کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من عاشق مبارزه با اسراییل هستم
۱۶:۴۳, ۲۲/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۳ ۱۶:۴۵ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
باسمه تعالی

اقتصاد آنلاین تحت عنوان زیر مطلبی گذاشته که توجه شما را به آن جلب می کنم:

حضور متفاوت اسراییل در اربعین! +عکس

شنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۵

کد مطلب: 275948

کمپین مجازی «من عاشق مبارزه با اسرائیل هستم» در پیاده روی بزرگ اربعین نیز حضور چشمگیر دارد و زائران ملیت های مختلف به امضای آن می پردازند.

به گزارش فارس، «من عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستم» یک کمپین در فضای مجازی است که اصل ماجرا آن به ‏فرازی از فرمایشات مقام معظم رهبری در چهارم آذرماه جاری بازمی‌گردد: «گاهى بعضى از جوان‌هاى ما که مراجعه می‌کنند و جوابى ‏نمى‌شنوند، به من نامه می‌نویسند و التماس می‌کنند که اجازه بدهید ما برویم در صفوف مقدم با رژیم صهیونیستى بجنگیم. ‏ملت، عاشق مبارزه‌ با صهیونیست‌ها است و جمهورى اسلامى‌ [هم این را] نشان داده است».

این کمپین در پیاده روی بزرگ اربعین حسینی نیز حضور چشمگیری دارد و افراد بسیار از ملیت های گوناگون نسبت به پیوستن به این اقدام کرده اند.

این کمپین، خیمه ای در عمود ۲۸۵ برپا کرده و افراد ضمن امضای این کمپین، با نوشته های فارسی، عربی و انگلیسی «من عاشق مبارزه با اسرائیل هستم» عکس یادگاری می گیرند و در فضای مجازی به اشتراک می گذارند.

در بین امضاها، از ملیت های مختلف به چشم می خورد، از زائران ایرانی، ترکی و آذری و عربی گرفته تا اتیوپی:

[تصویر: n00395954-t.jpg]

[تصویر: nf00395954-1.JPG]

[تصویر: nf00395954-2.jpg]
[تصویر: nf00395954-3.jpg]
منبع اقتصاد ایران آنلاین :
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، sarallah ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، aaaaa ، سرباز17 ، این الفاطمیون
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]