کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 71 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۴, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۰:۵۶ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #701
آواتار
به نام خدا....اینجانوشته دردودلی باکربلا.....ولی امشب دله من توشهرنجف مونده دردمن به واسطه حضرت علی پیش خدادوا میشه....امشب حالم خیلی بده خیلی بد...امام علی شماخیلی غریبی اینوهمه میدونن هیچ وقت توحرم باصفای شما نتونستم بگم یاعلی همش گفتم بابای خوبم بابای مهربانم بهم کمک کن....الان هم میخوام بگم بابای خوبم کمکم کن ....دلم خیلی گرفته خیلی یه موقعی کارآدم ازدرودل هم میگذره الان همون موقع است دل من ازدرودل هم گذشته ....من اززندگی توقعی ندارم ونداشتم ....دنیای من دنیای کوچیکیه این همه دردودل ودل تنگی تواین دنیای کوچیک جا نمیشه ....همش صبرصبرصبر.....منم میگم چشم چشم چشم....میگم صبردل حضرت زینب ......میگم خدایابه دم مظلوم....خدایا امیدم به شماست راضی به رضای شما ولی من صبروطاقت ندارم دیگه .....ازدریای بیکران صبرحضرت زینب بهم یه قطره عنایت کنید.....دوستان حلال کنیداین تاپیک تاپیک دردودلی با کربلا بوداماتقصیرمن نبوددله من رفت پیش امام علی(علیه السلام).....

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، Tolou ، yamin ، aboutorab ، شیدا ، nasimesaba ، paradise ، سیمرغ ، Farzaneh
۹:۰۰, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #702
آواتار
(۱۷/دی/۹۲ ۰:۵۴)صفوان نوشته است:  دوستان حلال کنیداین تاپیک تاپیک دردودلی با کربلا بوداماتقصیرمن نبوددله من رفت پیش امام علی(علیه السلام).....

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِالْمُؤْمِنين ، وَ ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسٰاءِ الْعٰالَمينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِەِ ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، Tolou ، Night_World ، جویای حقیقت ، شیدا ، aboutorab ، nasimesaba ، paradise ، yamin ، سیمرغ ، help me ، Farzaneh
۰:۴۱, ۲۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱:۵۵ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #703
آواتار
حالاکه من ازحرم دورم درمونم صبره آخه مجبورم یه سلام میدم باحسرت طرف کربلا آرزوم اینه بمیرم توی روضه هات غم کربلا منو میکشه دل من فقط توحرم خوشه...........یاعلی(علیه السلام)مددی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، جویای حقیقت ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، paradise ، شیدا ، yamin ، Tolou ، حسن عزتي ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، Farzaneh
۱:۵۴, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #704

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
این شعر رو گوش کنین . گوش کردنش خالی از لطف نیست :
شادی هر دو جهان بی تو مرا جز غم نیست
مداحی زیر رو هم گوش کنین . از دستش ندین :
زین پس بجای واژه ی کرببلا بگو بهشت
دعا یادتون نره . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، nasimesaba ، در جستجوی سختی ، paradise ، yamin ، Tolou ، ترنم ، حسن عزتي ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین
۱۶:۴۷, ۲۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #705
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، شیدا ، yamin ، Tolou ، aboutorab ، حسن عزتي ، paradise ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، Farzaneh
۱:۲۳, ۲۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #706
آواتار
(۲۰/دی/۹۲ ۱۶:۴۷)در جستجوی سختی نوشته است:  

به نام خدا....خوش به سعادتتون وشکرخدای بزرگ بابت این هدیه ولطفی که به شمابزرگوارداشتند....التماس دعابرای فرج.........سلام ماراهم به همه ی امامان بزرگوارمان درکربلا ونجف وکاظمین وسامرا برسانیدHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، paradise ، Tolou ، سیمرغ ، ساقی ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، Farzaneh
۱:۱۷, ۲۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #707
آواتار
[تصویر: 202.png]

شه لب تشنگان می‌گفت زیر تیغ قاتلها
الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها

به غیر از شاه مظلومان نبینی عاشقی صادق
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

سر شهزاده اکبر چون ز شمشیر ستم بشکافت
ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دلها

بگو آماده شو زینب که بعد از ظهر عاشورا
جرس فریاد می‌دارد که بر بندید محملها

نهان شد زیر خاکستر سر شاه شهید اما
نهان کی ماند آن رازی کزو سازند محفلها

چو شب شد، غرق وحشت در بیابان کودکان گفتند:
کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها ...

حسامی محولاتی

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، جویای حقیقت ، Night_World ، ساقی ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، 135 ، Tolou ، yamin ، عبدالرحمن ، help me ، مجنون العباس ، مجنون الحسین
۲۰:۵۶, ۲۶/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۲ ۲۰:۵۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #708
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

آن زمان که همه رفتند و تنهایش گذاشتند

تنها حسین (علیه السلام) بود که ماند...

اصلا حسين جنس غمش فرق مي‌كند

اين راه عشق، پيچ و خمش فرق مي‌كند!

اينجا گدا هميشه طلبكار مي‌شود

اينجا كه آمدي كرمش فرق مي‌كند!

پ.ن:
خدا می گوید در بین تمام مخلوقاتم گشتم...تنها حسین (علیه السلام) بود که بنده هایم را از همه بیشتر دوست می داشت...
نقل به مضمون...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، جویای حقیقت ، paradise ، yamin ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، help me ، لبخند خدا ، سیمرغ ، مجنون العباس ، مجنون الحسین ، Farzaneh
۲۳:۱۴, ۳۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #709
آواتار
اگر صباح قیامت ببینی آن رخ و قامت
جمال حور نجوئی ، وصال سدره نخواهی

حسین علیه السلام را می گویم
سلطان انقطاع
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، لبخند خدا ، سیمرغ ، مجنون العباس ، حسن عزتي ، yamin ، در جستجوی سختی ، مجنون الحسین ، paradise
۱۴:۳۳, ۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۱:۱۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #710
آواتار
کربلا را دل تنگم ...
---
هنوز شوق تو بارانی از غزل دارد!
نسیم یک سبد آیینه در بغل دارد!
----
خوشا به حال خیالی که در حرم مانده!
و هر چه خاطره دارد از آن محل دارد!
----
به یاد چایی شیرین کربلایی ها،
لبم حلاوت "احلی من العسل" دارد!
---
چه ساختار قشنگی شکسته است خدا،
درون قالب شش گوشه یک غزل دارد!
---
بگو چه شد که من اینقدر دوستت دارم؟
بگو محبت ما ریشه در ازل دارد!
---
غلامتان به من آموخت در میانه ی خون،
که رو سیاهی ما نیز راه حل دارد...
----
----
----
شاعر : سید حمید رضا برقعی
---
---
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Night_World ، حسن عزتي ، Tolou ، yamin ، در جستجوی سختی ، مجنون العباس ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، paradise
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا