|
بازی Deus Ex: Human Revolution ماسونی هست ضد ماسون ؟
|
|
۱۳:۵۷, ۱۶/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۸۹ ۱۳:۵۹ توسط idea.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام گفتم بد نیست این تایپینگ زده بشه من خودم اطلاعات کامل نداریم ولی این طور که مشخص تا حدودی این بازی داره ضد این انجمن مخفی کار میکنه البته احتمال این هم هست که این بازی هم ثل نمونه های دیگه یک فریب باشه مثل فیلم ارباب حلقه ها با توجه به این که دو شرکت سازنده و ناشر بازی Eidos Montreal و Square Enix پشت داستان هست که جالبی اینجاست که شرکت ناشر در شعبه Montreal که در کانادا هست در ال ساخت بازی
در تريلر اول، اولين نماد چشم Adam است كه دقيقا به "چشم جهان بين" يكي از اصلي ترين نمادهاي فراماسونر ها اشاره مي كند . اين چشم كه در اوج هرم قرار دارد چشم انسان است كه به چشم جهان بين معروف است. اين نماد حتي روي دلار امريكا هم وجود دارد و در لوگوي سري Deus Ex به وضوح قابل روئيت است. ![]() ![]() همچنين اگر به صورت Adam دقت كنيد اطراف چشم سمت چپ او اشكال هندسي مي بينيد كه با دقت دقيقا نمادهاي فراماسونري و چشم جهان بين و هرم را نشان مي دهد. در ادامه تريلر ما پول امريكا را مي بينيم كه تصوير روي هرم و چشم آن زوم كرده و به وضوح اين نمادها را به ما نشان مي دهند. پس از اين تصوير ادم مي گويد: "دنيا به عرصه رقابت تبديل شده، عرضه كنترل ذهن" اين كنترل ذهن به همان ايدئولوژي فراماسونرها در كنترل جهان در پشت پرده اشاره مي كند. بازي با نوشته ها هم زياد در Deus Ex مشاهده مي شود؛ مثلا Human در لوگوي بازي با يك هرم به جاي A نوشته شده . ساز و ساخت هاي هندسي زيادي هم در شكل گيري Logo بازي مي بينيم كه با رنگ طلايي نشان داده مي شوند. من خيلي در مورد اين نمادها در Deus Ex كنجكاو شدم و طي صحبتي كه با تهيه كننده بازي داشتم اشارات جالبي شنيدم. پس از مكاتبات طولاني با David Bedard راجع به اين نمادها سرانجام Jean-Francois Dugas كارگردان بازي به من ايميلي زد و طي يك جمله جالب نمادهاي موجود در تريلر را تعريف كرد. Dugas مي گويد "نمادهاي موجود در تريلر به نيروهاي كهني اشاره مي كند كه در تاريكي و پشت بر دنياي ما زندگي مي كنند و قصد كنترل آن را دارند". اين موضوع دقيقا همان ايده فراماسونرها را نشان مي دهد. به نظر نمي رسد Deux Ex:Human Revolution جنبه تبليغي بر اين فرقه داشته باشد و بيشتر بحث تحليلي/فلسفي آن است كه در DEHR بررسي مي شود. البته بايد صبر كرد و نتيجه نهايي را در بازي ديد. ![]() ![]() همچنین اضافه میشه که در ترینر اول که شروع میشه که adam دو بال داره که وقتی با اسمان پرواز میکنه که وقتی خورشید میرسه بالا از حرارت خورشید میسوزه و بعد سقوط میکنه جالب اینجاست که اینها در خواب میبینه و خواب میپره (فرضیه پوچی که در مستند راز در استرلیا نمایش داده شد) ![]() حالا بحث کنید
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۶, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
illuminati چیست ؟
من خیلی تعجب کردم adam weishauptمبدع این گروه در ایلومانتی بود adam weishauptاین شخص واقعا وجود دارد . مردان نالایق آنها هستند، و باید تشکیل هر کلاس باید مدرسه از محاکمه برای بعد. این افراد مردم را گوسفند مینامند adam weishaupt خوب من اول دوست دارم تاریخچه ایلومانیتی واقعی بگم در سال 1776 تاسیس شد موسس هم همین شخص بود .ایلومانیتی مجمعی از نخبگان وفراماسونها و جوامع مخفی هستند که توانستند .تمام ارکان جهان را کنترل کنند . نماد ایلومانتی یک سری نوشته دارد که الان ترجمه میکنم .ایلومانتی عموما در امریکا قدرت دارد و نماد خود را پشت یک دلاری نشانده است. annuit coeptisبه معنای وظیفه ما مورد عنایت قرار دارد . در پایین هم نوشته است .novus ordo seclorum یعنی نظم نوین جهانی همه ی این موارد در بازی به درستی نشان داده شده است فقط موندمadam weishauptچه طوری زندست illuminatusکلمه لاتین است به معنای روشن ضمیران adam weishaupt یک پروفسور آلمانی بود .در رشته فلسفه .اگر دقت کنید در آن سال تاریخ فرقه های زیادی در آلمان ممنوع ومنحل اعلام شد .این جوان 28ساله که با گروه رز وصلیب نوعی گروهی بود که تمپلرها وفراماسونها پیوند زده بود عضویت داشت.این فرقه که توسط انحرافات این فرد و شاگردش تاسیس شده بود .توسط رز وصلیب به قدرت مند ترین گروه جهان تبدیل شده است.تمام احزاب را کنترل کردند وبیشترین اتفاقات المان زیر سر این افراد بود !!! «ايلو ميناتي» (Illuminati) واژه اي لاتين است كه معناي «آگاهان»، «روشنفكران»، «روشن بنيان» و «سرآمدان» را دارد. با اين توصيف، گروهي از «بزرگان» جهان كه خود را گلچين شدگاني از ميان نخبگان و برگزيدگان مي دانند، بر آن شدند كه قديمي ترين، مرموزترين و محرمانه ترين سازمان هاي مخفي «اربابان (خود خوانده) جهان» را بدين نام بخوانند. غالب اين سازمان ها در جامعه پايگاه و اعضايي دارند و هويت آنها بر مردم معلوم است، اما اعضاي «ايلوميناتي» به وضوح شناخته شده نيستند، اگرچه برخي نام ها مصرانه بر زبان ها جاري است. قدر مسلم آن كه، اين سازمان از خاندان هاي بزرگ سرمايه داران يا اشراف، مانند «راتشيلد»ها، «هريمن»ها، «راسل»ها، «دوپون»ها، «ويندسور»ها و يا «راكفلر»ها- از جمله، «ديويد راكفلر» اجتناب ناپذير، از بنيانگذاران گروه «بيلدربرگ» و «شوراي سياست خارجي»- تشكيل شده است. در ذيل با يكي از قدرتمندترين سازمان هايي كه خود را «ارباب جهان» مي دانند، آشنا مي شويم. در بازی هایی چون assassins creed and deus exبیشترین بار این افراد دیده میشوند . البته در فیلم های فرشتگان وشیاطین .و رمز داوینچی هم حضور دارند . در بازی این شخص در سال 2027 در کشور امریکا حضور دارد .ایلومانتی در تشکیل امریکا تاثثیر داشت وبه همین خاطر در بازی بیشتر شهرها بین آمریکا میگذرد .همچینین روشن ضمیران بسیار مخفی هستند .عموما اعضایشان دیده نمیشوند فقط انقلاب ها و حملات تروریستی آنها دیده میشود در بازی هم این افراد نمیدید .فقط فهمیده بودید .آنها عامل حمله تروریستی هستند .نظریه یdeus exدقیقا همون چیزی است که آنها پیش بینی کردند .یعنی مردم وهرچیزی و هر وسیله ای توسط انها کنترل میشود وعلت مبارزه آن ها با سریف دلیل بر این است که میترسند انسان از دست آنها خارج شود ومستقل شود .آن حدی قدرت مند شود که کنترل نداشته باشند .اون augmantionsبرای ایلومانیتی بسیار خطرناک است !!!! از اعضای پایه ایلومانتی هم نمیر بود که اسراییلی حساب میشد .برعکس تاریخ تشکیل آنها یعنی آلمان وبیشتر حول چین واسراییل وامریکا میگذرد والمان در بازی نمیینید .سریف ایلومانیتی ساختمان ها وجامعه و ماسونها و... معرفی کرد او ایلومانیتی هر چیزی تعریف کرد . [/font] واژه «ايلوميناتي» از كلمه لاتين «ايلوميناره» سرچشمه مي گيرد كه خود به معناي «روشن كردن»، «دانستن» و «شناختن» است. خیلی عجیب است که خود را روشن گر مینامند چرا این نام دارند ؟ وحالا به متن گوگل ترنس توجه کنید. [/font]روشن فکران جامعه مخفی است که به کمال معنوی فرد و سلطه مخفیانه از همه نهادهای متمدن اختصاص داده شده است. این نام به معنی "آنهایی که روشن شد ،" و یا کسانی که با وسیله ای برای دیدن که که نابینا هستند. دفتر رئیس جمهور، استفاده شده است به دامن زدن به یک توطئه ای برای از بین بردن آزادی آمریکایی، و من قبل از ترک دفتر ، من باید به اطلاع شهروندان از این وضع اسفناک است. jon f kenedy 2027 استفاده از منابع گسترده ای را در اختیار خود، روشن فکران به دنبال به دست آوردن کنترل کاملی بر روی پیشرفت در تحقیقات تقویت مکانیکی از طریق تاسیس شرکت ژائو یون RU پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تای یونگ به عنوان پیشرو در بازار ساخته شده است. این است که از طریق تصاحب شرکت های دیگر ، تظاهرات و سخنرانی جبهه بشریت "، مغرضانه گزارش های رسانه ای با استفاده از شبکه ای از Picus تلویزیون و مخفیانه عملیات نظامی که توسط موسسه همکاری Belltower و ستمگران به دست آورد. در اوایل 2027، ستمگران حمله HQ صنایع Sarif، آدم ربایی «رئیس شرکت دانشمند مگان رید و تیم وی.محققان در مرتع پرورش احشام امگا در سنگاپور به مدت شش ماه نگهداری می شوند، وظیفه با پروژه های مختلف که در نهایت منجر به ایجاد biochip جدید است که می تواند به صورت کنترل از راه دور مجموعه را به شدت محدود کردن توابع قسمتهایی از مردم مکانیکی تقویت، که تا حد زیادی افزایش خواهد داد کنترل روشن ضمیران جهان. پس از باعث تمام augmentations به تجربه اشکالات، biochip به عنوان یک راه حل برای آنها که در درمانگاه اندام توزیع شده است. با این حال ، هیو Darrow، که وانمود به کاردانی از روشن فکران، برنامه های مختلف و می خواست برای نشان دادن خطرات ناشی از تکنولوژی تقویت، برای متوقف کردن مردم از استفاده از آن. برای انجام این کار ، او به دستورالعمل رید است که مخفیانه با تغییر عملکرد biochip خود به علت توهمات قوی ، رانندگی دیوانه کاربر. Darrow مدت کوتاهی پس از فعال شدن سیگنال، سر Sarif صنایع امنیت آدم جنسن سفر به نقطه نظر خود را از مبدا ، Panchea متوقف می شود و پخش آن ، از کشته شدن یون RU قبل از انجام این کار است. جنسن بعد از آن است که امکان آشکار طرح از روشن فکران را به کل جهان است ، اما لزوما باید به انجام این کار است. HT. 2052 Translate text or webpageThe Illuminati is a secret society founded by Adam Weishaupt in 1776. According to a former member Stanton Dowd however, aspects of the Illuminati are claimed to have been in existence since at least the time of the Crusades. Dedicated to controlling or influencing the world from behind the scenes, the Illuminati is believed to have reached the peak of its power during the 20th century according to its former leader Lucius DeBeers. Heavily involved in political intrigue as well as scientific development, the Illuminati leadership at various times has consisted of major captains of industry, important scientists, and political leaders. The extremely wealthy banks created by the Knights Templar during the Crusades financed them. The Illuminati did not spend the next two and a half centuries (since its founding) trying to take over the world. They already had power over the world—they were merely playing with it. They decided who won elections and revolutions, which fads and fashions caught on and when they died. The Illuminati dictated the "self-evident moral values" of different locations and cultures. They started wars and destroyed countries. However, that begin to change... Sometime between 2027 and 2052, Lucius DeBeers stepped down from active leadership due to health problems and was put in stasis by his successor Morgan Everett. Everett's former protégé, Bob Page, became disillusioned with the Illuminati and broke away to form the splinter group Majestic-12, and the Illuminati's bankers and treasurers, the Knights Templar, were destroyed by Interpol with the help of Joseph Manderley. Type text or a website address or translate a document. Cancel English to Persian translation اما همه نه برای روشن فکران بود به خوبی، با این حال. بین سالهای 2027 و 2052، کنترل خود را آغاز کرد به ساییده شدن. طاعون، بلایای طبیعی ، و انحلال طبقه متوسط، تضعیف گرفتن روشن فکران در جامعه است. مخرب ترین از همه ظهور شبکه اطلاعاتی جهانی، اجازه داد که مردم برای برقراری ارتباط و تبادل دانش بدون دخالت روشن فکران بود.مصمم ترین تلاش مانند روشن فکران پروژه بصورت پلکان در اوردن طراحی شده برای نظارت بر تمام شبکه ترافیک ملاقات با موفقیت محدودی در بهترین حالت. روشن فکران در خطر سرنگون شدن توسط شکوه - 12 هستند ، و تلاش برای استخدام JC دنتون برای کمک به گروه قدرتمند تر از تراشه شکست آنها است. آنها همچنین و صندوق ها کنترل هر دو NSF و گروه مقاومت فرانسوی |
|||
|
۱۲:۴۶, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
کلمه بازی هم میشه گفت پنهان کاری داره
Deus Exحرف آخر کلمه اول به کلمه دوم بخوره میشه ....... |
|||
|
۱۵:۵۵, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۶)mehrdad_libra نوشته است: کلمه بازی هم میشه گفت پنهان کاری داره ای کاش وقتی میخواییم نظر بدیم یه کم مطالعاتمونو زیادتر کنیم تا از این اشتباهات فاحش را انجام ندیم دوست عزیز شما زحمت دادی به خودتون لغت Deus Ex را معنی کنید؟ نزدید خواهشا از حرفا. Deus یه لغت جداس و Ex یه پسوند-پیشوند تو زبان انگلیسی |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۱ ۱۵:۵۵)fahrenheit47 نوشته است: ای کاش وقتی میخواییم نظر بدیم یه کم مطالعاتمونو زیادتر کنیم تا از این اشتباهات فاحش را انجام ندیم اولا این کجاش اشتباه میشه توضیح بدی ؟ شما هم قبله اینکه نظر بدی مطلبو خوب بخون مفهومشو بگیری بعد نظر بده دوماً من لغتیو معنی نکردم پنهان سازی کلمه رو گفتم که زیرکانه انجام شده مثل این عکس زیر حالا فهمیدی منظورمو دیگه؟ http://up.download.ir/di-RQ48.jpg |
|||
|
۱۴:۵۸, ۱۹/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۱ ۱۵:۰۱ توسط mehrdad_libra.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شمایی که پست و همینجور میخونی میای نظر میدی یکیم هیمنجوری میاد تشکر میزنه واست
![]() ولش کن من نیومدم اینجا کل کل کلمه ای این بازی هم خیلی زیرکانس ، خودتون میدونید چه کلمه ای توش مخیفه با گفتنه اسم بازی به زبون میاد اینم یه جور ضمیر ناخوآگاهانست |
|||
|
۱۸:۵۲, ۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۱ توسط fahrenheit47.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۱ ۱۵:۰۵)mehrdad_libra نوشته است: اولا این کجاش اشتباه میشه توضیح بدی ؟ شما هم قبله اینکه نظر بدی مطلبو خوب بخون مفهومشو بگیری بعد نظر بدهسلام اولا عکسی که دادید دیگه باز نمیشه. دوما پنهان سازی کلمه؟ نمیدونم چی بگم خدمتت. چیزی به یان اسم که شما گفتی داریم. واقعا هم داریم. اما توهم هم یه مسئله جداست! که اینجا اثرش بیشتره! ببینید خوبه که آدم با یه نگاه وسواسی تر به اطرافش نگاه کنه اما چیزی هم به اسم قوه تفکر و تشخیص هست که اونم باید بهش توجه بشه. شما صرفا تا یه چیزی دیدید اومدید ابرازش کردید. حالا یه نفر که هیچ اطلاعی نداره میاد میخونه و میگه وااای! خدا مرگم بده! خدا لعنتشون کنه! ... ! با این دید شما یه چرخ بزنی توی اسامی انگلیسی بهت قول میدیم خیلی خیلی زیاد از این مسایل را ببینی. میدونی چرا؟؟ چون Ex پس وند و پیش وند هست و هر لغتی که با s شروع یا خاتمه پیدا کنه برای شما تداعی s*e*x را میکنه! این مربوط به تفاوت های فرهنگی ماست. یکی توی همین انجمن داشتم میخوندم گفته بود مثلا اشاره انگشت شصت برای ما و برای هر کی غیر از ما! 2تا معنی کاملا متفاوت میده. اینجا هم همینطوره. این لغت خیلی خیلی خیلی قبل از اینکه بخوایید بهش این انگ را بچسبونید ساخته شده این لغت را که سازندگان این بازی نساخته اند. و جالب تر معنی این لغت هست که زمین تا آسمون با تصور شما متفاوت هست میتونید برید معنی این لغت را از هرجایی که دلتون خواست بخونید که تا نگید من الکی میگم! یا هرچی دیگه لغتی از زمان های خیلی خیلی دور ! (همون موقع که آب و بابا و نان ! توی فارسی ساخته شد! ساخته شده. توجه کنید که میگم یه لغت (نه 2تا که به هم چسبوندنش) حالا شما این لغت را دیدی و میگی اگه آخر اولی را به اول دومی بچسبونیم و فقط دومی جدید را بخونیم اون لغت بده درست میشه پس عجب جونورایی هستن که تو اسمشم پنهان کاری کردن! (اصلا اینا 2 تا نیستن عزیز که بخوای جراحیشون کنی تا یه لغت از توش بسازی) اینو من میگم بدون اطلاع و دانشی نظر دادن و میگم ای کاش قبل از هر نظری یه کم در مورد اون موضوع تحقیق کنیم و علممون را در موردش زیاد کنیم از شما میپرسم: وجدانا و انصافا اگه قبلش یه سرچ کوچولو میکردی و این لغت را توی دیکشنری ا میدیدی بازم چنین فکری میکردی؟ وقتی میای نظر میدی اونم توی این انجمن به این مهمی که کاربرانی که واردش میشن هدفشون ارتقا دانشون هست میان و نظر شما را میبینن و یک سری اطلاعات غلط که بر مبنای صرفا تفکر و تصور شما نوشته شده را میگیرن و شاید دیگه تحقیقی هم نکنن و مبنای اطلاعاتشون بشه تصور شما از یه لغت. آیا شما خودتون را مسئول نمی دونید؟ بعد تازه به کسی که زیر مطلب من تشکر هم کرده اعتراض میکنید! نکته سوم میدونستی من صرفا عضو این انجمن شدم تا پاسخ نظر شما را بدم؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای ماسونی در بازی ورد آف وارکرافت World of warcraft | مسافر | 20 | 25,137 |
۹/آبان/۹۳ ۵:۱۵ آخرین ارسال: Hidaren |
|
| فکر می کنید ماسونی ترین بازی دنیا چیه؟؟؟ | AS53 | 20 | 13,212 |
۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۳:۴۵ آخرین ارسال: awake* |
|
| بازی ماسونی صهیونیستی آرماگدونی Darksiders | god-sun-911 | 2 | 4,668 |
۲۸/دی/۹۱ ۱۷:۲۶ آخرین ارسال: محمد_1 |
|
| بازی های ماسونی | Amir | 45 | 33,321 |
۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱:۱۱ آخرین ارسال: FadayeVelayat |
|
| رسالت ماسونی در بازی تمدن 5 - sid meier's civilization v | مسافر | 1 | 10,164 |
۱۷/فروردین/۹۱ ۱۴:۰۶ آخرین ارسال: nmvist |
|
| بازی ماسونی machnarium | F.E.A.R | 12 | 12,336 |
۲۲/شهریور/۹۰ ۲۰:۳۲ آخرین ارسال: amir72 |
|
| به نظر شما چرا بازی های ماسونی و ضد اسلامی چر ا از بازار جمع نمی شوند؟ | sam72 | 9 | 5,407 |
۵/خرداد/۹۰ ۰:۰۲ آخرین ارسال: اسماعيل |
|

![[تصویر: bpon1j8hqb5w5njkrom.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/bpon1j8hqb5w5njkrom.jpg)
![[تصویر: dsgh7eio3oqr70jg6sw.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/dsgh7eio3oqr70jg6sw.jpg)
![[تصویر: 215145-3.jpg?rand=8A1888D6-CFF3-EBA3-2F2B080E0F9BC3EC]](http://cdn1.gamepro.com/article_img/gamepro/215145-3.jpg?rand=8A1888D6-CFF3-EBA3-2F2B080E0F9BC3EC)
![[تصویر: o6va8mg8hpzn8bgb4ncx.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/o6va8mg8hpzn8bgb4ncx.jpg)
![[تصویر: 500x_custom_1268367142476_de.jpg]](http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/03/500x_custom_1268367142476_de.jpg)