کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواننده زنی که مجوز گرفت !!! (گل بود به سبزه نیز آراسته شد)
۱۷:۵۹, ۱۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نقل از پارسینه، بعد از گذشت سال ها شاهد اتفاقی در عرصه هنر و موسیقی بودیم. رونمایی از آلبوم موسیقی با همخوانی یک بانوی هنرمند ایرانی که در محل شعبه تازه افتتاح شده نشر چشمه در مجتمع کورش برگزار شد.

آلبوم “تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم” که توسط نشر چشمه مجوز گرفته است روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان در مجتمع تجاری کورش، رونمایی شد. این اثر مجموعه‌ای از تصانیف پیمان خازنی است که مبتنی بر موسیقی ردیف دستگاهی و نگاهی ارکسترال شکل گرفته است. در این آلبوم اشعاری از بزرگان ادبیات معاصر از جمله مهدی اخوان ثالث و هوشنگ ابتهاج و همچنین مرتضی کیوان هاشمی و حسام‌الدین هروی با آهنگ سازی پیمان خازنی تلفیق شده است.

“تو را ای کهن بوم بر دوست دارم” شامل قطعه‌ای با همین عنوان، سرای بی کسی، پیش رخ تو، سودای تو ای عشق شب یلداست.

[تصویر: 17753_705.jpg]

مراسم رونمایی از این آلبوم با حضور جمع کثیری از هنرمندان و موسیقی دان ها برگزار شد.

نوشین طافی خواننده این آلبوم در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز اعلام کرد: خیلی خوشحال هستم چون این آلبوم بعد از پنج سال و زحمت های بسیاری به نتیجه رسیده است و به همین خاطر برای ما خیلی لذت بخش است

رونمایی آلبوم تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم (۲۰) او همچنین ادامه داد: استاد محسن کرامتی برای من نه فقط یک استاد آموزش آواز، که یک معلم معنوی است. من در محضر ایشان علاوه بر هنر آواز ایرانی، عشق و معرفت هم آموختم.به همین دلیل از ایشان درخواست کردم مثل همیشه کنارم باشد. ایشان هم در کمال استادی و تواضع پذیرفتند و در تمام آلبوم در کنار من بودند.

[تصویر: 17752_784.jpg]
نوشین طافی که دانش آموخته رشته موسیقی است، آواز را نزد محسن کرامتی، پری ملکی، معصومه مهر علی و پریسا واعظی فرا گرفته است و علاوه بر حضور در آلبوم عطارنامه، در جشنواره آسیا پاسیفیک ۲۰۱۲ و دانشگاه‌های تایپه نیز به معرفی موسیقی ایرانی پرداخته است.

===========================================

دیدگاه ائمه در مورد غنای زنان

امام صادق(علیه السلام) فرمودند : زن آوازخوان ملعون است و هر کس از کسب آن زن می خورد ملعون است.

وسائل الشیعه باب 15، ح 4.

دیدگاه برخی از فقها پیرامون غنا

شیخ صدوق در مقنع (در کتاب حدود، باب شرب خمر و غنا) گوید: از غنا پرهیز کن، زیرا خداوند بر آن وعده ء آتش داده است.

شیخ مفید در کتاب مقنعه (در ابواب مکاسب) گوید: درآمد زنان آوازخوان حرام است و فراگیری و آموزش آن نیز در شریعت اسلام حرام است. پیداست که حرمت مزدگرفتن در برابر غنا برای زن آوازخوان و حرمت آموزش و فراگیری آن تنها به خاطر حرمت خود غنا است.

شیخ طوسی در کتاب نهایه در باب مکاسب محرمه چنین آورده است: در آمد زنان آوازخوان و فراگیری غنا حرام است.

مفهوم غنای حرام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، افشین ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، محمدهادی ، rezamohammadi ، شیدا ، 59-11(یامهدی) ، Islam ، ghoran ، سدرة المنتهی ، 135 ، Nmm ، سیمرغ ، parisan ، mohammadhadi ، Banoo ، بیداری12 ، ali.khm ، حضرت عشق ، Ramin_Ghn ، حسن.س. ، چکاوک92 ، ساجد ، علی املشی ، قبیله منتظر ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، S.A.M ، سرباز ولایت ، ریحانه653 ، ANTI satan

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۵, ۱۱/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۲۰:۳۸ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #21

نقل قول:
آقای دکتر از شما بعیده !!!

همون علم شما 100تا درد ومریضی و میکروبو کوفت و...از این سگ بیچاره پیدا نکرده که حتی نگه داریشم مشکل دار می کنه چه برسه خوردنش!!!!

الان ضرورت خواننده زن رو اثبات نمایید...خدایی نکرده خانوما نخونن چی می شه!!! خدایی نکرده قحطی میاد یا پایه های علم وتکنولوژی رو زمین می مونه یا مثلا طلاوسکه سقوط می کنه قدرت جهانی با رکود مواجه می شه...نمی دونم چه ضرورتیه!!!

ضرورتی نیست . بحث چیز دیگری هست .

شما دلیل علمی ومنطقیش رو بیار که چرا نمی تواند بخواند ؟
در باره سگ هم گفتم دیگه . ویدئو های خوردن سگ ها توسط چینی ها هست دیگه

نقل قول:
ببخشید الان جامعه به مرز اضطرار رسیده؟؟؟

الان داریم می میریم که زنها آواز نمی خونن؟؟؟؟
[تصویر: happy.png]
مرگ و زندگیمون رو هواست که با صدای زن نجات پیدا می کنیم؟؟؟؟!!!!!!

از کی تا حالا دوست داشتن شده حالت اضطرار؟؟؟؟!!!!! [تصویر: happy.png]

شرایط خیلی خطرناکه . اظطراری شده . وقتی تیز کردن گوش برای خانم رکن میشود ایجاد رعب و وحشت Big Grin خواندن زنان هم امری ضروری میشود دیگر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۵۸, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
دوستان مستنده مربوط به موسیقی رو ساختن ومضراتش رو از لحاظ علمی بررسی کردن ..اسمش جادوی خنیاس ...جوابتون توی اون مستنده..
بنده گفتم بچه ها می ترسن!!!چرا بیخود مغلطه می کنید به قول آقای کاربری!!
بفرمایید وقتی ماهواره تو هر خونه ای هست خواننده خانوم هم خوش صداتر از ایرانیش اونجا یافت می شه الان خواننده زن نیاد تو بازار خدای نکرده ایرانیا در این ماراتن عقب میفتن یا مملکت از جهان سوم تبدیل به حهان چهارم می شهHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، حضرت عشق ، السا ، سیمرغ
۲۳:۱۴, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #23

اتفاقا تو اخبار امروز دیدم در آمریکا به یک زن اجازه داده شده گه خطبه نماز جماعت رو بگه برای مسلمین . و مسلمین هم از این موضوع استقبال کردن .
من برای شما حرص میخورم .
حقته
حقوقته که مثل مردا باشی
چرا متوجه نیستی ؟
۲۳:۲۱, ۱۱/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۲۳:۲۳ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #24

ارزش زن توهمون امریکاتون در همین حده که ازاینور رسانه نوشابه بگیره دستش بره اونور یکمم مردمو تحریک کنه ماهم براش کف بزنیم.مشکل اینجاست که ارزش زنو ماتعیین میکنیم و خداکشکه.
اگه اون بالایی افریده زنو خودش میدونه چی درسته چی غلط.اگه به عدالتش ایمان ندارید که هیچ اما اگه دارید پس مطیع باشین.

فک کردی عاشق چشوابرومونن گذاشتن خطبه بگه؟خطبه گفتن و امامم جماعت بودن برای زنان قبول نیست تواین دین.اینجا که بر خلاف سنت پیامبره خوب اجازه میدن اما تو مسئله حجاب میان جریمه تعیین میکنن و حتی یه زن اسپانیایی میگفت روسریم پر میشه از تف مردم.اینم ازادی اندیشه غربه دیگه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رکن الهدی ، سیمرغ
۲۳:۲۸, ۱۱/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:شما دلیل علمی ومنطقیش رو بیار که چرا نمی تواند بخواند ؟

تغییرات فیزیولوژیک شنونده :|

نقل قول:اتفاقا تو اخبار امروز دیدم در آمریکا به یک زن اجازه داده شده گه خطبه نماز جماعت رو بگه برای مسلمین . و مسلمین هم از این موضوع استقبال کردن .
پیشاپیش تشکر بابت لینک خبر ک میخواید قرار بدید Smile

نقل قول: حقوقته که مثل مردا باشی

یعنی میگین ما بشیم مرد شماره 2 ؟؟؟
یک زن، یک زن هست و یک زن باقی میمونه
جنسیت مرد برتری ای نسبت ب زن نداره ک ما افسوس بخوریم ب اینکه چرا مرد نیستیم
مرد در جایگاه و نقش خودش ارزشمنده و زن در جایگاه و نقش خودش
و تلاش کنیم ک بشیم مرد درجه2؟!
اصلا و ابدا Dodgy

