|
داستان های ملاقات باامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۲۳:۱۸, ۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۷ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() یکی ازوظایف مسلمین دردوران غیبت گسترش نام ویادآن حضرت می باشد براین اساس ودرراستای تحقق بخشیدن به این هدف همگی مسئولیتی بردوش داریم تابه این امید که تمام جهانیان به وجودحضرت ایمان آورند وبارشد فکری واصلاح خویشتن خودراآماده ی ظهور امام زمان نمایندوبدین وسیله سعادت درک بهشت دنیایی این جهان یعنی زندگی درزمان دولت حقه امام زمان راپیدا کرده وسعادت دنیاوآخرت راکسب نمایند........ ![]() "جبران کردن اشتباه شیخ مفید توسط آقاامام زمان"
می گویند ازروستایی کسی خدمت شیخ مفید رسید ودرمورد زنی حامله که فوت کرده وفرزندش زنده است سوال کردکه: آیاباید شکم این زن راپاره کرد وطفل رابیرون آوریم ویااینکه بچه رابااودفن کنیم؟؟؟ شیخ مفیدفرمود:باهمان بچه اورادفن کنید پس آن مرد برگشت دروسط راه دید مرداسب سواری از پشت سرسریع می آیدوقتی به نزدیک مردرسید گفت: ای مرد شیخ مفیدفرمود :که شکم آن زن راپاره کنید وطفل رابیرون بیاوریدبیاورید وزن رادفن کنید آن مرد نیز همین کارراکرد. پس ازمدتی اتفاق رابرای شیخ مفیدتعریف کرد شیخ مفیدفرمود من کسی رانفرستادم ومعلوم است آن شخص صاحب الاامر(علیه السلام)بوده است .حالا که احکام دینی رااشتباه میکنم بهتراست که دیگر احکام دینی رابیان نکنم پس به خانه رفتند ودرب رابه روی خودبستند وبیرون نیامدند. ناگاه ازحضرت ولی عصر نامه ای نامه ای برای شیخ مفید آمد برشماواجب است که احکام رابیان کنید وماهم شماراهمراهی میکنیم. پس شیخ مفید دوباره شروع به بیان احکام دین کرد... ![]() منابع: کتاب قبسات قصص العلماء سلامتی وتعجیل در فرج صلوات![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() "تشییع جنازه آیه الله گلپایگانی توسط امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)" حضرت آیه الله امامی کاشانی عضو محترم شورای نگهبان درجلسه سوم مجلس ختمی که درمسجداعظم قم ازطرف اساتیدحوزه علمیه قم منبر بودند فرمودند: یکی از افرادی که مورد وثوق است وگاهی اخباری را در دسترسم قرارمیدهد گفت: درتشییع جنازه آیه الله گلپایگانی ازتهران به قم رفتم وبه مسجد امام حسن مجتبی (علیه السلام)رسیدم به دونفر از اصحاب حضرت حجه برخورد کردم به من گفتند : امام زمان درمسجدامام حسن عسگری تشریف دارندبروآقاراملاقات کن باعجله خودم را به مسجدامام حسن عسگری رسانده ووارد مسجد شدم اذان ظهرراگفته بودند متوجه شدم حضرت با30نفرازاصحاب مشغول نماز بودند اقتداکردم وبعدازنمازحضرت فرمودند: ماازهمین جا تشییع میکنیم واز مسجد خارج شدیم وبه دنبال جمعیت باآقا رفتیم تابه صحن رسیدیم......... سلامتی وتعجیل درفرج مولا صلوات |
|||
|
|
۱:۲۵, ۱۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۳ ۱:۲۵ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() ای سید بحرالعلوم !بگو حضرت مهدی را دیدم روزی درمجلس علامه بحر العلوم صحبت اتفاقات کسانی که حضرت مهدی رادیدند به میان آمد علامه بحرالعلوم هم در بین آن صحبت ها شروع به صحبت کرد وفرمود: دوست داشتم یک روز نمازم رادرمسجد سهله بخوانم درزمانی که فکر میکردم کسی آنجانیست چون به آنجا رسیدم دیدم که پراز مردم است وصدای ذکروقرآن خواندن آنهابلند است وسابقه نداشت که درچنین وقتی هیچ کس درآنجا نباشد ولی آنها رادرحالی دیدم که صف های زیادی که برای خواندن نمازجماعت صف بسته بودند من درکناردیوارایستادم جایی که زیرپایم تپه ای ازشن بود رفتم بالای آن تاصف ها رانگاه کنم تاشاید جایی پیداکنم که آنجا بایستم درآن بین جای یک نفرراپیداکردم آنجارفتم وایستادم یکی ازافرادی که درمجلس بود گفت: بگو حضرت مهدی رادیدم دراین هنگام علامه بحرالعلوم ساکت شد مثل اینکه درخواب بوده وبیدارشده باشد بعد ازآن هرچه افراد خواستند که صحبتش راتمام کند راضی نشد....... ![]() صلوات
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,850 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,319 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| معامله باامام زمان | saeed6121 | 0 | 1,051 |
۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۳۹ آخرین ارسال: saeed6121 |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,319 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 12,025 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| تلاش براي ملاقات امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) | mahdy30na | 0 | 886 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!! | علی 110 | 15 | 14,361 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ آخرین ارسال: aboutorab |
|

![[تصویر: 20.gif]](http://s1.picofile.com/file/7992715692/20.gif)
![[تصویر: HAZRAT_MAHDI_26.gif]](http://s4.picofile.com/file/8100017884/HAZRAT_MAHDI_26.gif)
![[تصویر: babol2011-204.gif]](http://falshbaner.persiangig.com/image/mazhabi-2/babol2011-204.gif)
سلامتی وتعجیل در فرج صلوات