. پنجاه و یك ركعت نماز گذاشتن (كه مراد هفده ركعت فریضه و سى و چهار ركعت نافله است) در هر شب و روز 2. زیارت اربعین كردن 3. انگشتر در دست راست كردن 4. پیشانی را در سجده بر خاك گذاشتن 5. بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمن الرَّحیمِ را بلند گفتن دعوت همگانی به تلاوت زیارت اربعین امام حسین علیه السلام در روز شنبه 22/9/1393 مصادف با اربعین هرکسی که موافقه اعلام کنه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۳, ۲۰/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۲۱:۰۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد
|
|||
|
|
۲:۱۵, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
[color=#006400][size=x-large]اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فراز ششم تجديد بيعت با سرور شهيدان حسين بن علي عليهما السلام اللهم انّي اُشهـِدُکَ اَنّي وَليٌ لِمَن والاهُ ؛ خدايا! من تو را گواه مي گيرم که هر آن که حسين(علیه السلام) را دوست دارد، دوست مي دارم . و عـَدُوٌ لـِمَن عاداهُ ؛ و دشمنم با هر کسي که دشمن اوست. بِابي انتَ وَ اُمّي يابنَ رَسولِ الله ؛ پدر و مادرم به فدايت اي فرزند پيغمبر اکرم اين اذکار يعني پيروي ما از آن بزرگواران در حدي است که در مقابل دوستان آنان، حقيقت "صلح" و در برابر دشمنان آنان حقيقت "جنگ و محاربه" هستيم و در حقيقت اين مطلب است، که در تمام شدايد و سختي ها و گرفتاري ها و همچنين در تمام شادي ها و آرامش ها با شما، بلکه عين شما هستيم. مگر ممکن است پيرو حقيقي، در صلح و آرامش با اهل بيت بوده و در جنگ و محاربه، بي تفاوت و يا رو در روي آنها باشد و مگر ممکن است شيعه راستين، در جنگ با آن بزرگواران بوده و در صلح به مخالفت با آنان برخيزد، هرگز اين چنين نيست؛ زيرا معناي حقيقي شيعه، پيروي در تمام چهره ها است و پيرو واقعي، روحش با امام خود، يکي مي شود، لذا صلح امام صلح او، جنگ امام، جنگ او مي شود، چنانکه پيغمبر صلي الله عليه و آله پس از آن که خامس آل عبا را تحت کساء جمع نمود، فرمود: "اللّهم انّ هؤلاء اهل بيتي و خاصّتي و حامّتي، لحمهم لحمي و دمهم دمي، يؤلمني ما يؤلمهم و يُحرجني ما يُحرجهم، انا حربٌ لمن حاربهم و سلمٌ لمن سالمهم و عدوٌّ لمن عاداهم و محبٌّ لمن احبّهم، انّهم مني و انا منهم... ؛ پس آن زماني که تمامي آنان (پنج تن) گرد آمدند و تعداد کامل شد، رسول خدا طرفين عبا را گرفتند و با دست راست خود به سوي آسمان اشاره فرمودند: پروردگارا اينان اهل بيت و خاصان و ياوران منند، گوشت آنان گوشت من و خون آنان خون من است، آنچه که ايشان را بيازارد مرا آزرده است و آنچه که آنان را به زحمت افکند، مرا به زحمت افکنده، هر که با آن بجنگد، با من جنگيده و هر که با آنان در سلم و صلح باشد با من در سلم و صلح است و هر که با آنان دشمني ورزد با من دشمني ورزيده و هر که آنان را دوست بدارد مرا دوست داشته است. من از آنانم و آنان از من. پس پروردگارا صلوات و برکات و رحمت و آمرزش خود را بر من و آنان قرار بده و پليدي را از آنان زدوده، و پاکشان گردان... ."(9) يعني نتيجه را بيان مي داريم، که نزديکي و اتصال من در حدي است که گويي حقيقت سازش شده ام با کساني که با شما در صلحند و حقيقت جنگ و دشمني شده ام با کساني که با شما در جنگند. بابي انت و امّي : پدر و مادر من فداي تو باد. باء، در "بابي" براي تفديه (فدا و قرباني شدن) است. و ابي، به معناي پدر من و امي، مادر من است. اين جمله "بابي انت و امي" در اصل براي دعاي تفديه آمده است، معناي آن چنين است: اگر بلايي يا آفتي بر تو وارد شود، خداوند، جان پدر و مادر مرا فديه و نگهدار تو کند و در حقيقت اين دعا براي احترام به جلالت و بزرگي طرف مقابل است، همانند الفاضي که در زمان ما براي احترام بيان مي شود ، مثل فداي تو شوم، قربانت گردم، دورت بگردم و ... در آن زمان نيز اين لفظ را براي احترام و ادب به کار مي بردند والا چه بسا پدر و مادر ما زنده نباشند. از طرفي اين لفظ در مورد مخاطب زنده استعمال مي گردد، در حالي که ظاهرا "امام" از دنيا رفته است؛ ولي به نظر ما اولا امام حداقل زنده به حيات ابدي، همانند اموات است، ثانياً، در بسيار از موارد فدا شوند مرده است، چنانکه گاهي ما در مورد فلان کس که از دنيا رفته مي گوييم، فدايش گردم، پس استعمال اين لفظ در اين مقام اشکالي نداشته و معناي آن چنين است که: تو چنان هستي که اگر پدر و مادرم زنده بودند فداي تو مي کردم. از طرف ديگر، به کار بردن اين لفظ در مورد امام مي تواند، معناي بالاتري داشته باشد و آن اين که ما نهايت اتصال وحدت خود را با حضرت بيان مي داريم تا حدّي که کشته شدن آن حضرت، مردن ما و پدر و مادر ما است. يعني وقتي آن بزرگوار کشته شد؛ من و پدر و مادرم و هر کس که با من است، هزاران مرتبه کشته و زنده شديم، چنانکه خود ابي عبدالله فرمود: اليوم مات جدّي رسول الله، امروز، جدم رسول خدا کشته شده است و اين در حالي است که در عالم ظاهر پيغمبر صلي الله عليه وآله مدتها قبل، از دنيا رفته است؛ وليکن همه معاني بيانگر اين نکته است، که سلسله خداپرستان در رضا و غضب، مردن و زندگي، خوشحالي و ناراحتي، صلح و جنگ و ... يکي هستند. فرازهفتم اصالت خاندان امام حسين عليه السلام اشهَدُ انـَّکَ کـُنتَ نوراً في الاَصلابِ الشـّامِخة و الارحامِ المـَطهَّرة[b]؛ گواهي مي دهم که تو نوري بودي در اصلاب پدران بزرگوارت و ارحام مادران پاک. لم تـُنَجـِّسک الجاهلية ُ بانجاسِها؛ دوران جاهليت تو را به پليدي هاي خود، آلوده نکرد. و لم تـُلبـِسکَ المُدلَهمـّاتُ مِن ثيابـِها ؛ و( دوران جاهليت) جامه هاي درهم و برهم خود را بر تن تو نکرد. و اشهـَدُ انـَّکَ مِن دَعائم ِ الدّين ِ وَ ارکان ِ المـُسلمين ومَعقــِلِ المـَؤمنين؛ و گواهم که تو از ستون هاي دين، ارکان مسلمين و دژ محکم مؤمنين هستي. و اشهـَدُ انـَّکَ الامامُ البـِرُّ التـَّقي ِ الرَّضي الزَّکي ِالهادي المهدي ؛ و شهادت مي دهم که تو پيشوايي نيکو رفتار، پرهيزکار، پسنديده و پاک، هدايت گر و هدايت شده هستي. |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
انشاء الله
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فراز هشتم توصيف فرزندان امام حسين عليه السلام و اشهـَدُ انَّ الائِمَة َ مِن وُلدِکَ کـَلِمَة ُ التـَّقوي؛ و گواهي مي دهم که اماماني که از اولاد و ذريه تو مي باشند، کلمه تقوا هستند. و اعلامُ الهُدي وَ العـُروَة ُ الوثـقي وَ الحُجَّة ُعلي اَهلِ الدُّنيا؛ و نشانه هاي هدايت و حلقه محکم تر و حجت، بر همه اهل دنيا هستند. فراز نهم اعتقادات شيعه و اشهـَدُ انّي بـِکُم مؤمِنٌ وَ بايابِکُم مُوقن بـِشرايع ِ ديني و خـَواتيم ِ عَمـَلي؛شهادت مي دهم که من به شما و رجعت شما يقين دارم و در انجام کارهايم بر طبق دستورات دين عمل مي کنم . وَ قـَلبي لـِقـَلبـِکـُم سـِلم ؛ و قلبم با قلب شما آميخته است . و اَمري لامرِکـُم مـُتـَّبـِع وَ نُصرَتي لـَکُم مُعدَّة ، حتي ياذنَ اللهُ لـَکـُم ؛ و در هر کارِ خود پيرو دستورات شما هستم و آماده ياري و نصرت شما مي باشم، تا اين که خدا به شما اجازه ظهور دهد. فمعکم لا مع عدوکم؛ و من با شما هستم نه با دشمنان شما. فراز دهم صلوات بر اهل بيت عليهم السلام صلواتُ اللهِ علـَيکـُم و علي ارواحِکـُم وَ اجسادِکُم؛ صلوات خدا بر شما، بر ارواح مقدستان، بر پيکر پاک شما. وَ شاهـِدِکـُم و غائبـِکـُم وَ ظاهـِرِکـُم و باطنکم؛ و حاضر شما و غائب شما و آشکار شما و نهانتان . امينَ ربَّ العالمين؛ به اجابت رسان، اي پروردگار جهانيان . |
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وحشرنا معهم
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان إن شاالله زمزمه زیارت اربعین قبول باشد. امیدوارم به فضل الهی سال آینده زیارت اربعین را کنار ضریح امام حسین (علیه السلام) زمزمه کنیم.آمین پایان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,960 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| زمزمه دسته جمعی زیارت اربعین | Farzaneh | 19 | 5,608 |
۱۱/آذر/۹۴ ۱:۲۴ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| ختم دسته جمعی هزاران صلوات عید تا عید 3 | nasimesaba | 20 | 8,264 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۳:۲۳ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|
| تلاوت دسته جمعی دعای فرج،به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدی"عج" | حسن عزتي | 37 | 13,140 |
۲۲/دی/۹۲ ۱۰:۴۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| طرح ختم دسته جمعی حدیث کساء در ایـام فاطمیه 1392 | Hadith | 17 | 8,949 |
۸/فروردین/۹۲ ۱۷:۰۳ آخرین ارسال: Hadith |
|