کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد.
الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210

[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]

[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، Kol ، mohammad reza ، قلب ، sarallah ، فدايي ولايت ، حسن.س. ، عبداللهی ، help me ، Muhammad-Ali ، نورالسادات ، vahrakan ، 135 ، سیمرغ ، عدالت ، ali0077 ، امیریان ، pop110 ، علائم ظهور ، Hadith ، yektasepas ، حضرت عشق ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، مرتضی اقبالی ، mkashipazha ، منتظرمهدی عج ، N2376DIR ، -abel-

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۵, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #121

ملك عبدالله که 40 روز مرگش مخفی نشد در ضمن در ذیحجه هم مرگش اعلام نشد

ولی روایت اهل تسنن از جنگ سه شاهزاده بر سر قدرت درست درمیاد و مهدی هم قطعا یک ایرانیه و هیچ نسبتی هم با دولت فعلی ایران نداره غیر از اینکه یک شهروند ایرانیه و بس
۱۵:۱۵, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #122
آواتار
(۳/بهمن/۹۳ ۱۳:۰۵)antares2 نوشته است:  ملك عبدالله که 40 روز مرگش مخفی نشد
سلام
از کجا معلوم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۵:۵۲, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #123
آواتار
بالاخره به درک واصل شد ملعون
۱۵:۵۳, ۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۱۶:۰۰ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #124
آواتار
(۳/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۰)عقیق نوشته است:  مگه قرار نبود چهل روز پنهان شه
این ک نشد!

بنده عرضم این است که در محافل دوستانه می شود احتمالات را بررسی کرد و الا روایات شاید بر زمین بماند؛ زیرا بلاخره امام(علیه السلام) بشارت را برای قبل از ظهور می دهند و الا بعد از آن که امر روشن است و منطقی نیست. پس ما اگر بخواهیم کلا روایات را رجائاً هم نپذریم بشارت امام بی معنی می شود و این از حکمت به دور است. پس می گوییم احتمالا و ان شاء الله که این عبدالله همان است.

پس اگر و باز هم عرض می کنم اگر این احادیث منطبق بر آل سعود باشد باید گفت: چهل روز مربوط به آخرین پادشاه این ها است نه عبدالله:

امام محمد باقر(علیه السلام) :علت مرگ او این است که با یکی از خواجگان(غلامان) خود ازدواج می کند و بعد غلام دست به قتل او می زند و مرگ او را چهل روز مخفی می کند .... و بدینوسیله فرمانروایی آنها منقرض می گردد. (کمال الدین صدوق)

اما عبدالله روایات آخرین آن ها نیست بلکه مهم ترین کسی است که بعد از او بنی فلان ضعیف می شود و و اختلاف و درگیری می شود و پادشاهی ها به چند روزه و چند ماه تقلیل می یابد:

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم را برای او تضمین می کنم. سپس فرمود: وقتی عبدالله بمیرد، مردم برای حکومت با کسی توافق نکنند و این اختلاف و درگیری به خواست خدا تا ظهور صاحب الامر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ادامه یابد. حکومت های چند ساله پایان یافته و تبدیل به حکومت چند ماهه و چند روزه شود. راوی می گوید: سئوال کردم: آیا این ماجرا به طول می انجامد؟ فرمود: هرگز. (بحارالانوار، ج52 )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، فاطمه خانم ، MohammadSadra ، فدايي ولايت ، عقیق ، دل خسته ، میم.حسین.الف ، قلب ، Mahdy2021 ، sarallah ، سدرة المنتهی ، السا ، حضرت عشق ، Ramin_Ghn ، شیدا ، ghoran ، Agha sayyed
۱۶:۳۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #125

امروز تو اینستا یکی خبر مرگشو داد باور نکردم پرسیدم ازش گفت تو شبکه های خبری هم نشون دادن اومدم اینجا باورم شد.

