کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 72 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۱, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #711
آواتار
بیابان هم که باشی...
"حــــــــــــــســــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــن(علیه السلام)Heart"
آبادت میکنــــــــــــــــــــد،
قطعه ای از بـــــــــــــهــــــــــشـــــــــتت میکند.
درست مثل...
"کربلا"

راستی کربلا بهشت است پس حسین(علیه السلام) کیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، در جستجوی سختی ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، حسن عزتي ، Tolou ، سید ابراهیم ، شیدا ، جویای حقیقت ، مجنون العباس ، بیداری اندیشه ، fiftynine ، Night_World ، سیمرغ ، میلاد.م ، مجنون الحسین ، aboutorab ، help me ، صبح صادق ، Farzaneh ، paradise ، Aryha ، yamin
۱:۴۲, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #712
آواتار
یارب الحسین(علیه السلام).....
آقاجان امشب دلم بیقراراست آقای مهربانم دوستت دارم به خاطرتمامی عنایاتی که به من داشتی آقاجان اگردرزندگی چیزی نداشته باشم مهم نیست مهم این است که شما
رادارم آقاجان خودت راازمن نگیرکه بی شما هیچم....
اربابم...
تمام آنچه رادادی به من زکف دادم
ببین که دشته پرازگل شده بیابانی
چه میشودکه قیامت بگویم این جمله؟:دلم هوای توگرده اربابم بیابگوچه چاره کنم.SadSadبیابگوچه چاره کنم.........
Heartصلوات هدیه به امام حسین ویاران باوفایشانHeart

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، سیمرغ ، میلاد.م ، در جستجوی سختی ، Tolou ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، مصباح ، عبدالرحمن ، aboutorab ، صبح صادق ، Farzaneh ، paradise ، yamin
۱۴:۴۰, ۲۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #713
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امروز تالارمان بوی کربلا میدهد...

نشد بیام مراسم قرعه کشی کربلا...

از ظهر فقط این جمله میاد توی ذهنم...
و تکرار میکنم...

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد...

و حرف آقا سید ابراهیم که در جواب من که گفتم یکی از شرایط ثبت نام این باشه که تاحالا کربلا نرفته باشه، گفتند بذارید خود آقا بگن که کی بیاد...

من دو بار رفتم ... ولی...
شاید جایی برای میل ارباب نذاشته باشم...

اما حسین جان (علیه السلام)
دوستتان دارم...

دلم تنگ شده آقا...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، mohammad reza ، رضوانه ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، aboutorab ، help me ، صبح صادق ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، paradise ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، yamin ، مجنون الحسین
۱۴:۵۴, ۲۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #714
آواتار
سلام
مثلا من الان دارم درس میخونم!
لب تاپو خاموش کردم گذاشتم کنار٬اونوقت با گوشی اومدم!!!!!
فقط بگم که خیلی طرح خوبیه هر کسی قسمتش شد و انتخاب شد برای همه کاربرا دعا کنه
مدیونه ها!
التماس دعا دوستان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Night_World ، مجنون العباس ، أین المنتظر ، mohammad reza ، aboutorab ، help me ، صبح صادق ، در جستجوی سختی ، Aryha ، paradise ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، yamin ، مجنون الحسین
۱۵:۰۷, ۲۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۷ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #715
آواتار
بانام ویادخدا
حسین جان...
دل تنگم سفرکرببلا میخواهدآستان بوسی شاه شهدا میخواهد
حسین جان...
دلم هوای توکرده آقاجان فقط بگوچه چاره کنم...
التماس دعاازدوستانی که آقادعوتشان کردورفتندAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Night_World ، أین المنتظر ، m.hossein ، حسن عزتي ، mohammad reza ، fiftynine ، aboutorab ، help me ، صبح صادق ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، paradise ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، رضوانه ، Bahar ، yamin ، مجنون الحسین
۱۹:۰۲, ۲۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۲ ۲:۴۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #716
آواتار
سلام
بازم طلب من ارباب

بابي انت و امي يا ابا عبدالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، صبح صادق ، Tolou ، حسن عزتي ، مجنون العباس ، در جستجوی سختی ، Night_World ، paradise ، شیدا ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، رضوانه ، Bahar ، yamin ، مجنون الحسین
۱۹:۱۸, ۲۲/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #717
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

امشب دلم می خواد برم تو تک تک تاپیکهای تالار بنویسم
السلام علیک یا اباعبدالله
یادت باشه آقا منو بازم نبردی کربلات
آقا مگه آدم بدا دل ندارن ...
امشب دوست دارم تو تمام تاپیکها فقط حرف کربلای آقام باشه
حرف زائراش ...

سلامتی تمام زائرهای ارباب صلوات
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، حسن عزتي ، مجنون العباس ، در جستجوی سختی ، شیدا ، Night_World ، أین المنتظر ، Farzaneh ، paradise ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، رضوانه ، Bahar ، aboutorab ، yamin ، مجنون الحسین
۲۰:۲۳, ۳۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #718
آواتار
[تصویر: 202.png]

خودت بگو
این بغض کهنه را کجای دلم بگذارم؟

[تصویر: Karbala.jpg]

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Night_World ، Bahar ، شیدا ، محب الزهرا ، سیمرغ ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، رضوانه ، help me ، aboutorab ، yamin ، مجنون الحسین
۰:۲۶, ۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۰:۲۹ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #719
آواتار
"بسم رب الحسین"

دلم هوای حرم کرده است می‌دانی.......
دلم هوای دو رکعت نماز بالاسر

[تصویر: 80571306-3782563.jpg]

تکراریه ولی ....

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، عبدالرحمن ، شیدا ، Night_World ، رضوانه ، help me ، محب الزهرا ، Bahar ، حسن عزتي ، aboutorab ، مجنون العباس ، paradise ، yamin ، مجنون الحسین ، در جستجوی سختی
۱۶:۰۹, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #720
آواتار
سلام
عموجان
بد جوری دلم هوا تو کرده
امروز تو نت یه شعری و تصویری دیدم که منو داغون کرده عمو
[/font]
[تصویر: 533.jpg]
ای مــــاه تــریــن عمـــوی دنیــا عبــاس

این عکســه بدجوررررررر دلـــم و بــرده
کاش آدم فقط سه ســال زندگی کنه اما روی دوش و تو آغوش همچین عمویی

[/b]
[font=Tahoma]
[تصویر: abas_6_.jpg]

[/b]

[b]ناز این دلبر خوش چهره کشیدن دارد

نمک عشق اباالفضل چشیدن دارد .

و اينم حرف دلم :

الا اي اهل العالم
هر كي نمي دونه بدونه
من سگ كوي زينب و عباسم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، حسن عزتي ، صبح صادق ، paradise ، yamin ، در جستجوی سختی ، نجف آبادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا