کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"وایت من" ها در پارک دانشجو
۱۵:۱۸, ۱۷/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۱۷:۳۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در نخستین روز از اجرای کمپین آسمان آبی، زمین پاک، جمعی از مردان سفید (وایت من ها) با حضور در پارک دانشجو، دست نوشته و پلاکارد های با مضامین آموزش رفتارهای ترافیکی و محیط زیستی شهروندان در دست داشتند
پارک دانشجو به عنوان یکی از مکان های پر تردد شهر تهران به عنوان اولین نقطه برای اجرای کمپین آسمان آبی، زمین پاک در نظر گرفته شده است
طرح کمپین «آسمان آبی، زمین پاک» طی مراسمی با حضور جمعی از مدیران شهری و با اولین اجرای «وایت من»(مرد سفید) با هدف آموزش رفتارهای ترافیکی و ارتقای فرهنگ رانندگی، عصر روز شنبه در پارک دانشجو تهران آغاز شد
کمپین «آسمان آبی، زمین پاک» با هدف آموزش رفتارهای ترافیکی و ارتقای فرهنگ رانندگی و نیز توجه شهروندان به موضوعات زیست محیطی، به مدت یک هفته با اجرای برنامه های ویژه «مردان سفید» (وایت من ها) در محل پارک دانشجو تهران اجرا می شود؛ این کمپین در مرحله اول بصورت پایلوت در مناطق شش، هشت و ۱۱ شهرداری تهران و در ادامه در سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری اجرا خواهد شد.
[تصویر: 735854.jpg]
7
[تصویر: 1253437490.gif]
[تصویر: 735857.jpg]
8
[تصویر: 735858.jpg]
9
[تصویر: 735859.jpg]
10
[تصویر: 735860.jpg]
11
[تصویر: 735864.jpg]
12
[تصویر: 735866.jpg]
13
[تصویر: 735863.jpg]
14
[تصویر: 735865.jpg]
15
[تصویر: 735862.jpg]
16
[تصویر: 735867.jpg]

منبع: بیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Hadith ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، azade ، سیمرغ ، میلاد.م ، شهیدطیبه واعظی ، Kol ، چکاوک92 ، ضحی رحمانی ، مجید املشی ، شیدا ، MohammadMeraj ، Tolou ، السا ، مجتبی110 ، mohamad ، فدايي ولايت ، آفتاب ، vahrakan ، parisan ، mkashipazha

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۰۶, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۷/دی/۹۳ ۱۷:۰۲)sarallah نوشته است:  اون افرادی هم که اطراف هستن فقط دارن مسخره میکنن!!! Confused Big Grin

من پریروز هفت تیر بودم میخواستم از پل هوایی رد شم دیدم یه سری مجسمه سفید هست اول دقت نکردم ، بعد که خواستم برم تو دیدم تکونم میخورن Big GrinBig GrinBlush
یه خورده اولش جا خوردم ترسیدم Big Grin رفتم بالا پل هوایی دیدم ای بابا رو پل هوایی رو سد کردن با پلاکارداشون تا میخوای رد شی تابلو رو خم میکنه به سمت جلو تا نفر مقابل بخونه ، و نمیذاشت بری Big Grin البته من با پرش هایی که روی دست ایشان داشتم ( بخاطر عجله ) مانع کار فرهنگیشون شدم Big Grin
ولی انصافا خیلی طبیعی هستن ، تکون هم نمیخورن.
در کل حرکت جالبیست... Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، آفتاب ، پارمیس ، السا ، شیدا ، azade ، رکن الهدی ، Ali#59
۹:۱۷, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
درود بر شما آقای میتسوناری ...
بسیار زیبا نوشتید...
خیلی خوشم اومدBig Grinبنده خداها چه تلاشی کردن که واسه شما فرهنگسازی کنن اونوقت شما از روشون پریدید.....
یکی میزدی تو گوشش اونوقت دیگه تکون میخوردBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۲:۲۹, ۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲/بهمن/۹۳ ۹:۱۷)کوروش کبیر نوشته است:  درود بر شما آقای میتسوناری ...
بسیار زیبا نوشتید...
خیلی خوشم اومدBig Grinبنده خداها چه تلاشی کردن که واسه شما فرهنگسازی کنن اونوقت شما از روشون پریدید.....
یکی میزدی تو گوشش اونوقت دیگه تکون میخوردBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBlush خب عجله داشتم مجبور بودم. Blush
نیازی به چک افسری نبود ، داشتم می دویدم خودشون راه رو باز می کردند ( احساس کردم یه لحظه شبیه زمان جنگ دارم واسه مردم عادی معبر باز می کنم ) Big GrinBlush
ولی خیلی خوشم اومد ، انصافا حرکت قشنگی هست. کاش مثلا میشد برای مناسبت های دیگر مثلا عاشورا هم کارهای مشابهی کرد ، بجای رنگ سفید ، رد من می کردیم ، آدم های قرمز یا سبز پلاکارد هایی حاوی مطالبی در مورد تفکر و بینش امام حسین و ... به مردم نشون داده میشد.
حرکت های خیلی جالب تری هم میشه زد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، شیدا ، azade ، پارمیس ، رکن الهدی ، Eve ، آفتاب
۱۷:۵۴, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
منم شوخی گفتم بابا......
وگرنه کی میاد بزنه تو گوش این بنده خداها.....
اصولا من با هر نوع خشونتی مخالفمBig Grin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]