|
مرجع بودن یا نبودن ویکی پدیا؟ مسئله این است؟!
|
|
۱۸:۰۸, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چند وقتی هست که بحث ویکی پدیا به تاپیک های مختلف رسیده و چون یک موضوع حاشیه ای هست پرداختن بهش در اون تاپیک بعضا موجب انحراف تاپیک میشه . و در صورتی هم که جواب داده نشه ،این شبهه ایجاد میشه که بله شما توانایی پاسخ نداشتید. نمیدونم شاید با رسالات تالار خیلی همخوانی نداشته باشه اما پیشنهاد من این بود که اگر ممکنه تمام مطالب مربوط به این سایت ویکی پدیا که اخیرا مطرح شده در این تاپیک جمع آوری بشه تا از تاپیک های دیگه جدا بشه و خللی در تاپیک ها ایجاد نشه. در غیر این صورت این تایپک حذف بشه پ.ن: من یک جا آمدم جواب بدم در مورد ویکی پدیا دیدم بحث دوباره به روال قبلش برگشته ، سکوت کردم اما چون چندین بار خوندم که مدعی ادعا کرده که سکوت شما نشان از این است که من درست میگم فکر میکنم اگر جای جدایی برای پرداختن بهش باشه بهتر باشه البته باز هم نظر دست اندر کاران تالار هست که ببینیم تا کی میتونند از دیدن این موضوع " مرجع بودن ویکی پدیا یا خیر؟ مسئله این است" در تاپیک های مختلف سعه صدر خودشون رو محک بزنند.
|
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
بستگی به نوع اطلاعات داره در زمینه علوم فنی مهندسی و پزشکی خوبه ولی در زمینه علوم انسانی و سیاسی مفید نخواهد بود و مضر است بالاخره چون اطلاعات زیادی داره درصد اشتباه هم بیشتر میشه در کل ایده خوبی هست |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واقعا بحث داغیه این جا=_=
مرجع نه:| مخصوصا واسه کارایه گنده به عنوان یه منبعه دمه دست خوبه به نظرم،همه هم بش دسترسی دارن و همه ی مطالبشم که اشتباه نیست ،حالا طرف شککرد که درسته یا نه بره خودش از جاهای دیگه تحقیق کنه^^ |
|||
|
۰:۱۸, ۲۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
براي اطلاعات عمومي خوبه، ولي تخصصي نميشه ازش كپي برداري يا ... كرد
|
|||