|
نگهداری از آثار باستانی لازم است یا خیر؟
|
|
۱۴:۲۷, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با ذهنی باز به این مسئله توجه کنید نظر خود را با دلیل بیان کنید آیا نگهداری و خرج پول برای نگهداری از آثار باستانی لازم است ❓ مثلا ارگ بم در زلزله خراب شد حالا با صرف پول دوباره بازسازی شد ولی ارگ بم دیگر خراب شد و ارگ بم جدید را ما ساختیم نه گذشتگان پس دیگر ارگ بم باستانی نیست و جدید است درباره باقی آثار باستانی هم همینطور است و به مرور از بین میرود مگر آنکه ما آنها را بازسازی کنیم که آن وقت دیگر باستانی نیست نظر خود را با دلیل و بدون توهين یا تحقیر.بیان کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۹, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:یه کتاب دستنویس قدیمی دارم که بهم ارث رسیده ... از پدربزرگه پدربزرگه بدربزرگه .....بیار بده به من...... جون من.....من عاشق اینجور چیزام. ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان شهرداری سلماس رفته مجسمه فردوسی رو از یکی از میدونهای شهر برداشته برده ![]() میخوام بدونم مجسمه فردوسی چکار به کار کسی داشته؟؟؟ بعد جالب اینجاست که از اون روز که این اتفاق افتاده توی فضای مجازی اختلافات قومی و ملیتی هم بین همطنان ترک وفارس پیش اومده ![]() ![]() ![]() بعضی از ترک ها میگفتن برای چی مجسمه فردوسی باید باشه مجسمه شهریار رو باید جاش بذارن ![]() آخه من میخوام بدونم برای چی اینکارو کردن که حالا این تبعات رو هم داشته باشه.... حتما جزییات این اتفاق رو توی سایت ها بخونید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

خیلی قدیمیه. قصه های قرآنیه....
جون من.....