کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لزوم کنترل اینترنت توسط سازمانهای امنیتی ایران (بحث)
۱۲:۵۸, ۱۸/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۲:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ببینین دو حالت بیشتر نداریم

یا باید با همین روال برنامه های جاسوسی خارجی در کشور استفاده بشه و برای فی*ل*تر شدن یا نشدنش هر روز دعوا باشه

یا اینکه این روند اصلاح بشه و برنامه های داخلی رو استفاده کنیم .

راه عاقلانه تر راه دوم هست که به حمایت دولت نیاز داره

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، MohammadSadra

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۰, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #11

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:والا ما که هیچ جا ندیدیم این جوانان عادی بتونن مسئول بشن.همه ی مسئولها......
ما دیدیدم

نقل قول:اما در باره ی این صحبتتون که نقل قول کردم خداییش توی کشور ما کسی که آتوی اخلاقی یا سیاسی داشته باشه اصلا میتونه مسئول بشه که بعد بخوان از اینا علیه ش استفاده کنن؟؟
فقط یکی از کاربردهاش اینه
عرض کردم از این به عنوان اهرم فشار استفاده میکنن. حالا از هر راهی که خودشون بخوان ، شخص ممکنه مهندس بشه یا مدیر شرکت بشه یا... ممکنه آدم عادی باشه مثل قاتل شهید علی محمدی که در مستند ویندوز قرمز معلوم شد از طریق فعالیتهاش در فضای سایبر زیر نظر گرفته شده و دیدن گزینه ی مناسبیه. از همون اطلاعاتش هم به عنوان اهرم فشار برای به شهادت رساندن آن شهید استفاده کردند

در سال 88 طبق گزارشهای دولتی ایران چند مورد دیگه از این جور موارد بوده ، چه بین کسانی که مجبورشون کردن برن خارج اموزش های لازم برای اغتشاش ها رو ببینن و چه افرادی که داخل رهبری میکردن اغتشاش ها رو

عذر میخوام از این مثال ، مانند اینه که بنده افسار به خودم بزنم بدمش دست دشمن. بعد بیام توجیه کنم که من احتمالا مسئول حکومت نخواهم شد پس ایرادی نداره افسارم دست دشمن باشه

درباره ی آدم های سالم.مثلا از طریق وبکم لپتاپ یا موبایل من ک همیشه درش بازه قطعه فیلمی یا عکسی میگیرن که توی اون خانواده ی من با پوشش نا مناسب هستن اون وقت برای شخصی که آدم محترمی باشه و آبروش مهم باشه این خودش اهرم فشار هستش. دختر یکی از مسئولین استانی چند وقت پیش عکسهایی که نادانسته گذاشته بوده خودش روی فیسبوکش رو برداشتن و به واسطه ی اون پدرش رو تهدید کردن...

نقل قول:بله اونا جاسوسی میکنن ولی از چی؟؟
از چیزی که بدونن براشون نتیجه ای داره.
در دنیای امروز که پول حرف اول رو میزنه مطمئن باشید وقتی خودشون میگن این کار رو میکنیم و برای ما میصرفه قطعا حقیقت داره. مطمئن باشید اونا بیشتر از شما به فکر این هستن که کاری که صرفه نداره و فایده نداره رو انجام ندن !!

البته حتی در وایبر و فیسبوک هم شما عضو باشید فقطئ کافیه اطلاعات غلط و مخدوش بدید ، مسئله حل میشه !
لایکها بدون توجه به سلیقه شخصی باشه (همچنین فالو ها) بعضا چیزایی که دوست ندارید لایک کنید یا کلا لایک نزنید
اسمتون رو هربار یه چیزی بگید در فضای اینترنت
عکستون رو به هیچ وجه نگذارید
و...
البته در فیسبوک کامنتهای شما هم تحلیل میشه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رکن الهدی ، اولولالباب ، rezamohammadi
۱۲:۵۷, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۵/دی/۹۳ ۲۲:۳۰)Havbb 110 نوشته است:  ما دیدیدم

ما هم ندیدیم.
دقت کنید گفتم از بین افراد عادی ندیدم که کسی بتونه مسئول بشه.وگرنه از بین آقایون و آقازاده ها که بله.
حالا اینم بگم من نه عضو فیسبوکم نه عضو تویتر نه وایبر استفاده میکنم نه وی چت نه هیچی دیگه......ولی این حق رو برای بقیه قائل هستم.
خب شما میفرمایید اونا تمام فیسبوک ها و صفحات رو کنترل و تحلیل میکنن اگه این کار بد هست خب در داخل هم همینکار انجام میشه(کنترل کاربران اینترنتی ) خب پس اینم بده.
فقط نگید به خاطر رضای خدا و دستگیری کلاهبرداران اینترنتی است که........
۱۵:۱۵, ۲۶/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۳ ۱۵:۱۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #13

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:خب شما میفرمایید اونا تمام فیسبوک ها و صفحات رو کنترل و تحلیل میکنن اگه این کار بد هست خب در داخل هم همینکار انجام میشه(کنترل کاربران اینترنتی ) خب پس اینم بده.
کنترل کاربران به هیچ عنوان در ایران وجود نداره (که کاش وجود داشت)
عرض کردم 9 هکتار فقط مساحت سوپرکامپیوتر هایی هست که دارن تحلیل میکنن ، تکنولوژی این کامپیوتر ها به قدری پیشرفته هست که با آب خنک میشه
دوستانی که سخت افزار خوندن میدونن آب به سی پی یو برسه یعنی چی و چه فناوری باید باشه

کل ادارات دولتی ایران مساحتش 9 هکتار هست؟

شما چهارتا خلافکار اینترنتی که تو ایران با داشتن آی پی و آی اس پی و شماره تلفن و... دستگیر شدن رو میبینید اسمشو میگذارید کنترل. تازه همینم خدا نکنه کسی گذرش به پلیس سایبری بیوفته... یه تحقیقی بکنید ببینید سطح اقداماتشون چقدره. بخش سایبری سپاه پاسداران کمی قدرتمند محسوب میشه ولی همونم در مقیاس جهانی چیزی نیست. این که رسانه های امریکا دائم میگه ایران ششمین ارتش سایبری جهان هستش منظور دیگه ای داره... شما باور نکنید.

این کاری که امریکا داره میکنه رو اگه یک هزارمشو ایران میکرد الان تو بوق و کرنا کرده بودند رسانه هاشون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، اولولالباب ، MohammadMeraj ، رکن الهدی ، rezamohammadi
۱۸:۱۲, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
دیدن این ویدیو هم خالی لطف نیست:

دکتر حسن عباسی(توضیحات مهم در مورد سازمانNSA)
۱۹:۰۱, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۶/دی/۹۳ ۱۵:۱۵)Havbb 110 نوشته است:  کنترل کاربران به هیچ عنوان در ایران وجود نداره (که کاش وجود داشت)

چرا؟؟؟برای چی؟؟
ضمنا وجود داره.
یادمه همین تلویزیون خودمون داشت به آمریکا و انگلیس ایراد میگرفت که چرا تلفن های همراه مردم کنترل میشه چرا صحبت های مردم کنترل میشه و اسم اینو گذاشته بودن جاسوسی و نقض حریم شخصی مردم..(حالا نمیدونم کنترل مردم توی اون کشورها تا چه حد صحت داره)
حالا شما میفرمایید کاش وجود داشت.؟؟!!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dido Armstrong ، anti
۲۲:۵۸, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۶/دی/۹۳ ۱۵:۱۵)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

کنترل کاربران به هیچ عنوان در ایران وجود نداره (که کاش وجود داشت)
عرض کردم 9 هکتار فقط مساحت سوپرکامپیوتر هایی هست که دارن تحلیل میکنن ، تکنولوژی این کامپیوتر ها به قدری پیشرفته هست که با آب خنک میشه
دوستانی که سخت افزار خوندن میدونن آب به سی پی یو برسه یعنی چی و چه فناوری باید باشه

کل ادارات دولتی ایران مساحتش 9 هکتار هست؟

شما چهارتا خلافکار اینترنتی که تو ایران با داشتن آی پی و آی اس پی و شماره تلفن و... دستگیر شدن رو میبینید اسمشو میگذارید کنترل. تازه همینم خدا نکنه کسی گذرش به پلیس سایبری بیوفته... یه تحقیقی بکنید ببینید سطح اقداماتشون چقدره. بخش سایبری سپاه پاسداران کمی قدرتمند محسوب میشه ولی همونم در مقیاس جهانی چیزی نیست. این که رسانه های امریکا دائم میگه ایران ششمین ارتش سایبری جهان هستش منظور دیگه ای داره... شما باور نکنید.

این کاری که امریکا داره میکنه رو اگه یک هزارمشو ایران میکرد الان تو بوق و کرنا کرده بودند رسانه هاشون

البته آب به سی پی یو نمیرسه Big Grin

همچین تکنولوژی عجیبی هم نیست! الان خیلی از سی پی یو های معمولی که برای کاربران خانگی ساخته میشن نیاز
به خنک شدن توسط آب دارن و به Water cooling معروف هستن!! حتی کارتهای گرافیکی هست که نیاز با خنک شدن توسط اب داره!
البته شرکتهایی مثل asus از تکنولوژی های دیگه ی به جای آب استفاده میکنن از مایعهای خنک کننده دیگه.

روش کلی هم اینه که اب رو از طریف لوله های مسی از اطراف پردازنده عبور میدن و فن باد خنک به سمت پردازنده هدایت میکنه (دقیقا مثل سیستم رادیاتور ماشین)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، پارمیس
۴:۰۹, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #17

(۲۶/دی/۹۳ ۲۲:۵۸)A L I نوشته است:  البته آب به سی پی یو نمیرسه Big Grin

همچین تکنولوژی عجیبی هم نیست! الان خیلی از سی پی یو های معمولی که برای کاربران خانگی ساخته میشن نیاز
به خنک شدن توسط آب دارن و به Water cooling معروف هستن!! حتی کارتهای گرافیکی هست که نیاز با خنک شدن توسط اب داره!
البته شرکتهایی مثل asus از تکنولوژی های دیگه ی به جای آب استفاده میکنن از مایعهای خنک کننده دیگه.

روش کلی هم اینه که اب رو از طریف لوله های مسی از اطراف پردازنده عبور میدن و فن باد خنک به سمت پردازنده هدایت میکنه (دقیقا مثل سیستم رادیاتور ماشین)

نه خیر جناب علی
اگر این بود که این سیستم رو من رو کامپیوتر خودمم میتونم اعمال کنم این کجاش پیشرفتس. عمدا اونجور گفتم که با این سیستمی که شما گفتید اشتباه نگیرن

(۲۶/دی/۹۳ ۱۹:۰۱)کوروش کبیر نوشته است:  چرا؟؟؟برای چی؟؟
ضمنا وجود داره.
یادمه همین تلویزیون خودمون داشت به آمریکا و انگلیس ایراد میگرفت که چرا تلفن های همراه مردم کنترل میشه چرا صحبت های مردم کنترل میشه و اسم اینو گذاشته بودن جاسوسی و نقض حریم شخصی مردم..(حالا نمیدونم کنترل مردم توی اون کشورها تا چه حد صحت داره)
حالا شما میفرمایید کاش وجود داشت.؟؟!!Huh

ببینید ما چیزی داریم تحت عنوان وزارت اطلاعات که اطلاعات زیادی از ما اونجا هست ، همه کشورها هم دارن ، چرا کسی به اون حساس نشده ولی به اینترنت که میرسه همه حساس میشن.
اون چیزی که شما میفرمایید در صدا و سیما مربوط میشه به فضای رسانه ای نه فضای علمی
البته منظور صدا و سیما این نبوده که این کار بده ، منظورش این بوده که امریکا که خودش مدعی حقوق بشر و حریم خصوصیه داره اینطور عمل میکنه.
خانم اگر سوالی ندارید من تاپیکو ادغام کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۹:۱۶, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۷/دی/۹۳ ۴:۰۹)Havbb 110 نوشته است:  البته منظور صدا و سیما این نبوده که این کار بده ،

خب پس یعنی این کار خوبه.
خداروشکر.
پس اگه خوبه رسانه ما هم حق نداره دیگه کشورها رو به نقض حریم شخصی مردمش محکوم کنه.چون این کار بدی نیست.
۹:۳۱, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #19

نقل قول:پس اگه خوبه رسانه ما هم حق نداره دیگه کشورها رو به نقض حریم شخصی مردمش محکوم کنه.چون این کار بدی نیست.
پست قبلی عرض کردم که من باب جدال احسن ، وقتی امریکا میگه حریم خصوصی باید حفظ بشه خودش حق نداره این رو نقض کنه و افشاگری صدا و سیما هم در همین راستا هستش
۹:۴۱, ۲۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۷/دی/۹۳ ۹:۳۱)Havbb 110 نوشته است:  وقتی امریکا میگه حریم خصوصی باید حفظ بشه خودش حق نداره این رو نقض کنه.
خب مگه مسئولین ما هم نمیگن حریم خصوصی باید حفظ بشه؟؟مگه ادعاشو ندارن؟؟
مگه این حق (حفظ حریم خصوصی) و این ادعا فقط مخصوص آمریکا باید باشه؟؟؟
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]