کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا خدا در زمان دخل و تصرف میکند؟
۱۸:۰۶, ۱۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۸:۱۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه.
حتما شما هم اون حدیث امام علی ع رو درباره داعش شنیدین...
همونی که میگه کنیه هاشون اسم شهرهاست و پرچمهای سیاه دارن...
روزی که این حدیث رو شنیدم یه سوالی ذهنم رو درگیر کرد.
هر وقت میخواستم بپرسم از این ترسیدم که ...
بگذریم...
سوال من اینه:
برای من خیلی جالب بود که تا قبل از ظهور داعش من با این حدیث برخورد نکرده بودم.
جالب تر این که کسانی که تو حوزه مهدویت کار میکردن هم چنین حدیثی رو نقل نکرده بودن.
اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که نکنه من درآوردیه؟
بعد شنیدم که مراجع هم این حدیث رو تایید کردن.
از اونجایی که نمیتونم قبول کنم حدیث به این مهمی به خاطر اهمال چند قرن خاک خورده، این فکر به ذهنم خطورید...
آیا میشه خدا همین پارسال مثلا روز 27 آبان که این حدیث منتشر شد، زمان رو به 1400 سال پیش برده باشه که علی ابن ابی طالب چنین حرفی بزنه؟
چون خدا تو ظرف زمان نمیگنجه.
بعد سوالات گنده تر شد...
میشه که اگه امسال عاشورا ما روضه اباعبدالله میخونیم سال دیگه اون اتفاق دیگه نیفتاده باشه و ماجراهای کربلا عوض شده باشه؟
ببینین!
من میدونم که از آدم ع روضه امام حسین بوده...
شاید خدا هیچ وقت این کار رو نکرده باشه.
و شایدم کرده باشه.
اگه خدا تو تاریخ دست ببره از کجا باید بفهمیم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، آیدا77 ، mosafer ، MohammadSadra

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۸, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #21

-اولا نظریه چند جهانی که اینجا صحبتش می شه منظور چندجهانی سطح سه هست که تو تفسیر چندجهانی مکانیک کوانتوم مطرح می شه. نیازی به نظریه ریسمان نداره. یه جا نظریه ریسمان وارد می شه که تاثیر کوانتومی گرانش سیاهچاله ها یکانی بودن سیستم کوانتومی رو نقض می کنه که اونجا تناظر AdS/CFT مطرح می شه.

-دوم، علم خدا (از نظر فلسفه اسلامی) احاطی تفصیلیه که بی معنیه تغییر دادن چنین علمی.

-سوم، به عقب بردن زمان نیاز به تغییر داره که مفهوم زمان-زمان ایجاد می کنه که کاملا بی معناست. نمی شه هر دو واژه ای رو کنار هم گذاشت و انتظار داشت یه ترکیب معنا دار به وجود بیاد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۵:۴۷, ۱۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
  • والله علي كل شيء قدير
خدا بر هر کاری تواناست .
یعنی اگر یخواهد می تواند هرچه را تغییر دهد .

اما

الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :
أبَى اللّه ُ أن يُجرِيَ الأشياءَ إلاّ بِأسبابٍ ، فَجَعَلَ لِكُلِّ شَيءٍ سَبَبا و جَعَلَ لِكُلِّ سَبَبٍ شَرْحا ، و جَعَلَ لِكُلِّ شَرْحٍ عِلما ، و جَعَلَ لِكُلِّ عِلمٍ بابا ناطِقا ، عَرَفَهُ مَن عَرَفَهُ ، و جَهِلَهُ مَن جَهِلَهُ ، ذاكَ رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله و نَحنُ .

امام صادق عليه السلام :
خداوند ابا دارد از اين كه چيزها (امور) را جز از طريق اسباب فراهم آورد . از اين رو ، براى هر چيزى ، سببى قرار داده، و براى هر سبب ، بيانى، و براى هر بيان ، دانشى، و براى هر دانشى ، درى . گويا هر كه آن در را شناخت ، علم را فهميد و هر كس آن را نشناخت ، جاهل ماند . آن در، همان رسول خدا صلى الله عليه و آله و ما هستيم .
میزان الحکمه جلد5

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، Eve ، رکن الهدی
۱۰:۲۹, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
من متوجه همه صحبت های شما بزرگواران هستم.
ببینین!
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که تشریف بیارن، در احادیث داریم که امام حسین (علیه السلام) هم زنده میشن و مادامی که ابروهاشون سفید بشه حکومت میکنن.
حالا سوال اینجاست:
اگه امام حسین (علیه السلام) برگردن و حکومت کنن، یا در زمان حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آیا باز هم عزاداری به همون شیوه سابق برگزار میشه؟
آیا مثلاً اگه امام زمان سال 1398 ظهور کنن (بنده قصد تعیین وقت ندارم و صرفا برای مثال گفتم) آیا از عاشورا همون چیزایی رو میگن که در سال 61 اتفاق افتاده؟
بلاخره امام حسین (علیه السلام) از طرفی زنده هستن و گریه برای خونه ریخته شده، در حالی که ایشون جلوی رومون هستن شاید معنی ای نداشته باشه.
در حالی که اگه عاشورای سال 61 هجری ای هم نبود، شاید هرگز ظهوری هم اتفاق نمی افتاد.
متوجه منظورم میشین؟
منظورم تحریفات و ... در قضیه عاشورا نبود.
ضمن این که صحبت های من مطلقا خودم رو به سمت کفر نخواهد کشوند و امیدوارم شما رو هم نکشونه.
چون در نهایت جایی که نتونم به سوالاتم جواب بدم، بحث رو همون جا ول میکنم تا یه روزی از خود امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بپرسم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا