|
آیا خدا در زمان دخل و تصرف میکند؟
|
|
۱۸:۰۶, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۸:۱۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه.
حتما شما هم اون حدیث امام علی ع رو درباره داعش شنیدین... همونی که میگه کنیه هاشون اسم شهرهاست و پرچمهای سیاه دارن... روزی که این حدیث رو شنیدم یه سوالی ذهنم رو درگیر کرد. هر وقت میخواستم بپرسم از این ترسیدم که ... بگذریم... سوال من اینه: برای من خیلی جالب بود که تا قبل از ظهور داعش من با این حدیث برخورد نکرده بودم. جالب تر این که کسانی که تو حوزه مهدویت کار میکردن هم چنین حدیثی رو نقل نکرده بودن. اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که نکنه من درآوردیه؟ بعد شنیدم که مراجع هم این حدیث رو تایید کردن. از اونجایی که نمیتونم قبول کنم حدیث به این مهمی به خاطر اهمال چند قرن خاک خورده، این فکر به ذهنم خطورید... آیا میشه خدا همین پارسال مثلا روز 27 آبان که این حدیث منتشر شد، زمان رو به 1400 سال پیش برده باشه که علی ابن ابی طالب چنین حرفی بزنه؟ چون خدا تو ظرف زمان نمیگنجه. بعد سوالات گنده تر شد... میشه که اگه امسال عاشورا ما روضه اباعبدالله میخونیم سال دیگه اون اتفاق دیگه نیفتاده باشه و ماجراهای کربلا عوض شده باشه؟ ببینین! من میدونم که از آدم ع روضه امام حسین بوده... شاید خدا هیچ وقت این کار رو نکرده باشه. و شایدم کرده باشه. اگه خدا تو تاریخ دست ببره از کجا باید بفهمیم؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگه خدا این کارو کرده باشه
ما هیچ کاری نمی تونیم بکنیم چون کاره خداست ![]() احتمالا باید امیدوار باشیم حضرت ظهور کنن وکارای خدا رو لو بدن وگرنه عمرا خودمون به نتیجه برسیم وقتی خدا تو زمان دست می بره تو ذهنه منو شما نمی تونه دست ببره
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
رکن الهدی جان!
شاید ذهن ما رو دستکاری نکرده باشه که به این موضوع فکر کنیم. نمیشه؟! |
|||
|
۱۸:۵۷, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام ودورود زینب خانم بازهم به شما این مطلب جالب مهم گذاشتید
|
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به هر حال می تونه وسوسه شیطان هم باشه؟
کی می دونه؟ بعدم خدا واسه امتحان بنده هاش همه چیز رو از قبل برنامه ریزی کرده مسلما 1400سال پیش داعش رو پیش بینی کرده واون حدیث رو به زبان حضرت جاری خدا که با پدیده ها در زمان مواجه نمی شه دانای کله یعنی می خوام بگم دلیلی نداره اینکه یه حدیث مغفول مونده باشه ومورد توجه نباشه نشون بده خدا یهویی قضیه رو درست کرده بعدم اگه به ذهن شما اومده به ذهن مراجع هم اومده حالا که اونا تایید کردن پس معلومه اونام تو دو سال اخیر باهاش مواجه نبودن قبلا این حدیث رو دیدن وگرنه اونام فک می کردن خب این حدیث به این مهمی که سندشم درسته چرا تا حالا ما ندیدیم
|
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۱۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۹:۴۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نظریه جهان های موازی ب ذهنتون خطور کرده، خیلی جالب و دوست داشتنیه ...
![]() ان شاء الله بزرگان توضیحش رو کامل میدن |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۳ ۱۸:۰۶)زینب خانوم نوشته است: سلام خدمت همه. شما به دنبال راه حلای پیچیده نگردین. یه تیغ اوکام بزنین خود به خود حل می شه. |
|||
|
۲۰:۱۲, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
۲۰:۱۴, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #9
|