|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۳۰, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
کربلا چنان خراب میکند که نتوان ساخت و چنان می سازد که نتوان خراب کرد... خدا رو هزاران بار شکر که مشرف شدیم و افسوس و صد افسوس که عمر این سفرها کوتاست...دل میمونه و جسم برمیگرده و میشه شروع دیوونگی و دربه دری... دل خوش میکنیم به روزهای ظهور و حضور و ... وقتی اینگونه زیارتها انقدر مشتاقی و سرمستی داره واااااااااااااااااااای از مستی ابدی که ما شیعه ها در جوارشون باشیم... خدایا لیاقت بده...کمکمون کن تو این سرا و سرای ابدی شیعه حقیقی و رو سفید باشیم براشون... خدایا به حق بهترینهای در گاهت بهترینها رو روزیمون کن... |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
2 روزی هست که کاروان ابا عبد الله الحسین (علیه السلام) از مدینه راه افتاده جالبش می دونید چیه؟ اینه که خود حضرت علیه السلام باید به اون شمشیر، سنگی که به پیشانی مبارکشان اصابت کرد، تیر سه شعبه حرمله (لعنه الله علیه) و تمام مباحث دیگه در کربلا، باید اجازه بده اجازه بده تا بتونن ببرن، بدرن و پاره کنند ای شمشیر ها مرا در بر گیرید مدینه حسینت کجا می رود / اگر می رود شب چرا می رود چه ساکت و بی صدا می رود / غریبانه پیش خدا می رود به تعجیل، او کجا می رود / مگر سر برای خدا می برد اجل پیش رو، مادرش فاطمه / به دنبال او از قفا می رود مدینه دعا کن برای حسین / که خالی بود بر تو جای حسین جالبش می دونید چیه |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۰ ۱۳:۳۸ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
كربــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا... ياد داري........ وقتي كه اومدم اونجا قول دادم اگه خودم رفتم دلمو نبرم؟ دلمو كه بردم هيچ حتي به خيالمم به شما سر نميزنه! قول دادم ديگه از بند دنيا خلاص بشم؟ خود من كه هنوز نجواي "اللّهمّ اَخرِج حبَّ الدُّنیا من قلبی" رو كه شبها تو بين الحرمين ميگرفتيم يادمه؟ اما چي شد؟؟؟ چرا نتونستم رو حرفم بمونم؟ هنوز كه تو دنيا و آرزو هاي دنيايي سير ميكنم هنوز كه نتونستم حد اقل اون قول هايي رو كه دادم عمل كنم خدايا چقدر مرد بودن سخته ؟ چقدر عاشق موندن سخته؟ چقدر طول كشيده قرار نبود جدايي ما انقدر طول بكشه قرارنبود برم پي كارهايي كه دنيا رو بهم نزديك كنه و حسين (علیه السلام) رو از من دور كنه يادته ......لحظه ي خداحافظي چي گفتم ؟ بيا و مردونگي كن به دلم بنداز الان برم كي برمي گردم يهو دوستم به شوخي گفت وقت گل ني بيا بريم بچه ها منتظرند اما شمع است اگر چه کار بلبل میکرد مجموعه ی درد را تحمل میکرد تا رفت سرت بر سر نی دیدم که وقت گل نی آمد و نی گل میکرد تنها يادگاريي كه از تو يادم مونده همين بود اما بخدا هر وقت اسم كربلا رو ميشنوم با خودم ميگم حسين سيد الشهداست و اگر اون روز تنها بود الان كلي زائر داره فرزند قائمش هم كه 30 نفر يار و همسفر دارد كه فقط يكي از اون ها خضر نبي هست اما ....... پدر و مادرم به فداي علي و فاطمه غريب ترين غريب ها دارد دل و دین می برد از شهر شمیمی افتاده نخ چادر او دست نسیمی تسبیح دلم پاره شد آن دم که شنیدم با دست خودش داده اناری به یتیمی حتی اثر وضعی تسبیح و دعا را بخشیده به همسایه، چه قران کریمی در خانهء زهرا همه معراج نشینند آنجا که به جز چادر او نیست گلیمی ای کاش در این بیت بسوزم که شنیدم می سوخت حریم دل مولا چه حریمی آتش مزن آتش در و دیوار دلش را جز فاطمه در قلب علی نیست مقیمی =============================================================================================== التماس دعا & انا خادم الرضا ========== |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۰ ۱۶:۴۳ توسط paradise.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سفر مجازی به بین الحرمین می خواهیم سری به بهشت بزنیم ؛ به محل رفت و آمد آسمانیان . به محلی که فاصله زمینی دو آسمانی است . اینجا بین الحرمین است . اگر جسم به پرواز در نمی آید ، دل پرواز می کند . اگرچه حضور واقعی میسر نیست اما می توان دیداری مجازی از بهشت داشت. تصاوير سه بعدی و پانوراماي 180 × 360 درجه ما را بصورت مجازی به آنجا خواهد برد . ![]() دريافت تصوير سه بعدي بين الحرمين با حجم 4.19 MB نحوه استفاده : اگرچه اغلب کاربران در اولین نگاه متوجه امکانات این تصاویر خواهند شد اما بهتر است اشاره ای گذرا بر نحوه عملکرد آن داشته باشیم : 1) برای حرکت فقط باید ماوس را حرکت دهید تا به تمامی نقاط تصویر پاناروما دسترسی داشته باشید . 2) در این تصاویر شما می توانید به صورت مجازی لنز عکاسی را زوم کنید . از دکمه اسکرولر ماوس و یا کلیدهای PageUP و PageDown برای تعویض بزرگنمائی تصویر از لنز ۱۷ میلی متر تا لنز ۷۵ میلی متر استفاده کنید . ضمنا این کار را می توانید با نگاه داشتن کلید سمت راست ماوس و عقب و جلو کردن ماوس نیز انجام دهید . 3) برای انتخاب تصویر پاناروما ( سه بعدی ۱۸۰ در ۳۶۰ درجه ) به عنوان محافظ صفحه نمایش ( Screen Saver ) از کلید F5 استفاده کنید .(البته در ابتدا و قبل از اجرای تصویر آن را به محل مشخص و ثابتی انتقال دهید تا پس از فشردن کلید F5 ، تصویر همیشه از همانجا فراخوانی شود.) 4) برای خروج از کلید ESC استفاده کنید . (به نقل از: پایگاه جامع عاشورا)
|
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی ...
با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید گفتمش چون می کشی تصویر مردان خدا ... تک درختی در بیابان یکه و تنها کشید گفتمش نامردمان این زمان را نقش کن ... عکس یک خنجرزپشت سر پی مولا کشید گفتمش راهی بکش کان ره رساند مقصدم ... راه عشق و عاشقی , مستی ونجوا را کشید گفتمش تصویری از لیلی ومجنون رابکش ... عکس حیدر در کنار حضرت زهرا کشید گفتمش بر روی کاغذ عشق را تصویر کن ... در بیابان بلا، تصویر یک سقا کشید گفتمش از غربت ومظلومی ومحنت بکش ... فکر کرد و چهار قبر خاکی از طه کشید گفتمش سختی ودرد وآه گشته حاصلم ... گریه کردآهی کشید وزینب کبری کشید گفتمش درد دلم را با که گویم ای رفیق ... عکس مهدی راکشید و به چه بس زیبا کشید گفتمش ترسیم کن تصویری از روی حسین گفت این یک را بباید خالق یکتا کشید ![]() |
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسين
سلام بر كسى كه بيعتش را شكستند . سلام بر آقايى كه خود حامى ديگران بود و بىياور ماند . سلام بر محاسن خضاب شدهات، سلام بر چهره به خاك و خون آلودهات . سلام بر دندان كوبيدهات با چوب خيزران و چوب دستى عبيدالله سلام بر سر مقدست كه بر فراز نيزه عدوان زده شد سلام بر دشت تفتيده عشق سلام بر ميدان عشق بازى ياران عاشق دلباخته كوى معشوق . سلام بر تشنگى كشيده در كنار نهر آب . سلام بر تو اى كربلا سلام بر تو اى دشت پر بلا سلامم را با گلوى بغض فرو خوردهات و چشمان مواج از درياچه اشك دلتنگىات و با جگر سوختهات و قلب پارهپارهات پاسخ گو . کربــلا ! ! مىخواهم كه با تو سخن بگويم مىخواهم بقچه حرفهاى بردوش ماندهام را براى تو پهن كنم نمىدانم، نمىدانم تاب شنيدن حرفهايم را دارى يا نه؟ كربلا از غروب عاشورا بگو؟ شنيدم كه غروب روز عاشورا سخت التهاب آور بود براى تو؟ كربلا، بگو كه آن سه روز و دو شبى كه پيكرهاى شقايق رنگ قافله عشق بر پيشانى پينه بستهات ميهمان بودند تا با آنان چه رازها گفتى؟ كربلا بگو: «سقاى تشنه لب» آيا عجيب نيست؟ مىدانم كه در حافظهات اين تصوير مانده است آنجا كه سقايى تشنه لب بر لب آب جان به جانان تقديم كند . كربلا بگو آيا يادت هست كه خيل خصم سر كبوتر قافله سالار عشق را بر سر نيزه كردند و با خود بردند ولى هنوز دشت (دشت كربلا) پر از نور و صفا بود؟ خيمههاى اهل حرم را به آتش كشيدند تا شايد خشم و غضبشان فرونشيند . و غافل از اينكه آه طفلان حرم باز آنان را به آتش خواهد كشانيد . كربلا از دل حضرت زينب عليها السلام بگو، بگو كه چگونه آتش گرفته بود و زبانههاى جانسوز غم سنگين دل حضرت زينب عليها السلام هنوز پس از سالها گذر از آن واقعه دل اهل ولاى على (علیه السلام) را به درد مىآورد يا مىخواهى بگويى كه نه چنين نيست؟ نه كربلا تو ديگر بر زخم دلم نمك نپاش . كربلا زمزمه نام تو تسكين هر چه درد است نمىدانم چه نامى دردهاى تو را قدرى مرحم مىنهد كربلا نامت را كه برزبان جارى مىكنم سيل اشك از ديدگانم جارى مىشود نمىدانم و واقعا هم نمىدانم چه سرى در ميان نهفته است در حيرتم كه كام جان تو از فرط تشنگى خشك خشك است ولى دل من از دورى روى تو و از زمزمه نام تو به ديدگانم فرمان سيل اشك مىدهد و . . . تو خود بگو چه رازى در اين ميان نهفته است . كربلا در آرزوى ديدار تو مىسوزم و مىسازم كربلا تو خود عنايتى كن و مرا به آستانت بخوان كربلا جواب سلامم را بده با هر زبانى كه تو را بيشتر رضاست . انا مجنونالحسين يا ثارالله |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
مهر کربلات اقا جون توی جانماز خونه
روزی پنج بار دلامونو توی صحنت می کشونه برا زندگیم اقا جون اسم زیباتون نمک شد ذکر قلب خسته ام یا لیتنا کنا معک شد |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
زيارت حضرت ابا عبد الله الحسين و حضرت ابا الفضل العباس عليهما السلام بمناسبت ولادة حضرت مهدي منتظر (عجل الله فرجه الشريف)
به لینک زیر مراجعه کنید.... . . نائب الزیاره ما رو هم دعا کنید... |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
![]() حسین بود و تو بودی، تو خواهری كردی حسینِ فاطمه را گرم، یاوری كردی غریب تا كه نماند حسین بی عباس به جای خواهری آنجا برادری كردی گذشتی از همه چیزت به پای عشق حسین چه خواهری تو برادر؟ كه مادری كردی تو خواهری و برادر، تو مادری و پدر تو راه بودی و رهرو، تو رهبری كردی پس از حسین چه بر تو گذشت وارث درد! به خون نشستی و در خون شناوری كردی به روی نیزه سر آفتاب را دیدی ولی شكست نخوردی و سروری كردی چه زخمها كه نزد خطبهات به خفاشان زبان گشودی و روشن سخنوری كردی زبان نبود، خود ذوالفقار مولا بود سخن درست بگویم تو حیدری كردی تویی مفسر آن رستخیز ناگاهان یگانه قاصد امت! پیمبری كردی بدل به آینه شد خاك كربلا با تو تو كیمیاگری و كیمیاگری كردی من از كجا و غزل گفتن از غم تو كجا؟ تو ای بزرگ! خودت ذرهپروری كردی مرتضی امیری اسفندقه
|
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام دوستای عزیز. جای شما خالی دیروز از مشهدالرضا برگشتم و همونطور که گفته بودم، برا همتون دعا کردم و شمارو اونجا یاد آوردم و خالصانه از آقا (علیه السلام) خواستم که زیارتشونو قسمت همتون بکنه. حالا میخوام بگم ان شاء الله 8 شهریور عازم کربلای معلا هستم. اگه پیامی دارید، که دوست دارید، به آقا (علیه السلام) برسه، من در خدمتم... کسی هم که نمیتونه پیامش رو بصورت عمومی بگه، میتونه تو پیغام خصوصی بهم بگه.
راستش فکر کردم که شاید این کارم برای بعضی دوستان نامبهم باشه. برای رفع ابهام فقط میخوام بگم که من این کار رو وظیفه خودم میدونم. التماس دعا... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: 2beinolharamein.jpg]](http://www.ashoora.ir/3dtour/2beinolharamein.jpg)
![[تصویر: hame-hastim-postpic.jpg]](http://www.roze.ir/images/abaabdellah/moharram87/hame-hastim-postpic.jpg)
![[تصویر: 1_Hazrate-Zeynab-www.smsiran.royablog.com.jpg]](http://www.askdin.com/gallery/images/594/1_Hazrate-Zeynab-www.smsiran.royablog.com.jpg)