|
اینترنت میلی
|
|
۲۲:۰۹, ۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام .
امشب اخبار 20 و 20 رو میدیدم (رسانه خنده)یه خبری گفت در مورد اینترنت میلی. که نمیدونم شما یه کارت هوشمند میگیرید مثل اینکه همون کارت ملی تون و از این طریق از اون به بعد هر وقت به اینترنت وصل بشید هویت شما برای نمیدونم شبکه ها چی چی ها مشخص میشه(یه چیزی گفت الان عین جمله رو یادم نیست.) مخلص کلام اینکه گفت هویتتون مشخص میشه. یه چند تا مستند هم بعدش تبلیغ کرد که آدم این شکلی میشد ![]() حالا بگذریم چند تا سوال دارم. مگر نه اینکه یکی از ویژگی های شبکه ی مجازی و اینترنت اینه که کسی هویت شما رو ندونه؟؟ مگر این کار اسمش جاسوسی نیست؟؟ خداییش اگه توی غرب این کارو میکردن اینا چی میگفتن؟؟ اصلا واسه چی هویت من باید مشخص بشه؟؟چرا؟؟ پس حریم خصوصی مردم کجاست؟؟ این چه معنی میده که فضای همه جا رو امنیتی میکنن؟؟ خواهشا نگید واسه افزایش سرعت اینترنته و واسه جلوگیری از دزدی اطلاعات مردم که خندم میگیره... ![]() اصلا مگه این شبکه ی میلی برای مردم راه اندازی نشده؟؟خب پس چرا نظر مردمو در موردش نپرسیدن؟؟ من شاید نخوام کسی هویتمو بدونه اونوقت چی؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۰, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خوب خدارو شکر که این پروژه توسط دولت تدبیر( ؟! ) مطرح شده و میخواد اجرا بشه.
اگه در دولت قبلی بود که اون بنده خدارو بیچاره می کردن...
|
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی.
شما واقعا فکر کردید که دولت این کارو داره خودش تکی انجام میده؟ من میتونم اثبات کنم که اگه اینترنت ملی راه نیوفته، وزیر رو استیضاح میکنند. |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
آقا ماکه حرفامونو زدیم ، شما هم فعلا با حرفهاتون خوش باشید و تحت تعقیب پلیس فرضیتون باشید ببینم به کجا میرسید!
|
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
آقای بیدل یعنی مثلا شما همه اینا رو پیش بینی کردین بعد دوتا باسواد تو دولت نبودن بفهمن !!!!
به نظر خودتون عقلانیه...به نظر منم تا بخوهد اجرایی شه کلی بالا پایین می شه ولی خیلی بعیده که مثلا سیستم اطلاعاتی مملکت که شما می دونی چه نخبه هایی توش هستن نتونن پیش بینی کنن که چه دزد بازاری می شه بعد خیر سرشون می خوان جلوی مفاسد اقتصادی رو بگیرن نه اینکه درو براشون باز کنن اونیم که دستش به پولای مردم نمی رسید برسه... به هر حال تو اینجور سیاست ها سعی کنیم فقط ظاهر رو نبینیم بعدم اینجا مگه آمریکاس که حالا مردمش مگه چیکار می کنن که بخوان همه رو جاسوسی کنن شما به خودت و هم سن وسال هات نگاه کح به جوونای علاف تو خیابونم نگاه کن به مشتریان فیسبوک و هزارتا انجمن تفریح و سرگرمی هم نگاه کن چه اطلاعات مخوف وخفنی از توشون درمیاد غیر از اینه که مهم ترینش بیرون ریختن و آواز خوندن واسه مرگ فلان خواننده یا بازیگر یا حویسنده هیچی واقعا هیچی... اما همین اطلاعات واسه اسراییل خیلی مهمه چون. اون واسه غذا خوردن ما وبلکه به قول شما دستشویی رفتن ماهم برنامه داره
|
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۳ ۱۶:۳۶ توسط Kol.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام.
نقل قول:آقای بیدل یعنی مثلا شما همه اینا رو پیش بینی کردین بعد دوتا باسواد تو دولت نبودن بفهمن !!!!پورت UDP 3 ماه تمام قطع بود و داد همه در اومده بود. بعد از 3 ماه میدونید وزیر چی اومده نوشته ( بعد از کلی نامه نگاری و رفتن و زنگ زدن و ... « یعنی جوری که یک پست تو کلوب 400 تا کامنت درباره UDP داشت ») نقل قول:که البته درست هم نشد، بد تر هم شد. شما واقعا دلتون خوشه ها. واقعا اینترنت برای دولت یک منبع درآمد خیلی بالایی هست. حالا فروش اطلاعات هم بزار روش. تیلیاردی میشه. |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
فروش اطلاعات منو شما!!!
یا فروش اطلاعات آدمای مشکل دار؟! حالا مثلا الان اطلاعات آدمای مشکل دار و ندارن؟! شما حرف وزیر و نشنیده بگیر ایشون فک کردن مخاطبشون زیر دیپلم ها هستن...یعنی بعضی از مسءولین کلا مردم رو با بچه های استثنایی اشتباه می گیرن با طنز صحبت می کنن
|
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من چند نکته رو مشخص کنم.
1 - این ایده همین الآنش داره توسط برنامه نویس های آزاد عملی می شه در سرتاسر دنیا. مقدماتش از قبیل سیستم اعتباری، کنترل، مدیریت و غیره هم دارن آماده می شن. و من طرفدار پر و پا قرصش هستم. ولی اینکه این ایده توسط یه کشور، یا اتحادیه ای از کشور یا جبهه ای در جهان عملی اصلا صحیح نیست 2 - تا همین دیروز همه نگران دزدی اطلاعات توی وایبر بودن. حالا وایبر سیری چند؟ اطلاعات خیلی راحت تر از دولت ایران منتقل خواهد شد به اسراییل. استکبار کیلو چند. اینایی که من می شناسم مرگ بر اسراییلشون شعاره. بهشون پول بدن مرگ بر خمینی هم برات چهچهه می زنن. 3 - قضیه دزدی اطلاعات مربوط به پایین تنه ی سیستم هست. حالا یه سوال در مورد نخبه های کشور. این نخبه هایی که من نمی دونم کجا هستن. اونا نخبه نیستن. تخمه هستن. تخمه هایی که گذاشتن مملکت تو این فساد شدید غرق بشه. اون نخبه اگه نخبه بود وضع مملکت توی فساد اداری اینجوری نمی شد. اصل دوم گروه سرخ ایران: همه قابل اعتمادند مگر اینکه خلافش ثابت شود معتمد نبودن این دم و دستگاه به من یکی ثابت شده |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
شما فک می کنی من منظورم به کیا بود به آدم هایی که فکر می کنن زرنگن!!!
نع منظورم آدمایی هست که واقعا باهوشن ودارن واسه نظام کار می کنه اونی که پول مردم رو می خوره من تخمه هم حسابش نمی کنم چه برسه نخبه پس منظورم رو اشتباه نگیرید نظام هنوز اونقدر فاجعه نشده که 4تا بچه مسلمون و واقعی نتونن کاری بکنن بعدم گفتم که هنوز اجرایی نشده پس سازوکارش آشنا نیستیم اگه مثه بقیه کارا باشه که از همین الان بدونید نباید روش حساب کرد اجا اگه یه کار فکر شده واساسی باشه شاید برای مچ گیری همین آدمای مثلا زرنگ بدرد بخوره |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:پس صبر می کنیم ساز و کارش رو ببینیم ببینیم ملت بدتر به فنا رفتن اونوقت متوجه وخامت اوضاع می شیم اون چهار تا نخبه هم بیان بتمن بازی در بیارن ببینیم چی می کنن |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:قضیه دزدی اطلاعات مربوط به پایین تنه ی سیستم هست. حالا یه سوال در مورد نخبه های کشور. این نخبه هایی که من نمی دونم کجا هستن. اونا نخبه نیستن. تخمه هستن. تخمه هایی که گذاشتن مملکت تو این فساد شدید غرق بشه. اون نخبه اگه نخبه بود وضع مملکت توی فساد اداری اینجوری نمی شد. نقل قول:اون چهار تا نخبه هم بیان بتمن بازی در بیارن ببینیم چی می کننسلام. یکی از دوستان تو عسلویه کار میکرد، یک دستگاه رو از کانادا با قیمت گزاف وارد میکردند . تحریم هم که هستیم دیگه یعنی اگه از کار بیوفته ، افتاده تموم شده. این دوست ما رفت این دستگاه رو مهندسی معکوس کرد شبانه (!!!) ولی اصلا پشیزی براش ارزش قاول نشدند. گفتند کانادا کاناداست، تو هم تخمه. بعد یکی دیگه از دوستان میگفت : یک دستگاه بود که از تهران میومد اینو راه مینداختند. بعد ما خواستیم یاد بگیریم، اینا نزاشتند ، گفتند فقط ما بلدیم. شما ها تخمه اید. اصلا به نخبه ها فرصت نمیدند که مبادا توربین منفجر میشه. ایده های نخبه هارو می دزدند. چرا تو تلویزیون هر چی نخبه ایرانی نشون میدن یا از آمریکاست یا از سوئد یا .... ؟ نتیجه گیری فضایی : نخبه تو ایران مثل آمریکا میمونه ، هیچ غلطی نمیتونه بکنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 61.gif]](http://www.smileycodes.info/emo/id/61.gif)