|
ایران (نا)امن!
|
|
۰:۵۶, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۳ ۱:۰۲ توسط Kol.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا.
سلام بر همه. این تاپیکی که زدم بحث مهمی هست و لطفا شرکت کنید و راهکار ارائه بدید. --------- ( همه داستان های واقعی اند )
-------------------- حالا یک چند تا سوال دارم از شما: 1- اگه شما یک بچه داشته باشید، ( حدودا 8 سال ) و مدرسه تا خونه 20 دقیقه راه باشه، اجازه میدید خودش بره و بیاد؟ 2- شما نصف شب اگه لازم باشه جایی برید، سوار تاکسی میشید؟ 3- چرا تو اتوبوس و مترو، بیشتر مردم ساکت اند و حرف نمی زنند؟ 4- چه عواملی باعث میشه این همه معتاد تو جامعه باشه ؟ 5- چرا جامعه ما به اینجا رسیده؟ 6- راهکارتون برای درست شدن این اوضاع و احوال چیه؟ |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول یه نکتهای بگم و اونم اینکه در هیچ کشور و شهری،به خصوص شهرهای صنعتی،امنیت کامل نیست. یعنی شما چه توو ایران باشین،چه سنگاپور،چه امریکا و چه هرجای دیگهای،امکان نداره که چنین اتفاقاتی که بالا مطرح کردید، پیش نیاد. اما متداول شدن این اتفاقات و فراوانیشون،نگران کننده است که خب علل مختلفی داره. ۱-نه اصلا. نه صرفا به خاطر ناامنی؛ به خاطر دلایل تربیتی. ۲-من بخاطر اتفاقی که چند ماه پیش ظهر، در یک تاکسی برام افتاد و به لطف خدا،تونستم از اون موقعیت نجات پیدا کنم،حتی المقدور سوار تاکسی نمیشم و نصف شب اگر لازم باشه جائی برم،ترجیح میدم از آژانس استفاده کنم. ۳-دلایل مختلفی میتونه داشته باشه (مثل عدم آشنائی افراد باهم،خستگی،دغدغههای فکری و ... ) و من چون مطالعهای در این زمینه نداشتم،نمیتونم تحلیل درستی داشته باشم. ۴-از جامعه شناسها باید پرسید! به نظر من ، بیکاری،لذتگرائی،تنهائی حاصل از ارزشگذاریهای اشتباه میتونه باعث ترغیب افراد به این مواد بشه. ۵-به نظرم مشکلات فرهنگی و اقتصادی! ۶-حداقل تا جائی که دست خودمونه (تا قبل از اشتغال) خودسازی باید داشته باشیم. مطالعه باید داشته باشیم. هدف گذاریمون باید درست باشه تا ارزشگذاریمون هم درست بشه... به نظر من (که یک تحلیلگر مسائل اجتماعی نیستم و در زمینه مسائل اجتماعی و جامعه شناسی هم مطالعه نداشتم) ، فرهنگ و اقتصادمون باید اصلاح بشه... ما تا وقتی که مطالعه کافی در زمینه جامعه شناسی و مردم شناسی نداشته باشیم،نمیتونیم تحلیل خوب و درستی داشته باشیم ... یادمون باشه نظراتی که در پاسخ به این موضوع نوشته میشه،یک نظر ه فقط و نمیتونیم به راحتی ازش نتیجه گیری کنیم! حتی همین نظر من! |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۳ ۰:۵۶)Kol نوشته است: به نام خدا. سلام 1- یا خودم همراهیش میکنم یا براش سرویس میگیرم. 2- حتی المقدور از آژانس استفاده می کنم 3- انتظار داری چیکار کنن وقتی با هم غریبه ان؟ 4- برید تحقیق کنید ببینید چند درصد معتادها با ایمان بودن، اهل نماز و روزه بودن... ان الصلاة تنهی عن الفحشاء و المنکر 5- بدلیل بروز بی اخلاقی و فرار از شرعیات 6- اینکه هرکسی ایمان خودشو تقویت کنه به اطرافیان هم (درست) توصیه کنه یعنی امر به معروف و نهی از منکر (البته از روش درست) |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
الان دو تا سوال برای من پیش اومد.
اول این که آیا فقط ایران اینطوریه و بقیه کشور ها بهشته؟؟(به خصوص آمریکای متمدن؟!!؟!؟؟!؟!؟! ) دوما اینکه کی مقصره؟ نظام یا ماهواره ؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۳ ۱۲:۰۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
1_بچه 8 ساله رو که تنهایی جایی نمی فرستند اونم فاصله 20 دقیقه
اصلا خود بچه حال داره اینقدر راه.بره 2_ تاکسی تلفنی اگر هم نباشه خب تاکسی اگر مجبور باشیم چاره ای نیست 3_ مگه تو اتوبوس و مترو باید حرف زد!!!!!! 4_ خب اینجا به افغانستان نزدیکتره غرب هم مست زیاده چون مواد گرونه ولی اینجا ارزان دوری از خدا همینه چه اینجا چه اونجا 5_ هر جامعه ای که از آموزه های وحیانی فاصله بگیره به تباهی کشیده میشه چه اینجا چه هرجا 6_ بازگشت به خداوند و آموزه های وحیانی دیدن حقایقی مانند مرگ هر کسی کو دور ماند از اصل خویش بازجوید روزگار وصل خویش بازگشت به فطرت خداجوی انسان تنها راه نجات است |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
البته باید توجه کنیم حس نا امنی در ایران بیشتر از نا امنیه
مشکل بعدی هم عدم پاسخگویی و پیگیری مناسب پلیسه مگر در شرایط خاص نسبت به بعضی جرم ها واکنش شدید بدهند وگرنه چیزی که از دستت رفته معمولا از دستت رفته
|
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۳ ۰:۵۶)Kol نوشته است: به نام خدا. |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ببینید بحث افزایش ناامنی فقط مربوط به ایران نیست یه پروسه کاملا جهانیه شما اگه به قول آقای رایفی پور8سال پیش بهت می گفتن در آینده یه عده به ظاهر مسلمون پیداشون می شه که سر می برن. جگر انسان می خورن بچه 6ماهه اعدام می کنن سر جنین می برن...
باورت می شد؟! می گفتی فیلم تخیلی زیاد دیدی!! حالا ایران هم همینه متاسفانه جسارت وبی پروایی توی جوانها افزایش پیدا کرده نترسی وشجاعت شده امتیاز شما تا4سال پیش شنیده بودی یه نفر ساعت 3بعد از ظهر یعنی تو روز روشن یه نفر بره تو یه خونه پر از آدم واونجا رو خالی کنه وهیچ کس حتی نتونه تکون بخوره از ترس!!!! به قول رییس پلیس کشور دیگه مجرمین از زندان وسابقه دار شدن نمی ترسن اتفاقا زندان بهشون خوش می گذره وقتی میان بیرون میرن سراغ خلافا وجرمهای خیلی بزرگتر چند وقتی پیش سرکرده ی. یه باند بزرگ سارق خونه رو گرفتن بیشتر از 150تا خونه رو خالی کرده بود حالا چندسالش بود؟!20سال!!!!!!!!! بهش گفتن مگه خرج روزانه تو چقدره که چسبیدی به این کار گفت چیزی نیست گفتن حالا تو بگو گفت بین 5-7میلیون!!!!!!!!! آخه خرج اون بچه پولدار مرفه بی درد هم انقدر نیست...خب پول دزدی مزه می ده وقتی هم سر نترس پیدا کنی بیشتر داشتم فک می کردم اگه طبق قوانین اسلام دزدی مجازات می شد واقعا کار به اینجا می رسید؟! اگه همین ماهواره عزیز تر از جان تو مملکت به معنای واقعی تعطیل می شد انقدر ناامنی برای دخترای مردم وجود داشت دخترایی که حتی باید از محارمشون بترسن!؟ اگه یخورده فک کنیم می بینیم از ماست که برماست اگه واسه هرچیزی توجیح پیدا نکنیم وسعی نکنیم همه چیز رو بچسبونیم به جهانی شدن واسلام واقعی بو بدون ترس از دادوبیداد کشورهای دیگه پیاده می کردیم الان امن ترین کشور بودیم |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: نقل قول:ببینید بحث افزایش ناامنی فقط مربوط به ایران نیست یه پروسه کاملا جهانیه نقل قول:اول این که آیا فقط ایران اینطوریه و بقیه کشور ها بهشته؟؟(به خصوص آمریکای متمدن؟!!؟!؟؟!؟!؟! )سلام. خوب هستید؟ در حکومت امام زمان، عدالت و امنیت و آرامش حاکم میشه. حالا ما باید تلاش کنیم که امنیت رو برقرار کنیم. و کاری به آمریکا نداریم. آمریکا به خودش مربوطه کاراش. نقل قول:اگه همین ماهواره عزیز تر از جان تو مملکت به معنای واقعی تعطیل می شد نقل قول:با ابزار جنگ نرممن وقتی دبیرستان بودم ؛ هیشکی ماهواره نداشت، ولی بازم هیشکی نمیرفت کوچه میخانه. از بابام هم میپرسیدم اونم میگفت اونجا مکان فساد بود. از قدیم اونجا مکان فساد بوده. همچنین جاهای دیگه. یا مثلا از قدیم یک شهر به چاقو کشی معروف بوده ( نمی گم که ناراحت نشن ) که بابا بزرگ منم میگفت اونا چاقو کشن نمیشه گفت که ماهواره بی تاثیر بوده، اما چیز های دیگه ای هم بوده دیگه! نقل قول:چه سوال مسخره ایدقت کردید اونایی که از روستا اومدن یا ساده هستند فقط تو اتوبوس حرف میزنن؟ چون که اونا احساس میکنند همون امنیتی که تو روستا هست تو شهر هم هست. یک بحث جامعه شناختی هست! اون که شما با اونی که تو اتوبوس بغلتون نشسته سلام و علیک نمیکنید ، یعنی اینکه پیش اون احساس امنیت نمی کنید. |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۳ ۰:۵۶)Kol نوشته است: 1- اگه شما یک بچه داشته باشید، ( حدودا 8 سال ) و مدرسه تا خونه 20 دقیقه راه باشه، اجازه میدید خودش بره و بیاد؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |