|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۴, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نبوییده ام خاکت را از نزدیک ولی دارد دلم هرروز هوای کوی تو.... |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۱۹:۳۳ توسط taleb.)
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
|
توی عشقای دو عالم بخدا حسینو عشقه
توی بچه های آدم بخدا حسینو عشقه میخونه حضرت خاتم بخدا حسینو عشقه (۵/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۲)saloomeh نوشته است: یک وقت زخانه ات جوابم نکنی (۲۶/بهمن/۹۰ ۲۲:۲۳)nafas نوشته است: |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
neda هر چی داشت از حسین(علیه السلام) و عباسش (علیه السلام) داشت.... این تاپیک را با تمام وجودم دوستش دارم... |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
|
از شهيدان كربلا گويند با لب تشنه ، جان نداده كسى هر شهيدى به وقت دادن جان داشت با جام عشق دسترسى ليك سقاى تشنگان حسين آن كه بى عشق شه نزد نفسى جام پس زد، كه پيشتر از شاه نيست بر آب كوثرم هوسى ! اى بنازم كه جز خيال لبش به دلش ره نيافت ملتمسى |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسين
عاشقان بهانه جويان وصل اند ؛ كه به يك سيب سرخ هم كربلايي مي شوند.. چه رنگش ، رنگ پرچم و عطرش شميم سحرگاهان حرم است ... |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #396
|
|||
|
|||
|
صَلی اللهُ عَلیک یا ابا عَبدِالله
صَلی اللهُ عَلیک یا ابا عَبدِالله [b]صَلی اللهُ عَلیک یا ابا عَبدِالله |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #397
|
|||
|
|||
|
بسم الله
کربلا بگو به که دل داده ای که ندیده صد ها دل را به فنا داده ای... |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #398
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسين
خلق در روضه گرفتند برات عتبات من بيچاره ولي دير خبردار شدم.. يا حسين (علیه السلام).. |
|||
|
|
۰:۰۶, ۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۰:۳۵ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #399
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :این مداحی زیبا رو از دست ندین . شعر بسیار قشنگی داره : خواب دیدم تو دستام یه کارت دعوت از اربابم حسینه در پناه الله یا مهدی مدد بسم الله الرحمن الرحیم با سلامی دوباره :داشتم یه مداحی گوش میدادم ؛ دیدم قشنگه ، دلم نیومد اینجا قرار ندم : تو وجودم باز آروم ندارم ، با ذکر حسین نم نم می بارم در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #400
|
|||
|
|||
![]() [font=Arial][/font] سائل اين درم و عاشق مادر زادم بأبي أنت و اُمي و همه اجــــدادم روز من تو ،شب من تو، همه ي عمـــــــرم تو تو چه كردي كه مـــن از خواب و خوراك افتادم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: 1343137644694629_large.jpg]](http://hadinet.ir/i/attachments/1/1343137644694629_large.jpg)