|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 115 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۳, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1141
|
|||
|
|||
|
در مسیر خانۀ لیلا ز جان باید گذشت
تا وصال یار از صد امتحان باید گذشت به ابی انت و امی چونکه گفتی بر حسین دیگر از فرزند و مال و خانمان باید گذشت در طریق کعبه باید با مغیلان سر کنی پس دگر از طعنه های این و آن باید گذشت هر که شد گمنام تر ، زهرا خریدارش شود بر در این خانه ، از نام و نشان باید گذشت دل فقط جای حسین است و حسین است و حسین از هر آنچه غیر او در این جهان باید گذشت ابر اگر باران نبارد ، سایه می خواهم چکار واقعآ از چشم بی اشک روان ، باید گذشت حمد و سوره بر سر قبر محبانش نخوان از مزار سینه زن ، سینه زنان باید گذشت... صَلَّ اللهُ عَلَيْك يا اَباعَبْدِالله لحظاتتون معطر به نام ارباب بي كفن |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1142
|
|||
|
|||
|
دست خودم نبود که گشتم گدای او من با حسین، رابطه ام خانوادگی ست.. ![]() |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1143
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام ان شاء الله فردا مسافر کربلام ![]() قابل نیستم ولی نائب الزیاره شما بزرگواران خواهم بود التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1144
|
|||
|
|||
|
|
۹:۰۷, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1145
|
|||
|
|||
|
قَدْ عَجِبَتْ مِنْ صَبْرِک َ مَلآئِکَةُ السَّماوات.....
|
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۵/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۴ ۱۱:۱۰ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1146
|
|||
|
|||
![]() حسین جانم![]() فکرکردن به غم وغصه مادرسخت است خواندن روضه ی "در"چندبرابر سخت است ازحسین این همه اصرار :حسن حرف بزن ازحسن بغض پی بغض :برادر سخت است صلی الله علیک یااباعبدالله
|
|||
|
|
۴:۱۰, ۲۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1147
|
|||
|
|||
|
: مَن أحَبَّ أن يَنظُرَ إلى أحَبِ أهلِ الأرضِ إلى أهلِ السَّماءِ فَليَنظُر إلَى الحُسَينِ .
رسول الله صلى الله عليه و آله : هركس كه دوست دارد به محبوبترين فرد روى زمين در نزد اهل آسمان نگاه كند به حسين ![]() ![]() بنگرد .
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1148
|
|||
|
|||
|
یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال |
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1149
|
|||
|
|||
|
بسم اللہ. ...
جام مرا ز عشق خودت پر ز باده کن سر می دهم برای تو آقا اشاره کن کم کم ز هجر کرب وبلا پیر می شوم لطفی برای خادم این خانواده کن عازم شدم به سوی خدا از ره شما فکری برای عاشقتان بین جاده کن عمری برای زینبتان گریه کردم از من برای نوکریت استفاده کن تو کشتی نجاتی و من غرق در گنه مولا مرا به کرب وبلایت پیاده کن |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۲۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1150
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا ارباب .
قبله نمای اهل ولا کربلای تو دارد همیشه بوی خدا نینوای تو تا تو دلیل راه منی گم نمی شوم راه بهشت می رود از روضه های تو عشق شما خوش است "من المهد الی اللحد" خوشبخت آنکه پیر شد آقا به پای تو پهلو زند به کوثر و تسنیم و سلسبیل ته مانده ای ز چایی داغ عزای تو حسن ختام بهتر از این میشود مگر ? شد روسفید " جون" سیاه از دعای تو از کربلا به کوفه و از کوفه تا به شام شد پرچم خدا سر از تن جدای تو از حنجر بریده ی خشکیدت ات هنوز آید به گوش عالم هستی صدای تو در شعله ی محرم تو کائنات سوخت سنگ است آن دلی که نسوزد برای تو "هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق" فانی است کل عالم و باقی بقای تو کمیل کاشانی |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: sieMJ9_jpg.gif]](http://s2.picofile.com/file/7571277311/sieMJ9_jpg.gif)

![[تصویر: %D8%AD%D8%AC%D8%AA_%D8%AF%D9%87%D9%82%D8...DB%8C1.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8178825368/%D8%AD%D8%AC%D8%AA_%D8%AF%D9%87%D9%82%D8%A7%D9%86%DB%8C1.jpg)