کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تا حالا دقت کردین!؟
۱۴:۲۵, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام

تا حالا دقت کردین!؟
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﻮ ﮊﺍﭘﻦ ﻗﻮﺭﺑﺎﻏﻪ ﻭ ﻫﺸﺖ ﭘﺎ ﻭ ﺑﻌﻀﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺁﺑﺰﯼ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺯﻧﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻧﻬﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ،
.
.
.
. ﺗﻮ ﭼﯿﻦ ﺳﮓ ﻭ ﮔﺮﺑﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻫﺮ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﯼ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ
.
.

.
ﻣﺎﻫﯽ ﺭﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻥ ﺗو ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﻟﺬﺕ ﻣﯿﺒﺮﻥ.

.
.
.
.
2000 ﻧﻔﺮ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﺸﻦ ﺗﻮ ﯾﮏ ﺳﺎﻟﻦ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺑﯽ ﺣﯿﺎﯾﯽ 2 ﺑﻪ 2 رابطه ی جنسی برقرار ﻣﯿﮑﻨﻦ.

.
.
.
.
.
.
ﺗﻮ ﺟﻨﻮﺏ ﺷﺮﻕ ﺁﺳﯿﺎ ﺗﻮ ﺑﻌﻀﯽ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﻫﺎ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﻭ ﮐﻠﯽ ﻟﺬﺕ ﻣﯿﺒﺮﻥ. ﺗﻮ ﻫﻨﺪ ﮔﺎﻭ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻥ ﭼﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﻣﻘﺪﺳﻪ ﺑﻠﮑﻪ ﭘﻬﻦ ﮔﺎﻭ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ .
.
.
.
.
.
.
ﮐﺮﻩ ﺍﯼ ﻫﺎ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﺒﯿﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺟﻠﻮ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺁﺷﻐﺎﻝ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺑﮕﻦ ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﻢ ﻭ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺎﯾﻢ ﻫﯽ ﺗﻮ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﺷﯿﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﮐﺸﻮﺭ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺒﺎﺯﻥ ﻭ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﻦ ﺑﻄﺮﯼ ﻭ ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺳﻤﺖ ﺗﯿﻢ ﻣﯿﻬﻤﺎﻥ ﭘﺮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭ ﮐﺴﯽ ﺍﯾﻨﺎ ﺭﻭ ﺗﻮ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﺷﯿﺮ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ.
.
..
.
.
ﺗﻮ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﺳﺮ ﺩﺍﻭﺭ ﺭﻭ ﻭﺳﻂ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯿﺒﺮﻥ. ﺗﻮ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﯾﺎﺭﻭ ﺍﺳﻠﺤﻪ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﻩ 20 ﺗﺎ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺭﻭ ﻣﯿﮑﺸﻪ. ﺗﻮ ﺍﺭﻭﭘﺎ 2 ﺗﺎ ﻣﺮﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺳﻤﯽ ﺑﺎﻫﻢ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯿﮑﻨﻦ.
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﺯﻧﻬﺎ ﺣﺘﯽ ﺣﻖ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻥ! ﻭ 1000 ﺑﯽ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﻭ ﮐﺎﺭ ﻋﺠﯿﺐ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺩﯾﮕﻪ..
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﮐﻞ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻬﺎ ﺑﯽ ﻓﺮﻫﻨﮕﻦ، ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﻫﻢ ﺗﯿﺮﯾﭗ ﺭﻭﺷﻦ ﻓﮑﺮﯼ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ ﻣﯿﮕﯿﻢ ﻣﺎ ﺑﯽ ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﻢ.
.
.
.
.
.
.
ﺧﺪﺍﯾﯿﺶ ﺍﮔﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﻭﺭ ﺭﻭ ﻣﯿﮑﺸﺘﻦ ﻫﻢ ﻣﺎﺭﻭ ﺍﺯ ﺟﺎﻡ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻣﺤﺮﻭﻡ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﻫﻢ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﻤﻮﻥ ﺗﻌﻠﯿﻖ ﻣﯿﺸﺪ !!
.
.
.
.
.
.
ﺍﮔﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﺭﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺯﻧﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ !!!!
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﻢ ﺑﺨﺪﺍ، ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﻧﮕﺮﻡ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ، ﻣﺸﮑﻞ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ منش و راه و رسممون به شکلی که متجاوز ستیزه...

.
.
.
.
.
.
مشکل ما این که به کمک اعتقاداتمون هیچ وقت نذاشتیم زیر بار استعمار (مثل خیلی کشورای همسایه ) بریم...
.
.
.
.
.
.

مشکل ما این که با شور حسینی که داشتیم ، ۸سال با چنگ و دندون نذاشتیم وجبی از خاک کشورمون رو ببرن...
.
.
.
.
.
مشکل ما این که همیشه از هخامنش تا حالا ، حیا و غیرت نماد بانو ها و پهلوانان ایرانی
بوده و هست...
.
..
.
.
.
مشکل ما این که با اعتقاد به گذشته سرخ ( عاشورا ) و آینده سبز (قیام قائم آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم))
هیچ وقت نمیذاریم سیاست سکولار بر ما غالب بشه...
.
.
.
آره...
مشکل اونا اینه که نمیتون استقلال مارو ببینن...
.
.
.
در حالی که تونستن هر ملت و کشوری با هر مذهب و آیىنی رو به استعمار خودشون در بیارن...

.
.
.
از استقلال طلبی شیعه ها میترسن...
.
.
.
از هر ملتی که بخواد رو پای خودش وایسه و آقایی کنه میترسن...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، رکن الهدی ، nasimesaba ، Agha sayyed ، رضوانه ، ساجد ، "شهید" ، Bamdaad ، یاران مهدی ، علی املشی ، آیدا77 ، MohammadSadra ، SHA.453 ، قلب ، عبداللهی ، سرباز ولایت

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۲, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
خب بزرگواران!
شما در دفاع از فرهنگ خودتون این حرف رو میزنید دیگه...!!
مسلما اون آمریکاییه هم نمیاد بگه که ایول عجب مملکتی داریم یکی تو یه روز 30 نفر رو میکشه!! Smile
اون هم استدلال هایی شبیه شما میاره و میگه این به فرهنگ مردم آمریکا ربطی نداره Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۴۷, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
اونجایی که نوشتید پلیسه گفته تو ناحیه مانیست یاد این افتادم که توی ایران اگه همجنس بازی قانون نباشه در حوزه حقوق بشر آمریکا غرب قرار میگیره وما متهم به نقض حقوق بشر می شیم اما تو عربستان سر ملت رو با شمشیر می زنن از ناحیه حقوق بشر خارج می شه و آمریکا حرفی نداره!!!
می دونید چرا من فرهنگ ساختگی وتحمیلی غرب رو نه باور دارم نه قبول؟
براتون مثال می زنم من اگه الان به شما بگم شمر یه مسلمون متشرع درست و حسابی بوده حتی حدیث هم نقل می کرده یسری فتوا هم دارهکهکاملا درسته از لحاظ ظاهری هیچ گونه انحراف اسلامی نداشته شما الان از شمر خوشتون اومد می گید خب یه غلطی کرده شایدم بعدش پشیمون شده؟!
به نظر من کشورهایی که سردمدارانشون دستشون تا مفرغ در خون بشریت فرو. رفته وپستترین وبدترین مخلوقات روی زمین محسوب می شن نه صرفا یه کافر معمولی فرهنگشون به درد خودشون می خوره که البته گذره زمان به منو شما ثابت می کنه به دردخودشونم نمی خوره چون بدونید زمان ظهور منجی مسیحیان بیشترین و سریع ترین گروندگان به حضرت هستند احتمالا دموکراسیه کشورشون جواب نداده که خواهان منجی شدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آوا ، Silence ، علی املشی
۲۲:۵۱, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
و یک صحبت دیگه : فرهنگ مربوط به مردمه نه حکومت ها... .
توی متن استارتر هم شیوه ی زندگی مردم دنیا به اصطلاح خودشون «بی فرهنگی» خونده شده... .

پ.ن کمی تا نیمه ای بی ربط! : از لحاظ جامعه شناسی ما چیزی به اسم بی فرهنگی نداریم! چون کلا فرهنگ ینی شیوه زندگی.پس بی فرهنگی یعنی : ... ؟ !
۲۳:۰۹, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
ببخشید این قوانینی که فرهنگ رو تو حلق مردم می کنه اونارو بزور منضبط نگه می داره کاره حکومت وگرنه اگه نمونه مردمیش رو می خوای ایران گذاشته مردم خودشون به شعور داشتن فرهنگ برسن اونم با دین و مذهبشون حالا کسی که از خدا نمی ترسه رو واسه چی بزور بترسونیم!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا ، علی املشی
۲۳:۵۰, ۲۷/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۳ ۰:۱۹ توسط Kol.)
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام.
اصلا آمریکا بد، عربستان بد، همه بد. ما خوبیم؟ ما داریم درباره فرهنگ خودمون حرف میزنید. جالب اینه که تو پست اول با فرهنگ ترین بودیم ولی الان شدیم نیمه پر لیوان.
درباره آمریکا صحبتی ندارم. ولی یک ایرانی میتونه تو چین زندگی کنه. همون جایی که مار و عقرب و گربه میخورن. ولی اون ایرانی میتونه مار و گربه نخوره. زور نیست براش. یا میتونه تو اروپا همجنس باز نباشه. این بی فرهنگی اوناست..
حالا مال ما : همه میخوان تو کارت سرک بکشن، یک اشتباه بکنی آبروتو میبرن. خاله زنک بازی شده سنت.
آوا عزیز، درباره پروف و ویدئو برا من حرف نزنید که من خودم 100 تا پروف و مدرک میارم راجع به همین بی فرهنگ بازی ایرانی ها.
تو آپارات یدونه بزن دعوا ، 1000 تا کلیپ میاره که 2 نفر ایرانی دارن دعوا میکنن کسی هم نمیره جداشون کنه عوضش نشستن فیلم میگیرن..
یا یک ویدئو دارم که تصادف شده ، آدما دارن تو آتیش میسوزن ولی طرف داره فیلم میگیره . و همون کلیپی که میگید با فرهنگی اونارو ثابت میکنه. وقتی که تو ایران به چادری یا غیر چادری رحم نمیکنن. ولی حد اقل تو خارج میدونن که کسی که چادری هست یک صاحبی داره . به یک چیزی اعتقاد داره! من فرهنگ آمریکایی هارو قبول ندارم. ولی فرهنگ خودمون اونجوری که فکر میکنیم نیست. خیلی عقب هست.
یعنی تو ایران فرهنگ اینجوری شده که : برای اینکه پیشرفت کنی نباید بزاری بقیه پیشرفت کنند. همه سلفیش هستند.
موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Bidel.s ، اسکای ، آیدا77 ، آفتاب ، پارمیس
۱۱:۰۸, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
ببینید وقتی تو یه کشور ارزش ها بشن قانون وحکومت ارزشی باشه یعنی مطابق دین این جامعه خیلی افسار گییخته تر از جامعه ای هست که ارزش ها در کنار لذت ها و هوس ها قرار می گیره یه نمونه اش حجاب بعضی از خانوم های بی حجاب ما روی زنای...کاره غربی رو تو لباس وآرایش سفید کردن این یه جور حس گرایش به تمایلاته وقتی ارزش ها حاکم بشن بگن در ملاعام مشروب خوری ممنوع طرف پاش به ترکیه نرسیده خودش رو خفه می کنه بعد ما می گیم چه بی فرهنگ این ذات بشره که اینجوریه حالا برهکسش توی غرب فحشاء لذات حاکمه بر زندگی مردم ایتکه می گم حاکمه یعنی توهرلحظه از زندگیشون داره بهشون تحمیل می شه بدون اینکه فشار این تحمیلها رو احساس کن واسه همین الان گرایش به اسلام توی غرب بسیار بالاس بسیار چون خسته شدن از این همه زندگی واسه لذت از اینکه قانون می ذارن برای کوچکترین کارشون واونارو آدم حساب نمی کنن که بهشون به انسانیت اونها احترام بزارن بعدم ما می گیم عجب فرهنگی...
حالا این حرفهایی که زدین درباره ایران درسته اما همه این مردم نمی دونن کاری که انجام می دن بده اشتباهه 1000بار عواقبش رو تو اطرافیان ندیدن چرا دیدن اما بازم نمی خوان نخواستن به علاوه تینکه همون دینی که براش نماز می خونن حریمه هایی برای کاراشون گذاشته. که هیچ قانونی به پاش نمی رسه
یه بار دیگه ام گفتم کشوری که خدا باوره اگر از قدرت پرودگارش نترسه واونو حاضروناظر برزندگیش ندونه. اگه بخوای با قانون اون آدم رو درست کنی می شه مصداق اون مثل که می گه اومدی ابروش رو درست کنه زدی چشمشم کورکردی دقیقا همون کاری که با مردم غرب کردن یه ابروی زیبا و دلربا روی یه چشم کور وداغون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوا ، Eve ، علی املشی
۱۱:۳۱, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام. اولا من درباره خارج گفتم کاری ندارم. چند بار بگم اینو من : عربستان و آمریکا و اروپا همه پدر بی فرهنگی های دنیا.
نقل قول:حالا این حرفهایی که زدین درباره ایران درسته اما همه این مردم نمی دونن کاری که انجام می دن بده اشتباهه
این یعنی بی فرهنگی. ایران تو بی فرهنگی چیزی از عربستان و آمریکا و هرجایی که شما میگید کم نداره.
باید تصویری جواب داد . ( البته من بازم میگم من کاری به آمریکا و اروپا باز ندارم )
[تصویر: 1365482903.jpg]
[تصویر: iranparsi4452152.jpg]
نقل قول:
ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﻢ ﺑﺨﺪﺍ،
جونه من؟ ما خیلی با فرهنگیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، پارمیس
۱۱:۳۶, ۲۸/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۳ ۱۱:۴۲ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #18
آواتار
آقای kol شما از کجا میدونی اینا مدعی فرهنگ 2500 ساله هستن؟؟؟؟چطور من نرفتم؟؟
باید ببینید چرا مردم به روزی افتادن که عاشق چیز مجانی هستن.
ضمنا باید ببینیم فرهنگ توی هر کشوری به چه چیزی معنی میشه....ما که نمیتونیم این سر دنیا نشستیم به اونا بگیم بی فرهنگ!
شما یه نگاه به بازی های فوتبالی که در ایران انجام میشه و تماشاگران شون با بازی هایی که توی اروپا برگذار میشه بنداز اونوقت تفاوت فرهنگ رو میبینی.....

اتفاقا به نظر من چون همون فرهنگ2500 ساله هیچوقت به مردم ارائه نشده و هیچ وقت در موردش حرفی زده نشده مردم اینجوری شدن.....

وگرنه در این چند دهه اخیر فرهنگ 2500 ساله که غالب نبوده یه فرهنگ دیگه بوده که به مردم ارائه میشده....شما برین ببینین مشکل اون از کجاست...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77
۱۱:۵۵, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:آقای kol شما از کجا میدونی اینا مدعی فرهنگ 2500 ساله هستن؟؟؟؟چطور من نرفتم؟؟
باید ببینید چرا مردم به روزی افتادن که عاشق چیز مجانی هستن.
لابد شما با فرهنگی که نرفتی. تازه این دلیل شد؟ عاشق چیز مجانی؟ یعنی صف وایسادن اونقدر سخته ؟؟؟

نقل قول:ما که نمیتونیم این سر دنیا نشستیم به اونا بگیم بی فرهنگ!
این کاری هست که دوستان دارن میکنن و من هی میگم که بیاین یک نیگاه هم بی خودمون بندازیم.

نقل قول:
اتفاقا به نظر من چون همون فرهنگ2500 ساله هیچوقت به مردم ارائه نشده و هیچ وقت در موردش حرفی زده نشده مردم اینجوری شدن.....

میشه بگید چی به ما ارائه شده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق
۱۲:۵۴, ۲۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
من با اقای کل موافقم

ببخشید دوست من زیمباوه زندگی میکرد،یعنی جنوب افریقا،بعد اومد ایران
میگفت فکر نمیکردم افریقاییا از ایرانیا بیشتر به قانون راهنمایی رانندگی احترام بزارن
همین امارات
همین عربایی که قبولشون نداریم،پشت خط عابر وامیستن،اونوقت تو ایران گاز هم میدن
مهم نیست در گذشته چی بودیم
مهم اینه که الان خیلی بی فرهنگیم
بیشتر کشور ها وقتی رودخانه ای از وسط شهرشون میگذره باعث زیبایی میشه
تو ایران میشه اشغالدونی
یعنی میتونم براتون 100000000 مثال بیارم
میری اداره جات
یکم ادب ندارن
بیمارستان
مغازه دار
اصلا همه میخوان ارث باباشونو از حلقومه ادم بکشن بیرون