کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيام مهم رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمريكاي شمالي
۱:۵۴, ۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۱۴:۵۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
آواتار
رهبر انقلاب در پیامی مهم به جوانان اروپا و آمریکای شمالی که به زبان‌های عربی، انگلیسی، فرانسوی و اسپانیایی منتشر شده است، به تبیین تصویر و چهره‌ای که از اسلام ارائه می‌شود پرداخته و توصیه‌ها و درخواست‌هایی را در این باره مطرح کرده‌اند.

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیم

به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی

حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که درباره‌ی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار می‌دهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلبهای شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمی‌کنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.

سخن من با شما درباره‌ی اسلام است و به‌طور خاص، درباره‌ی تصویر و چهره‌ای که از اسلام به شما ارائه می‌گردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهره‌گیری از آن، متأسّفانه سابقه‌ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمی‌خواهم به «هراس‌های» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، می‌بینید که در تاریخ‌نگاری‌های جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانه‌ی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.

این به‌خودی‌ خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوه‌ی برخورد با فرهنگ و اندیشه‌ی اسلامی، از شکل‌گیری آگاهی عمومی جلوگیری می‌شود؟

شما بخوبی می‌دانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ی مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است. اکنون من می‌خواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین می‌گردد؟ پس خواسته‌ی اوّل من این است که درباره‌ی انگیزه‌های این سیاه‌نمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.

خواسته‌ی دوم من این است که در واکنش به سیل پیش‌داوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء می‌کند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن می‌گریزانند و می‌ترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمی‌کنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه می‌گویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریست‌های تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کرده‌اید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) و آموزه‌های انسانی و اخلاقی او را مطالعه کرده‌اید؟ آیا تاکنون به جز رسانه‌ها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کرده‌اید؟ آیا هرگز از خود پرسیده‌اید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟

من از شما می‌خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس به‌صورت فردی نمی‌تواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما می‌تواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا می‌تواند پرسش‌های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش‌ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت‌های نو پیش روی شما قرار می‌دهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیش‌داوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّت‌پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده‌تر به نگارش درآورند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا ، aakbarib ، 135 ، شیدا ، عبدالرحمن ، yektasepas ، حسن.س. ، سید ابراهیم ، Night_World ، Ali#59 ، عبدالرحیم ، azade ، مصباح ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، سیمرغ ، mahdy30na ، soora ، مجتبی110 ، rezamohammadi ، حضرت عشق ، فاطمه خانم ، رکن الهدی ، Ramin_Ghn ، Admirer ، parisan ، یاســین ، مجید املشی ، Agha sayyed ، أین المنتظر ، Muhammad-Ali ، افشین ، "شهید" ، MAHDI59 ، شهیدطیبه واعظی ، zahra11

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۳, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول:چرا دوستان متوجه نیستید
من اصلا برام مهم نیست این پیام برسه به جوانان اروپا یا نرسه

قضیه ش چطوریاست ک شما هیچ چی، هیچجا براتون مهم نیست، بعد همه تاپیک ها هم پست میذارین Huh Big Grin

نقل قول:من دارم میگم چرا توئیتر که فی*ل*تر هست رو انتخاب کردید ؟

ما از توئیتر استفاده ابزاری می کنیم ... خیلی سخته درکش ؟؟!Blush

نقل قول:به هر حال بنده از این پیام هیچ دلخوری ندارم
Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، عقیق ، انتصـار
۲۳:۳۵, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۴)ریچارد داوکینز نوشته است:  چرا دوستان متوجه نیستید
من صحبتم چیز دیگه ای هست
من دارم میگم چرا توئیتر که فی*ل*تر هست رو انتخاب کردید ؟ خوب اگر توئیتر برای مردم ایران مضر هست باید برای همه این گونه باشد
به هر حال بنده از این پیام هیچ دلخوری ندارم . به هر حال خوبه این پیام هم به گوش مردم اروپا برسه . ولی من صحبتم و حرص خوردنم اینه که چرا توئیتر فقط برای افراد خاص باید در اختیار باشه ؟ چرا فی*ل*تر کردنش ؟
سلام عزیز

مسئله تو اسلام کاملا مشخص و حل شده است. اینکه یکی رعایت بکنه یا نکنه عواقب و ثواب خودش رو داره.چه بسیجی باشه چه نباشه.

بعضی مراجع رعایت قوانین جمهوری اسلامی رو واجب میدونن و برخی واجب نمیدونن (البته این بدین معنا نیست که نباید رعایت بشه،قانون هر کشوری بهتره که رعایت بشه.).

افراد ی که مرجع تقلیدشون رعایت قوانین رو واجب میدونه (مثل ایت الله خامنه ای و مکارم و...)برای حضور توی سایت های فی*ل*تر شده مثل تویتر ، باید از مرجع تقلیدشون اجازه بگیرن. یعنی مثلا استفتاء میفرستن که ما برای ترویج دین اسلام و کار فرهنگی میخواهیم وارد این سایت فی*ل*تر شده بشیم.البته این خیلی مهمه که هدف درست باشه.

افرادی هم که مرجع تقلیدشون رعایت قانون رو واجب نمیدونه(مثل ایت الله سیستانی و...) ،میتونن حضور پیدا کنن با این شرط که احتمال ایجاد فساد برای خودشون رو نمیدن.

پس خلاصه این میشه: با جازه ی مرجع و با هدف درست و در راه خدا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ریچارد داوکینز ، میم.حسین.الف ، السا ، انتصـار ، azade ، رکن الهدی
۲۳:۴۰, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #23

نقل قول:ما از توئیتر استفاده ابزاری می کنیم ... خیلی سخته درکش ؟؟!

سلامتی .

موفق باشید . ولی زیاد جلو نروید بهتر هست . چون اگر ویدئویی از آرمانهای ایران و سوزاندن پرچم آمریکا و انگلیس و فرانسه و .... رو جوانان اروپایی ببینند وضع وخیم تر میشود .
۲۳:۴۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
وجدانا یک چیزی رو خدمتتون عرض کنم

در این چند سالی که در این محیط ها هستم چیزی رو بهش ایمان آوردم

سنگدل ترین افراد برای هدایت شدن منافقین هستن (بهاییت و وهابیت و حجتیه و غیرهم)

من الان در پیج های غیر مسلمونا هستم بقدری مودبانه استقبال می کنند از مطالب امام که باورتون نمیشه

حتی خدمت شما عرض کنم اخیرا که با یه شیطان پرست (18 سیلندر) تو لاین آشنا شدم مودب تر از منافقینه و راحت تر میشه باهاش صحبت کرد

ولی این وهابیا و دوستاشون خیلی سنگدل هستن

غرضم از صحبتم این بود که جدا این جوونای اروپا و آمریکا دلشون پاکه

خیلی پاک

شما خودتون رو جای اینها نزارید و از حال و احوال خودتون بترسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، میم.حسین.الف ، Eve ، انتصـار ، azade ، رکن الهدی ، Ali#59
۲۳:۴۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:ولی زیاد جلو نروید بهتر هست . چون اگر ویدئویی از آرمانهای ایران و سوزاندن پرچم آمریکا و انگلیس و فرانسه و .... رو جوانان اروپایی ببینند وضع وخیم تر میشود .

خب دیگه نکته ش همینجاست ک ما بلدیم با ابزارها چطوری کار کنیم.
ما از اینکه شعارهامون ب گوش دنیا برسه، واهمه ای نداریم ... ببینن مشکلی نیستSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، انتصـار ، azade ، رکن الهدی
۲۳:۵۹, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26

باشه
به هر حال از من گفتن بود
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۰:۰۷, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #27

شرمنده ها دکتر من زیاد سوال میکنم از شما . دوست دارم ازتون یاد بگیریم ولی شما بسی ناجوانمردانه سرسختی میکنید که قطره ای از علم لاینتهی و نبوغ آمیز خودتان را در اختیار من بگذارید
- دکتر آرمان ایران چیه که باید بترسیم مبادا دیگران بفهمند ؟
ترویج فساد ؟
چپاول ممالک دیگر؟
خاورمیانه نو Smile؟
تفرقه و حکومت؟

-آنها که شما نگران نگران سوزش پرچمشان هستید اگر پایش بیوفتد جر می دهند (پرچمو میگیم) . اتفاقا این موضوعی که برای مغلطه انتخاب کردید بحث راجبش زیاد شده و دست بر قضا چند عکس هم از سوزاندن پرچم آمریکا توسط خود آمریکایی ها در همان جنبش وال استریت و یا مثلا اسرائیل (همان و... که شما گفتید Wink) به دست یهودیان معترض و مخالف صهیونیسم به عنوان سند و مدرک برای شما قرار داده شده است

دکتر جان دیگه همه می دانند این پرچم را به نماد حاکم ظالم و عاقل منحرف و جاهل پیرو میی سوزانند
اگر هم نمی دانستند با این پیام رهبر و اتنشار آن همه و حتی آن جاهل پیرو هم می فهمند و اصلا حسنش به این است می فهمد اگر پرچم می سوزند هویتش و انسانیتش نمی سوزد بلکه یوغش است که می سوزند
و هر بحث دیگری راجب پرچم دارید نظرات حکیمانه و مفرح بخشتونو در تاپیک های مرتبط قرار بدید

- اوضاع برای کی وخیم بشه ؟
الف -رهبر معظم
ب -جمهوری اسلامی ایران
ج -تیم مذاکره کننده
د -همه موارد
ه -دکتر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، عبدالرحمن ، انتصـار ، azade ، رکن الهدی ، Ali#59 ، یاســین
۰:۲۲, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۴)ریچارد داوکینز نوشته است:  چرا دوستان متوجه نیستید
من صحبتم چیز دیگه ای هست
من دارم میگم چرا توئیتر که فی*ل*تر هست رو انتخاب کردید ؟ خوب اگر توئیتر برای مردم ایران مضر هست باید برای همه این گونه باشد
به هر حال بنده از این پیام هیچ دلخوری ندارم . به هر حال خوبه این پیام هم به گوش مردم اروپا برسه . ولی من صحبتم و حرص خوردنم اینه که چرا توئیتر فقط برای افراد خاص باید در اختیار باشه ؟ چرا فی*ل*تر کردنش ؟

سلام
من مدتی هست ارسالهای شمارو دنبال میکنم
بعضیهاش جای تفکر داره اما دکتر جان ی مورد تو تمامی ارسالهات ب چش میخوره
اونم اینکه همش تو حاشیه زندگی میکنی
گاه گاهی محض رضای خدا ب متن اصلی زندگی سرکی هم میکشی

دکتر جان چرا با حاشیه بردن این بحث اجازه ندادی که موضوع نامه رهبری بهتر دنبال بشه ؟

راستی دوستان اجازه ندین با اعلام خبر مرگ ملک عبدلله Big Grin نامه حضرت آقا بایکوت خبری بشه ... در انتشارش کوشا باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، انتصـار ، میم.حسین.الف ، azade ، رکن الهدی
۰:۲۷, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #29

خب
عکس از نتایج مثبت هم بزارید برامون
ببینیم چنتا جوان اروپایی و آمریکایی رفته اند و قرآن را خوانده اند!
۰:۳۸, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
امريكايي نظر اوباما براش ارزشي نداره! ايت الله خامنه اي جاي خود دارد! اخه چرا فكر ميكنيد جوون اروپايي بيكار نشسته منتظر پيام!؟ اروپايي داره حالشو ميبره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ریچارد داوکینز ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]