اگه خیلی اصرار دارید حقوق زن ها زنده بشه، خیلی مسائل مهم تر هست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، سیمرغ ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، SHA.453 ، rezamohammadi ، Eve ، onidona ، Memory-X
۲۳:۴۵, ۱۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
سخنگوی وزارت ارشاد در خصوص حواشی ایجادشده در پی انتشار آلبوم «تو را ای کهن بوم دوست دارم»، واکنش نشان داد
حسین نوش‌آبادی معاون پارلمانی و سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص آلبوم «تورا ای کهن بوم دوست دارم» گفت: این آلبوم تک‌خوانی خانم نیست بلکه همخوانی است و پس از بررسی‌های لازم موفق به اخذ مجوزهای لازم از وزارت ارشاد شده است
وی افزود: مجوز این آلبوم قانونی صادر شده و در چهارچوب ضوابط و مقررات ارشاد بررسی و مجوز دریافت کرده و ادعای تک خوانی صحت ندارد
سخنگوی ارشاد ادامه داد: آلبوم‌های موسیقی به صورت همخوانی مسبوق به سابقه است و در گذشته نیز مشابه این آلبوم‌ها مجوز دریافت کرده و مخالف سیاست‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست

امضای هادی...
[تصویر: 80093177746156094501.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، السا ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، Lancelot ، Eve
۱۲:۰۶, ۱۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۲:۳۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #27
آواتار
سوال : آيا همخواني زنان در مقابل نامحرم جايز است شنيدن آن براي نامحرم حكمش چيست؟

آیت الله خامنه اي و آیت الله فاضل لنکرانی : همخواني زنان و همچنين شنيدن آن در صورتي كه به قصد لذّت و ريبه نباشد مانعي ندارد.

آیت الله خامنه اى: استفتاء.

آیت الله فاضل: جامع المسائل، ج 1، با استفاده از سؤالهاي 1724 و 1722.

آیت الله بهجت: اگر موجب فساد باشد مجاز نيست. بلكه غالباً خواندن زن در حضور مرد و استماع آن موجب فساد است، پس مجاز نيست. استفتاء.

آیت الله سيستانى: چنانچه خوف واقع شدن در حرام باشد. يا نوعاً محرك باشد جايز نيست.
استفتاء.

سوال : آيا گوش دادن به خواننده زن (تك خوانى) اگر باعث تحريك نشود جايز است؟

آیت الله بهجت و آیت الله خامنه اى: اگر موجب فساد است مجاز نيست، بلكه غالباً خواندن زن در حضور مرد و استماع آن موجب فساد است، پس جايز نيست.
استفتاء.

آیت الله فاضل: جايز نيست. جامع المسائل، ج 1، سؤال 1724.

سوال : گوش دادن به دِكلمه زن كه از صداي جمهوري اسلامي پخش مي شود چگونه است؟

آیت الله بهجت و آیت الله خامنه اى: اگر موجب فساد باشد مجاز نيست.
استفتاء.

آیت الله فاضل: اگر عنوان غنا نداشته باشد و محرك نيز نباشد مانعي ندارد. جامع المسائل، ج 1، سؤال 725.

آیت الله بهجت: اگر موجب فساد است مجاز نيست بلكه غالباً خواندن زن در حضور مرد و استماع آن موجب فساد است، پس جايز نيست.
استفتاء.

آیت الله سيستانى: چنانچه به نحوي باشد كه نوعاً سبب تحريك سامع باشد جايز نيست.
استفتاء.

آیت الله گلپايگانى: بانوان و دختران نزد نامحرم قرآن را با صدا نخوانند و همچنين با صدا خواندن مرد چنانچه موجب تلذّذ بانوان باشد اشكال دارد.
مجمع المسائل، ج 2، با استفاده از سؤال 652.

همخواني زنان و يا زنان و مردان در سرودها و تواشيح، چه حكمي دارد و آيا شنيدن آن جايز است؟

همه مراجع (به جز بهجت، صافى و مكارم ): اگر به صورت غنا نباشد و باعث تهييج شهوت و مفسده نگردد، اشكال ندارد.

امام، استفتاءات، ج 3، (نظر )، س 64 ؛ تبريزى، استفتاءات، س 1058 ؛ خامنه اى، اجوبة الاستفتاءات، س 1145 ؛ نورى، استفتاءات، ج 2، س 544 و 545 و 549 ؛ سيستانى، Sistani.org،(غناء )، س 6 ؛ فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1722 و 977 و دفتر: امام، سيستانى و وحيد.

آيات عظام بهجت، صافى و مكارم: اگر باعث مفسده شود، حرام است و بدون آن نيز بنابر احتياط واجب، جايز نيست.
مكارم، استفتاءات، ج 1، س 522 ؛ صافى، جامع الاحكام، ج 2، س 1674 و 1675 و دفتر: بهجت.

(۱۱/بهمن/۹۳ ۲۳:۴۵)هادی... نوشته است:  
پس از بررسی‌های لازم موفق به اخذ مجوزهای لازم از وزارت ارشاد شده است
سخنگوی ارشاد ادامه داد: آلبوم‌های موسیقی به صورت همخوانی مسبوق به سابقه است

خوب الحمدلله
خوب واسه خودشون تبصره میزنن
خوب داره همه چی رو میشه کلا

فقط یه جمله
حکومتی که ، ادعای حکومت علی وار داره همه چیزش باید علی وار باشه

من نشنیدم زمان حضرت علی هم همخوانی بوده باشه !!
کسی شنیده ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، رکن الهدی
۱۳:۰۰, ۱۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۰۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #28

(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۶)انتصـار نوشته است:  فقط یه جمله

من نشنیدم زمان حضرت علی هم همخوانی بوده باشه !!
کسی شنیده ؟!
حکومت علی وار اولویت هاش مشخصه!

شما شنیدید زمان حضرت علی یک حاکمان و استانداران اینقدر فاسد بوده باشند؟؟

اولویت با کدومه؟

برخورد و حساسیت روی وزیری که به یک زن سنتی خوان مجوز داده! یا وزیر و سیاستمدار مفسدی که اموال مردم رو به غارت بردند؟

می دونم ممکنه بگید هر چی سر جای خودش! اما این استدلال زمانی مقبوله که اولویت بندی ها رعایت شده باشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ریچارد داوکینز
۱۳:۱۰, ۱۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۵ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۰۰)مجتبی110 نوشته است:  حکومت علی وار اولویت هاش مشخصه!

شما شنیدید زمان حضرت علی یک حاکمان و استانداران اینقدر فاسد بوده باشند؟؟

اولویت با کدومه؟

برخورد و حساسیت روی وزیری که به یک زن سنتی خوان مجوز داده! یا وزیر و سیاستمدار مفسدی که اموال مردم رو به غارت بردند؟

می دونم ممکنه بگید هر چی سر جای خودش! اما این استدلال زمانی مقبوله که اولویت بندی ها رعایت شده باشه!

اولا بگم هیچ جا حکومت علی وار نداریم و نخواهیم داشت جز حکومت قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
ثانیا بحث رو منحرف نکنید
ثالثا سنتی خوان و اینا با پاپ خوان و اونا هیچ فرقی نداره ، الکی تبصره نزنید
رابعا همون جمله آخرتون
خامسا (خواستم یه چیز صریح تری بگم ولی) من اصلا کار به هیچ دولتی ندارم ، اعمالشون هست که برام مهمه
قانون هم برای همه باید یکسان باشه ، رئیس جمهور اسبق و سابق و فعلی یا هر مسئول دیگری هم مجرم باشه باید محاکمه بشه

(۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۰۰)مجتبی110 نوشته است:  شما شنیدید زمان حضرت علی یک حاکمان و استانداران اینقدر فاسد بوده باشند؟؟

فک کنم قصدتون از این جمله مثالی بود برای این جمله م ؟!
۱۳:۲۵, ۱۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #30

اولا که لفظ حکومت علی وار رو شما اول آوردید اگه نداریم پس چرا ادعا می کنید و قیاس می کنید با حکومت علی وار!

ثانیا به بحث کاملا مرتبطه! من خودم دارم می گم کو حکومت علی وار که شما می خواید همخوانی زن یا اصلا تک خوانیش جلوش گرفته بشه!

ثالثا مگر من گفتم سنتی خواندن زن حلاله؟

رابعا، خوب شد در مورد جمله آخر توضیح دادم! Smile ماشالا به شما...

خامسا من مگه اسم دولتی رو آوردم؟ Huh

راستی این حکومت هیچگاه ادعای حکومت علی وار رو نداشته! اگر هم بخواد به اونجا برسه باید اول فساد های کلان رو از خودش دور کنه تا 4 تا چیز به شدت پیش پا افتاده
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]