کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چله ی پنجم ، چله ی سوره ی حشر
۱۳:۱۳, ۲۱/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcSkCOELt4jabYA8F5MYxl_...LghPgVnsqg]
سلام به بچه های گل تالارSmile

امیدوارم خوب باشیدSmile

از فردا ینی اربعین چله ی سوره ی حشررو شروع میکنیم ان شاالله . هرکس همراهی میکنه یه صلوات توتاپیک بزنه.

یا علی.

از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سوره حشر را قرائت کند بهشت و جهنم و عرش و کرسی و حجاب های آن و آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و کوه ها و خورشید و ماه و فرشتگان، همگی بر او درود و صلوات می فرستند و برای او طلب مغفرت و آمرزش می کنند و اگر همان روز یا شب قرائت سوره حشر، از دنیا برود شهید محسوب می شود.

[تصویر: salavat_gh_11%281%29.jpg]

باماهمراه شید:

۱) شفای بیمار
هرگاه این سوره را با خلوص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است. در روایتی از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمده است: هنگام قرائت سه ایه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند . و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ.(۷)
۲) حفظ و امان
امنیت یابی و آسایش از خواص قرائت و کتابت این سوره عظیم الشأن است . پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در این باره فرمودند: هر کس سوره حشر را در شب جمعه قرائت نماید تا صبح از انواع بلاها در امان خواهد بود.۸
۳) تقویت حافظه و هوش
امام صادق علیه السلام در روایتی فرمودند: هر کس سوره حشر را بنویسد و با آب پاک بشوید و بیاشامد حافظه ای قوی و هوشی سرشار نصیب او خواهد شد.۹
۴) بخشش گناهان
از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سه آیه پایانی سوره حشر را قرائت کند گناهان گذشته و آینده اش بخشیده خواهد شد.۱۰
۵) جهت ورم پا
امام محمد باقر علیه السلام خطاب به جابر فرمودند: وقتی جایی از پایت ورم کرد برای آن آیه آخر سوره حشر را سه مرتبه بخوان که به اذن الله آن درد و ورم خوب خواهد شد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Kol ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی ، sarallah ، azade ، Asma ، sabrina ، انتصـار ، 135 ، NARJES ، Bamdaad ، حضرت عشق ، Farzaneh

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۳, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #91
آواتار
(۱۳/دی/۹۳ ۲۱:۰۰)نرگس مهدوی نوشته است:  دلم در نبود مهپاره خانم خیلی گرفتهSadSad

اگه چله تون رو شروع کردین التماس دعا.

ولی جالبه که ایشون آخرین آنلاین شدنشون امروزه! اما نمیدونم چرا نیستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، نرگس مهدوی
۲۱:۱۸, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #92
آواتار
سلامSmile

بی معرفتا مشخص شدن....Big Grin

ای چلچله های بی معرفت!

چند روز نبودماSad

میخوان چله را بندازن...

خودتون گفتین بذارم چله ها تموم شن بعد چله ی جدید شروع شه...

چرا زدین زیرش؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، حضرت عشق
۲۱:۴۷, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #93
آواتار
حالا ما یه چیزی گفتیم شما نباید بیایین حالی از ما بپرسین؟!Sad
بابا نگران شدیمSmile
شما خودت تایید کردی چله بعدی بعد از الرحمن باشه چله یس...ما چند روزه در غیاب شما کلی بحث کردیم به توافق رسیدیمBlush
ولی خیلی نگران شدیماDodgy
حالا پس خودتون چله رو افتتاح کنید قسمت نبود ما این حرکت رو بکنیم کلا چله به اسم خودته مهپارهWinkBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فدايي ولايت
۲۱:۵۳, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #94
آواتار
چندروز بود یه بمده خندا (خداهدایتش کنه) مشکل ایجاد کرده بود برامون.

حل شدالحمدلله.

چله به نام همستSmileچله بدون چلچله ها ....Sad

ولی خیلی خوبه داشتم فک میکردم اگه مرده بودم چله ها ادامه داشت و ثواتبشم احتمالا بهم میرسیدSmile

ان شاالله اخر شب تاپیکشو میزنم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی
۲۱:۵۶, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۲۲:۰۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #95
آواتار
بـــــه... بچه ها ، مسئول برگشت Big Grin
خانم مهپاره ، من به شخصه از این اتهام تبرئه هستم : صفحه ی 7 پست 66 رو بعنوان سند مطلاعه بفرمایید

تقویم فتنه چلچله 93 :

ابتدا با یک شورش نرم ، من رو ترور شخصیت کردین ، بعد از اون طبق آخری نامه نگاری های من و شما ، فرمودید تا آخر این چله ی حشر دیگه چله ای درکار نیست
اما وقتی شما نبودید من متوجه بوی توطئه و شورش در تاپیک فعلی شدم و سریعا وارد عمل شدم
فصل دوم : اژدها وارد میشود
بعله ، اینجا بود که من وارد عمل شدم.دیدم که میگن چرا چله جدید راه نمی افته پس خانم مسئول کجان . همونطور که احتمالا در پست 66 ملاحظه فرمودید ، من با پافشاری بر مواضع قبلی ، خط سوم همین پست رو اعلام کردم.
منتها ، عده ای از شورشیان با تزویر و نیرنگ گفتن که با شما حرف زدن و قرار شده بود چله جدیدی راه بندازیم. و این بود که اژدها وارد و سپس قانع و سرانجام بیخیال شد Happy

و اما بعد ، من که قانع شده بودم ، بچه ها هم خواستار چله جدید . البته چند بار گفتم صبر کنید تا ایشون خودشون بیان و چله ی جدید رو افتتاح کنن. بعد قرار شد تا شنبه یعنی امروز صبر کنیم و اگه نیومدید تاپیک رو به نیابت از شما بزنیم.
در ساعات اخیر هم با خانم رکن الهدی مکاتباتی صورت گرفت و قرار شد فردا صبح ایشون به نیابت از شما تاپیک رو ایجاد کنن. این قضیه ی "نیابت از شما" به طور صریح و عینی در مکاتبات خصوصی موجوده

همین الان استعداد خاصی از نویسندگی و فیلم نامه نویسی رو در خودم حس میکنم Big Grin Cool

حالا برید افتخار کنید که همچین سرگروهی دارید Big GrinCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، نرگس مهدوی ، mahpare ، حضرت عشق
۲۲:۱۵, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #96
آواتار
دستتون درد نکنه اقای سرگروه تا خانوم رییس رو دیدین دیگه ما شدیم شورشی و نیرنگ باز و....Big Grin
عاقا من از کجا بدونم شما مذاکرات پشت پرده داشتتین والا هیچ خبری رو هم رسانه ای نکردینBlush
منه ساده با توجه به شواهد موجود صفحه 5گفتم چله یس رو آغاز کنیم. Heart
حالا این وسط غیبت خانوم رییس هم مزید بر علت شد تا ما مجبور بشیم با اینکه برخلاف میلمون بود (خدا شاهدهWink)یه حرکت پیچیده انجام بدیم تازه من اول گفتم آقای سرگروه این وظیفه رو به عهده بگیرن که انداختن گردن من منم گفتم تا فردا صبر می کنم تا مهپاره بیاد اصن بهم الهام شده بود دقیقه 90میایBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فدايي ولايت ، حضرت عشق
۲۲:۲۸, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۲۳:۴۶ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #97
آواتار
چله یاسین دقیقا کی شروع شد حالا؟
امروز شروع شد دیگه... مگه نه؟
من آخه پریشب شروع کردم. منتها دیشب تموم کردم. گفتم برگردم همون الرحمن رو بخونم بهتره راحت. بعد دیدم نه! اینجوری زیر حرفم می زنم.
پس از امشب چله رو نیت کنیم شروع کنیم؟
تکلیف مشخص است آیا؟Huh

نقل قول:تقویم فتنه چلچله 93 :

ابتدا با یک شورش نرم ، من رو ترور شخصیت کردین ، بعد از اون طبق آخری نامه نگاری های من و شما ، فرمودید تا آخر این چله ی حشر دیگه چله ای درکار نیست
اما وقتی شما نبودید من متوجه بوی توطئه و شورش در تاپیک فعلی شدم و سریعا وارد عمل شدم
فصل دوم : اژدها وارد میشود
بعله ، اینجا بود که من وارد عمل شدم.دیدم که میگن چرا چله جدید راه نمی افته پس خانم مسئول کجان . همونطور که احتمالا در پست 66 ملاحظه فرمودید ، من با پافشاری بر مواضع قبلی ، خط سوم همین پست رو اعلام کردم.
منتها ، عده ای از شورشیان با تزویر و نیرنگ گفتن که با شما حرف زدن و قرار شده بود چله جدیدی راه بندازیم. و این بود که اژدها وارد و سپس قانع و سرانجام بیخیال شد [تصویر: smile.png]

و اما بعد ، من که قانع شده بودم ، بچه ها هم خواستار چله جدید . البته چند بار گفتم صبر کنید تا ایشون خودشون بیان و چله ی جدید رو افتتاح کنن. بعد قرار شد تا شنبه یعنی امروز صبر کنیم و اگه نیومدید تاپیک رو به نیابت از شما بزنیم.
در ساعات اخیر هم با خانم رکن الهدی مکاتباتی صورت گرفت و قرار شد فردا صبح ایشون به نیابت از شما تاپیک رو ایجاد کنن. این قضیه ی "نیابت از شما" به طور صریح و عینی در مکاتبات خصوصی موجوده
آخه این چه وضعشه؟ می گذاشتی حداقل 10 دقیقه می گذشت بعد...
فکر کنم شما از اونایی هستی که دو تا چک بخوری به قتل کندی هم اعتراف می کنیDodgy
باز جای شکرش باقیه که صراحت نداری در نوشته ها...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، mahpare ، فدايي ولايت ، حضرت عشق
۰:۲۶, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #98
آواتار
دوستان عزیز ، من بر خلاف اکثر پست های تالار ، کاملا با سند و مدرک حرف زدم ! Big Grin چرا جو روعلیه من میکنید؟ Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، نرگس مهدوی
۰:۵۳, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #99
آواتار
دوستان!

من همین جا عدم وجود فتنه در تاپیک رو اعلام میکنم.

Smile

برای شرکت تو چله بعدی به تاپیک چله ی ششم مراجعه کنید.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، حضرت عشق
۲۱:۴۹, ۳۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۲۱:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #100
آواتار
سلام بچه هاAngel

حالتون خوبه؟

چله تون روبراهه؟

خواستم بگم فردا آخرین روز چله است. اگه ممکنه اسم تک تک بچه ها رو بنویسید فردا که برای آخرین بار سوره حشر رو خوندید؛براشون به اسم دعا کنید.
برادر خانم بغض که بیمار هستن رو هم دعا کنیدSmile

حضرت عشق
نرگس مهدوی
فدایی ولایت
بچه های گم نام
رکن الهدی
ثارالله
ساویور
فیروزه
سابرینا
کوروش کبیر
محمد تروست