|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 77 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۰, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #761
|
|||
|
|||
خدايا ![]() زيارت مولام امام حسين (علیه السلام) رو روزيه تمام عاشقاش بكن![]() آمين![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۲ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #762
|
|||
|
|||
|
برگزیده ای از وبلاگ "فرزند انقلاب اسلامی" با عنوان "پراکنده نویسی درباره سفر عتبات"
* با اینکه یک دوربین عکاسی خوب و در حد! در خانه داریم، اما آن را با خودم به کربلا نبردم تا لااقل در این سفر نگاه سوبژکتیو نداشته باشم.سفر عتبات جای این بازی ها نیست.دوربین با خودم نبردم اما کاغذ و خودکار (نمی گویم کاغذ و قلم که دیگر خیلی کلیشه است.قلم کجا بود؟! با خودکار می نویسیم دیگر) از اولین چیزهایی بود که در کیفم گذاشتم تا سفرنامه بنویسم.نوشتن در سفر عادتم است.حالا دارم فکر میکنم که اصلا از کجا معلوم که "سفرنامه نویسی" آلوده ی نگاه سوژه محور نباشد؟ * با هواپیما رفتیم و آمدیم.کاروانمان هم "الف" بود و در هتل های خوب عراق ساکن بودیم و هر وعده غذایی باید به قدر وُسع می خوردیم تا خدای ناکرده شرمنده پولی که به حج و زیارت داده بودیم نشویم.بعد از آن طرف در باب زیارت امام حسین (علیه السلام) در مفاتیح می خوانیم که:چون به زیارت امام حسین(علیه السلام) بروی زیارت کن آن حضرت را محزون و غمناک و ژولیده مو و غبارآلوده و گرسنه و تشنه که آن حضرت با این احوال شهید شده است... اصل حرف اینکه به نظرم این مدل زیارت رفتن،حال؛ چه عتبات و چه مکه، نسبتِ زیادی با "حقیقت زیارت" ندارد.بالاخره زیارت رفتن باید یک فرقی با کیش رفتن داشته باشد.زیارت؛ سلوک و احوالی دارد که شاید بتوانیم "پیاده روی اربعین" را به حقیقت آن نزدیکتر بدانیم.این را هم در آخر بگویم که گفتن این حرف ها به این معنی نیست که مثلا هرکس با پرواز می رود کربلا زیارتش قبول نیست، اصلا. دمِ همه زائران ارباب بی کفن ما گرم و زیارتشان قبول.همه، دعوت شدگان حضرتشان هستند و مورد عنایت ایشان.حرف من، طرح دغدغه ای بود که بخشی از آن متوجه سازمان فخیمه حج و زیارت است و بخشی تذکر به خودمان. * در عراق که بودم و تعداد بالای ایرانی ها را در حرم ها و خیابان های آنجا می دیدم به این فکر می کردم حالا که سالانه این جمعیت بی شمار از مردم ما به این کشور رفت و آمد دارند، چقدر به نزدیکی و پیوند این دو ملت شیعه و همسایه کمک شده؟ اصلا کسی به پتانسیل بی نظیر این رفت و آمدها برای نفوذ و تاثیر انقلاب اسلامی در عراقِ شیعه فکر کرده؟ آیا برنامه ای داریم؟ * تصور کنید شب، در صحن حرم امیرالمومنین(علیه السلام)،وقتی دارد باران از آسمان می بارد،میثم مطیعی مداح جمعیت ایرانی باشد و همراه جماعت سینه زن، دمِ پایانی امسال هیئت میثاق را در حرم فریاد بزنی که : روضه های مقتل را مثل باران می گرییم/در غم تو این شب ها با شهیدان می گرییم...گمان نمی کنم بهشت چیزی بیشتر از حال و هوای آن شب باشد... * یک روز بعد از نماز صبح که از حرم امام حسین(علیه السلام) بیرون آمدم،کنار یک گاری چایی فروشی ایستادم.یک چایی عراقی خواستم.فروشنده در یک استکان کمر باریک که لحظاتی قبل داشت به نحوی کاملا بهداشتی!! آن را می شست تا نصفه شکر ریخت و بقیه اش را از مایعی همرنگ قیر! پُر کرد.همان جا ایستاده؛ در چند متری حرم آقا،چایی را داغ داغ نوشیدم و چه طعمی داشت آن چایی... به یاد چایی شیرین کربلایی ها لبم حلاوت احلی من العسل دارد... |
|||
|
|
۰:۳۴, ۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #763
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
![]() هوای حسین هوای حرم هوای شب جمعه زد به سرم… |
|||
|
|
۹:۳۸, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #764
|
|||
|
|||
|
ای ماه بنی هاشم خورشید لقــــــــا عباس
