|
!!!چله ششم ،چله سوره یس
|
|
۲۳:۳۹, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداروشکر چله ی ششم هم داره راه میفته. شروع چله ان شاالله از فردا هست. همراهان با ارسال صلوات هم حضورشونو اعلام کنن هم تاپیکو نورانی کنن. چهل روز باهم سوره یس میخوانیم. خواندن معنی سوره ی یس برای شرکت کنندگان (حداقل یک بار در چهل روز) اجباری نیست ![]() بچه های چله های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. حضرت عشق نرگس مهدوی فدایی ولایت بچه های گم نام رکن الهدی ثارالله ساویور فیروزه سابرینا کوروش کبیر محمد تروست بیدل سیمرغ سوشیانت . . . بقیه اسماشون یادم نیس هرکی یادشه اد کنه. ممنون ![]() این یه جفت گل هم تقدیم به زوج های آینده تاپیک ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۲, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
دوستان چند روز از چله گذشته؟
![]() چلچله که انشا الله نداریم این بار؟ برای سوره انبیا خودتونو آماده کردین؟
|
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام
سوره انبیا؟ جریان چیه به منم بگید
|
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
فک کنم دوشنبه بشه21روز
این سوره انبیاء بلاخره یه خیری به ما می رسونه که شما انقدر بهش تاکید دارین
|
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله سلامتی آقا امام زمان و تعجیل در فرج پربرکت ایشان
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
اووووووه چقدر این تاپیک سوت وکوره
![]() دوستان حاجت روا شدین خدای ناکرده ناامید شدین کجایین؟!خانوم مهپاره که ماهی یه بار سرمیزنن آقای سرگروه که دیگه رفته تو فکر عید و اینورا آفتابی نمی شه ![]() بقیه هم که معلوم نیستن مخصوصا آقای بیدل خیلی وقته نیومدن ![]() دقت کردین این چله هم از نیمه گذشت به فکر چله بعدی باشین
|
|||
|
|
۳:۰۱, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان قدیمی!
فکر نکنم خبری باشه، ظاهرا همه دوستان مثل من (هنوز اندر خم یک کوچه اند)! |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
یعنی جدی جدی این تاپیک داره متروکه می شه
![]() خانوم مسءول که فک کنم به امید حدا چله ها جواب داده اثری ازشون نیست!!آقای سرگروهم که در رویای عید و مراسم و حرف و.. ![]() آقای بیدل هم مثه اینکه تو چله قبل واقعا بی دل شدن وخیلی وقته نیومدن ![]() بقیه هم که مثه اینکه از حال رفتن ...دوستان 10روز دیگه این چله هم تموم می شه...گیریم که4نفر بختشون باز شده رفتن بقیه چرا انقدر از حال رفتن الان انگیزه بگیرین بلاخره این چله ها جواب می ده آسیاب به نوبت
|
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
به سلاااام
چرا شایعه درست میکنید بابا من هشتم گرو نهمه ! ![]() من که کلا همینطوری ام ! یه سری به آخرین آنلاین من بزنید میبینید که من تقریبا هر روز میام و سری میزنم و میبینم توی تاپیک خبری نیست و میرم معمولا هم در ایام تحصیل ، شروع کننده بحث نیستمدرضمن ، فعلا اینطور که پیداست ، به دلیل کمبود بودجه کاروان ، احتمال از بیخ منتفی شدن سفر هم هست! چه برسه به ملحقاتش ![]() خواهش میکنم دعا کنید...التماس دعا یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
ایشالله بودجه اش هم تامین می شه توکل به خدا...مهم اینه که دلگرم شدین...
وبقیه نیز
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |