کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدوم یک از تاپیک های منو بیشتر می پسندید؟؟
از کدوم بازی ها بدت میاد؟
آیا روح میتواند.......؟؟؟؟
مرتاض!!
نماز پولی!!؟؟
"وایت من "ها در پارک دانشجو
شهادت آب!!
سندرم مرد سنگی!!!
اینترنت میلی
سوالی در مورد عید مسیحیت......
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختران سیگاری در ایران!!!
۱۷:۰۴, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.

موضوع این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست مربوط به دختران سیگاری است!!!!

شاید تا چند سال پیش شنیدن اینکه دختری سیگاری وجود داره خیلی عجیب و غریب بود اما حالا.......

متن زیر مقاله ای از یک سایت هست در همین مورد.حتما بخونید:

این روزها یک ناهنجاری اجتماعی به عنوان پدیده ای غریب که به تدریج غربت آن در جامعه کمرنگ و کمرنگ تر می شود، بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه و چاره اندیشی است.
یک
داخل تاکسی نشسته ام. ترافیک مثل همیشه زیاد است و آزاردهنده؛ تا جایی که دیگر هیچ کدام از ماشین های حرکت نمی کنند. ناگهان یکی از ماشین های مدل بالای کناری توجهم را جلب می کند. صحنه ای را که می بینم به قدری به چشمم ناآشنا می آید که ابتدا آن را باور نمی کنم. بعد از حرکت چند متری ماشین ها و توقف مجددشان، دوباره زیرچشمی همان ماشین را نگاه می کنم. دو زن جوان داخل آن نشسته اند و دست هر کدام از آنها یک سیگار روشن وجود دارد. تماشای سیگار کشیدن دو زن، برایم مشمئزکننده است. مسئله عجیب اما، عادی بودن این موضوع برای خود آنها و حتی برای بقیه مسافران تاکسی است.

دو
هنوز هوا تاریک نشده که وارد پارک ملت می شوم. زیاد شلوغ نیست. از کنار چند نفری که مشغول بازی بدمینتون هستند عبور می کنم. چند متری آن طرف تر، یک دختر و پسر جوان روی یک نیمکت نشسته اند. تا من به آنها برسم از جایشان بلند می شوند. پسر سیگاری از جیب خود در می آورد و یک نخ آن را به دختر می دهد. فندک را برای او می گیرد تا سیگار را روشن کند. با آن که از آنها دور شده ام، اما از دور، حیرت زده به هردوی آنها نگاه می کنم. باز هم واکنش بقیه برایم عجیب است. کسی کوچکترین تعجبی نمی کند و انگار این موضوع فقط برای من غریبه است.

سه
از کنار یک کافی شاپ رد می شوم. بیش از هر چیز دیگری، هوای دودگرفته داخل آن برایم آزاردهنده است. انگار اینجا بیشتر محلی برای سیگار کشیدن است تا چیزهای دیگر. هنوز کاملا از جلوی کافی شاپ نگذشته ام که دوباره صحنه عجیبی را می بینم که حالا کمی برایم عادی شده! دور یک میز کناری، سه دختر جوان سیگار به دست نشسته اند. چای می خورند و سیگار می کشند. صاحب آنجا هم چیزی به آنها نمی گوید. گارسون خیلی عادی می آید و سفارش می گیرد و می رود. همه چیز معمولی است. معمولی معمولی!
آمار نداریم
آمار سیگاری های کشور بر اساس گفته های پراکنده مسئولان، دست کم ۱۲ میلیون نفر است. اما آمار دقیقی از شمار زنان و دختران سیگاری وجود ندارد. گرچه گاهی از سیگاری بودن ۵ درصد زنان و دختران سخن به میان آمده است. در این بین، تردیدی در افزایش شمار زنان و دختران سیگاری در دو سه سال اخیر وجود ندارد. برخی کارشناسان این افزایش را دو تا سه برابری توصیف می کنند. این افزایش در میان دختران دانشجو و دانش آموز مشهودتر است. دو سال پیش از وجود ۴۰۰هزار دختر سیگاری در کشور سخن گفته می شد و امروز یقینا این مقدار، تا حد قابل ملاحظه ای افزایش یافته است.

[تصویر: 56582_620.jpg]

مسئله مهم اینکه بسیاری از این دختران به سیگار معتاد شده اند و سیگار کشیدن برای آنها تنها فغالیتی تفننی نیست! گفته می شود در حال حاضر، متوسط سن شروع سیگار در میان دختران به زیر ۲۰ سال رسیده و میزان مصرف در بین دختران سیگاری نیز افزایش چشمگیری داشته است.
به گفته کارشناسان، چروکیدگی زودرس پوست، تغییرات تن صدا، سرطان، حمله قلبی، ‌زایمان زودرس، افسردگی، تشدید اختلالات پیش از قاعدگی، و انواع بیماری های تنفسی و نازایی بخشی از اثرات مصرف سیگار در میان دختران و زنان است.
واکنش جامعه
برخی از کارشناسان افزایش آمار دختران سیگاری را منحصر به ایران نمی دانند. در واقع، این آمار، رشد جهانی نیز داشته است. اما این مسئله کمکی به حل مشکل در کشور ما نمی کند. سیگار کشیدن دختران در فرهنگ جامعه ما بدون شک امری ناپسند و مذموم است. اما چه شده که کم کم سیگار کشیدن دختران برای بسیاری از افراد عادی شده است؟

کارشناسان در برشمردن دلایل گرایش دختران به سیگار، عوامل متعددی را دخیل می دانند. مواردی مانند احساس استقلال از طریق سیگار کشیدن . بی تردید می توان با انجام تحقیقات ویژه در این زمینه، آسیب شناسی دقیق تری از این موضوع انجام داد و به راهکارهای عملی دست یافت.این موضوع زنگ خطری است برای مسئولین امر که باید تا دیر نشده فکری به حال آن بکنند. صد البته که برخورد فیزیکی و آمرانه با این موضوع نتیجه مثبتی به همراه نخواهد داشت و در این خصوص نیازمند کار فرهنگی و زیرساختی کارآمدی هستیم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و اما یک راهکار از خودم :

افزایش قیمت سیگار ..... تا حداقل به این طریق مصرفش کمتر بشه حالا چه برای خانمها چه برای آقایون.

حیف نیست از مردم این سرزمین که به این روز بیفتن؟؟؟

البته عوامل متعددی در افزایش مصرف دخانیات تاثیر داره که حالا اینجا دیگه جای گفتنش نیست.

نظر شما چیه؟؟؟چه راهکاری دارید؟؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، Mohammad Trust ، Eve ، السا ، Silence ، Lancelot

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۹, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
خب سیگار رو گرون کنن
از طریق قاچاق وارد میکنن!
جلو قاچاق هم که نمیتونن بگیرن!!
چون مافیا پشتشه!
.
.
.
راهکار:ترویج سبک زندگی اسلامیSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رکن الهدی ، nasimesaba
۲:۳۰, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12

در كشورهاي ديگه مثل انگلستان سيگار رو گران نمي كنند كه پدر مردمو در بيارند و مردم مجبور به ترك بشوند! درواقع هزينه هاي

درماني آينده ي مردم از بابت كشيدن سيگار رو روي قيمت سيگار اعمال مي كنند به عبارت ديگه به كسي كه سيگار مي كشد

مي گويند تو امروز كه سيگار ميكشي ، فردا خرج درمانت رو به جامعه ات تحميل مي كني بنابراين هزينه ي درمانت رو از حالا ازت

مي گيريم حالا هرچي مي خواي سيگار بكش! ولي در عوض فردا كه بيمار شدي باتوجه به اينكه هزينه هاش رو از الان ازت گرفتيم

به رايگان و با بهترين امكانات معالجه ات مي كنيم!

مسئله اينجاست كه در كشور ما اين مسائل با رويكرد ديگري مواجه مي شود: " ... آهان حالا جونت درآد تا ديگه سيگار نكشي ...

حالا عذاب بكش ... چه پررو تازه مي خواد مجاني هم معالجه ش كنن!..."

حالا بماند كه اون سيگاري بدبخت قبلا با سيگار مثلا پاكتي 20 هزارتومان هزينه هاشو پرداخته و اين پول تو اين مدت به جيب كي

سرازير شده خدا مي دونه و هيچ بني بشري هم جوابگو نيست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، السا ، پارمیس
۱۴:۱۲, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۳ ۲:۳۰)رضا1357 نوشته است:  در كشورهاي ديگه مثل انگلستان سيگار رو گران نمي كنند كه پدر مردمو در بيارند و مردم مجبور به ترك بشوند! درواقع هزينه هاي

درماني آينده ي مردم از بابت كشيدن سيگار رو روي قيمت سيگار اعمال مي كنند به عبارت ديگه به كسي كه سيگار مي كشد

مي گويند تو امروز كه سيگار ميكشي ، فردا خرج درمانت رو به جامعه ات تحميل مي كني بنابراين هزينه ي درمانت رو از حالا ازت

مي گيريم حالا هرچي مي خواي سيگار بكش! ولي در عوض فردا كه بيمار شدي باتوجه به اينكه هزينه هاش رو از الان ازت گرفتيم

به رايگان و با بهترين امكانات معالجه ات مي كنيم!

مسئله اينجاست كه در كشور ما اين مسائل با رويكرد ديگري مواجه مي شود: " ... آهان حالا جونت درآد تا ديگه سيگار نكشي ...

حالا عذاب بكش ... چه پررو تازه مي خواد مجاني هم معالجه ش كنن!..."

حالا بماند كه اون سيگاري بدبخت قبلا با سيگار مثلا پاكتي 20 هزارتومان هزينه هاشو پرداخته و اين پول تو اين مدت به جيب كي

سرازير شده خدا مي دونه و هيچ بني بشري هم جوابگو نيست!

خب اصل حرف منم اینجا همینه.شما کامل ترش رو گفتی.ممنون.
کاملا درسته که این وظیفه مسئولین این زمینه هست که حداقل اگه کسی سیگاری شد یا معتاد شد هزینه درمانش رو بدن (البته با همراهی خودش) تا اون هزینه به جامعه تحمیل نشه چه از لحاظ فرهنگیش اخلاقیش اقتصادیش....از همه نظر.
این که ولشون کنن به امون خدا که مسلما اونام روز به روز بدتر میشن.
۱۵:۴۵, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۲۷)کوروش کبیر نوشته است:  این روش که گفتم در بسیاری از کشورهای اروپایی استفاده میشه.
شما سیگار و دخانیات رو با حاملهای انرژی مقایسه میکنی؟؟؟

سیگار و رژلب 10 برابر هم افزایش قیمت پیدا بکنه کسی صداش در نمیاد ، ولی نون گرون بشه... Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رکن الهدی ، پارمیس
۱۶:۵۹, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
والا لوازم آرایش هر روز گرون تر از دیروزه اصن قیمتهاش سرسام آور مخصوصا اگه بخوای جنس با کیفبت بخری..اما ما همچنان مقام اول در استفاده لوازم آرایش رو داریمBlush..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۱۸:۳۳, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۵:۴۵)Mitsonary نوشته است:  سیگار و رژلب 10 برابر هم افزایش قیمت پیدا بکنه کسی صداش در نمیاد ، ولی نون گرون بشه... Smile

خب طبیعیه.بخاطر اینکه نون یه چیز حیاتی هست برای مردم ولی رژ لب نه.
درسته که اکثریت خانمها از رژلب استفاده میکنن و معتقدن اگه رژ لب نباشه اگه لوازم آرایشی نباشه نمیتونیم بریم بیرون ولی اون چیزی که حقیقت داره اینه که رژ لب رو اگه استفاده نکنی نمیمیری ولی نون(غذا) رو اگه 3 روز نخوری میمیریBig Grin
دیگه این حرف من نیست قانون طبیعته.
البته اینکه بعضی از مردم رژ لب یا سیگار براشون یه چیز حیاتی شده و حتی اگه گرون هم بشه بازم حاضرن برن بخرن اتفاق خوبی نیست.چون همونطور که گفتم این نشون میده که واسشون یه چیز عادی و حیاتی شده و حتما باید ازش استفاده کنن ولو گرون باشه.!!!!!
۱۸:۳۷, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۸:۳۳)کوروش کبیر نوشته است:  خب طبیعیه.بخاطر اینکه نون یه چیز حیاتی هست برای مردم ولی رژ لب نه.
درسته که اکثریت خانمها از رژلب استفاده میکنن و معتقدن اگه رژ لب نباشه اگه لوازم آرایشی نباشه نمیتونیم بریم بیرون ولی اون چیزی که حقیقت داره اینه که رژ لب رو اگه استفاده نکنی نمیمیری ولی نون(غذا) رو اگه 3 روز نخوری میمیریBig Grin
دیگه این حرف من نیست قانون طبیعته.

مشکل من اینه که همون افرادی که نون گرون میشه جیغ و داد می کنند از رژلب و لوازم آرایشیشون به هیچ وجه نمیتونن بگذرن! Blush
۱۸:۵۰, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۸:۳۷)Mitsonary نوشته است:  مشکل من اینه که همون افرادی که نون گرون میشه جیغ و داد می کنند از رژلب و لوازم آرایشیشون به هیچ وجه نمیتونن بگذرن! Blush

این صحبت شما جامعیت ندارد.حتی اگر هم داشته باشد دلیلی بر این نمیشه که بگیم چون از لوازم آرایشی شون نمیگذرن پس اگه نون هم گرون شد باید یه چیز عادی و طبیعی بشه براشون.
لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید.در نظر سنجی هم شرکت کنید.
۱۹:۳۷, ۱۵/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۳ ۱۹:۴۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #19
آواتار
تا دیروز میرفتم خواستگاری میگفتم شما شاغل که نیستید یا قصد ادامه تحصیل و این جور استانداردها؟

الان باید بفرستیمش تست اعتیاد

ینی در این حد

البته روم به دیفار

البته دور از جون خانمای باپرستیژ>محجبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: