|
تشکر از انتخابت خانم سحر احمد پور
|
|
۲:۳۳, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۴۱, ۱۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۳ ۱۰:۴۱ توسط S.A.M.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
احسنت
خیلی کار خوبی هست... ولی کو آدم عاقل و متعهد تو دستگاه فرهنگی ما (همه رو نمیگما ) تا از این فرصت استفاده کنه و از این کار حمایت کنهبعید نیست روزی که این بنده خدا رو تخریب کنند... دور نیست روزهایی که مافیای سینمایی بهش نقش ندن.... هههههههههههههههههههههههی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باید اینجور شخصیت ها ازشون حمایت بشه،تبلیغشون کنن و در مقابل هجمه ی فرهنگی گسترده از اون ها به عنوان شاخص ها استفاده کنند |
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ان شالله که ثابت قدم بمونن و البته بزارن با این حجاب بازم تو عرصه فرهنگی فعالیت داشته باشن و حذفشون نکنن...
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۱۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() نیکی کریمی داره خودخوری میکنه آخه خیر سرش نماینده Monblanc یهودیه.
|
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۲۳)سدرة المنتهی نوشته است: نیکی کریمی داره خودخوری میکنه آخه خیر سرش نماینده یه ؟ دارم. چرا برای اینکه ارزش والای خانمی و نشون بدیم یکی دیگه رو باید کوچیک کنیم؟( در قیاس کوچیک می کنیم) ما از کجا می دونیم که ایشون یهودی هستند؟ چرا باید زود قضاوت کنیم؟ اصلا به فرض اینکه یهودی باشن یا نباشن چه ربطی به این موضوع داره؟ من نمی خوام خدایی نکرده ،توهین کنم به افکار کسی،ولی بهتره که یاد بگیریم هر حرفی و سراصول و سرجاش بزنیم. ما در قبال کلماتی که از دهانمون خارج می شه یا قبلش در فکر مون هست مسئولیم چه برسه یه اینکه پخشش کنیم و چیزی که بود یا نبود و انتقال بدیم. خود منم تمام تلاشم اینکه بتونم خودم و اصلاح کنم،این نصیحت از خودمن شروع می شه. |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
دوستان درهرلباس ومقام وموقعیتی که باشیم حجاب لازمه چه برای خانم چه برای آقا......... حالا این خانم بازیگره ودر جایگاهی که بیشتر دیده میشه ولی این دلیلی بر عدم حجاب نیس دستورات دین سوا از موقعیت آدماس ................. |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۳ ۱۶:۴۴ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۷)آسمانه سجادی نوشته است: یه ؟ دارم. لطفا به محتوای کلام من دقت کنید ، من نگفتم ایشون یهودیه ، ایشون نماینده مون بلان هست که توسط یهودی ها ایجاد شده. من قصد ندارم ایشون کوچیک کنم ایشون به اندازه کافی در نظر من کوچیک هست ، چون من با دشمن هیچ سر سازشی ندارم. در مقابل مومنین متواضعم اما در مقابل غیرمومن هرگز. خصوصا این خانم رو که سالهاست میشناسم و کاملا از فعالیت های نرمش در سینما مطلعم. علاوه بر این، با دقت به عکسی که گذاشتم و فاصلش با پوریا پورسرخ نشون میده چقدر شان یک زن ایرانی-اسلامی رو حفظ کرده ! نیازی به توضیح بیشتر من نیست. باید تاسف خورد به حال سینمایی که تازه واردها باید به پیشکسوت ها سبک زندگی صحیح رو یادآوری کنن. |
|||
|
|
۲:۳۰, ۱۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
واقعا چادر نجابتی فوقالعاده ای به زن میبخشه خدا خیر بده این خانم رو خدا کنه این مافیای سینما نتونه دیگه امثال این بانوان محترم رو بیرون کنه(مثل خانم چرخنده)
|
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خوبه خداروشکر می بینم چقدر ذهن بچه ها باز شده و روشن اندیش شدید!!
![]() ![]() خداروشکر تا حالا که هر چی دیده بودیم مخالفت با خانمهای چادری در سینما و تلوزیون و بعضا کوبیدن و ریز شدن تو رفتارها و جنبه های شخصیشون بوده!! امیدوارم سرنوشت این دختر خانم عزیز نازنین که حضور باوقار و هنرمندانه شون در عرصه هنر، به سمع و نظرتون رسید مثل بقیه چادریها نشه و حمله و هجمه ای برای کوبیدن ایشون حداقل در این تالار نبینم!!!! امیدوارم حداقل به زندگی خصوصی این یه نفر زوم نشه و نخواهیم ازش ایراد دربیاریم و بر علیهش تاپیک درست کنیم که نتیجش مثل تاپیک های قبلی بشه...." اگه میخوای حضور اجتماعی داشته باشی حجابت رو بردار یا کلا بی خیال حضور در اجتماع شو وگرنه اونقدر بهت گیر میدن و به همه کارت کار دارن که تحت فشار روحی منزوی بشی!!!" |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) تا از این فرصت استفاده کنه و از این کار حمایت کنه

![[تصویر: 161694_613.jpg]](http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/11/14/161694_613.jpg)