|
سوالی در مورد ذکرهای هفته....
|
|
۸:۵۹, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با درود و سلام......
حتما دیدید که وقتی میخواید ذکرهای هفته یا ذکرهای دیگه(حالا من خیلی وارد نیستم) رو بخونید مثلا جلوش نوشته 280 مرتبه. خب چرا مثلا نگفته 279 مرتبه یا 281 مرتبه چرا فقط 280 مرتبه ![]() یعنی این اعداد از کجا گرفته شده و سرشون چیه؟؟؟؟ من میتونستم جوابم رو حالا از سایت های دیگه هم بگیرم ولی گفتم اینجا بنویسم شاید سوال یکی دیگه هم باشه..... |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام...
چرا دکتر به شما میگه یه قرصی رو هر6ساعت بخور،یکی دیگه رو میگه هر 8ساعت؟! مگه تفاوت 6 و8 چقدره؟! خب هردو رو هر8ساعت بخور!!! ![]() امیدوارم متوجه منظورم شده باشید... |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نخیر من منظورم اینه که این اعداد از کجا گرفته شدن .....
منبع قرآنی داره ....توی احادیث اومده یا هر چیز دیگه ای....؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
علم شریف ابجد و انواع آن مثل ابجد کبیر و ابجد صغیر و.. که در یکی از سخنرانی های آیت الله ناصری ایشان گفتند 30 نوع ابجد داریم علم حروف و اعداد یکی از علوم غریبه است که علم انبیاء الهی بوده است که از ابجد شروع و به جفر میرسد نام دیگر این علوم علوم خفیه یا مخفی است خداوند برای هر موجودی اسمی و برای هر اسمی عددی قرار دادند اعداد باعث قوت حروف هستند مثلا ذکر یا شافی که یکی.از اسما خداوند متعال است برای شفای مریض استفاده می شود که برای تاثیر باید به عدد ابجد کبیر که 391 است گفته شود البته عدد یک وجه تاثیر است و مهمتر از آن خلوص عمل است که شاید گفتن یک یا شافی با خلوص بهتر از هزار ذکر بدون حضور قلب است علم ابجد یکی.از علوم قدیم است که هم کاربرد خوب و هم کاربرد بد دارد این علم برای جادو هم استفاده می شود و یهودیان هم آن را.بلدند پیشگویان قدیم و جدید هم از همین علوم بهره میبرند |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام.
با تشکر از شما آقای موسوی. من جواب بخشی از سوالمو گرفتم. اما سوال دیگه اینکه چه کسی این اعداد رو به مثلا ذکرهای هفته اختصاص داده.یا مثلا همون ذکر شفای مریض. منبع یا حدیثی هست در این مورد؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۳ ۱۵:۲۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام تا یه حدی توی این تاپیک بحث و اشاراتی به موضوع ذکرها شده : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36843.html ولی اینکه دقیق تعداد ذکرها به معصوم می رسه یا نه : در رابطه با بعضی از ذکرها از معصومین روایات مختلفی رسیده که مثلا فلان ذکر رو به فلان تعداد بگید که مشهورترینش همون تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) هستش. بعضی از ذکرها هم هستش که براشون تعدادی مشخص نشده مثل ذکر یونسیه (یا لااله الا انت سبحانک ...) اما بیشتر ذکرا رو بعضی از اساتید برای شاگردای خودشون با توجه به شرایط ذکر کردن. در مورد ذکرها به تعداد حروف ابجد هم روایتی دیده نشده ولی در رابطه با تفسیر همین حروف از پیامبر روایت داریم. |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۳ ۱۷:۰۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۳ ۱۵:۲۱)کوروش کبیر نوشته است: سلام.سلام حدیث در اینباره هست مثلا همون ذکر یا شافی با تعداد مشخص در حدیث اومده این روایات و احادیث معروف به ختومات یا ختم ها هستن که بخشی از اون برای افراد معمولی هست و بخشی برای سیرو سلوک که خاص هستن و باید زیر نظر استاد باشه ولی معمولا این احادیث و روایات مخفی هستن و در کتاب هایی خاص گفتم قبلاً که معمولاً تعداد بر حسب ابجد کبیر هست (۱/دی/۹۳ ۱۵:۲۱)مصباح نوشته است:سلام روایات داریم و احادیث معتبر در کتابهایی خاص که همه جا گیر نمی آید این علوم مخفی هستند و گفته شده کسانی که این امور را بلدند فقط به اهلش می گویند ابجد کبیر حتی در زاپن و چین هم وجود داشته حتی در لاتین بخشی از این علم قابل یادگیری و بخشی نیاز به ریاضت های خاصی دارد حتی برای تکسیر که از اصطلاحات علم حروف است هم حدیث داریم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ذکرهای بسیار توصیه شده از قرآن!! | AMINI | 0 | 1,129 |