کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وضعیت غیر اسلامی بیمارستان های ما
۱۱:۴۸, ۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۶ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #1
آواتار
باسمه تعالی

چند سوال می پرسم از وضعیت غیر اسلامی بیمارستان هایمان
خدا کند به گوش مسوولی ن ب وزارت بهداشت برسد شاید اندکی فکر کنند وپاسخ دهند .
چرا وقتی کسی برای عمل به بیمارستان می رود حتی یک عمل کوچک شکستگی یک انگشت ّباید تمام لباس های خود را بیرون بیاورد و کاملا برهنه شود و یک لباس بدون دکمه و حفاظ معذرت می خواهم بدون لباس زیر بپوشد ؟
این موضوع اگر مریض زن باشد تاکیدش بیشتر است و ناهنجارتر؟
چرا مریض خانم باید لباس بدون دکمه بپوشد که وقتی راه می رود تما م پشت او مشاهده شود ؟
چرا یک خانمی که چادر می پوشد و حجابش هم برایش مهم است باید برود و چادرش را زمین بگذارد و لباس اینگونه بپوشد ویک کلاه که هیچ حفاظی ندارد بپوشد وتمام گردن وگوشش جلوی مردان بیمارستان بیرون باشد؟
آیا به جای کلاه روسری یا مقنعه پوشیدن خیلی تفاوت می کند ؟

این قانون از کجا آمده که از وحی منزل هم منزل تر است ؟
چه کسی این قانون را در بیمارستان گذاشته است؟

چرا برای حتی یک عمل جزئی مریض را کاملا بیهوش می کنند در جایی ی که یک بی حسی جزئی نیز کفایت می کند ؟
بی حسی ها عوارض خیلی زیادی دارند از دست دادن مقدار زیادی از حافظه ،بیماری قند و... از عوارض مواد بی حسی هستند.

جالب است که یک خانومی از ایران رفته بود زانویش را عمل کند در یکی از بیمارستان های آمریکا :
ایشان می گفت اول که مرا بردند در بیمارستان تمام اعضای بیمارستان خانم بودند و یک مرد هم نبود بعد تمام بدن من را با باند وچیزهای دیگر از سر تا نوک پا پوشاندند فقط صورتم وقسمتی از زانویم را که می خواستند عمل کنند برهنه گذاشتند .ما نمی دانیم واقعا در ایران از کجا دستور می گیرند .از اسلام؟!!!!!!
یا از کشور های غربی !!!!!!!!
در گذشته قبل از انقلاب هر کسی را به بهانه ی مختلف خصوصا آپاندیس به اطاق جراحی می بردند خصوصا زنان ودختران
بعدا اگثر اینها بعد ها می فهمیدند یا یک کلیه یا یک نخمدان یا رحمشان شان را از دست داده اند .با توجه به لاقیدی وبی بندو باری و غیر متعهد بودن اکثریت جامعه پزشکی امروز چه تضمینی هست که الان این اتفاق نیفتد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، azade ، عقیق ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، رضا1357 ، شیدا ، یاســین ، parisan ، Hadiss313 ، قاتل مرگ ، Mitsonary ، zahra11 ، دل خسته

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام

متاسفانه بنده هم چنین مواردی رو مشاهده کردم و اصلا جالب نیست. جالب که چه عرض کنم کاملا غلطه

یکی از بستگان بستری بودن تو بیمارستان دولتی، بخش زنان و زایمان و تزریقاتی آقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لباس ها هم که دوستان گفتن اصلا مناسب نیست. در صورت درخواست یه شنل میدن ولی در هرصورت پوشش مناسب و اسلامی نیست

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، السا ، فدايي ولايت ، azade ، yektasepas ، رکن الهدی ، یاســین ، عشقم کربلا ، قاتل مرگ ، مجتبی110 ، دل خسته ، پارسه
۱:۳۰, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام.واقعا هم همینطوره که دوستان میگن...تو شهر ما هم همینطوره اتفاقا این چند وقته سرو کارم با بیمارستان بود تا پای بستری شدن رفتم ولی خب شکر خدا بستری نشدم...واقعا لباساش خیلی بده...خیلیییی...من واقعا نمیدونستم اگه به من بگن اینا بپوش باید چیکار کنم.بپوشم؟نپوشم؟هیچکدومش نمیشد...بگم من میخوام لباسای خودمو بپوشم:دی
خیلی موقعیت بدیه...جدا از خود مریضی این چیزاش درد بیشتریهSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، رکن الهدی ، دل خسته ، شیدا
۱۸:۱۵, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام
من یه سوال دارم
چرا نمیذارن همراه بیمار بره توی اتاق عمل؟اگه میترسن توی عمل دخالت کنه و نتیجه رضایت بخش نباشه خب قبلش ازش امضا بگیرن که در صورت دخالت،مسئولیتی نمیپذیرن.با این حرفا من بدبین شدم به پزشکای اتاق عمل
در ضمن خانم dido که میگید به چه حقی تهمت میزنین به جامعه پزشکی.شما کجا زندگی میکنی؟؟؟تا حالا نیاز به عمل پیدا کردی؟چند درصد از پزشکا قبل از عمل پول زور نمیگیرن؟اینه عمل به سوگندنامشون؟یه مشت پول دوست ... (با همشون نیستم،با اوناییم که پول زور میگیرن)
خیلی لطف کرده نگفته هیچکدوم از پزشکا به تعهدشون عمل نمیکنن و فقط گفته اکثرشون
من سه سال پیش رفتم یه عمل سرپایی داشتم دکتر بهم گفت هفتاد تومن بده تا عملت کنم.منم از همه جا بی خبر دادم و رفتم بیمارستان هم پنجاه تومن ازم گرفت.وقتی لیست هزینه رو نگاه کردم دیدم حدود چهل و خورده ایش مال خود دکتره،یعنی اون هفتاد تومن رو زوری گرفته بود.بهم گفت سال دیگه هم بیا که ادامه عملتو انجام بدم چون یه مرتبه نمیشد.من دیگه نرفتم.گفتم گور بابای مریضی.پول زور نمیدم به کسی.هنوزم مریضم ولی باهاش میسازم.چند ماه پیش رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت میشه سیصد و خورده ای توی درمانگاه تخصصی.رفتم بیمارستان مسئول بیمه بیمارستان گفت هزینه اینجا هم همین در میاد تقریبآ.اونجا پولشو یه جا میگیره اینجا زیرمیزی رو میگیره ازت و بعد عملت میکنه با هزینه کمتر!بی خیالش شدم.
دوستم خانمش رو برده بود بیمارستان سرم بهش وصل بود توی اتاق خواهران که یه تخت داشت.گفت وقتی خواستن سرم رو در بیارن پرستار خانم نبودش.از یه پرستار مرد پرسیدم چرا اینجا کسی نیست گفت نیم ساعت دیگه میاد اگه میخواین خودم سرمش رو بکشم!منم گفتم نمیخواد و بعد چند دقیقه پرستار خانم اومد سرم رو کشید
شما کجای کاری خانم dido??این پزشکای مملکت ما خلافاشون بی شماره.سامانه شکایت از پزشکان که شمارش یادم رفته هم که اصلا کار نمیکنه!
تعهد کجا بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Mitsonary ، رکن الهدی ، دل خسته
۲۰:۵۳, ۱۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #34
آواتار
من عمه و شوهر عمه ام پزشک هستن بعضی اوقات از کادر پزشکی مواردی رو تعریف می کنن که مو به تنم سیخ می شه
می مونم اینجا ایرانه یا ..‌‌از موارد غیر اخلاقی و بعضا فساد اخلاقی پزشکان که دیگه نگو.‌فاجعن بدونید در قالب شغلشون چه کارها که نکرده ونمی کنند....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ ، دل خسته ، Rangheshafagh
۲۱:۴۷, ۱۳/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام
یک بنده خدایی آرنجش در رفته بود ،رفته بود بیمارستان امام رضای مشهد ، بعد بیهوش شده بود ، به هوش که اومده بود دیده بود یک تعدادی خانم و آقا دورش هستند ، خودش هم لباس نداره ، دکتره داره توضیح می ده این قسمت از بدنش فلان عضوه ، اون قسمت فلان عضوه و ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، Rangheshafagh
۲۳:۳۵, ۱۳/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۴ ۲۳:۴۳ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #36
آواتار
قصد جسارت و توهین برا جامعه بهداشت و درمانمون ندارم
اما همونطور که میگن کبوتر با کبوتر باز با باز
متاسفانه محیط بشدت ... در فضای بیمارستان های ما وجود داره
یکی از قربانیان این قضییه هم بهترین دوستم هست که نتونست با یه پزشک بسازه ( فقط یک ماه )
دلایلش فراوون ؟؟؟؟؟ و واقعا ملال انگیز
الان طوری شده که میشنوم هرکی پزشک یا پرستار و یا کادر بیمارستان متنفر میشم به چشم خودم دیدم حتی طوری شده که از دوتا خاله ام که از جامعه پزشک و پرستاران هستند متنفر بشم چون اخلاقشون و شوخی های بی ملاحظه خسته ام کرده
شاید خیلیا آرزو دارن با یه دکتر ازدواج کنند
باید زیر یک سقف بری ببینی چیه؟؟؟؟ حتی با ایمانش و از یه خونواده مذهبی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، رکن الهدی ، دل خسته ، Mitsonary ، شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا