کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21 دی ماه روز کشته شدن بابک خرمدین دلاور پارسی
۱۰:۲۶, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #1

بابک خرم‌دین سردار ایرانی که روبروی اشغال اعراب ایستاد
+تاریخ ایران - The History of Iran 
   پدر بابک روغن فروشی از مردم مداین (تیسپون پایتخت ساسانیان) بود و چون به آیین مزدکی گراییده بود، از بیم جان به آذربایگان (آذربایجان) گریخت . در آن‌جا ، در روستای " بلال آباد" همسر حامله‌اش، فرزندی به‌دنیا آورد که "پاپک" نام گرفت. تازیان او را " بابک" گفتندی چنان‌که "شاپور" را "شابور".

بابک خرمدین به بازگویی برخی از منابع در بیست سال شورش ۲۵۵۵۰۰ تن از تازیان را کشت و بسیاری از سرکرده‌های معتصم و مامون را از پای درآورد. در سال ۲۲۰ ه.ق. حیدر بن کاووس و پشت سر وی سردار ترک  دیگری بنام بغای و بعد جعفر خیاط و سپس ایتاخ را (با سی میلیون درهم مخارج قشون) روانه کرد و سرانجام افشین پس از ۲ سال کارزار، خدعه و نیرنگ بر بابک دست یافت. این مرد چنان هراسی در امپراتوری عرب پدید آورد که خواب و خور را از خلفای ایشان ربوده بود.

چون خلیفه اندر آمد، همگان خم شدند و کرنش کردند جز بابک، که به‌سان کوهی استوار ایستاده بود. پس از چندگاه خاموشی هراس انگیز، سرانجام خلیفه نشست و به پرخاش گفت:" ای سگ، چرا در جهان فتنه انگیختی؟" بابک خاموش و استوار ایستاده بود و هیچ واکنشی از خود نشان نداد!
معتصم بار دیگر گفت: " ای سگ، با توام !" بابک هم‌چنان استوار و خاموش بود...
در این هنگام " افشین" سر نزدیک گوش بابک کرده و گفت:" وای بر تو ، خلیفه ایرالمؤمنین از تو پرسد و تو خاموشی ؟"
بابک گفت: "منم بابک" ( نام من بابک است )
خلیفه در حالی‌که از خشم سرخ شده بود گفت: "ای بابک، تو کاری کردی که هیچ‌کس نکرده بود ، پس اینک تحمل مجازاتی را بکن که هیچ‌کس تا کنون تحمل نکرده است"
بابک گفت: " پس بزودی تاب مرا خواهی دید" دژخیم وارد شد و سفره‌ی خود گسترد، تن بابک را برهنه کردند و خلیفه دستور داد که دست راستش را از مچ ببرند. هیچ اثری از درد در سیمای این قهرمان دیده نشد و او گفت : "زهی آسانی!"
همه‌ی تاریخ نویسان نوشته‌اند که چون دست بابک از پیکرش جدا شد، وی مچ خون آلود خود را به چهره‌اش مالید و با دست چپ، همه‌ی چهره اش را بخون شست.
معتصم گفت: " بپرسید که از چه رو چنین کرد؟"
از او پرسیدند و گفت:" چون چهره‌ام از رفتن خون زرد شود، مبادا که پندارند که از ترس بوده است!"

آنروز عرب پیکر او خست به شمشیر // امروز جهان گل بنهد بر سر گورش

بابک و پان ترکیست ها

همان گونه که می‌دانیم، پان ترکیست ها کوشش می کنند قهرمانان ملی ایران و بزرگان ایرانی را به نام ترک‌ها مصادره کنند. پیش از این کوشیده‌اند تا کسانی همانند زرتشت، ستارخان، نظامی یا در کل قوم آذری و .. را ترک معرفی کنند. همین کوشش برای تحریف تاریخ و دزدی فرهنگی درباره‌ی بابک خرمدین نیز انجام شده است.

نخست اینکه بابک نه به‌زبان ترکی سخن می‌راند و نه اینکه از نژاد آغوز و ترک بود. در آن زمان در آذربایجان، زبان پهلوی آذری رواج داشت و مردم بومی آذربایجان به زبان ایرانی فهلوی آذری که در تواریخ بارها از آن یاد شده سخن می گفتند.

دو اینکه نام بابک یک نام اصیل ایرانی است. این نام بارها در شاهنامه و دیگر نامه‌های ایرانی آمده، این در حالی است که هیچ‌گاه در منابع ترکی از آن نام برده نشده.

سه این‌که به نام‌های یاران او (آذین، رستم) و هم‌چنین آیین او (پیرو مزدک و جاویدان پور شهرک و خرمدینی) و زادگاه پدرش (مدائن پایتخت ساسانیان) که نگاه بیندازیم، به آسانی در می‌یابیم که بابک یک ایرانی و بود و نه ترک و آغوز. او قهرمان ملی ایرانیان بود و در برابر دستگاه فرمان‌روایی عرب و ستم ایشان بر ایرانیان ایستاد. یاران او از سراسر ایرانی بودند و آذربایجان مرکز جنبش او به شمار می‌آمد.

منابع: 
محسنی، محمد رضا 1389: "پان ترکیسم، ایران و آذربایجان" انتشارات سمرقند، ص 208
G.H. Yusofi. "Babak Khorrami"Encyclopedia Iranica
زرین کوب، عبدالحسین: "دو قرن سکوت"  /  الفهرست ابن ندیم

برگرفته شده از: http://ariapars.persianblog.ir/post/145

#بابک #قلعه_بابک #بابک_خرمدین #خرمدین #خرمدینان #پان‌ترکیست #بابک_ترک #ترک #ملیت_بابک
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، A L I

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۹, ۱۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۲۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۰۳)Dido Armstrong نوشته است:  جالب شد! حرف های خودم رو به خودم تحویل میدهید!
در ارسال قبلی ام گفتم که مردم ما ترسو هستند، نمیتوانند از حق خود دفاع کنند. نمیتوانند علیه ظلم برخیزند. بعد شما گفتید مغلطه نکنید. الان هم میگویید که چرا امام علی نتوانست معاویه را شکست دهد؟ چرا امام حسین نتوانست پیروز شود ؟ جواب این است که مردم ترسو بودند، نمیتوانستند از حق دفاع کنند، نمیتوانستند علیه ظلم برخیزند.
واقعا بحث کردن با شما خنده دار است.

شما فرمودید بابک مظهر مقابله با ظلم بود من هم گفتم چرا راه دور میرید همین اواخر ما داشتیم همت، چمران، باکری، باقری رو.

شما فرمودید اختلاس و کرم حلزون و امثالهم اتفاق افتاد ما چه کردیم. من هم گفتم از کوزه همان برون تراود که در اوست. این عزیزان اختلاس گر و دزد از بین همین ماها در اومدند از مریخ که نیومدند. جامعه ما به دلیل رفتارهای نادرست ما و فرهنگ ناصحیح ما رفته به سمتی که به امثال این لجن ها اجازه رشد میده.

بعد شما گفتید چرا اسم مملکت رو جمهوری اسلامی میذارید وقتی نمی تونید طلبتون رو بگیرید. من هم گفتم تا جامعه (همگی) تصمیم نگیریم درست بشیم خبری نخواهد بود ربطی به جمهوری اسلامی نداره، جمهوری اسلامی امانت شهداست صدقه سر اونها به ما رسیده. جمهوری اسلامی که سهله پیغمبر، علی بن ابی طالب و تمام ائمه هم جایی که مردم همراهی نکردند موفق نشدند. این مردم بودند که راه انحراف رو انتخاب کردند.

اون مثال هایی که شما فرمودید و کاملاً هم درست بودند (ما هم دغدغه اونها رو داریم) حاصل تغییر رویکرد مردم ما هستند. وقتی سبک غلطی رو برای زندگی انتخاب می کنیم مثل بدنی هستیم که در اثر سبک نادرست زندگی سیستم ایمنی بدنمون ضعیف شده. فرصت برای رشد بیماری و عفونت درون بدن آماده میشه.

حرف من اینه ما فرصت رشد رو به پدیده و امثالهم دادیم. مشکل از ماست. (همین مردم بودند که بدون مطالعه و فقط به سودای سود زیاد سهام اونها رو خریدند. اگر این مردم سهامش رو نمی خریدند این مشکلات پیش نمی اومد. منکر نقش برخی اراذل دولتی در این پدیده مذموم نیستیم ولی بدنه عفونت از خودخواهی و زیاده طلبی مردم بوده)

من و شما در صورت مسئله اختلافی نداریم اختلاف ما در عامل مشکله. در اینکه هر دوی ما دلمون برای این کشور می سوزه هم شکی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، azade ، عبدالرحمن ، رکن الهدی ، حفیظ
۱۵:۱۲, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:درود بر شما
در مورد تقدس تامل بسیار لازم است
کمی به خودمون برگردیم
متاسفانه واضح نمیتونم توضیح بدم
پاینده باشید دوست من

من جوابم رو نگرفتم

مثلا آریوبرزن از فلان قسمت از خاک ایران دفاع کرد

و خیلی از سرداران ایرانی

الان اون خاک دست ما نیست

اون موقع مقدس بوده و الان نیست .....درسته؟

میدونید مثل چیه؟

یه نفر امروز بازیکن پرسپولیسه

فردا میره استقلال

تا دیروز طرفدارش بودن و امروز فحش میدن

این تفکر بت پرستاس

یچیزی رو میسازن و تقدیسش می کنند

تقدس باید ذاتی باشه وگرنه مصنوعیه

همین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، MohammadSadra ، رکن الهدی ، حفیظ
۱۵:۵۶, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
دوستان عزیزان کسی نگفت چمران،باکری و همت باقی شهدای بزرگ کاری نکردن!
ایران سرزمین بزرگی بوده و بخاطر آزادی خواه بودن مردمش همیشه مورد ستم بوده و همیشه در طول تاریخ دشمنان زیادی داشته!
یک زمانی بابک بوده،یک زمانی سورنا سردار بزرگ اشکانی بوده یک زمانی آریو برزن بوده...

در دوره های مختلف ایران افراد زیادی داشتیم که جلوی متجاوزین ایستادن،مثلا شما اسم چند نفر از اونها رو میدونید؟
؟؟! شما دوستان فقط اسم افرادی رو میدونید که حکومت و صدا و سیما به شما گفته...

مگر نه که دفاع از کشور و آب و خاک کاری مقدسه؟؟

پس چرا دفاع بعضی افراد که عقیده اونها به شما نزدیکتره کارشون مقدس تر میشه؟! بزرگتر میشن؟!

من خودم به شخصه به تمام بزرگانی که از ایران و این اب و خاک دفاع کردن احترام میزارم

از آریوبرزن بگیر.........تا برسی به سردار سلیمانی...!

همشون به نحوه ی دارن برای وطن میجنگن،دشمن ما ممکنه در دوره های مختلف تغییر کرده باشه ولی کشور ما همیشه همین بوده! یک دوره دمشن رومی ها بودن،یک زمانی یونانی ها،یک زمانی مقدونی ها،یک زمان اعراب،یک زمان ترکان عثمانی و عراق و آمریکا و اسرائیل.....ولی این کشور همیشه ایران بوده و هست

این سرزمین تشکیل شده از اقوام مختلف و همه زیر یک نام کشوره و یک پرچم هستن !! ایران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Dido Armstrong ، bagheri4 ، پارمیس ، آفتاب ، Eve ، amrtat71
۱۶:۲۵, ۱۹/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۳۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۹/دی/۹۳ ۱۵:۵۶)A L I نوشته است:  دوستان عزیزان کسی نگفت چمران،باکری و همت باقی شهدای بزرگ کاری نکردن!
ایران سرزمین بزرگی بوده و بخاطر آزادی خواه بودن مردمش همیشه مورد ستم بوده و همیشه در طول تاریخ دشمنان زیادی داشته!
یک زمانی بابک بوده،یک زمانی سورنا سردار بزرگ اشکانی بوده یک زمانی آریو برزن بوده...

در دوره های مختلف ایران افراد زیادی داشتیم که جلوی متجاوزین ایستادن،مثلا شما اسم چند نفر از اونها رو میدونید؟
؟؟! شما دوستان فقط اسم افرادی رو میدونید که حکومت و صدا و سیما به شما گفته...

مگر نه که دفاع از کشور و آب و خاک کاری مقدسه؟؟

پس چرا دفاع بعضی افراد که عقیده اونها به شما نزدیکتره کارشون مقدس تر میشه؟! بزرگتر میشن؟!

من خودم به شخصه به تمام بزرگانی که از ایران و این اب و خاک دفاع کردن احترام میزارم

از آریوبرزن بگیر.........تا برسی به سردار سلیمانی...!

همشون به نحوه ی دارن برای وطن میجنگن،دشمن ما ممکنه در دوره های مختلف تغییر کرده باشه ولی کشور ما همیشه همین بوده! یک دوره دمشن رومی ها بودن،یک زمانی یونانی ها،یک زمانی مقدونی ها،یک زمان اعراب،یک زمان ترکان عثمانی و عراق و آمریکا و اسرائیل.....ولی این کشور همیشه ایران بوده و هست

این سرزمین تشکیل شده از اقوام مختلف و همه زیر یک نام کشوره و یک پرچم هستن !! ایران
دمت گرم برادر گلی به گوشه جمالت.

حرف حساب جواب نداره.

فقط یه گوشه رو من تصحیح کنم. چیزی به صدا و سیما ربطی نداره تمام قهرمانانی که برای این مرز و بوم جنگیدند و شهید شدند (در تمام طول تاریخ) با ارزش هستند و ان شاءالله اجرشون پیش خداوند محفوظه. اما دلیل برتری شهدای جنگ اینه که

اولاً مسلمان بودند و مسئله شماره یک اونها وطن نبود بلکه خدا، پیامبر و ائمه، دین، اعتقادات و شرف بود مسئله شماره دو وطن بود. (نه اینکه دغدغه وطن نداشتند وطن شماره یک نبود.) در واقع حرکت اونها یک حرکت ناسیونالیستی صرف نبود.
دوماً، در تمام طول تاریخ ایران جنگی به این عظمت رو با این سربلندی پشت سر نگذاشته. (تاریخ معاصر چند صد ساله که دیگه بگیم باعث شرم ساری هست بهتره).

باور بفرمایید ربطی به صدا و سیما و عقاید ما نداره واقعاً کار بزرگی اتفاق افتاد. ضمناً بچه های جنگ اصلاً سیاسی (به مفهوم امروزی) نبودند. نه چپ بودند نه راست. نه رانتی داشتند نه پولی. یه جفت پوتین تازه رو قبل عملیات میدادند تا به بیت المال آسیبی نرسه. خیلی هاشون برای قبرشون، اسمی هم ندارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، A L I ، رکن الهدی ، bahman6307 ، bagheri4 ، حفیظ ، آفتاب ، ساجد
۲:۱۱, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۹/دی/۹۳ ۱۳:۳۲)MohammadSadra نوشته است:  حتماً بعدش می خواید بگید چون پیغمبر نتونستند جلوی منافقین رو بگیرند پس رسالتشون زیر سواله و یا چون علی بن ابی طالب نتونستند معاویه رو شکست بدند پس معاویه حق بوده.

یا اینکه چرا هیچ کدوم از ائمه نتونستند وظیفه تشکیل حکومتشون رو انجام بدن و حق خودشون رو بستانند پس ...

. الان اگر ما هم مردونه وایسیم میشه دولت امام زمان وگرنه در صورتی که تنبلی و نامردی نشون بدیم مثل همون لجن ها .....

پیغمبر اینقدر ادعا نداشت که شماها دارید .فرقتون اینه.
ضمنا شما از کجا میدونین که مورد تایید امام زمان هستید که اینقدر با اطمینان صحبت میکنید؟؟؟
۹:۱۸, ۲۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۹:۱۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۲:۱۱)کوروش کبیر نوشته است:  پیغمبر اینقدر ادعا نداشت که شماها دارید .فرقتون اینه.
ضمنا شما از کجا میدونین که مورد تایید امام زمان هستید که اینقدر با اطمینان صحبت میکنید؟؟؟

یک بار هم که شده متن و مباحث رو مطالعه کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای یک بار هم که شده چندتا ارسال رو مطالعه بفرمایید. هیچ کدوم از جملات شما ربطی به ما نداره.

واقعاً چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۹:۵۱, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
شما به کنایه گفتید" چون پیغمبر نتونستند جلوی منافقین رو بگیرند پس رسالتشون زیر سواله " منم گفتم پیغمبر اینقدر ادعا نداشت که حالا بخوان بهش این چیزا رو نسبت بدن.

گفتید ما انشاالله زمینه ساز دولت امام زمانیم منم گفتم از کجا میدونین مورد تایید امام زمانید که بخواید زمینه ساز دولتشون باشید؟

حالا ربطش رو دیدید؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۰:۴۱, ۲۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۱۰:۴۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۰/دی/۹۳ ۹:۵۱)کوروش کبیر نوشته است:  شما به کنایه گفتید" چون پیغمبر نتونستند جلوی منافقین رو بگیرند پس رسالتشون زیر سواله " منم گفتم پیغمبر اینقدر ادعا نداشت که حالا بخوان بهش این چیزا رو نسبت بدن.

گفتید ما انشاالله زمینه ساز دولت امام زمانیم منم گفتم از کجا میدونین مورد تایید امام زمانید که بخواید زمینه ساز دولتشون باشید؟

حالا ربطش رو دیدید؟؟
لطفاً درست مطالعه بفرمایید.

پ.ن.
به نظر بنده این چندتا ارسال آخر هیچ ربطی به بحث نداره، اگر ناظرهای محترم اعمال قانون کنن ممنون میشم.
۱۰:۵۷, ۲۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
ببخشید اونوقت این مطالبی که شما در مورد امام زمان گفتید چه ربطی به بابک خرمدین داره؟؟؟
خب منم در جواب به چیزهایی که شما نوشتی پاسخ دادم.اگر قرار است اعمال قانون شود پس تمام پستهای شما هم باید پاک شود چون هیچ ربطی به بحث ندارد.
شما اگر جواب داشتید مینوشتید چون بحثهای حاشیه ای همیشه یه چیز عادیه توی تاپیک های مختلف.
ضمنا کتابی صحبت کردن نشانه ادب نیست.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]