|
به بهانه انتشار عکسهای دختران محجبه در نت (تبرج چادری ها)
|
|
۲۱:۱۰, ۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بچه ها یادتونه یه نفر اومد تاپیکی زد مسابقه عکاسی برای محجبه ها یواش یواش داره گند این پروژه در میاد ماشاالله به پدراشون که به بهزاد فراهانی تاسی کرده اند. به تازگی چندین کمپین در شبکههای اجتماعی راه اندازی شده است که از زنان محجبه میخواهد با هدف معرفی و تبلیغ حجاب و پوشش اسلامی تصاویر خود را منتشر کنند. هرچند این رویکرد نسبت به حجاب و زن مسلمان تاکنون نتوانسته در میان بانوان محجبه که اعتقاد راسخ به مبانی دین مبین اسلام دارند جایی برای خود باز کند اما هستند دخترانی که با تبلیغات رسانهای جذب این کمپینهای انحرافی شده و تصاویر شخصی خود با حجاب اسلامی را به راحتی در شبکههای اجتماعی منتشر کرده و به نمایش میگذارند. شبکههای اجتماعی که از سوی افراد معلوم الحال ایجاد شده همسو با تمایلات درونی افراد است، همین امر نیز دلیل مهم موفقیت آنها تاکنون بوده است. باید در نظر داشت میل به خودنمایی نیز بنا به مصالحی در سرشت زن نهاده شده است که باید در مسیر صحیح به کارگرفته شود. ![]() *ذبح «عفاف» با چشمانی بسته رعایت حیا به منزله روح پوشش است و پوشش بدون حیا کالبد بدون روحی است که زن را از دست یابی به کمالی که قرار است با رعایت حجاب اسلامی به آن برسد وامیدارد. کمپینهای مدعی ترویج حجاب با برچسب «#اسلام»، «#زن مسلمان» و «#حجاب زیبا» اقدام به جذب و تشویق دختران محجبه برای انتشار تصاویر خود در شبکههای اجتماعی میکنند؛ تصاویری که قرار است برای ترویج اسلام و پوشش زن مسلمان در مقابل نگاه نامحرمان قرار گیرد. اما دیدگاه اسلام در این زمینه چیست؟! قرآن کریم، زن و مرد مومن را به کم نگریستن مأمور ساخته است: «قل للمومنین یغضوا من أبصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک أزکى لهم ان الله خبیر بما یصنعون؛ به مردان با ایمان بگو: دیده فرونهند و پاکدامنی ورزند که این برای آنان پاکیزهتر است؛ زیرا خدا به آنچه میکنند، آگاه است». (سوره نور-آیه 30) بدون شک گذر زمان و ورود تکنولوژیهای جدید که دستور استفاده از آنها نیز وارداتی است موجب تغییر ذائقه افراد میشود اما با پیروی از اصول دین مبین اسلام و تمسک جستن به قرآن کریم، احادیث و روایات میتوان اسلام ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به راحتی از سایر اسلامهای وارداتی آمریکایی و انگلیسی بازشناخت و به الگویی مناسب برای زندگی با شرایط نوین رسید. *این تصاویر مبلغ حجاب است! اسلام دین تمام زمانهاست و احکام ناب آن با گذشت زمان منقضی نخواهد شد، با تأکید بر این نکته این پرسش را میتوان مطرح کرد که آیا صرف انتشار تصاویر زنان باحجاب در شبکههای اجتماعی میتواند گامی در جهت تبلیغ حجاب زن مسلمان و دیندار باشد یا بیشتر شبیه نوعی تبرج (خودنمایی) است؟ تشخیص این مهم با توجه به تصاویر منتشر شده از سوی یک کمپین مدعی ترویج حجاب به عهده مخاطبان گذاشته میشود. نظرات کاربران در خصوص تصاویر منتشر شده زنان محجبه را در ادامه می خوانید: ![]() ![]() نکته جالب توجه عدم استقبال زنان از تصاویر منتشر شده است، همچنین لحن بیان و نوع نظرات درج شده در ذیل تصاویر نشان میدهد که مخاطبان قصد فرد منتشر کننده تصاویر را جز در جهت نمایش پوشش و حجاب برداشت کردند؛ تصاویری که هدف از انتشار آن قبل از تبلیغ حجاب به نوعی خودنمایی یا به تعبیر قرآن کریم «تبرج» تلقی شده است. از منظر قرآن «تبرج» ناقض عفاف زن است؛ قرآن کریم میفرماید: «و قرن فی بیوتکن و لا تبرجن الجاهلیة الأولى... ؛ و در خانههایتان قرار گیرید و مانند روزگار جاهلیت قدیم زینتهای خود را آشکار نکنید».( سوره احزاب-آیه 33) ![]() ![]() ![]() دین مبین اسلام زنان را از خودنمایی نهی میکند اما دیدگاههای انحرافی کمپینهایی از این دست براین است که همان میزان که انتشار تصاویر برهنه زنان در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی موجب گسترش بیحجابی میشود، انتشار تصاویر زنان محجبه نیز میتواند به گسترش پوشش اسلامی منجر شود که البته در این نوع نسخهپیچی غیر همسو اما یکسان میتوان رد پای اسلام آمریکایی به تعبیر امام خمینی(رحمة الله علیه) و تشیع انگلیسی به تعبیر مقام معظم رهبری را مشاهده کرد. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۵, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
نقل قول:قبول نداره؟ اگه مذهبی نیستن شما چرا با شوهرتون ازدواج کردید اصلا؟ شما که به همه مشاوره ی ازدواج و خانواده میدید ، نمی دونستید که آدم اول از همه باید در اعتقادات و باور های خود با فرد مقابل تناسب داشته باشه؟ بنظرم اگر در انتخاب همسر دقت می کردید ، الان غصه ی این که نمی تونید راحت اعتقادات خودتون رو بیان کنید و به قول خودتون عذاب می کشید ، نداشتید.
پاسخ! برادر هر کسی تو شرایط خودش سنجیده میشه الان مثلا خود شما فکر کنید با یه دختر مذهبی زندگیتون رو شروع کنید...پس فردا به خاطر یک سری جریانات و اتفاق ها از اون درصد مذهبی بودن خارج بشه حالا به هزار و صد دلیل که شاید اگر برای یکی دیگه یا حتی خود شما! اتفاق میفتاد اصلا بی دین میشد یا میشدید! پس مطمین باشید شما نمیتونید با خیال راحت برید یک انسان مذهبی رو انتخاب کنید و مطمئن باشید تا آخر مذهبی میمونه بله قبول دارم این هنر زن و شوهره که بتونن از لحاظ اعتقادی و مذهبی همدیگر رو بالا بکشن ولی همین که تو بعضی شرایط که یک طرف داره اعتقاداتش افت میکنه همین که طرف دیگه دستشو محکم بگیره که سقوط نکنه خیلی هنر کرده تا وارد زندگی نشید این مطلبی که توضیح دادم متوجه نمیشید... بقیه دلایلتون رو برای بخش های مختلف قبول دارم |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۰ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام
چقدر تاپیک از هدف ارسال اولش دور شده!!!! قرار نیست در مورد زندگی خصوصی همدیگه نظر بدیم. اگه نقدی هست در مورد افکار و اندیشه هاست و نه شخص به خصوص که البته اونم باز در این تاپیک نمیگنجه مگر اینکه نقد عقایدمون باشه در راستای موضوع تاپیک این که تو بعضی پستا خوندم در رابطه با ارسال اول، گفته بودن این کار خیلی عذر میخوام به نوعی هیزی میشه که دارن تصاویر خانوم ها رو بررسی میکنن و میگن حجابش اینطوره، صورتش آرایش داره و .... عارضم خدمتتون که کسی که تصاویر رو میبینه لزوما که با قصد و غرض نگاه نمیکنه، اتفاقا دلسوزانه به موضوع نگاه شده هدف همون جنگ نرمه که دارن واقعا نرم نرم و به صورت زیرپوستی افکار آدما رو تغییر میدن و حجابی که باید حجاب باشه و زینت ها رو بپوشونه تبدیل میشه به زینت به شخصه خودم بعضی چادری ها رو میبینم که خیلی ساده هستن و جلب توجه نمیکنن بر عکس بعضیا در عین این که اون حجاب و حدش رو رعایت کردن ( فقط وجه و کفین معلومه ) نگاه منی که خانوم هستم رو به خودش جلب میکنه چه برسه به یه آقا و اینجاست که اونا تو کارشون موفق بودن و ضربه ای که باید میزدن رو زدن نقل قول:یعنی نامحرمی که به خونه ات میاد با نامحرم های دیگه فرق داره.آیا میتونیم بگیم به فرض پسر خاله با نامحرم بیرون منزل فرق میکنه، پس کمی از موها جلوی ایشون معلوم باشه اشکالی نداره؟ پ.ن: دوستان بزرگوار لطف کنید این بحث ها رو ادامه ندید و پیرامون موضوع ارسال اول گفتگو کنید. در صورت ادامه ی این بحث، ارسال های نامربوط حذف میشن. تشکر از همکاریتون |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:اما شما جناب میتسونری گرامی بنده بااینکه با نظرات شما کاملا موافقم چون اسلام این رو میگه اما هرگز با به چالش کشیدن شخصیت فردی که باهاش بحث میکنید موافق نیستم من کسی رو به چالش نکشیدم ، من باب امر به معروف و نهی از منکر خواستم تذکر برادرانه ای در مورد شوخی با نامحرم برای ایشان داده باشم ، خواهرم زینب خانوم خواه پند گیر خواه ملال. وظیفه از من که برادر دینی شما باشم ساقط شد. خانوم آوا این که زینب خانوم چرا مشاوره دادن ، همسر اینگونه انتخاب کردند از این باب به من مربوط میشه که زینب خانوم زمانی مدیر این تالار بوده و مشاوره ازدواج می دادند. سوالم این بود که ایشان که چرا مشاوره ی ازدواج می دهند خودشون در انتخاب همسر به فرمایشاتشان عمل نکردند ، که ایشون در عین متانت فرمودند آن زمان مذهبی چادری معمولی بودند و بس. و من هم قانع شدم. نقل قول:آقای میتسونری باید بگم قضایای سال 88اصلا به طور کامل سیاسی نبودن هم نطور که می دونید وسیاست ودیانت ما بهم تاثیر میذاره ..پس نگید یسری مساءل سیاسی چه جوری روی اعتقادات تاثیر می ذاره ...خیلی کامل هم تاثیر می ذاره نقل قول:یعنی یک بحث بیشتر سیاسی روی شما بیشتر تاثیر دینی مذهبی گذاشت؟خواهرم ، نقل قول بالایی از خودمه ، از لفظ بیشتر استفاده کردم. ![]() نقل قول:اما نکته بعد با اجازه زینب خانوم شما تا وقتی از همسر ایشون صحبت می کنید دارین از یه انسان بالغ وعاقل حرف می زنید نه یه نوجوان که تحت تاثیر محیط اطراف یا دوستان هرروز یک رنگ بشه...پس نباید توقع داشته باشین یه خانوم توی خونه بتونه برای همسرش معجزه کنه کمااینکه همسر زینب خانوم تو جامعه با محسوسات طرفه پس نمی شه به راحتی فضای کسی رو عوض کرد واضافه می کنم بنابر گفته هایخود زینب خانوم خانواده پدر همسرشون هم کلا اعتقادی ندارن پس همسرشون تا همین حد اعتقاد هم خیلی جلو هستن بابا اصلا ، بحث رو از همسر زینب خانوم خارج کنید ، من در مورد همسر حرف زدم ، زندگی شخصی دیگران به من مربوط نیست. سوال کلی من این بود که وجود همسر برای چیه؟ آیا صرف فروخوابیدن غرایض؟ همسری که خدا برای رشد و تعالی فرد آفریده شده تا بتکامل برسه ، آیا باید بدون هیچ حرکتی برای رستگاری همسرش بنشیند و دم نزند؟ یا موضوع کلی این که چون شرایط بد هست و فلان و بهمان ما باید همرنگ جماعت شویم تا به مذاق دیگران خوش بیاییم؟ نقل قول:نکته همینه مثال نقض؟ پس تربیت پدر و مادر هم بر کودک تقریبا بی تاثیره و تاثیر زیاد نمیگذاره ، چون حضرت نوح ، پسرش راه رو کج رفت. نقل قول:اتفاقا ادمای مذهبی و غیر مذهبی باید باهم وصلت کنن شما حاضری با یک فرد مشروب خوار ، زنباره ازدواج کنید؟ شما از اشتقاق این دو جلوگیری کن. این حرفتون کاملا غیرمنطقی است ، احادیثی داریم در موضوع انتخاب همسر که توصیه می کنم حتما مطالعه کنید. در اسلام شرط اول انتخاب همسر ایمان و تقوا معرفی شده . دین بنیان خانواده را حفظ می کند و همسر باتقوا بیشتر از همسری که تقوای کمتری دارد، می تواند اعتماد و آرامش شما را تامین کند. بنابراین پرهیزگاری شرط اول ازدواج از نگاه ائمه و معصومین است. کسی که پایبند به دین نباشد هیچ ضمانتی وجود ندارد که به رعایت حقوق همسر و زندگی مشترک پایبند باشد. در حدیثی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که وقتی کسی که به خواستگاری می آید و اخلاق و دین اش مایه رضایت است به او زن دهید که اگر چنین نکنید، فتنه و فساد زمین را پر خواهد کرد. (نهج الفصاحه ، ح247) در حدیث دیگری از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که: با زن به خاطر 4 چیز ازدواج می شود: مال و ثروتش، زیبایی اش، دینداری اش و اصل و نسب خانواده اش؛ و تو با زنان متدین ازدواج کن. (کنز العمال . ح44602) نقل قول:آقای میتسونری!حق با شماست خانم ام ابیها. ![]() نقل قول:ایشون مطلقاً از کار چادری های بدحجاب دفاع نکردن.قبول دارم حرفتون رو. ![]() نقل قول:من چند سال پیش کتاب مساله حجاب آقای مطهری رو خوندم.نامحرم فرق داره؟ با استدلال به کدام تیکه از این نوشته ، این رو می فرمایید؟ نقل قول:ایشون هم نگفت من با نامحرم شوخی میکنم. نقل قول:من وقتی دور هم جمع میشیم، یا حتی توی فیس بوک خیلی با خانواده ام شوخی میکنم.این حرف خودشون هست. معیار من و هر مسلمان دیگری بنظرم باید رساله و استفائات باشد نه تفکرات شما با این برداشت شما من هم می تونم با دخترخاله ها و دختردایی هام دست بدهم ، شوخی بکنم و ... نقل قول:تا اونجایی که من خوندم، ایشون گفتن که عضو بودن. نقل قول:من وقتی دور هم جمع میشیم، یا حتی توی فیس بوک خیلی با خانواده ام شوخی میکنم.نقل بالایی هم ماله خودشونه ، مستحظرید که از فعل ماضی استمراری استفاده کردند و این دلالت دارد بر استمرار کار و اینکه هنوز هم عضو هستند ، اصلا هم به من مربوط نیست که عضو هستند یا نه ، خرده ای که من میگیرم این هست که شخصی که عضو یک شبکه ی اجتماعی هست و از مضرات آن ها میگه ، چطور میتواند از دیگر افراد خواستار ترک این شبکه ها باشه؟!؟! ![]() نقل قول:دوماً این که من توش آیه و حدیثی ندیدم.خودتون دارید خودتونو میبرید زیر سوال. سردر تالار بیداری اندیشه رو عوض کنید مدیر عزیز آقا مهدی ، تالار سکولاری بیداری اندیشه. ![]() دغدغه ی من این بود که چرا اسلامی و شرعی نوشته نشده. وگرنه فرق این سایت با فلان روانشناس غربی که اندیشه شو از اریک اریکسون و آلفرد کینزی گرفته چه فرقی داره؟ رضوانه خانوم من حرفاتون رو قبول دارم ، و در مورد اون نقل قول هم قانع شدم. زندگی هیچ وقت ایده آل نیست.نقل قول:قرار نیست در مورد زندگی خصوصی همدیگه نظر بدیم. اگه نقدی هست در مورد افکار و اندیشه هاست و نه شخص به خصوص که البته اونم باز در این تاپیک نمیگنجه مگر اینکه نقد عقایدمون باشه در راستای موضوع تاپیکباز هم تاکید می کنم ، زندگی شخصی کسی برای من بازیچه نیست که در موردش نظر بدهم ، حرف های من در مورد خود زینب خانوم بود و ارتباطشون با این تالار والسلام ، وگرنه من نه همسر ایشون رو می شناسم نه قصد توهین به این شخص بزرگوار رو دارم. نقل قول:در صورت ادامه ی این بحث، ارسال های نامربوط حذف میشن. تشکر از همکاریتونشیدا خانوم لطفا تا فرداشب صبر کنید تا دوستان حرف های خود را بزنند. بعد اگر دوستان ادامه دادند پست هارو حذف کنید...
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
آقای میتسونوری یعنی وقایع 88بیشتر تاثیر. سیاسی داشت تا مذهبی!!!!
این از مبرهناته که تاثیر مذهبی دینی فوق العاده ای داشت...بابا خیلیا زیرو رو شدن به قول حاج آقا پناهیان یه فتنه ای بود که توش ریزش بسیار صورت گرفت...من چون نزدیکانم از همین دست بودن معتقدم اتفاقات اون سال آدم های بسیاری رو تغییر داد اما بحث تربیتی ...شما تربیت بچه رو که مثه یه لوحه سپیده با تاثیر بر همسر که شخصیتش شکل گرفته یکسان می دونید!!! این یه توصیه علمیه که قبل از ازدواج چشمات رو حسابی باز کن بعد ازدواج ببند..چرا چون شما ازدواج نمی کنی که کسی رو تغییر بدی ازدواج می کنی که بسازی...اون رشد وتعالی هم در صورت خواست دو طرفه نه یه طرف..بعدم آدم زندگی رو به خودش زهر کنه که چی؟! مطمءننا زینب خانوم وامثال ایشون در حدی که که وظیفه اشونه تلاش می کنن اما قرار نیست همه زندگیشون رو وقف تغییر همسرشون بکنن و در اخر اشاره به حرف یکی از دوستان می کنم که هیچ کس نمی تونه به شما تضمین بده این خانوم یا آقا با این درجه از اعتقاد در آینده هم به همین شدت باقی می مونه یا نه |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۶)Mitsonary نوشته است: مثال نقض؟ پس تربیت پدر و مادر هم بر کودک تقریبا بی تاثیره و تاثیر زیاد نمیگذاره ، چون حضرت نوح ، پسرش راه رو کج رفت.فقط پدر و مادر حق تربیت کودک رو دارند،مثالتون غلطه. زن و شوهر هیچ وظیفه تربیتی نسبت به هم ندارن.حتی کودک هم تا سن خاصی والدین از نظر شرعی وظیفه دارن تربیت کنن. اما قسمت دوم حرفتون درسته،من بد مطرح کردم.منظورم این بود که وقتی یه اقایی در یک خانواده غیر مذهبی(نه مشروب خور،یعنی خدا و ائمه رو قبول داره اما بهشون مذهبی نمیشه گفت) هست اما خودش ادم خوبیه،نباید رد کرد و یا برعکسش. چون ورود اون خانم یا اقای مذهبی در خانواده مذهبی میتونه الگویی برای دیگران باشه. منظورم خانواده بود و نه خود همسر. |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۰ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۱)رکن الهدی نوشته است: آقای میتسونوری یعنی وقایع 88بیشتر تاثیر. سیاسی داشت تا مذهبی!!!! قبول دارم. ولی قبول کنید کفه ی سیاسی اش سنگینی می کنه. ![]() نقل قول:اما بحث تربیتی ...شما تربیت بچه رو که مثه یه لوحه سپیده با تاثیر بر همسر که شخصیتش شکل گرفته یکسان می دونید!!! سن انسان هرچقدر که بیشتر میشه ، خمیر وجودیش سفت تر میشه و به سختی میشه تغییرشکلش داد. قبول دارم. به همین علت توصیه میشه که خیلی زود ازدواج کنید ، چون جوان 18-25 ساله براحتی عوض میشه. نقل قول:مطمءننا زینب خانوم وامثال ایشون در حدی که که وظیفه اشونه تلاش می کنن اما قرار نیست همه زندگیشون رو وقف تغییر همسرشون بکننامکانش هست بحث رو از همسر زینب خانوم خارج کنید؟ چون واقعا روی بحث ایشون نیست ، سوال من همسر یک فرد مومن و مسلمان هست و تاثیرش بر روی زوج خود. با این همه تعاریف ، آیا تاثیر بر روی همسر سخت است یا محال؟ یقینا محال نیست. ![]() نقل قول:فقط پدر و مادر حق تربیت کودک رو دارند،مثالتون غلطه. یا ایُّها الّذین آمنوا قُو أنفُسکم و أهلکم ناراً. ای کسانی که ایمان آورده اید خودتان و کسانتان را از آتش نگه دارید. (سوره تحریم، آیه 3) ![]() نقل قول:اما قسمت دوم حرفتون درسته،من بد مطرح کردم.منظورم این بود که وقتی یه اقایی در یک خانواده غیر مذهبی(نه مشروب خور،یعنی خدا و ائمه رو قبول داره اما بهشون مذهبی نمیشه گفت) هست اما خودش ادم خوبیه،نباید رد کرد و یا برعکسش. همسر باید دارای اصالت خانوادگی باشد تا پاک و عفیف بار بیاید و این نکته را رسول گرامی اسلام در روایتی می فرماید :« ای مردم از گیاهانی که بر مزبله ( سبزه زار نامطبوع ) می روید بپرهیزید » سوال کردند : یا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مقصود شما از گیاه و سبزی که بر مزبله می روید چیست ؟ فرمود : « زن نیکورویی که در خانواده ای به دور از اصالت و خلق و خوی انسانی و بر اساس فرهنگ غیر صحیح پرورش یافته است » یا پیامبر به نیلوفری تشبیه کرده اند که خیلی زیبا هست ولی ریشه در لجن های مرداب داره... |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
ولی من هنوزم معتقدم سیاسی بودنش بخاطر مساءل مذهبی واعتقادی بود
![]() درسته سن انسان روی شخصیتش تاثیر داره ولی همونطور که گفتم قرار نیست تغییر بدیم حتی تو سن کم هم قرار با هم یه شخصیتی رو بسازیم... منم گفتم امثال ایشون ![]() چرا می شه ولی نباید فک کنیم اگر نشد همه چیز از دست رفته ...ببینید هدایت خواست دو طرفه ای بین من وخدا
|
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۶/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۹)Mitsonary نوشته است: قبول دارم. ولی قبول کنید کفه ی سیاسی اش سنگینی می کنه.سلام سبزی مزبله یعنی زن زیبا رو ...... نه زن مومنی که در خانواده بد رشد کرده. الان همسر منم ادم مذهبیی هست که خانواده اش با خودش خیلی فرق دارن اما من هزاربار هم ب عقب برگردم بازم همسرمو انتخاب میکنم. منم موافقم،خیلی ها از نظر ولایت پذیری دچار مشکل شدن و ولایت خیلی به مذهب ربط داره. ایه ای هم که اوردید حکم فقهی نمیاره. استادمون یه چیز خیلی عجیبی گفت.گفت مادر نقش تربیتی داره اما مسئولیت نداره،یعنی اون دنیا اگه فرزند مشکب دار شه،پدر پاسخگو هست و نه مادر. اما در مورد اینکه باید امر به معروف کنیم و همه ادما برامون مهم باشن درسته. |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
دوستان فک کنم زینب خانوم جدی جدی ناراحت شدن واز تالار رفتن
![]() حیف وجودشون خیلی موثر بود
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وقتی باربیام به دست من چادری شد! | reyhaneh.sh | 5 | 3,254 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: r.mehraban212 |
|
| چادری های بدحجاب | عبدالرحمن | 17 | 8,148 |
۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۴ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| ...آنگاه چادری شدم! | soldier | 66 | 48,472 |
۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: رهگذر. |
|
| تقدیر و تشکر از دختران چادری | rahbin | 13 | 6,738 |
۱۲/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۵ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| مقایسه تطبیقی دختران لبویی با دختران طلایی | soshiant | 0 | 1,541 |
۱۶/تیر/۹۲ ۱۴:۲۵ آخرین ارسال: soshiant |
|
| تبرج یعنی چه؟چه کسی اُمُّل است؟ | میثاق | 0 | 1,804 |
۸/آذر/۹۱ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: میثاق |
|
| نسل جدید چادری ها؟!!! | بید مجنون | 1 | 1,991 |
۱۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 13931101000128_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000128_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000033_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000033_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000058_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000058_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000062_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000062_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931030000949_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931030000949_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000008_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000008_PhotoL.jpg)

سردر تالار بیداری اندیشه رو عوض کنید مدیر عزیز آقا مهدی ، تالار سکولاری بیداری اندیشه.