کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 77 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۰, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #761
آواتار
Heartخدايا Heart

Heartزيارت مولام امام حسين (علیه السلام) رو روزيه تمام عاشقاش بكنHeart
HeartآمينHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میلاد.م ، Night_World ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، ISOD ، مجنون العباس ، سیمرغ ، مجنون الحسین ، جویای حقیقت ، soora ، میثاق ، paradise
۲۲:۴۸, ۸/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۲ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #762
آواتار
برگزیده ای از وبلاگ "فرزند انقلاب اسلامی" با عنوان "پراکنده نویسی درباره سفر عتبات"

* با اینکه یک دوربین عکاسی خوب و در حد! در خانه داریم، اما آن را با خودم به کربلا نبردم تا لااقل در این سفر نگاه سوبژکتیو نداشته باشم.سفر عتبات جای این بازی ها نیست.دوربین با خودم نبردم اما کاغذ و خودکار (نمی گویم کاغذ و قلم که دیگر خیلی کلیشه است.قلم کجا بود؟! با خودکار می نویسیم دیگر) از اولین چیزهایی بود که در کیفم گذاشتم تا سفرنامه بنویسم.نوشتن در سفر عادتم است.حالا دارم فکر میکنم که اصلا از کجا معلوم که "سفرنامه نویسی" آلوده ی نگاه سوژه محور نباشد؟

* با هواپیما رفتیم و آمدیم.کاروانمان هم "الف" بود و در هتل های خوب عراق ساکن بودیم و هر وعده غذایی باید به قدر وُسع می خوردیم تا خدای ناکرده شرمنده پولی که به حج و زیارت داده بودیم نشویم.بعد از آن طرف در باب زیارت امام حسین (علیه السلام) در مفاتیح می خوانیم که:چون به زیارت امام حسین(علیه السلام) بروی زیارت کن آن حضرت را محزون و غمناک و ژولیده مو و غبارآلوده و گرسنه و تشنه که آن حضرت با این احوال شهید شده است... اصل حرف اینکه به نظرم این مدل زیارت رفتن،حال؛ چه عتبات و چه مکه، نسبتِ زیادی با "حقیقت زیارت" ندارد.بالاخره زیارت رفتن باید یک فرقی با کیش رفتن داشته باشد.زیارت؛ سلوک و احوالی دارد که شاید بتوانیم "پیاده روی اربعین" را به حقیقت آن نزدیکتر بدانیم.این را هم در آخر بگویم که گفتن این حرف ها به این معنی نیست که مثلا هرکس با پرواز می رود کربلا زیارتش قبول نیست، اصلا. دمِ همه زائران ارباب بی کفن ما گرم و زیارتشان قبول.همه، دعوت شدگان حضرتشان هستند و مورد عنایت ایشان.حرف من، طرح دغدغه ای بود که بخشی از آن متوجه سازمان فخیمه حج و زیارت است و بخشی تذکر به خودمان.

* در عراق که بودم و تعداد بالای ایرانی ها را در حرم ها و خیابان های آنجا می دیدم به این فکر می کردم حالا که سالانه این جمعیت بی شمار از مردم ما به این کشور رفت و آمد دارند، چقدر به نزدیکی و پیوند این دو ملت شیعه و همسایه کمک شده؟ اصلا کسی به پتانسیل بی نظیر این رفت و آمدها برای نفوذ و تاثیر انقلاب اسلامی در عراقِ شیعه فکر کرده؟ آیا برنامه ای داریم؟

* تصور کنید شب، در صحن حرم امیرالمومنین(علیه السلام)،وقتی دارد باران از آسمان می بارد،میثم مطیعی مداح جمعیت ایرانی باشد و همراه جماعت سینه زن، دمِ پایانی امسال هیئت میثاق را در حرم فریاد بزنی که : روضه های مقتل را مثل باران می گرییم/در غم تو این شب ها با شهیدان می گرییم...گمان نمی کنم بهشت چیزی بیشتر از حال و هوای آن شب باشد...

* یک روز بعد از نماز صبح که از حرم امام حسین(علیه السلام) بیرون آمدم،کنار یک گاری چایی فروشی ایستادم.یک چایی عراقی خواستم.فروشنده در یک استکان کمر باریک که لحظاتی قبل داشت به نحوی کاملا بهداشتی!! آن را می شست تا نصفه شکر ریخت و بقیه اش را از مایعی همرنگ قیر! پُر کرد.همان جا ایستاده؛ در چند متری حرم آقا،چایی را داغ داغ نوشیدم و چه طعمی داشت آن چایی...

به یاد چایی شیرین کربلایی ها

لبم حلاوت احلی من العسل دارد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، Night_World ، ISOD ، مجنون العباس ، سیمرغ ، مجنون الحسین ، میثاق ، paradise
۰:۳۴, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #763
آواتار
بسم رب الحسین

[تصویر: ya-hoseyn-386x241.jpg]

هوای حسین
هوای حرم
هوای شب جمعه زد به سرم…
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، ISOD ، مجنون العباس ، مصباح ، سیمرغ ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، soora ، میثاق ، Farzaneh ، paradise
۹:۳۸, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #764
آواتار
ای ماه بنی هاشم خورشید لقــــــــا عباس

ای نور دل حیدر، شمـــــــــع شهدا عباس

ای از تو دلِ اطفــــال، روشن به امید آب

ای ساقی غــــــم پرور، میزان وفا عباس

ای تشنــــــــــۀ آب آور، ای کشته نام آور

ای صف شکن لشکر، سردار صفا عباس

لب تشنه شدی در آب، لب دوخته برگشتی

جان را بلــب آوردی، با عین رضا عباس

ای مــــــــــیر علمداران، سقای وفاداران

در جمع فداکاران، بودی بسزا عبــــــاس

تو درس وفــــــا دادی، با دست جدا دادی

بی دست شدی رهـرو، در راه خدا عباس

با اینهمه درد و غـــم، ما رو به تو آوردیم

دست همه محزون گیر، از بهر خدا عباس
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Night_World ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، Tolou ، میثاق ، paradise
۰:۲۰, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #765
آواتار
یا حبیب من لاحبیب له یا طبیب من لا طبیب له

یا مجیب من لا مجیب له یا شفیق من لا شفیق له

یا رفیق من لا رفیق له یا مغیث من لا مغیث له

یا دلیل من لا دلیل له یا انیس من لا انیس له

یا راحم من لا راحم له یا صاحب من لا صاحب له
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، مجنون الحسین ، مصطفي مازح7610 ، Night_World ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، soora ، ISOD ، Tolou ، میثاق ، Farzaneh ، paradise
۲:۰۲, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #766

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
مداحی زیر رو به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم گوش میکنم . این مداحی رو حاج مهدی اکبری توی ایام فاطمیه در هیئت ورزشکاران ساری خوندن . انصافا قشنگ خوندن . شاید 100 بار تا حالا گوش کردم ؛ ولی هنوز برام تازگی داره .
ولم نکن ، من بی تو بیمارم حسین
اگه اشکی ریختین ، توی این شبها بنده ی حقیر و نیازمندان دعا ـ مخصوصا بیماران ـ رو فراموش نکنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، ISOD ، Tolou ، aboutorab ، عبدالرحمن ، میثاق ، Night_World ، paradise
۱۱:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۳ ۱۱:۲۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #767
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست؟
این چه شمعی است که جانها همه پروانه اوست
هر دلی میل سوی کرب و بلایش دارد
من ندانم که چه سری ست که در خانه اوست
هر کجا می نگرم شمع رخش جلوه گر است
هر کجا می گذرم جلوه جانانه اوست...
سلام
اعیاد شعبانیه رو خدمت همه شما تبریک و تهنیت عرض میکنم...
اگر عمری باقی باشه ان شاءالله اواخر هفته آینده راهی کربلا هستم...
اومدم برای خداحافظی و طلب حلالیت...
خوبی که ازم ندیدین ولی هر بدی که دیدین ببخشید و حلالم کنید...
مثل همیشه دعاگوی همه هستم و خواهم یود، ولادت امام حسین(علیه السلام) و حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) قم بودم و نائب الزیاره همه بچه های بیداری اندیشه...(البته ظاهر امر اینطور بود، خدا داند و بس...)
خیلی التماس دعا و طلب حلالیت دارم...
هرجا تندی کلام و یا نظراتم اذیتتون کرد ببخشید، از بی لیاقتی خودم بود که قدر بودن با بچه های بیداری و لحظاتی رو که گذشت ندونستم و کوتاهی کردم...
با این وجود:
خدایـا همه لحظاتت رو شــــــــــــــــکر...
بازم ببخشید و حلالم کنید...
التماس دعای خیر
یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، محب الزهرا ، سیمرغ ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، ترنم ، عبدالرحمن ، Tolou ، Farzaneh ، مجنون العباس ، paradise ، صبا ، ISOD ، Bahar ، مجید املشی ، مرهم
۱۸:۴۱, ۱۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۸:۴۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #768
آواتار
بسم الله..
بي حب تو کسي به سعادت نمي رسد
رمز نجات اهل زمانه ولاي توست
[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Tolou ، Night_World ، عبدالرحمن ، محب الزهرا ، مجنون العباس ، paradise ، صبا ، ISOD ، Bahar ، سیمرغ
۲۳:۳۳, ۱۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #769
آواتار
آقا دل من در حرمت جا مانده
پایین ضریح ماه لیلا مانده
آقا بطلب دوباره زائر بشود
این بی دل آواره که تنها مانده
((حامد سلیمانی))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، محب الزهرا ، مجنون العباس ، عبدالرحمن ، paradise ، ISOD ، Bahar ، سیمرغ ، حسنیه
۲۳:۵۷, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #770
آواتار
به نام خدا
صلی الله علیک یاابوالفضل العباس
آقاجان سلام
راستی چه خوب شد درد دل ماشدی
چه خوب شدمحرم رازماشدی
آقاجان عنایتی کن
خسته ام
من به اینم راضی ام که یه شب توی خواب ضریح قشنگت روببینم
اصلا چشمانم رابااین امیدبرهم میگذارم

امیدم راناامیدنکن...........
فقط خسته ام
کمکم کن
صلوات

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، محب الزهرا ، paradise ، صبا ، ISOD ، Tolou ، Bahar ، سیمرغ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا