|
مرجع تقلید شما کیست؟
|
|
۱۸:۰۸, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت اعضای محترم بیداری اندیشه.
امروز در کلاس فقه موضوعی مطرح شد و برآن شدم که پاسخ آن را بیابم. موضوع از این قرار است که استاد از ما پرسیدند که به نظر شما افراد بر چه اساسی مرجع تقلید خود را انتخاب کرده اند؟ یکی گفت:دسترسی آسان به رساله,دیگری گفت: شهرت,دیگری گفت:همشهری بودن و.. استاد از ما خواستند که بین افراد مختلف این سوال را مطرح کنیم و ببینیم افراد بر چه اساسی مرجع تقلید خود را انتخاب میکنند. قرار هست تا فردا نتایج را به دست ایشان برسانیم.لطفا اینجانب را همراهی بفرمایید. حال سوال من از شما این است: مرجع تقلید شما کسیت؟ چرا ایشان را به عنوان مرجع تقلید خود انتخاب کرده اید؟ لطفا درمورد علت انتخابتان کمی توضیح دهید. با تشکر. نفر اول خودم شروع میکنم: آقای خامنه ای چون ایشان را بیشتر از دیگر مراجع میشناختم(شهرت نزد من) و در منزل به راحتی به رساله ایشان دسترسی داشتم.از اطرافیانم نیز پرس و جو کردم و ایشان را به من پیشنهاد کردند. |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۳ توسط آوا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده هم مقلد امام خامنه ای هستم... البته قبلا مقلد یکی دیگه از مراجع عظام تقلید بودم که بعد از فوت ایشان آیت الله خامنه ای رو انتخاب کردم چون اصلح هستند....( نظر شخصی بنده با توجه به اطلاعاتی که کسب کردم) |
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من هم مقلد مقام معظم رهبری هستم............یکی از دلایلش دسترس بود رساله (اجوبه الا ستفتاءات) هست......اما هرکس با درک و فهم خودش ومیزان اطلاعات خودش باید انتخاب کنه.......اعلم بودن دلیل اصلی انتخاب منه
|
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خب منم مقلد آقا هستم(مقام معظم رهبری)..غیر از وجود رساله ایشون در منزل ...شرایط آسان شناخت ایشون بررسی نظراتشون نسبت به سایر مراجع واینکه اعلم بودنشون رو با توجه به شرایط راحتتر احراز کردم...وشاید اینکه رساله اولیشون برگرفته از رساله امام بوده وهمین مورد هم از موارد انتخاب من بوده
|
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من هم مقلد آقای خامنه ای رهبر شجاع و باعزتمون هستم
دلیل اصلی هم سیاست ایشون در قبال استکبار جهانی است ، فکر کنم کمتر کسی این دلیل را حتی در انتخابش مد نظر قرار بده اما برای من مهمترین دلیل همین بود که گفتم ، حتی اگه همچین دلیلی شرط نباشه ، (اصلا کسی که در مقابل آمریکا و غرب موضع مشخصی نداره من به شخصه قبولش ندارم) از نظر مسائل فقهی و دینی هم فتاوای ایشون با عقل و منطق من میخونه از ویژگی های بارز رهبر انقلاب اسلامی شجاعت ، عزت و کرامت نفس ، ساده زیستی ، مدیر و مدبر و وقت شناس بودن ایشونه البته سوال به نظرم یکم خصوصیه ولی دلیل جواب دادن من ، همون توضیح اول من بود |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده قبلا این مدلی انتخاب میکردم که در بعضی موارد که مراجع کمی باهم اختلاف داشتند،چند مورد رو تو نت سرچ میکردم و میدیدم که نظر کدومشون با عقل من نزدیکتره(اخره اعتماد به نفس ) ،بعد یه اتفاقی افتاد و فهمیدم که مرجعم رو اشتباه انتخاب کردم و در جز با اون اقا هم نظر بودم اما در کل نه البته اگه بیشتر دقت میکردم در جز هم مشکل وجود داشت.(مثل تایید قمه زنی). الان هم اقای جوادی املی رو انتخاب کردم صرفا به این خاطر که دانشمند هستند و یه جوورایی شاید بشه گفت به علامه طباطبایی نزدیک هستند.چون من علامه رو خیلی قبول دارم. |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۴۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
با احترام به همه مراجع تقلید و همچنین انتخاب دوستان (ارسال های بالا) طریقه انتخاب مرجعتون مورد طعنه دشمنان و منافقان قرار میگیره *(گرچه مهم هم نیست) انتخاب خودم هم امام خامنه ای باهوش تر،فهیم تر، زیرک تر و با تقواتر از ایشون در بین مراجع تا حالا ندیدم حقیقتا چیزی که ایشون در خشت خام میبینن رو برخی آقایون در آینه نمیبینند. *در دسترس بودن رساله دلیل خوبی نمیتونه باشه یا آسان گرفتن |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
البته من منظورم این نبود که ایشون آسان می گیرن
گفتم شناخت ایشون برام آسان تر وراحتتر از بقیه مراجع بود چون لحظه به لحظه رفتارو حرفها ومواضع ایشون رصد می شن برخلاق بقیه مراجع واین در شناختشون برای من خیلی موثر بوده...وگرنه مرجع آسون تر از ایشون هم هست...
|
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۱۳/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۲۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یک بنده خدایی از آشنا ها مقلد آقای خامنه ای بود ازش پرسیدم اعلم مراجع چه کسی هست! گفت بعد از امام، از حضرت آقا عالم تر نداریم!
دلایل جالی داشت که از اسفار اربعه و سفر چهار و نهایی اسفار، استدلال می کرد! یعنی سفر فی الخلق بالحق : سفر با حق در میان خلق! زیرکی و بینش در مسائل روز در کنار خصوصیت عرفانی امام (و رهبر انقلاب) رو به عنوان استدلال برای این مطرح می کرد! تو سایت ملاصدرا در این مورد چنین نوشته: نقل قول: در هرحال من خودم خیلی تو حکمت متعالیه و اسفار اربعه و .. سر رشته ندارم! زیاد نمی فهمم اما دلایل جالبی بود که اگر کسی اینجا مسلط تر هست بیاد توضیح بده ما هم استفاده کنیم!! البته خودم مرجع تقلیدم رو پیرو خانوادم که همه مقلد آقای خامنه ای بودند، من هم ایشون رو به عنوان مرجع انتخاب کردم! |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
مراجع تقلید تقریبا توی اکثر موارد، نظرشون یکیه
توی اون جزئیات ک نظرهاشون متفاوت میشه، با خوندن نظرات متفاوت، اونی ک عقلم بیشتر قبولش داره رو انجام میدم (طبق قاعده اینکه لا یکلف الله نفسا الا وسعها و اینکه اون دنیا من قراره پاسخگوی کارام باشم میگم عقل و منطق و استدلال خودم) و توی ی سری چیزها ک نظری درباره شون ندارم ، سخت ترینش رو انتخاب می کنم اما چندمدت پیش، یسری مباحثی مطرح شد ک مراجع تقلید دیگه، ب اندازه آقای خامنه ای روشون دقت ب خرج نداده بودن و اصل اونها رو درنظرنگرفته بودن (مجسمه و عروسک و صورتک و ... ) توی همین ی مورد وقتی این ریزبینی و دقت نظر رو دیدم، فتوای ایشون بیشتر از بقیه ذهنم رو آروم میکرد نهایتا تصمیم گرفتم ک ایشون رو ب عنوان مرجع تقلیدم انتخاب کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل یا تقلید... | آشفته | 81 | 36,946 |
۱۰/تیر/۹۶ ۱۱:۱۹ آخرین ارسال: حقیقتجو |
|
| تفاوت حکم حاکم (ولی فقیه) و فتوای مرجع تقلید در چیست؟ | Islam | 0 | 902 |
۲۷/فروردین/۹۶ ۲۱:۲۵ آخرین ارسال: Islam |
|

گفتم شناخت ایشون برام آسان تر وراحتتر از بقیه مراجع بود چون لحظه به لحظه رفتارو حرفها ومواضع ایشون رصد می شن برخلاق بقیه مراجع واین در شناختشون برای من خیلی موثر بوده...وگرنه مرجع آسون تر از ایشون هم هست...