|
آدم در کجا؟؟؟
|
|
۰:۳۶, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۰:۳۶ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی از سوالتی فکرمو مشغول کرده اینه که اگه حضرت آدم توی بهشت بود پس شیطان چه جوری وارد بهشت شده وحضرت آدم رو گول زده ؟؟مگه شیطان وارد بهشت میشه ؟؟؟مگه اجازه داره که وارد بهشت بشه؟؟آیا ممکنه که حضرت آدم توی جایی شبیه بهشت بوده؟؟؟..............سوال بعدی اینه که فقط حضرت آدم بود و حوا پس چه جوری این نسل ادامه پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟خواهر و بردار که نمیتونستن با هم ازدواج کنن...پس چه جوریه؟؟؟؟
![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۷, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۴:۲۴)"شهید نوشته است: سوال اولت که خیلی تابلو بود انگار یه بچه نوپا پرسیده خوب دوست عزیز دانشجوی من (شما یه کودک نوپا نیستی) خداوند وقتی انسان رو آفرید به فرشته ها دستور داد که به انسان سجده کنن ...تا اینجا رو متوجه شدی؟؟ بعد فقط شیطان سجده نکرد ....از اون به بعد قسم خورد که نسل انسان رو گول بزنه.........تازه مگه فرشته انسان رو گول میزنه؟؟؟؟؟شیطان اون موقع دیگه فرشته نبود ......همانطور که دوستان گفتند طبق فرمایش علامه ،بهشت جاودان نبوده،چون شیطان که رانده شده بود،در بهشت که نمیشه دروغ گفت،چون پرده ای وجود نداره و کلی ایراد دیگه که نشون میده بهشت خلد نبوده. اما مورد دیگه ای که ادما معمولا در پذیرفتنش مقاومت میکنن،نظر علامه اینه که این داستان تمثیل بوده و در جهان خارج اتفاق نیفتاده.در واقع خدا خواسته یه قانون مولتی مدیا نشون بده،یه ادم و حوایی بودن،خدا گفت الف رو انجام ندید،شیطان گول زد،انجام دادن،هبوط کردن،با توبه هم میتونی برگردی. حالا متوجه شدین؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۰:۳۶)ali amlashi نوشته است: یکی از سوالتی فکرمو مشغول کرده اینه که اگه حضرت آدم توی بهشت بود پس شیطان چه جوری وارد بهشت شده وحضرت آدم رو گول زده ؟؟مگه شیطان وارد بهشت میشه ؟؟؟مگه اجازه داره که وارد بهشت بشه؟؟آیا ممکنه که حضرت آدم توی جایی شبیه بهشت بوده؟؟؟ در این باره بین مفسران اختلاف نظر وجود دارد برخی معتقدند، بهشت آدم و حوا (علیه السلام) باغی از باغ های با طراوت و سرسبز و روح افزای زمین بوده است. عده ای هم اعتقاد دارند که بهشت حضرت آدم در آسمان هفتم بوده و نه در زمین و دلیل این فرضیه را هبوط می دانند . عده ای هم معتقدند که همان بهشت موعود بوده است . و گروه دیگری هم باور دارند که بهشت حضرت آدم علیه السلام نه بهشت برین بوده و نه یک باغی از باغ های زمین، لیکن بهشتی برزخی بین دنیا و آخرت است . آیت الله مکارم شیرازی در تفسير نمونه، دارالکتب الاسلامیه، 1374ش. ج1، ص 187: مشخص است كه حضرت آدم از همان ابتداي خلقت نيز در بهشت موعود ساكن نبوده است و لذا با توجه به معاني مختلفي كه از بهشت وجود دارد اقوال مختلفي در كيفيت اين بهشت مطرح شده است، كه آيا بهشت برزخي (برزخ عالمي است بين عالم دنيا و عالم قيامت كه شبيه آخرت داراي بهشت و جهنم مي باشد و تا قيامت همواره همراه عالم دنيا است ) و يا اينكه باغي زيبا از همين باغهاي زمين بوده است .................................................................................................................................................... در تفسیر فخر رازی، ج 3، ص 3 آمده : بدون شک خدای متعال آدم را در زمین خلق کرده و در این قضیه هیچ جا ذکری از انتقالش به آسمان نیامده است.. روایتی که در آن از امام صادق (علیه السلام) راجع به بهشت آدم سؤال شد ، آن حضرت در پاسخ فرمودند: «جنة من جنان الدنیا، یطلع فیها الشمس و القمر و لو کان من جنان الآخرة ما خرج منها ابداً» «باغی از باغ های دنیا بود که خورشید و ماه بر آن می تابید و اگر بهشت جاودان بود، هرگز آدم از آن بیرون رانده نمی شد.» .................................................................................................................................. دیدگاه دیگری در این مورد وجود داره که: بهشت حضرت آدم (علیه السلام)، در آسمان هفتم بوده و دلیل آن قول خدای تعالی است که می فرماید: «اهبطوا منها» «گفتیم همگی از آن فرود آیید» در تفسیر فخر رازی، ج 3، ص 4 آمده : پس اهباط نخستین از آسمان هفتم به آسمان اول بود و اهباط دوم از آسمان به زمین. ...................................................................................................................... نظریه ی دیگری هم در این مورد هست که بیشتر تائید می شود جوادی آملی، عبدالله، تفسیر تسنیم، ج 3، ص 331 – 332. اولا: الف و لام در لفظ «الجنة» برای عهده خارجی است، نه الف و لام جنس یا استغراق و ثانیا: مقصود از بهشت آدم، نه بهشت برین و نه باغی از باغ های زمین است.بلکه بهشتی است مابین دنیا و آخرت؛ یعنی بهشت برزخی که از سوئی بعضی از احکام بهشت آخرت، نظیر نشاط دایمی،نبود رنج گرسنگی و تشنگی و سرما و گرما را دارد، و از سوئی دیگر بعضی از احکام باغ های دنیا را داراست و از ویژگی های بهشت خلد برخوردار نیست، نظیر مصونیت از شیطان و وسوسه های وی؛ زیرا شیطان گرچه در جنت خلد و جنت لقا راه ندارد، اما در جنت های مثالی و برزخی راه می یابد و وسوسه می کند. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام به هر دو عـــ♥ـــزیز ![]() (۷/بهمن/۹۳ ۱۴:۲۴)آقـــ♥ـــای ''شهید" نوشته است: سوال اولت که خیلی تابلو بود انگار یه بچه نوپا پرسیده ![]() (۷/بهمن/۹۳ ۱۵:۵۷) آقـــ♥ـــای ali amlashi نوشته است: خوب دوست عزیز دانشجوی من (شما یه کودک نوپا نیستی)جناب کاربر "شهید" و همین طور شـــ♥ـــما عـــ♥ـــزیز ![]() اگر خدا بخواد (که حتما هم همین طور خواهد شد) تشریف می برید بهشت
![]() و دل امثال مـــ♥ـــا را می سوزونید ![]() اونوقت جناب کاربر "شهید" توی بهشت با شـــ♥ـــما روبرو میشن ![]() ولی دیگه اونجا دلـــ♥ـــتون از این به اصطلاح کدورتی که قبلا توی تالار بیداری اندیشه ایجاد شده ![]() کاملا پاک خواهد بود و می بینید که چقدر با هم دوست و صمیمی هستید ![]() و در کل در نهایت محبت نسبت به یکدیگر رضایت کامل دارید ![]() و موضوع مهم تر اینکه چقدر از این موضوع لذت خواهید برد
![]() چرا که خداوند در ابتدای آیه ی 43 از سوره ی اعراف درباره ی یکی از مهم ترین نعمت هایی که به بهشتیان ارزانی میدارند ![]() و مایه ی آرامش روح و جان آنهاست، چنین می فرمایند که چیزهایی را که باعث ناراحتی آنها شده بود را از دل آنها خارج می کنیم
![]() ترجمه ی کل آیه: و هر گونه كينهاى را از سينه هايشان مى زداييم از زير [قصرهاى]شان نهرها جارى است و مىگويند ستايش خدايى را كه ما را بدين [راه] هدايت نمود و اگر خدا ما را رهبرى نمىكرد ما خود هدايت نمىيافتيم در حقيقت فرستادگان پروردگار ما حـق را آوردند و به آنان نـدا داده مىشــود كه اين همان بهشتى است كه آن را به [پاداش] آنچه انجــام مىداديـد، ميراث يافتهايد. سورة الأعراف - آیه 43 حتی در بهشت سلام کردن مؤمنان نسبت به یکدیگر هم دارای لذت است (چه جای خوبی) ![]() البته اون مثال جناب "شهید" و شـــ♥ـــما را به خاطر شوخی گفتم ![]() و کلا به همین دلیل زیر پست هردو بزرگوار تشکر زدم چون می دونم ![]() این اصلا موضوع خاصی نبوده و به هیچ وجه نسبت به هم منظوری نداشتید (بالأخره پیش میاد دیگه) ![]() در ضمن مـــ♥ـــن شعر گفتن بلد نیستم وگرنه توی اون تاپیک بسیار زیباتون حتما شرکت می کردم✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنده نکته ای عرض کنم به انداره مقدار اندک دانشم
- شیطان (ابلیس) قدرت عقل و اختیار دارد - فرشتگان قوه تفکر دارند اما قدرت اختیار ندارند و نمی توانند از امر الهی سر باز زنند "و اذ قلنا للملائکة اسجدوا لآدم فسجدوا الا ابلیس" برداشت سطحی و اولیه از این آیه شریفه این می باشد که ابلیس از ملائکه بوده اما در جای دیگر فرموده اند که ابلیس از جنیان بود .
در واقع ابلیس با قدرت اختیار خود سالیان طولانی به عبادت و بندگی پرداخت و در مجمع فرشتگان حضور پیدا کرد نه به این معنی که او فرشته شده باشد بلکه با آنان محشور شد و در اثر حسد به ستیز با امر الهی برخواست و بر خداوند عیصان کرد و مقامش را از دست داد
به همین خاطر است که حضور آن در بهشت سوالاتی در ذهن به وجود می آورد
نقل مسحیان این است که او به شکل ماری در آمده تا بتواند وارد بهشت شود برخی هم نقل می کنند مار موجودی بوده که را در بهشت راه داده (قاچاقی
فقط مشکل این نقل ها این است که قدرت خداوند زیر سوال می رود چطور می شود شیطان با تغییر چهره خداوند را فریب داده ؟؟؟ ) به همین خاطر پاهایش را از دست دادهاگر راه بر او باز بوده به اذن خداوند بوده نه زیرکی و رندی شیطان در فریب خداوند این نظر با ذات خداوند در تناقض است نقل علامه بسیار هوشمندانه و دقیق و ظریف بوده و سخن قابل تاملی فرموده اند |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد میکنم سخنرانی راز افرینش استاد رائفی رو گوش بدین...کاملا توضیح داده
|
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۳ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۳ ۱۰:۳۸)A L I نوشته است: خودتون دارید میگید شاهزاده! در یک خاندان سلطنتی...یک خواهر با برادر ازداوج میکرده! نه همهخوب یه جواب کامل تر اینکه قدمت پادشاهی در ایران چقدره،قدمت اسلام چقدره؟زمانیکه ایرانیان قبول میکنند اسلام ،یعنی دین خدا رو پذیرفتن دیگه نباید حلالی و حرام و حرامی و حلال کنند. حکمی که ابلاغ شده،حالا این حکم در قالب آیه در سوره نساء دقیق اومده. ما بنده ایم اگه در زمان قبل این حکم ایراد نداشته علمی توش بوده که ما نمی فهمیم اگه الان باب داره می شه من واقعا نمی فهمم ،یعنی طرف تجاوز از خط کرده و حرام . بالاخره آدم هایی که دم از دین می زنند اینجا مشخص می شن . قبلتر از دین اسلام هم ، قوم لوط بابت چه جیزی زیرو رو شدن چون به حکم خدا اهمیت ندادند.حتی حضرت لوط (علیه السلام) هم داشت حکم خدا رو اجرا می کرد ولی قومش سرباز زدند.(سوره حجر) ......................................................................................................................................... آقا چند وقت پیش یه نامه به جوانان غربی دادند و توش نوشته بودند مراجعه مستقیم به قرآن،خودش بنا به نیاز شما جواب های دیگه تون و هم می ده.دوستان پیشنهاد می کنم حتما تدبر قرآن بخونید .سخنرانی ها یعنی لقمه های جویده شده برای کسانی که می خوان یهویی فقط یه حواب و بگیرند ولی سیر تدبری در قرآن یعنی اینکه تو ظرف نیازت و بنا به تلاشت طرف خدا می گیری و خدا به تو ممکنه چیزی و بفهمونه که بقیه بی نصیب بودند . سخنرانی تاثیر منفی ش اینکه به جز گرفتن جوابت، شاید تو رو به سئوال دیگه ای نرسونه ،همین سئوال و جواب که تو رو به یقین می رسونه اون موقع است که زندگیت بهشته.پس تدبر قرآن نیاز ماست شما به مباحثه می رسید این زیرو رو شدن هاست که شما رو به جهت بالاتر می بره پس به منابع معتبر یا موسسات معتبر مراجعه کنید. ان شاء الله که هیچ کدوم از دانستن علم زیبای قرآن بی نصیب نمونیم. آخه ما چند نوع بهشت داریم! |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
همکار گرامی علی املشی گرامی ![]() امیدوارم این مطالب جواب سوالات شما باشه و همچنین سایر دوستانی که چنین سوالاتی دارند. ![]() فقط قبلش یه سوال دارم ، خدای متعال کاری میکنه که بشری که مخلوقش هست عمل خدا رو زیر سوال ببره؟![]()
(۷/بهمن/۹۳ ۰:۳۶)ali amlashi نوشته است: ..............سوال بعدی اینه که فقط حضرت آدم بود و حوا پس چه جوری این نسل ادامه پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟خواهر و بردار که نمیتونستن با هم ازدواج کنن...پس چه جوریه؟؟؟؟و سایر دوستان پیشنهاد میکنم این مطلب رو بخونین چون مطالب طولانی هست ترجیح دادم لینک قرار بدم. همچنین درباره پاسخ ابتداییتون [/b] (۷/بهمن/۹۳ ۰:۳۶)ali amlashi نوشته است: یکی از سوالتی فکرمو مشغول کرده اینه که اگه حضرت آدم توی بهشت بود پس شیطان چه جوری وارد بهشت شده وحضرت آدم رو گول زده ؟؟مگه شیطان وارد بهشت میشه ؟؟؟مگه اجازه داره که وارد بهشت بشه؟؟آیا ممکنه که حضرت آدم توی جایی شبیه بهشت بوده؟؟؟ لینک پیشنهادی برای مطالعه و همچنیم مطلب زیر سؤال:چگونه شیطان که مطرود درگاه الهی گردید به بهشتی که آدم در آن سکونت داشت راه یافت؟ جواب: آنچه از ظاهر آیات استفاده می شود این است که شیطان به واسطه تمردش از دستور الهی از مقام قرب و قدس الهی که جایگاه ملائکه مقرب و تسبیحشان بوده هبوط مقامی نموده و این منافاتی با حضور ابلیس در بهشت برزخی نخواهد داشت.[1] توضیح:قرآن کریم در این رابطه می فرماید: «وَ لَقَدْ خَلَقْناكُمْ ثُمَّ صَوَّرْناكُمْ ثُمَّ قُلْنا لِلْمَلائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلاَّ إِبْلِيسَ لَمْ يَكُنْ مِنَ السَّاجِدِينَ ؛ قالَ ما مَنَعَكَ أَلاَّ تَسْجُدَ إِذْ أَمَرْتُكَ قالَ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَنِي مِنْ نارٍ وَ خَلَقْتَهُ مِنْ طِينٍ ؛ قالَ فَاهْبِطْ مِنْها فَما يَكُونُ لَكَ أَنْ تَتَكَبَّرَ فِيها فَاخْرُجْ إِنَّكَ مِنَ الصَّاغِرِينَ ؛ قالَ أَنْظِرْنِي إِلى يَوْمِ يُبْعَثُونَ»[2] علامه ی طباطبایی(رحمه الله) در توضیح این آیه می فرمایند: از ظاهر آيه استفاده مى شود كه ابليس با ملائكه بوده و هيچ فرقى با آنان نداشته، و از آيه ی :«وَ إِذْ قالَ رَبُّكَ لِلْمَلائِكَةِ إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَلِيفَةً قالُوا أَ تَجْعَلُ فِيها مَنْ يُفْسِدُ فِيها وَ يَسْفِكُ الدِّماءَ وَ نَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَ نُقَدِّسُ لَكَ»،[3] نيز استفاده مى شود كه او و همه ی فرشتگان در مقامى قرار داشتند كه مى توان آن را مقام« قدس» ناميد، و امر به سجده هم متوجه ی اين مقام بوده نه به يك يك افرادى كه در اين مقام قرار داشته اند، هم چنان كه جمله ی:«فَاهْبِطْ مِنْها فَما يَكُونُ لَكَ أَنْ تَتَكَبَّرَ فِيها»، نيز اشاره به اين معنادارد، چه اينكه ضمير در" منها" و" فيها" را به مقام و منزلت برگردانيم و چه اينكه به آسمان و يا به بهشت ارجاع دهيم، زيرا به هر جا برگردانيم برگشت همه به مقام خواهد بود، ...
[1]. علامه طباطبایی: ممكن است بگوئيم: مراد از آن بيرون شدنش از ميانه ملائكه، و يا از آسمان، و مقام قرب و تشريف است. ترجمه الميزان، ج1، ص: 203. [2]. الاعراف/11-14. ما شما را آفريديم سپس صورت بندى كرديم بعد به فرشتگان گفتيم: «براى آدم خضوع كنيد!» آنها همه سجده كردند جز ابليس كه از سجده كنندگان نبود. (خداوند به او) فرمود: «در آن هنگام كه به تو فرمان دادم، چه چيز تو را مانع شد كه سجده كنى؟» گفت: «من از او بهترم مرا از آتش آفريدهاى و او را از گل!».گفت: «از آن (مقام و مرتبهات) فرود آى! تو حقّ ندارى در آن (مقام و مرتبه) تكبّر كنى! بيرون رو، كه تو از افراد پست و كوچكى! گفت: «مرا تا روزى كه (مردم) برانگيخته مىشوند مهلت ده (و زنده بگذار!). [3]. و چون پروردگارت به فرشتگان فرمود من مىخواهم در زمين خليفهاى قرار دهم گفتند:مىخواهى در زمين كسى را قرار دهى كه فسادها برانگيزد و خونها بريزد با اينكه ما به حمد تو تسبيح كرده و تو را تقديس مىكنيم. سوره بقره آيه 30. [4]. ترجمه تفسیر المیزان،ج8،ص21. |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۱۹:۲۳ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۷/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۸)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: بنده نکته ای عرض کنم به انداره مقدار اندک دانشمنفرمایید جناب میم.حسین.الف ارزش دینی و علمی مطالب شما حداقل به من یکی که ثابت شده ![]() البته وقتی می خواهیم چیزی را توضیح بدیم باید این را در نظر داشته باشیم که مخاطب ما
در چه رده ی سنی قرار دارد؛ چون بعضی وقت ها گفتن همه چیز اصلا درست نیست و بیان
مطلبی که روی یک جوان 25 ساله تأثیر خاصی نمیذاره؛ می تواند خدایی نکرده، باعث گمراهی
یک نوجوان شود. البته چون میکروفون روشن هست و صدای ما در سالن پخش می شود
من نمی توانم این موضوع را درست شرح دهم، فقط بگویم که در یک سایت دیگری
یک کاربر که از روی شکل آواتار و نام کاربری (nima80) و همین طور نحوه ی نگارش جملات، معلوم بود که یک آقا پسر حدودا 13 ساله هستند و از روی کنجکاوی سؤالی
را در مورد بلوغ مطرح کرده بودند که من نمی توانم اینجا بیان کنم ولی نکته ی جالب این بود
که گروهی از کاربران بدون هیچ قصد و غرضی، ریز و درشت مسائلی را برای ایشون شرح
داده بودند که حتی من هم چند مسئله ی جدید در باب زناشویی یاد گرفتم!!!!!!!!؟! البته چون من توی اون سایت حساب کاربری نداشتم مجبور شدم سریع یک آیدی ایجاد کنم و از کارشناس سایت درخواست کردم آن مطالب را حذف کند که خدا را شکر ایشان هم انسان فهمیده ای بودند و گفتند اگر خودشان هم این موضوع را می دیدند حتما آن مطالب را حذف می کردند (بگذریم) (۷/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۸)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: مشکل این نقل ها این است که قدرت خداوند زیر سوال می رود چطور می شود شیطان با تغییر چهره خداوند را فریب داده ؟؟؟بله کاملا حق با شماست و من در مورد خود آن داستان ها نظری ندارم ولی این مسائل وقتی مطرح می شود که ما آنجا را بهشتی که خداوند در قرآن وعده داده اند فرض کنیم ![]() در صورتی که آنجا یک مکان مادی بوده است و بهتر است به جای بهشت آنجا را "جـنّـة" بنامیم. برخی چیزها در پس پرده ی غیب قرار گرفته است اما خداوند متعال و انبیاء و اوصیاء تا حدودی این مسائل را شرح داده اند؛ مثلا در دنیا وقتی مؤمنان به یکدیگر رسیدند، مکلف به سلام هستند (تکلیف استحبابی) و اون کسی که به او سلام می شود و مورد خطاب قرار می گیرد، مکلف به جواب است (تکلیف وجوبی) لی در بهشتی که خداوند در قرآن وعده داده اند یک فضیلتی هم هست که با لذت همراه است ![]() ولکن بهشتیان از این سلام کردن و جواب شنیدن لذت می برند بدون اینکه جریان تکلیف در کار باشد و جریان ثوابی در کار باشد. ![]() فرشته ها دارای درجات گوناگونی هستند که در آیه ی 164 از سوره ی صافات بدان اشاره شده است: ((و هر کدام از ما مقام مشخصی داریم.)) یکی عالم است، دیگری أعلم است؛ یکی قادر است، دیگری أقدر است؛ یکی عادل است، دیگری أعدل است اما چنین نیست که بین فرشته ها کینه ای، عداوتی، حسدی و مانند آن باشد. هیچ کینه ای بین فرشته ها نیست برخلاف ابناء بشر ![]() بشر بالأخره اگر یکی کامل بود و دیگری أکمل، اون کامل کینه ای و حسدی نسبت به أکمل در رشته ی خود می برد، بعضی البته منزه اند. اونهایی که منزه هستند کسانی هستند که دعای اونها و نیایش اونها در آیه ی 10 از سوره ی مبارکه ی حشر آمده است: و آنان که پس از آنها آمدند (در دعا) می گویند: ((پروردگارا! بر ما و برادران دینیمان، که در ایمان بر ما پیشی گرفتند، ببخش و در دل های ما هیچ کینه و حسدی از مؤمنان قرار مده؛ پروردگارا! تو رئوف و مهربانی.)) البته نسبت به کفار، دشمن هستند اما در حوزه ی ایمانی هیچ کینه ای بین اینها نیست و این خوی، خوی فرشته ای است که انسان راحت زندگی می کند، بالاتر از خود را می بیند، سعی می کند به او برسد ولی اگر نرسید غمگین نیست. اون تلاش کردن چیز بسیار خوبی است اما حسد و عِقد و کینه و امثال ذلک چیز بدی است. برای مردان الهی این حرف هست که سعی می کنند به مقام برتر نائل بشوند امام این چنین نیست که کینه ی دیگری را در دل داشته باشند. این خودش نعمت است. بهشتی ها در این حد هم می بینند که در حد یک فرشته هستند و از تمام موارد فوق می توان نتیجه گرفت آن مکانی (جـنّـة) که در آن عناصر دورغ و کینه و حسد راه یافته باشد با این بهشتی که خداوند در قرآن وعده داده اند، تفاوت دارد ![]() که بـــ♥ـــرادر عـــ♥ــــزیزم جناب آقـــ♥ــای ali amlashi به آن اشاره کردند ![]() (۲۵/دی/۹۳ ۲۳:۱۱)آقـــ♥ـــای ali amlashi نوشته است: آیا ممکنه که حضرت آدم توی جایی شبیه بهشت بوده؟؟؟ و شیطان نیز با دارا بودن همان عناصر دروغ و کینه و حسد نمی توانسته جزو گروه فرشتگان باشد که شما نیز با استناد به آیه ی 50 از سوره ی الکهف به آن اشاره فرمودید ![]() (۷/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۸)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: اما در جای دیگر فرموده اند که ابلیس از جنیان بود .
✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۷/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۹) آقـــ♥ـــای saeed6121 نوشته است: پیشنهاد میکنم سخنرانی راز افرینش استاد رائفی رو گوش بدین...کاملا توضیح دادهخیلی ممنون از راهنمایی شـــ♥ـــما ولی ای کاش لینک فایل صوتی یا تصویری ایشان را قرار می دادید ![]() ✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]](http://8pic.ir/images/8wohgefitvskipoma3n1.jpg)
![[تصویر: 5vneqsuvyv4rjhrl93l6.png]](http://8pic.ir/images/5vneqsuvyv4rjhrl93l6.png)
![[تصویر: l9ggi2sfepibahvnup48.png]](http://8pic.ir/images/l9ggi2sfepibahvnup48.png)
![[تصویر: rhuplx78dqgcaudkjljp.png]](http://8pic.ir/images/rhuplx78dqgcaudkjljp.png)
![[تصویر: fq5w5f3g5hsjkmvni1jx.png]](http://8pic.ir/images/fq5w5f3g5hsjkmvni1jx.png)
![[تصویر: a2k38gn5lzvodeunkd6k.png]](http://8pic.ir/images/a2k38gn5lzvodeunkd6k.png)
![[تصویر: nj2mkfb7zarz3rnwefsf.png]](http://8pic.ir/images/nj2mkfb7zarz3rnwefsf.png)
![[تصویر: lh7vdfnfv9lrvuo72072.png]](http://8pic.ir/images/lh7vdfnfv9lrvuo72072.png)
![[تصویر: hpzwc5mthyrtz4plwgh2.png]](http://8pic.ir/images/hpzwc5mthyrtz4plwgh2.png)
![[تصویر: konv35p8vl2penemnhjy.png]](http://8pic.ir/images/konv35p8vl2penemnhjy.png)
![[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]](http://8pic.ir/images/v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg)
![[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]](http://8pic.ir/images/f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg)

فقط قبلش یه سوال دارم ، خدای متعال کاری میکنه که بشری که مخلوقش هست عمل خدا رو زیر سوال ببره؟![[تصویر: v5vcja3xs8uwx92rydlo.png]](http://8pic.ir/images/v5vcja3xs8uwx92rydlo.png)
![[تصویر: cxlu2fpuwueou0faaxzi.png]](http://8pic.ir/images/cxlu2fpuwueou0faaxzi.png)