|
شبکه منتظران و راهبردهای انتظار
|
|
۱۹:۱۹, ۱۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
هفته پیش بحثی راجع به اینکه در این تالار و فضاهای مشابه باید چه کاری انجام بدیم شروع شد.یه چیزی که به نظر میرسه اکثر دوستان روش اتفاق نظر دارن و دوست عزیزمون-بیداری اندیشه- هم روش تاکید داشتن اینه که کار ما فیلم و کارتون دیدن و ... نیست. چه بسا افتادن تو همین مسیر یکی از دامهای پیچیده شیطان باشه. هر علمی نیاز به میزان عمل متناسب با خودش رو داره و اگر ما مدام به دانسته هامون اضافه بشه و لی برای عمل با اخلاص تلاشمون کافی نباشه، معادله عوض میشه. تو این عالم محیط خنثی نداریم.یعنی همه جا حرکت و تغییر در حال وقوعه.پس با افزایش علم و ثابت بودن میزان عمل نتیجه نمیشه رکود، بلکه میشه سقوط. اما چه باید کرد؟ یکی از دوستان فرموده بودند که امروز دعوای اصلی سر علم و تکنولوژیه و وظیفه اصلی ما هم تلاش تو این عرصه است تا جمهوری اسلامی سرآمد باشه.تا تحریم نشیم. تا عزت پیدا کنیم. تا از این راه سیطره شیطان بر جهان به نوعی بشکنه و... این راهبرد خوبیه و الان هم راهبرد اصلی امام خامنه ای همین هست. ایشون الان روحیه امید و تلاش سیری ناپذیر در علم رو دارن ایجاد می کنن. تا جایی که ایرانیهای خارج از کشور که بعضیهاشون شاید اهل دیانت هم نباشن علاقه مند شدن که برای حس وطن دوستیشون بیان و به کاروان علمی کشور کمک کنن. این یعنی پیروزی الان هر کی با هر عقیده و مرامی که داره کار علمی میکنه یه جورایی مستقیم و غیرمستقیم داره به زمینه سازی ظهور کمک میکنه.و این به مدیریت رهبری برمیگرده.ایشون دارن از این راه عزت، امید، نشاط و احساس پیشرفت برای اسلام و ایران رو افزایش میدن. اما این همه ی مسیره؟ نه اینجا بود که دوست دیگری وارد صحبت شدند و گفتند که اساسا این علم و تکنولوژی اصلی ترین ابزار شیطان برای سلطه در دنیای امروزه. و ما اصلا نباید دنبالش بریم. ایشون هم درست میگن حتما میگید مگه میشه؟ بله میشه که هم دوست اول درست گفته باشن و هم دوست دوم. فقط باید به عامل زمان و مکان دقت کنیم.اینجاست که نقش ولی و امام محرز میشه. اینجاست که عقل ساده و بسیط بشری قدرت تحلیل و ترکیب نداره. الان ما باید به دنبال علم و تکنولوؤی باشیم چون ابزار برتری طلبی شده و بشریت سحر شده و مسحوره تکنولوژی شده ولی آیا سحر چیزه خوبیه؟ نه ولی برای باطل کردن سحر باید سحر را آموخت و واجب کفایی میشه وقتی عده ای ساحر ذهن مردم رو به هم میریزن عده ای برن و سحر رو یاد بگیرن. اما این همه مسیر نیست.برای ساخت تمدن اسلامی و حرکت به سمت ظهور نیاز به علم و فناوری متناسب با جهت و روح دین اسلام هست. وگرنه قطار علم و تکنولوژی غربی روی ریلیه که انتهاش دره است. پس چه باید کرد؟ یکی از دوستان فرموده بودند باید بریم سراغ استاد شهید مطری(رضوان الله تعالی علیه) اینکه باید آثار و دیدگاههای ایشون مطالعه بشه برای کسی جای سوال نداره ولی برای رفع چه نیازی؟ آن زمانی که چنته جوانان مسلمان برای حفظ دینشون و موقع درگیری فکری با مارکسیست ها خالی بود شهید عزیز مطهری سینه سپر کرد و تمام قد ایستاد و جنگید. انقلاب به بیان امام مدیون ایشونه و فکر ایشون مبنای جمهوریه اسلامیه. اما مساله امروز ما دیگه درگیری با توده ایها بر سر اثبات خدا نیست. درگیری روی چگونگی دستیابی به عدالت در جامعه است. سکولارها به نظام فشار میارن که مگه نمیگفتید دین سعادت دنیا و آخرتتون رو تامین میکنه پس چرا نمی تونید ادراه کنید چرا این همه مشکل سیاسی و فرهنگی و اقتصادی دارید؟ چرا با مدرن تر شدن شهراتون نمی تونید جلوی کاهش ارزشها و باورهای دینی رو بگیرید؟ شبهه امروز عملیه. اسلام ادعا داره که میشه سعادت دنیا و آخرت رو یک جا جمع کرد؟ یعنی جامعه رو به شکلی دیگه و متفاوت از روش لیبرال دموکراسی به سمت تکامل برد. و حالا میگن چجوری؟ نباید از کتابهای شهید مطری انتظار داشته باشیم که به صورت تفصیلی به نیازهای تمام مسیر انقلاب تا تمدن نوین اسلامی پرداخته باشن. اصلا سوال اصلی پشی روی اون استاد عزیز این نبوده. این سوال امروز و بعد از سی سال برای همه مطرح شده. ابتدای پیروزی انقلاب اصلا این موضوع مطرح نبود که علم مدرن با فرهنگ غرب رابطه داره. اکثر اندیشمندان حوزه و دانشگاه فکر میکردن که میاییم قسمتای خوب رو از بد جدا میکنیم و بعد با ترکیبش یه چیزی میسازیم که پیشرفته باشه مثل ژاپن و مومنانه باشه مثل مدینه النبی. اما رشد بحثای نظری در حوزه معرفت شناسی و فلسفه علم در کشور و جهان اسلام و همین طور تجربه مهم و مهم و مهم اداره کشور در طول سی سال نشون داد که نمیشه تو ساختمان کفار اعتکاف برگزار کرد. نمیشه پپسی خورد و روز قدس مرگ بر آمریکا و اسرائیل گفت. و کلی نمیشه دیگه. پس باید در عین اینکه امروز برای رشد علمی تلاش می کنیم و ضمنا نسبت به اندیشه های برزگانی مانند امام و شهید مطهری و بهشتی و ... و کلیه متفکران تاریخ تشیع بیتفاوت نستسم و اونها رو سرمایه خودمون میدونیم باید به دنبال راه دیگه ای باشییم. یه انقلاب در علم و فرهنگ که در ادامه انقلاب سیاسی اسلامه و بعد از علم و فرهنگ به اقتصاد و فناوری و تمدن و سبک زندگی هم خواهد رسید ان شاء الله. باید طرحی نو در انداخت.صبح نزدیک است... راجع به ادامه مسیر میشه صحبت کرد.ولی اینجا تالاره و باید گفت و گو بشه و نه گفت و گفت. پس لطفا نظر و نگاهتون رو دریغ نکنید عزیزان چشم انتظار. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۱, ۱۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
علی110 ممنون
دوستان چه زود گر میگیرین ![]() بخدا من نخواستم سنگ جلوی پاتون بندازم.من گفتم پله پله تا خدا الان که ما داریم بحث میکنیم اونا سنگ بنای اول یا سوم معبد هیکل رو بردن من گفتم برای اینکه کاری بکنیم اول از شعار و طومار نویسی پرهیز کنیم وگرنه تابع نظر جمعیم باز وگرنه پس چی؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام با عرض پوزش لینک بالارو اشتباه دادم
برای تعمیق فاز همدلی و وارد شدن به فاز همفکری و رسیدن به مرحله همکاری دوستان لطفاً به اینجا مراجعه فرمایند این همدلی و همفکری و همکاری از نیازهای مبرم راهبردی برای انتظار است |
|||
|
۲۰:۲۶, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
خدا رو شکر میکنم که تواین سایت باب صحبت منطقی بازه و دوستانی با ظرفیت دور هم جمع شدن که اگه در دیدگاهها اختلاف نظر دارند ولی در اصول همگرا هستند . من فکر میکنم وقتی در این فضا هستیم یعنی قدمهای اولیه رو برداشتیم و این جای شکر داره باید در نظر داشت که سیستم های شیطانی مانند فراماسونری و مانند اون از خیلی وقت پیش شروع به فعالیت کردند و انسانهای زیادی روی شکل دهی اونها وقت گذاشتن . این جریان از پیدایش اسلام هم قدیمی تره ، پس پیچیدگی و مرموز بودن اونها طبیعیه با این وجود ما به برکت دینمون و تعالیم کاملش خیلی عقب نیستیم چون اگه بودیم بزرگان دین رسیدگی به این امورات رو جزو اولویت ها قرار می دادند . تعالیم دینمون به گونه ایه که خیلی از این جریانات رو بدون اینکه ازشون اطلاعی داشته باشیم بی اثر میکنه . اما در حوزه مهدویت یه کم بحث ها تخصصی تر میشه که البته فکر میکنم هر کسی که تو این حوزه وارد میشه مراحل اولیه رو پشت سر گذاشته سوال اینه که هدف ما از این پیگیری ها چیه ؟ اگه صرف کسب اطلاعات جدیده که به مرور زمان وقتی در هر محیطی قرار میگیریم به علت همسویی دانش مربوطه کامل میشه و نیاز به تمرکز خاص رو این موضوع نیست هدف خود من اینه که میخوام درک کنم اگه فردا جنگ آخرالزمان واقع بشه من چه نقشی میتونم ایفا کنم وبه قول معروف کجای کارم پیشنهادم اینه که بیاییم روی قابلیتهای جسمی و فیزیکی خودمون هم تمرکز کنیم و یه بخشی رو برای آموزش ارتقاء قابلیت های فردی و شاید هم نظامی ( البته اون بخشی که نافع باشه) ایجاد کنیم . مثل آموزش جهت یابی ، کنترل و مدیریت بحران ،آمادگی جسمانی ،کمک های اولیه ، به اشتراک گذاشتن تجربیات استفاده از ابزار و تجهیزات و ...... من فکر می کنم اگه منتظر حقیقی هستیم باید هم معنوی و هم فیزیکی آماده باشیم |
|||
|
۲۰:۳۰, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
به نظر من همه این نکات در این کلام گهربار بت شکن عصر امام خمینی (رحمة الله علیه) خلاصه شده است: هرکس هرجایی هست درست کار کند، جامعه اصلاح میشود.
دوستان ما فقط کافی است از خودمان شروع کنیم. اول خودمان را اصلاح کنیم. به خدا عمل درست ما در چشم افراد دور و برمان خیلی بیشتر از هزار نصیحت و پند و موعظه اثر میگذارد. یکی از مهمترین عواملی که باعث میشود حرفهای ما در بقیه اثر نمیکند همین است که خودمان به حرفهایمان عمل نمی کنیم. مثلا دیروز من در مهمانی بودم که شخص بدحجابی از اینکه جامعه اسلامی نیست و حکومت ما الامی نیست صحبت میکرد، به نظر شما کسی در آن جمع به صحبت ایشان اهمیت میدهد؟ کسی که خودش به اسلام نمیکند از جامعه و حکومت انتظار رعایت اسلام دارد!! مهمترین و بهترین و ساده ترین راه اصلاح جامعه همین است: از خودمان شروع کنیم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |