|
عبدالشیطان به درک واصل شد (خدا رو صد هزار مرتبه شکر)
|
|
۳:۵۹, ۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۴:۱۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عبدالشیطان به درک واصل شد (خدا رو صد هزار مرتبه شکر)
خبر از شبکه العربیه عربستان سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان شد. مقرن هم ولیعهد شد . لینک خبر از شبکه سی ان ان اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۴:۰۲, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خدایا شکر من همین الان فهمیدم
|
|||
|
|
۴:۳۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بلاخره این خودفروخته به درک واصل شد
کلا از دو نفر توی کره زمین بدم میومد یکیش این خودفروخته بود و یکی نتانیاهو بی شرف |
|||
|
|
۵:۴۸, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
الحمدلله ...مبارکه مبارکه....اول به امام زمان و بعد به همه ازاده های جهان به درک واصل شدنش رو تبریک میگم....حتی دلم نمیخواد به این فک کنم که چطور با حضرت عزرائیل روبه رو شد
![]() درسته یکی دیگه جانشینش شده که احتمالا یکی مثل خودشه،اما نباید فراموش کنیم که با مرگ هر پادشاه حکومت سعودی از درون و با اختلافات وجودی ضعیف و ضعیف تر میشه .الحمدلله |
|||
|
|
۵:۵۹, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
تبریکو تسلیت بمونه سر وقتش ( چشام رو هم اومده ) فقط بگم : اینم ریشه این خاندان و شاخ و برگش تو این صفحه باقی مانده این خاندان داغدار ![]() Saudi Arabia's Royal Family دیگه خودتون ببینین چه شود |
|||
|
|
۶:۴۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام چه عجب بلاخره خبر مرگش اومد ![]() ان شاء الله که خیره اونم چه خیری ![]() چی بشه اگه اونکه میخوام بشه یعنی میخوایم صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۳ ۱۰:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ایشالله با یزید محشور شه!
![]() یه لحظه از فکرم گذشت،این که این همه مانع از توسل به قبور مقدسه شد،اون دنیا هم هیچ دست آویزی نداره...خیلی بده ها
|
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا ۚ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ در نتيجه ريشه كسانى كه [به آيات ما و به مردم] ستم ورزيدند قطع شد ؛ و همه ستايشها ويژه خدا مالك و مربى جهانيان است . یا صاحب الزمان این پیروزی بر شما مبارک این خبر شده خبر اول اخبار چقدر انتظار کشیدیم الحمدلله |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چه عجب .........بلاخره رفت به جهنم...........تبریک
|