ای نور دل حیدر، شمـــــــــع شهدا عباس ای از تو دلِ اطفــــال، روشن به امید آب ای ساقی غــــــم پرور، میزان وفا عباس ای تشنــــــــــۀ آب آور، ای کشته نام آور ای صف شکن لشکر، سردار صفا عباس لب تشنه شدی در آب، لب دوخته برگشتی جان را بلــب آوردی، با عین رضا عباس ای مــــــــــیر علمداران، سقای وفاداران در جمع فداکاران، بودی بسزا عبــــــاس تو درس وفــــــا دادی، با دست جدا دادی بی دست شدی رهـرو، در راه خدا عباس با اینهمه درد و غـــم، ما رو به تو آوردیم دست همه محزون گیر، از بهر خدا عباس |
|||
|
|
۰:۲۰, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #765
|
|||
|
|||
|
یا حبیب من لاحبیب له یا طبیب من لا طبیب له
یا مجیب من لا مجیب له یا شفیق من لا شفیق له یا رفیق من لا رفیق له یا مغیث من لا مغیث له یا دلیل من لا دلیل له یا انیس من لا انیس له یا راحم من لا راحم له یا صاحب من لا صاحب له |
|||
|
|
۲:۰۲, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #766
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :مداحی زیر رو به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم گوش میکنم . این مداحی رو حاج مهدی اکبری توی ایام فاطمیه در هیئت ورزشکاران ساری خوندن . انصافا قشنگ خوندن . شاید 100 بار تا حالا گوش کردم ؛ ولی هنوز برام تازگی داره . ولم نکن ، من بی تو بیمارم حسین اگه اشکی ریختین ، توی این شبها بنده ی حقیر و نیازمندان دعا ـ مخصوصا بیماران ـ رو فراموش نکنین . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۳ ۱۱:۲۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #767
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام) این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست؟ این چه شمعی است که جانها همه پروانه اوست هر دلی میل سوی کرب و بلایش دارد من ندانم که چه سری ست که در خانه اوست هر کجا می نگرم شمع رخش جلوه گر است هر کجا می گذرم جلوه جانانه اوست... سلام اعیاد شعبانیه رو خدمت همه شما تبریک و تهنیت عرض میکنم... اگر عمری باقی باشه ان شاءالله اواخر هفته آینده راهی کربلا هستم... اومدم برای خداحافظی و طلب حلالیت... خوبی که ازم ندیدین ولی هر بدی که دیدین ببخشید و حلالم کنید... مثل همیشه دعاگوی همه هستم و خواهم یود، ولادت امام حسین(علیه السلام) و حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) قم بودم و نائب الزیاره همه بچه های بیداری اندیشه...(البته ظاهر امر اینطور بود، خدا داند و بس...) خیلی التماس دعا و طلب حلالیت دارم... هرجا تندی کلام و یا نظراتم اذیتتون کرد ببخشید، از بی لیاقتی خودم بود که قدر بودن با بچه های بیداری و لحظاتی رو که گذشت ندونستم و کوتاهی کردم... با این وجود: خدایـا همه لحظاتت رو شــــــــــــــــکر... بازم ببخشید و حلالم کنید... التماس دعای خیر یا علی(علیه السلام)
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۱۸:۴۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #768
|
|||
|
|||
|
بسم الله.. بي حب تو کسي به سعادت نمي رسد رمز نجات اهل زمانه ولاي توست
![]() اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #769
|
|||
|
|||
|
آقا دل من در حرمت جا مانده پایین ضریح ماه لیلا مانده آقا بطلب دوباره زائر بشود این بی دل آواره که تنها مانده ((حامد سلیمانی)) |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۱۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #770
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
صلی الله علیک یاابوالفضل العباس آقاجان سلام راستی چه خوب شد درد دل ماشدی چه خوب شدمحرم رازماشدی آقاجان عنایتی کن خسته ام من به اینم راضی ام که یه شب توی خواب ضریح قشنگت روببینم اصلا چشمانم رابااین امیدبرهم میگذارم امیدم راناامیدنکن........... فقط خسته ام کمکم کن صلوات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

خدايا 
![[تصویر: ya-hoseyn-386x241.jpg]](http://bachehayeghalam.ir/wp-content/uploads/2014/05/ya-hoseyn-386x241.jpg)

![[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]](http://s1.picofile.com/file/7441508167/Salam_Bar_Imam_Hosain.png)