|
!!!چله ششم ،چله سوره یس
|
|
۲۳:۳۹, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداروشکر چله ی ششم هم داره راه میفته. شروع چله ان شاالله از فردا هست. همراهان با ارسال صلوات هم حضورشونو اعلام کنن هم تاپیکو نورانی کنن. چهل روز باهم سوره یس میخوانیم. خواندن معنی سوره ی یس برای شرکت کنندگان (حداقل یک بار در چهل روز) اجباری نیست ![]() بچه های چله های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. حضرت عشق نرگس مهدوی فدایی ولایت بچه های گم نام رکن الهدی ثارالله ساویور فیروزه سابرینا کوروش کبیر محمد تروست بیدل سیمرغ سوشیانت . . . بقیه اسماشون یادم نیس هرکی یادشه اد کنه. ممنون ![]() این یه جفت گل هم تقدیم به زوج های آینده تاپیک ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۷, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام بچه هاچه خبر؟
![]() سوره یس بچه ها رو به مقام سکوت رسونده ![]() هر کدومتون هر ایه ای که دوست داشتین رو بنویسید. من اینو دوست دارم. [b]سَلَامٌ قَوْلًا مِن رَّبٍّ رَّحِيمٍ. .....ایه 58 خوش به حال اونایی که خدا بهشون سلام میده |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
وامتازوالیوم ایها المجرمون (59) جدا شوید امروز ای گنهکاران... سلام یاسین جان... میشه گفت به مقام سکوت برده... ![]() چقدر سخته آدم از آینده بی خبره... گذشته رو دوست داره جبران کنه... نمیدونه تصمیماش درسته یا غلط... اصن یه وضعیه ها... |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۳ ۲۰:۲۸)boghz نوشته است: سلام علیکم برادران و خواهران بزرگوارم سلام به بچه های خوب چله... ![]() اگرموافق باشید امروز سوره یس رو به نیت سلامتی برادر خانم بغض بخونیم....؟
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
انما امره اذا اراد شیا ان یقول له کن فیکون... عاقا من عاشق این آیه ام ..اصن سوره یاسین رو می خونم واسه همین آیه ![]() یه همچین آدمه پرتوقعی ام ![]() مهپاره با اون قسمت جبران گذشته موافقم مخصوصا وقتی با خودت فک می کنی اگه اون اتفاق افتاده بود الان تو یه مسیر دیگه بودی...چه می دونم والا توکل بخدا امیدوارم تو همین راه عاقبتمون بخیر شه ![]() عاقا التماس دعا یادتون نره |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلامی داغ در تاپیکی سرد خدمت تموم بروبچز
![]() به نظر من آیه هوی سوره باسین هپشون باحالن ، اصن همشون یه سری تلفظای خاصی دارن که کلا دلنشینش کرده ، من به شخصه خود به خود درصد زیادی شد حفظ کردم ، البته دیشب فهمیدم ینی همینطوری داشتم میخوندم میدیدم کل آیه تو ذهنم هست البته ضمن تف به ریا ![]() دوستان گرامی ، اگه قرار باشه یه اتفاق خاصی در زندگی من رخ بده ، عید نوروز امسال یعنی عید 94 ، نقش مهمی خواهد داشت ، بعضی از دوستان احتمالا از این قضیه اطلاع قبلی دارن ![]() ![]() دعا کنید برام...و البته برا همه بچه ها... یا علی |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۳ ۲۰:۲۵)فدايي ولايت نوشته است: سلامی داغ در تاپیکی سرد خدمت تموم بروبچز چیه ؟؟؟ ![]() میخوای بری خواستگاری ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() راستی دوستان کماکان بنده زنده هستم
|
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بعله ما تا ندونیم قضیه از چه قرار اصن دعا تمی کنیم
![]() چی فک کردین من یکی خودم واسه بخت هرکی دعا کردم سریع باز شده جدیدا تصمیم گرفتم بادقت تر دعا کنم
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۳ ۲۳:۲۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
اول سلام به همه ی دوستان چله نشین
![]() دوم هم اینکه: (۲۷/دی/۹۳ ۲۰:۲۵)فدايي ولايت نوشته است: دوستان گرامی ، اگه قرار باشه یه اتفاق خاصی در زندگی من رخ بده ، عید نوروز امسال یعنی عید 94 ، نقش مهمی خواهد داشت ، بعضی از دوستان احتمالا از این قضیه اطلاع قبلی دارن من دارم از حس کنجکاوی به لقاءالله میپیوندم ![]() زودتر این حس کنجکاوی ( یا فضولی ![]() ![]() ) بنده رو خاتمه بدین برم با خیال راحت بشینم سر درسم .____________________________________________________ نقل قول:اگرموافق باشید امروز سوره یس رو به نیت سلامتی برادر خانم بغض بخونیم....؟هر چند که جزو چله نشین ها حساب نمیشم ولی قرآن امشبم رو به نیت سلامتی ایشون میخونم. ان شاء الله که شفا پیدا کنن. در پناه خدا التماس دعا
|
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
من از فضولی مردم.... خدابیامرزتم....
![]() آقای فدایی نجاتمون بدید هرچه سریعتر...
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
اوه اوه...من چقدر مهمم
![]() ![]() دوستان محترم ، شرمنده که جواب ندادم ، الان پست هارو دیدم. یا اجازتون رفته بودیم یه نرمکی ورزش بزنیم به بدن البته همچنان تف به ریا ![]() ![]() ولی واقعا ، از قدیمیا دیگه انتظار نداشتم! آقا قضیه عید پارسال منو کسی یادش نیست؟؟!خب شما دعا کنید ، چه به کار این چیزا دارید فقط تا اواسط عید منتظر باشید تا بگم دعاتون گرفت یا نه !
|
|||
|
|
|
|
|

البته ضمن تف به ریا 

) بنده رو خاتمه بدین برم با خیال راحت بشینم سر درسم![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)

آقا قضیه عید پارسال منو کسی یادش نیست؟؟!