ینی میشه این همونی باشه که تو روایت ها گفتن. اخ اگه بشه چی میییییییییییییشه
حتی اگه نمرده باشه هم مهم نیست مهم اینه که این همون ملعون باشه. مرگش بالاخره میرسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ghoran
۱۷:۴۰, ۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۱۲:۳۹ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #126
آواتار
(۳/بهمن/۹۳ ۱۳:۰۵)antares2 نوشته است:  ملك عبدالله که 40 روز مرگش مخفی نشد در ضمن در ذیحجه هم مرگش اعلام نشد

ولی روایت اهل تسنن از جنگ سه شاهزاده بر سر قدرت درست درمیاد و مهدی هم قطعا یک ایرانیه و هیچ نسبتی هم با دولت فعلی ایران نداره غیر از اینکه یک شهروند ایرانیه و بس
سلام
چهل روز پیش مرده بود

پناه بر خدا
تمام مخالفان امام خامنه ای از پیروان او می شوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، دل خسته ، السا ، حضرت عشق
۱۸:۵۰, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #127
آواتار
استعفای دولت یمن ، جنبش انصارالله

سید حسن نصرالله :
- همه‌ی دشمنان ایران و کسانی که علیه ایران نقشه می‌کشند و توطئه می‌کنند پیش از ایران دچار فروپاشی خواهند شد و ایران باقی خواهد ماند. پیش‌گویی نمی‌کنم. من شاید در میان عرب‌ها بیش از همه ایران را می‌شناسم. آینده‌ی ایران بسیار امیدبخش است. ایران به شدت توان پیشرفت دارد.
نقل قول:روز جمعه .جای تعجب داره .داداش بلند شو وضو بگیر اربابت داره میاد .یمن .عربستان .جمع و جور شدن داعشی در عراق . صحبت رهبرم دیروز .اقا. بیا خسته شدیم .به ولله . جان مادرت بیا .اقا اگه اون روز تو کوچه نبودی .الان قتل عام مسلمونا رو میبینی .بیا بیا بیا .فدات شم بیا بچه های امام زمان منتظرتن بیا رهبرم منتظرته .بیا عزیزم . .یعنی میشه روز میلاد عمه جانت خبر خوش نه صداتو بشنوم .من نه همه عالم .ان شاالله -

نقل قول:آمد شیعه را براندازد و اهل سنت را به کشتن دهد،خداوند برش انداخت

میشه همه اینها رو به فال نیک گرفت. ان شالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، "شهید" ، قلب ، ghoran ، Wakeup
۰:۲۱, ۶/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۳ ۰:۲۵ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #128

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فتن ٬ بررسی روایت ابی بصیر در مورد عبدالله پادشاه عربستان به شرح زیر است :

متن روایت
عَنْ أَبِی بَصِیرٍ قَالَ: سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع یَقُولُ: مَنْ یَضْمَنْ لِی مَوْتَ عَبْدِ اللَّهِ أَضْمَنْ لَهُ الْقَائِمَ. ثُمَّ قَالَ: إِذَا مَاتَ عَبْدُ اللَّهِ لَمْ یَجْتَمِعِ النَّاسُ بَعْدَهُ عَلَى أَحَدٍ وَ لَمْ یَتَنَاهَ هَذَا الْأَمْرُ دُونَ صَاحِبِکُمْ إِنْ شَاءَ اللَّهُ وَ یَذْهَبُ مُلْکُ سِنِینَ وَ یَصِیرُ مُلْکَ الشُّهُورِ وَ الْأَیَّامِ.
فَقُلْتُ: یَطُولُ ذَلِکَ؟
قَالَ: کَلَّا.
ترجمه
ابی‌بصیر می‌گوید از امام صادق(علیه السلام) شنیدم که فرمود: هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند(خبر قطعی دهد)، قیام قائم را تضمین می‌کنم، سپس فرمود: هنگامی‌که عبدالله بمیرد، مردم بعد از او بر احدی جمع نمی‌شوند و این امر (حکومت) ختم نمی‌شود مگر به صاحبتان إن‌شاءالله و فرمانروایی ماه‌ها و ایام جایگزین سال‌ها می‌شود،
پس گفتم: تحقق این امر طولانی است،
فرمود: هرگز.
منبع
الغیبة(شیخ طوسی)، ص447
بحار الانوار، ج52، ص210
اثبات الهداة (شیخ حر عاملی)، ج5، ص357
[تصویر: 10004009_449323111837324_6041226494804012656_n1.jpg]
امام زمان

>> منبع = + <
بررسی سند روایت
  1. بنا بر نظر متخصصین حدیث؛ سند روایت صحیح و بدون اشکال است.
  2. گرچه در منابعی که در اختیار داریم این روایت اولین بار در کتاب غیبت شیخ طوسی آمده و اصطلاحاً از منفردات شیخ است، اما با توجه به آتش سوزی کتابخانه شیخ و کتابخانۀ شاپور و دیگر وقایع عصر شیخ طوسی خیلی جای تعجب نیست که در باقی کتب هم عصر شیخ و قبل از او این روایت نیامده است، علاوه بر اینکه سند شیخ تا امام معصوم متصل است و خود شیخ عالم به رجال و تراجم بوده و این خود سبب قوت روایت است. همچنین این روایت معارض خاصی در میان سایر روایات ندارد و با توجه به متن و محتوای روایت، داعی خاصی نیز برای جعل آن به نظر نمی‌رسد.
بررسی محتوای روایت
الف) آنچه از ظاهر روایت برمی‌آید:
  1. مردن عبدالله (با ویژگی‌هایی که ذکر می‌شود) نشانۀ نزدیکی ظهور است.
  2. این عبدالله پادشاه و حاکم بوده است.
  3. حکومت او سال‌ها برقرار بوده است.
  4. بعد از مردن او، حکومت متزلزل می‌شود و بر شخص دیگری وفاق صورت نمی‌گیرد و حاکمان بعدی حکومت‌های یکساله و کمتر خواهند داشت.
  5. بعد از او، حکومت در سرزمین او مستقر نمی‌شود تا نهایتاً حکومت به دست امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) برسد.

ب) اینکه مردن عبدالله زمینۀ جنگ قدرت در عربستان خواهد شد، مطلبی است که لااقل چندین سال است توسط تحلیل‌گران سیاسی خارجی و داخلی بیان شده است:
  1. بهمن 93: آمریکا ـ روزنامه واشنگتن پست: «سیمون هندرسون»، عضو موسسه سیاست خاورمیانه: دوران دشوار عربستان در پیش است و شاه جدید اختلال مشاعر دارد/ممکن است کشمکش‌های وسیع‌تر از اذعان خاندان سعودی باشد./ وضع جسمانی نامساعد پادشاه جدید عربستان دوره حاکمیتش را کوتاه می‌کند / با مرگ عبدالله، کنترل مهمترین قدرت سنی منطقه و نزدیکترین متحد عرب آمریکا در دستان پادشاهی ۷۹ ساله است که علاوه بر مشکلات جسمی به زوال عقل و اختلال مشاعر مبتلاست (+ و +)
  2. بهمن 93: «رابرت فیسک»- تحلیلگر سیاسی- در روزنامه تلگراف: عربستان در آستانه انقلابی از درون خاندان سلطنتی است/ انقلابی که عربستان را تهدید می‌کند از سوی ایران نخواهد بود؛ این تهدید از سوی اقلیت شیعه خود عربستان و نیروهای مسلح وهابی نیز نخواهد بود. تهدید پادشاهی سعودی از درون خود خاندان سلطنتی این کشور است(+)
  3. بهمن 93: مرگ ملک عبدالله سرآغاز جنگ قدرت در عربستان(+)
  4. بهمن 93: عربستان سعودی در آستانه عصر تکان‌های بزرگ/یادداشت سایت تحلیلی روس “ایران رو” گزارشی را به‌قلم “ولادیمیر آلکسییف”(+)
  5. بهمن 93: عربستان پس از ملک‌ عبدالله/ شکنندگی و بی‌ثباتی، میراث آینده آل‌سعود(+)
  6. آذر 91: یادداشت رئیس حزب ضد صهیونیستی فرانسه: زنگ هشدار در ستادهای ارتش آمریکا و عربستان سعودی به صدا در آمده است و بسیار ضروری است که برای انتقال قدرت و سازش (در عربستان سعودی) راه حلی پیدا شود. خاندان آل سعود احتمال دارد از هم بپاشد زیرا در ریاض بوی جنگ برادرکشی برای رسیدن به قدرت به مشام می رسد.(+)
  7. آذر 91: مرگ احتمالی پادشاه عامل تشدید اختلافات خاندان سعودی(+)
  8. آذر 91: افزایش اختلافات آل سعود درباره ولیعهد آینده(+)
  9. آبان 91: رادیو نروژی اوستن: کمیته ویژه آمریکا برای حکومت سعودی پس از ملک عبدالله(+)
  10. شهریور 91: عرصه سیاسی عربستان سعودی دچار اختلافات گسترده‌ای است و بسیاری از کارشناسان جنگ قدرت شدیدی را همزمان با ناخوش‌ احوال شدن شاه سعودی پیش‌بینی می‌کنند(+)

ج) با توجه به اینکه جزئیات بیان شده در روایات با وضعیت کنونی عربستان و ملک عبدالله تطبیق می‌کند:
  1. احتمال اینکه منظور امام صادق(علیه السلام) مردن همین شخص باشد و در نتیجه ظهور نزدیک باشد، بسیار محتمل و جدی است و قرائن بسیاری موید این احتمال است.
  2. ظاهراً استدلال یا قرینۀ قابل اعتنایی برای اینکه بتوان ثابت کرد یا احتمال قابل توجهی داد که وضع فعلی عربستان مصداق روایت امام صادق(علیه السلام) نباشد، وجود ندارد.
  3. در عین حال، تطبیق روایت مذکور بر وضع فعلی عربستان به صورت قطع و یقین ممکن نیست، بلکه در حد یک احتمال قوی و جدی قابل طرح است.
  4. مهمترین فوائد توجه به نزدیکی ظهور، توجه، بررسی و اهتمام بیشتر به وظایف فردی و اجتماعی یک منتظر نسبت به وضعیت خود و جهان است و تلاش مضاعف برای تقویت زمینه‌های ظهور و کاستن از موانع و آسیب‌ها. نشانه‌ها توجه ما را جلب می‌کنند تا به نقاط و وظایف مغفول با دقت بیشتری نگاه کنیم و با کنار گذاشتن رخوت، عاقلانه‌تر وظایف خود را شناخته و مورد توجه قرار دهیم. تمام این وظایف از همان مجرای تکالیف الهی و احکام شرعی می‌گذرد که مبتنی بر معارف دین و در رأس آن اوامر و اشاره‌های ولایت-در زمان ما ولی فقیه؛ امام خامنه‌ای- است. اهمیت مبارزه با ظالم، جهاد، کمک به مسلمان و مظلوم، هدایت و نجات انسان‌ها همه از ارکان بدیهی اسلام است که جهت و نوع آن بر اساس شرایط زمان تغییر می‌کند و با اشاره و تدبیر ولیّ تعیین می‌شود.
  5. برای این توجه و اهتمام مضاعفِ ناشی از توجه به نزدیکی ظهور که ذکر شد، همان احتمال قوی کاملاً کافی است؛ همچنان که در امور دیگر زندگی اینچنین است.
بیان معنوی
http://www.fetan.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، soora ، mohammad reza ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، بیداری12 ، ghoran ، parisan ، قلب ، Wakeup
۲:۲۹, ۶/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۳ ۵:۰۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #129
آواتار
آقای پناهیان : بعضی اصرار دارن بگن آقا امید ندین ، آقا 50% درصد که باید امیدوار بود ! میگن آقا بحث نکنید ! معصومین میخواستن سرگرمتون کنن بذارنتون سر کار؟ اومدن ملت رو کنف کنن؟ آقا 50% درصد جدی بگیرید! یه دعای ندبه هم نمی خونی که حس کنی ظهور ان شالله نزدیکه! امید میدی بعد نیاد چی ؟ خب نیاد خودش یه امتحان الهیه ، یکی از امتحان های الهی یاسه ، امید میده بعد ازت می گیره ، درباره ظهورم گفته شده ...
http://www.farhangnews.ir/content/109419

دوستان خواهشا صوت بالا رو گوش بدید ، حتما 4 مگابایت بیشتر نیست.

[/b]دوستان قضیه کاملا جدیه! متاسفانه یک موجی راه افتاده علیه این حدیث ، من تا دیشب افراد رو به دو دسته خواب و بیدار تقسیم می کردم اما به این نتیجه رسیدم یک دسته دیگه ای هم هست که فقط ظاهرا این مسائل رو قبول دارن و مابقیش رو افسانه فرض می کنن و الا چه دلیلی داره هم حدیث پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و هم صادق آل محمد رو زیر سوال ببریم! ( نا امیدان همیشه در صحنه ! ) و اصلا روایاتی ازین دست اگه تحلیل نشن به چه دردمون میخوره؟
بعنوان یک احتمال قوی

[تصویر: 273234_951.jpg]

این آقا که رسما آلزایمر داره و حتی نمی تونه روی مسائل بیش از چند دقیقه تمرکز کنه و حتی کلمات رو بدرستی ادا کنه.

[تصویر: 428409_402.jpg]

این آقام که ولیعهد جدیده هنوز نیومده داره زیرآبش میخوره.

[تصویر: gal.Mohammed.bin.nayef.jpg_-1_-1.jpg]

این آقام که جانشین ولیعهده ! و از همه پدرسوخته تر و به بندر بن سلطان گفته زکی !

[تصویر: 368971_292.jpg]

این آقام که پسر عبدالله است و تشنه به خون جانشین ولیعهده و اون رو حیله گر می دونه.

[تصویر: news.327567.jpg]

و این مرد شیطانی هم خلع قدرت شد!
خالد التویجری(سمت چپ) :تباهی انقلاب مصر ، سرکوب انتفاضه بحرین ، حمایت مالی از داعش
نقل قول:اوج قدرت شاهزاده بندر بن سلطان زمانی بود که وی ریاست سرویس اطلاعات عربستان سعودی را در دست داشت، تا این که وی را از این سمت برکنار کردند و اکنون هم با این تغییرات جدید تمام پایگاه های سه گانه معروف به ( متعب ، بندر و التویجری ) به صورت کامل از هم فروپاشیده است.
[تصویر: 64289_569.jpg]
نقل قول:البته آنچه که در بین افراد خاندان آل سعود معروف بوده این است که شاهزاده محمد بن نایف (جانشین ولیعهد) و شاهزاده بندر بن سلطان همواره باهم درگیری های شدیدی داشته اند، چرا که اولی پرونده های وزارت کشور را به دست داشته و دومی هم سرویس اطلاعات را در دست داشته است اما اختلاف نظر بین این دو همواره بزرگ بوده و اختلافات بسیار شدید است.
---

اگه به خواست خدا بخواد درگیری بشه ، علل حساب تا چهار پادشاه بعدی درگیری و هرج و مرج گرفتارشون شده.
نمیشه ساده از کنارش رد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آفتاب ، soora ، mohammad reza ، 135 ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، "شهید" ، قلب ، ghoran ، Maysam-1st ، Wakeup
۱۰:۱۴, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #130
آواتار
[i]الهم عجل لولیک الفرج و العافیت و النصر[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: "شهید" ، ghoran ، Wakeup
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: