کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۴, ۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۰ ۱۰:۱۴ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #81
آواتار
یه کربلا داری، دیونم کرده ارباب
به عشق شیش گوشه، دلم پر درده ارباب
امیرم.... نبینم کربلاتو من می میرم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، saloomeh ، paradise ، مجنون الحسین ، علیرضا110
۱۰:۲۹, ۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۰ ۱۰:۴۶ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #82
آواتار
به نام خالق یکتا
[/font]
من ودل کندن از دلبر محاله
دلم با دلبرم درشور وحاله
با اين اقا به اين خوبي ندونم
کي گفته کربلا رفتن خياله
دمادم اين دعا ورد زبانم
ببينم کربلا را تا جوانم
درون سينه اسايش ندارم
نيستان را به اتش ميکشانم
ببين اشفته گشته وضع وحالم
دگر بشکسته حالم چون ننالم
زبس فکر ديدارتوهستم
حريم توشده فکروخيالم
دل من بي قرار کربلاته
همه ميگن بهشت ايوون طلاته
ديگه اين جوري عادت کردم اقا
ديگه کربلا تو روضه هاته
کرامت ميکني بايک اشاره
رخ تو اسمون چشمات ستاره
واسه لطف نگاه مهربونت
غريب واشنا فرقي نداره
[font=Arial]

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، Agha sayyed ، حسن عزتي ، saloomeh ، paradise ، مجنون الحسین ، علیرضا110
۲۱:۰۴, ۹/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۰ ۲۱:۰۴ توسط علیرضا110.)
شماره ارسال: #83

mall">السلام علیك یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائك. علیكم منی سلام اله ابدا ما بقیت و بقی الیل و النهار و لا جعله اله اخر العهد منی لزیارتكم.
mall"> السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین جمیعا و رحمه الله و بركاته.

[تصویر: h19.jpg]
[تصویر: h1.jpg]

[تصویر: h2.jpg]

[تصویر: h3.jpg]

[تصویر: h4.jpg]

[تصویر: h5.jpg]

[تصویر: h6.jpg]

[تصویر: h7.jpg]

[تصویر: h8.jpg]

[تصویر: h9.jpg]

[تصویر: h10.jpg]

[تصویر: h11.jpg]

[تصویر: h12.jpg]

[تصویر: h13.jpg]

[تصویر: h14.jpg]

[تصویر: h15.jpg]

[تصویر: h16.jpg]

[تصویر: h17.jpg]

[تصویر: h18.jpg]

[تصویر: h20.jpg]

[تصویر: h21.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، meshkat ، saloomeh ، sayed reza ، paradise ، حسن عزتي ، N.Mahdavian ، مجنون الحسین ، hesam110 ، Agha sayyed
۱۵:۳۰, ۱۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۰ ۱۶:۲۸ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #84
آواتار
(۳۰/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۰)seyed reza نوشته است:  جاداره که بگم
موقعی که اونجا بودیم. کاروان ما روحانیش که بار اولش بود که میومد. مداح هم نداشت. مدیر هم که قربونش برم...
خدا به همه شون اجر بده.
یه روز رفتم حرم امام حسین (علیه السلام) دیدم یه صدایی میاد. آره یکی داشت روضه میخوند. روضه ها!!! عجب سوزی داشت
کجا؟ زیر گنبد دقیقا روبه روی ضریح تو فاصله ی یه متری. اونایی که رفتن میدونن خادم های حرم نمیذارن کسی اونجا چیزی بخونه. میگن برو تو صحن.
ولی عجب روضه ای بود. جا نبود که بشینیم. داشتم دنبال جا میگشتم که بشینم و دل بزنم به دریا و حواسم اصلا نبود که چی میگه. ولی نمیدونم چرا اشکام میومد.
به زحمت یه جا پیدا کردم. نشستم دیگه نفهمیدم کی تموم شد. در اصل روضه ی بدون آهنگ یا درددل بود.
داشت میگفت که
بچه ها میدونید چرا این کفترا میرن تا حرم عباس و بر میگردن؟ میرن اونجا نمیشینن میان اینجا میشینن. آخه عباس که دست نداره بهشون غذا بده.(چه حالی بود اون لحظه)
و یه تیکه ی دیگه:
نمیدونم تا حالا رفتید پایین کنار قبر عباس یا نه. اخه چرا انقدر قبرش کوچیکه؟ مگه عباس رشید نبود؟ چیکارش کردن؟
همین جا ها بود که یکی از خادم ها اومد گفت برید تو حیاط و بساطمون رو جمع کرد.
اون بنده ی خدا گریه اش شدید تر شد. گفت امام حسین میبینی اینجا هم نمیذارن راحت باشیم.
این جمله همان و رنگ خادم رفتن همان. داشتم میرفتم که دیدم هنوز داره با طرف حرف میزنه که احتمالا از دلش دربیاره

یه روضه ی سه نفره هم شرکت کردیم. خدا قسمت همه بکنه انشاالله. هر چی غریب تر باحال تر. اینو با گوشت و خون حس کرده ام.
رفتم حرم حضرت عباس داشتم از کنار ضریح رد میشدم که یه صدای ضعیف شنیدم. نگو بنده ی خدا نذر کرده بود کنار ضریح حضرت عباس روضه بخونه. اونا هم که نمیذاشتن مجبور بود آروم بخونه. یک بنده خدای دیگه هم سمت چپش وایساده بود و اروم گریه میکرد. منم دیدم سمت راستش خالیه رفتم سمت راستش ایستادم ولی حیف که دیگه آخرش بود
التماس دعا
یاعلی

آقام منت سرم گذاشتندو این بنده رو سیاه رو چند بار طلبیدن.
سریهای اول که مشرف شدم با اینکه تو حرم حال خوبی داشتم اما نمی تونستم برم زیارت قتلگاه.تعجب میکردم که چطور زائرها عادی میرن کنار ضریح مربوط به قتلگاه و سلام میدن و چندتا ماچ میکنن رد میشن!!!!
با خودم میگفتم جائی که سر اربابمو جدا کردند(لعنه الله علی اعدائهم اجمعین) یا نباید بری یا وقتی رفتی باید حق اون مکان رو به جا بیاری...دوستانی که تو یکی دوسال اخیر مشرف شدند میدونن که برای خانمها قسمت قتلگاه یک ضریح و زیارتگاه کوچک قرار دادندکه توی صحن اصلی و محل رفت و آمده.
سفر آخرم هم زیارت قتلگاه نرفتم...تا اینکه روزی داشتم سلام میدادم و از حرم میومدم بیرون...اما انگار نیرویی منو کشید سمت قتلگاه...از دور نگاهی کردم دیدم خیلی خلوته و اثری از ایرانیها نیست(ساعت صبحانه هتلها بودو همه رفته بودند)
جای همتون خالی...رفتم نشستم پای ضریح اون قسمت...چادر رو کشیدم رو سرم...برای لحظه هایی شدم زینب!!!
(ارواحکم فی الارواح و انفسکم فی النفوس)
احساس میکردم الان زینبم و اومدم بدن برادرم رو از زیر نیزه ها و ثم اسبها بیارم بیرون!!!
احساس میکردم رقیه هستم و اومدم کنار بدن بی سر بابام!!!
سرم رو گذاشته بودم رو ضریح و ضجه میزدم ...
جوری شد که به لطف خدا تو اون لحظه ها قتلگاه از غربت در اومده بود...همه جمع شده بودند و گریه می کردند...
نمیدونم چقدر زمان گذشت و ...

خدا یا ما رو از شیعیان حقیقی و منتقمین خون حسین (علیه السلام) قرار بده
بحق مادرمون زهرا سلام الله علیها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، حسن عزتي ، hesam110 ، sayed reza ، saloomeh
۲۳:۰۸, ۱۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۰ ۲۳:۱۱ توسط علیرضا110.)
شماره ارسال: #85

حسین یعنی زیبایی، مگر می شود با زیبایی همراه و همسایه بود و زیبا نشد ...
با آب طلا نام حسین قاب کنید
با نام حسین یادی از آب کنید
خواهید که سربلند و جاوید شوید
تا آخر عمر تکیه بر ارباب کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، حسن عزتي ، hesam110 ، saloomeh ، مجنون الحسین
۱۴:۰۵, ۱۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۲ ۱۰:۰۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #86
آواتار

دلی در خون نشسته دوست داری؟ بگو قلبی شکسته دوست داری؟

تورا ای عشق ! بی سر دوست دارم مرا با دست بسته دوست داری؟

نه تنها تیر و تیغ و سنگ بوده سر پیراهن تو جنگ بوده

ولی شرمنده زینب دیر فهمید که انگشتر به دستت تنگ بوده

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، hesam110 ، مجنون الحسین
۱۵:۰۳, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #87
آواتار
یکی نیست بیاد اینجا بگه من دارم میرم کربلااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
بخدا خیلی دلم تنگ شد.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، hesam110 ، مجنون الحسین
۱۵:۱۹, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #88
آواتار
(۱۲/مهر/۹۰ ۱۵:۰۳)منتقم زهرا نوشته است:  یکی نیست بیاد اینجا بگه من دارم میرم کربلااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
بخدا خیلی دلم تنگ شد.
بذار حاجی بره من حج نمیخوام
به غیر از کربلا جایی نمیام
که قربونی حج تشنه نمیشه
ولی من تشنه روتم همیشه

اللهم الرزقنا کربلا
عزیز دل شما دعا کنید قسمت یکی از بچه های تالار بشه به روی چشم میاد تو همین تاپیک اعلام میکنه پروازشو . آمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، hesam110 ، مجنون الحسین ، أین المنتظر
۱۶:۲۴, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #89
آواتار
درد دلی با کربلا از زبان شهدا

*شهيد سيد مرتضي آويني
-----------------------------
بسيجي، عاشق كربلاست و كربلا را تو مپندار كه شهري است در ميان شهرها و نامي است در ميان نام‌ها. نه! كربلا، حرم حق است و هيچ كس را جز ياران امام حسين (علیه السلام) راهي به سوي حقيقت نيست. ما سرگردان‌هاي مدار نفس را چه مي‌رسد كه از ستارگان كهكشان حسين (علیه السلام) سخن بگوييم؟ ما را چه مي‌رسد كه از ساكنان حريم قدس و شاهدان محفل قدس سخن بگوييم.

*شهيد محمد رستگاري
--------------------------
«اينك ما مي‌گوييم حسين جان! اگر در فضاي داغ و خونين، كسي به فريادت نرسيد و نداي تو را لبيك نگفت، ما پيروانت در فضاي گرم و خونين ايران زمين، دست مردانگي مشت كرده به نداي غريبي و تنهايي‌ات لبيك مي‌گوييم»

*شهيد زين‌العابدين عابدنيا
----------------------------
«اي حسين! اكنون شهيدان بر ما شاهدند و تو اي سيد شهيدان! قافله سالار اين كاروان هستي، راه عشق نما و به اين كاروان متصل فرما، اي بزرگ آموزگار شهادت و اي سوخته شعله‌هاي سركش عشق به تو اقتدا كردم؛ تو شاهد باش كه همچون ياران تو به ياري‌ات برخاستم و نداي با صلابت «هل من ناصر ينصرني» تو را لبيك گفتم»

*شهيد عبدالحسين رضايي
«ما وارثان خون حسين (علیه السلام) هستيم و ما را در مبارزه كردن با كفار، هيچ ترس و واهمه‌اي نيست».

*شهيد محمد دوست محمدي
--------------------------------
«حسين جان! اي معني انسانيت در زمين و زمان، اي كه به ما درس دادي؛ درس خوب زيستن و خوب مردن. اي نور! اي روشني! اي چراغ فروزان بر مناره تاريخ در همه عصرها و همه نسل‌ها، امت تو و شاگردان مكتب تو از نزديك به تو لبيك مي‌گويند؛ مگر نه اين است كه تو با حركت كمالي خود، درس انسان بودن و انسان زيستن و انسان مُردن آموختي؟»

*شهيد محمدرضا پورقديري
«برادران! بدانيد كه زندگي و شهادت پرافتخار امام حسين (علیه السلام) سر مشقي بود براي تمام جهانيان و نيك انديشان و ما مي‌كوشيم تا حيات و مرگ خويش را بر اساس ايده آن حضرت قرار دهيم».

*شهيد سليمان عبدي
------------------------
«درود بر عاشقان زيارت كربلاي تو يا حسين كه عاشقانه در راه تو جان مي‌سپارند و به عشق اينكه بر خاك زير پايت بوسه زنند، جان خود را براي زيارت تو و معبودشان هديه مي‌كنند».

*شهيد علي‌رضا زارع
----------------------
«من رفتم به آن راهي كه براي رسيدن به آن، مشقّات زيادي كشيدم. من رفتم به آن راهي كه آرزويش را داشتم. من مي‌روم كه دنباله رو خط سرخ ابا عبداللّه الحسين (علیه السلام) باشم»

*شهيد مجتبي طيراني
-------------------------
«يا حسين! يا حسين! يا حسين! آن قدر فرياد «هل من ناصر ينصرني»ات نافذ بود و آنچنان تنهايي‌ات در آن تفتيده دشت برهوت، دلمان را به آتش كشيد كه اكنون در لبيك به تو ، همه سختي‌ها را با لذت ايثار بر دوش خواهيم كشيد».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، paradise ، hesam110 ، مجنون الحسین
۱۸:۰۷, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #90
آواتار
[تصویر: fffffffffffff.jpg]
هركه رادرغم تواشك زلالش ندهند
به شب قدرقسم قدروجلالش ندهند
روزي ماست همين اشك عزاي توحسين
هركسي راكه چنين رزق حلالش ندهند
چه نصيبي بردازشادي فرداي حساب