|
خاک کربلا و گوشی لمسی
|
|
۱۵:۰۰, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱۸:۱۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از دوستان پیام جالبی فرستادند که با اجازه میذارم تا همه امتحان کنند : ﮔﻮﺷﯿﻬﺎﺗﻮﻥ ﻫﻤﻪ ﻟﻤﺴﯿﻪ، ﺑﺎ ﺷﯿﺊ ﻟﻤﺲ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﮐﺮﺩ،ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﺭﺳﺘﻪ؟ ﺧﺐ ﺣﺎﻻ ﯾﻪ ﻣﻬﺮ ﮐﺮﺑﻼ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ . ﻫﺮ ﺟﺎﯼ ﮔﻮﺷﯿﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺍﻧﮕﺸﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﮑﻨﻪ ﻣﻬﺮ ﮐﺮﺑﻼ ﺑﮑﺸﯿﺪ . ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺱ ﮎ ﺧﺎﮎ ﮐﺮﺑﻼ ﺯﻧﺪﺱ ﺍﻻﻥ ﺑﺎﻣﻬﺮ ﺗﺮﺑﺖ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺑﺸﯿﺪ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۵, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۱۷:۱۳ توسط تسنیـم.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید ولی تربت کربلا خودش به اندازه ی کافی باارزش و مقدس هست و نیازی به این چیزها برای اثبات تقدسش نیست. برای خاک کربلا همین کافی که از نظر شرع خوردن هر خاکی حتی تربت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام علی (علیه السلام) حرام هست ولی خاک کربلا نه تنها حرام نیست بلکه خدا در این خاک شفا هم قرار داده. یکی از چندیدن علت این اتفاق ممکنه توی کانداکتیویته (هدایت حرارتی) و دیفیوزیتی (نفوذ حرارتی) خاک و طلا و امثال این مواد باشه که باعث تحریک صفحات حسگرها شده راستی من با مهر مشهد هم که امتحان کردم، شد
|
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۱۷:۱۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا باید با مهر بشه اما تسبیح گلی نهکلا این چیزا برای اینکه صفحه بهشون واکنش نشون بده ، اکثرا بصورت نقطه ای این خاصیت رو ندارن. این یه جورایی هم برمیگرده به دقت لمس ، چون صفحه ها که برای شناسایی مهر و جاسوییچی ساخته نشدن ، پس طبعا یکسری اختلالاتی حین کار کردن دارن.مثلا مهر رو از لبه ی تیزش بذارین رو صفحه کار نمیکنه ، باید یک سطح باشه نه نقطه . مثلا کلید.با نوک کلید نمیشه ، حتما باید پهنای کلید رو بذارید رو صفحه درضمن همونطور که گفتم ، با پهنای کلید هم میشه. پس صرفا طلا اینطور نیست |
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من اولین بار این کارو با تخم مرغ انجام دادم!
در حد قلم لمسی جواب میده ![]() در مورد اصل موضوع هم فکر کنم این چیزا رو به هم مربوط نکنیم بهتر باشه |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من با تربت مشهد و با بعضی از میوه ها هم این کارو کردم. شوخی نمی کنم. بهتره این موضوع رو فقط به تربت کربلا ربطش ندیم. تربت کربلا خیلی باتراز اون چیزی هستش که ما فکر میکنیم.
|
|||
|
|
۲:۵۷, ۱۹/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۳ ۲:۵۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۳ ۱۸:۱۱)hasratng نوشته است: من با تربت مشهد و با بعضی از میوه ها هم این کارو کردم. شوخی نمی کنم. بهتره این موضوع رو فقط به تربت کربلا ربطش ندیم. تربت کربلا خیلی باتراز اون چیزی هستش که ما فکر میکنیم. همونطور که گفتن نباید چنین مسئله آزمایش محوری رو به چنین موضوع مهمی بچسبونیم لازم به ذکر است الان برای من با مهر کربلا و تسبیح کربلا جواب داد ولی با مهر مشهد و اشیای دیگه جواب نداد البته فقط همین |
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۹/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۳ ۱۶:۵۳)یاســین نوشته است: سلامصفحه نمایش های لمسی جدید نسبت به بار های الکتریکی حساس هستند حالا هرچی این بار های الکتریکی رو داشته باشن این گوشی ها در مقابلش واکنش نشون میدن من خودم تست نکردم ولی به قول دوستان تقدس تربت کربلا به غیر این چیزهاست تقدس تربت کربلا فقط و فقط به خاطر صاحب خاک هست وگرنه خود خاک که از خودش چیزی نداره حسینی باشیم ... صل الله عليک يا اباعبدالله (علیه السلام)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |