|
مد جدید جراحی ریچ کیدز
|
|
۱۳:۵۴, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۶ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() شمایل انسان را شیطانی می خواهد.. جالب است که بدانید از این مدل جراحی گوش با نام "ریچ کیدز یا بچه پولدار ها" پرده برداری شده است تا انجام آن نشانه ی پولدار بودن به حساب بیاید و به نوعی تحریک کننده ای باشد برای کسانی که به دنبال راه های مختلفی هستند برای اینکه پولدار بودن خود را به دیگران نشان بدهند. او امروز با خیالی آسوده تر از قبل از محصولاتی که دانسته یا ندانسته استفاده ی از آنها علنا نشان از ارادت به شیطان را دارد پرده برداری می کند چرا که می داند فرزندانش با جمله ای که او پیش تر به آنها آموخته به استقبال معترضین می روند: (به عقاید دیگران احترام بگذارید،به خودشان مربوط است). تا بدین طریق موجبات متمایل کردن ذات و ظاهر انسان به حیوانات را به سادگی فراهم آورد. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۶, ۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
مسخ در آخرالزمان ؟؟؟؟!!!!!
آیا نمی بینید ؟! |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۱۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
من دیروز تو یه سایت ها میخوندم به این مدل (گوش) میگن گوش الاغی
|
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
البته این الهام گرفته از نژاد elf ( یک نوع جن خیالی) هم هست....
|
|||
|
|
۲:۱۰, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
![]() گوش الاغی ![]() مخشون همین قدر کار میکنه .....این مدل گوش بهشون میاد.
|
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
ان شالله با الاغ اون د نیا محشور شن.
|
|||
|
۲۲:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
من این اسمو نگفتم که مسخرشون کنید.
فقط گفتم محض اطلاع. |
|||
|
۲:۴۴, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
من فقط به این فکر میکنم که این صاحبان گوشها بعدها جواب فرزندان و نوه نتیجه های خودشون رو چه خواهند داد که مدل گوششون شبیه... است
|
|||
|
|
۲:۵۹, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۳ ۲:۱۰)P4RN!4N نوشته است: البته همونطور که میدونید، حیوانات به نوعی وارد بهشت مخصوص خودشون میشن و جایگاهشون بعضا از گروهی خیلی هم بهتر هست ! ![]() نقل قول:من فقط به این فکر میکنم که این صاحبان گوشها بعدها جواب فرزندان و نوه نتیجه های خودشون رو چه خواهند داد که مدل گوششون شبیه... است شما انتظار دارین فرزندای اینجور اشخاص چطور باشن؟! اگه به پدران و مادرانشون برن، یحتمل چهاردست و پا راه رفتنو ازشون خواهیم دید ... |
|||
|
|
۳:۰۳, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش بازجوید روزگار وصل خویش (۱۴/بهمن/۹۳ ۲:۴۴)فاطمه خانم نوشته است: من فقط به این فکر میکنم که این صاحبان گوشها بعدها جواب فرزندان و نوه نتیجه های خودشون رو چه خواهند داد که مدل گوششون شبیه... است elf ear رو اگه سرچ کنیئ به جمله فاطمه خانم خواهید رسید مدتیه که فیلمهایی که تولید میکنن از ارباب حلقه و ... تا هابیت و دیگر فیلمها که اجنه و الفها نقش دارم خواهید دید که این گوشها برای کیه ![]() اقا اینا دیکه نمیخوان ادم و بشر باشن ، میخوان وارد دنیای اجنه و ... بشن. گناه دارن بزارین به خال خودشون باشن چون نمیخوان بیدار بشن ، حیفه پارچ اب رو رو اینها حرام کرد. |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
جایی سراغ ندارید عمل کنن ادمو شبیه اورگ یا ترول تو وارکرافت بکنن ناگا که عالیهاگه شبیه اندد باشه دوبرابر پول میدم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 88c093a3938fab824d1858fdc4d49446df5e84d6.jpg]](http://upload7.ir/uploads//88c093a3938fab824d1858fdc4d49446df5e84d6.jpg)

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)