|
دعای دیگران درحق شمابعدمرگتان(ثبت نام کنید)
|
|
۲۳:۳۴, ۲۸/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۵ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام خداوند جان سلام دوستان عزیز نظر به اینکه همه ی ما محتاج خواهیم شد در دنیای باقی، حتی یک صلوات هم موجب رهایی ما از آنچه در زندگی انجام داده ایم، خواهد شد. این طرح رو به لطف خدا و با همت شما اجرا خواهیم کرد. طرح معاد، طرحی است که پیش از مرگ هر کدام از ما، متعهد می شویم که به محض اطلاع از فوت هر کداممان این اعمال را انجام دهیم: -14 صلوات به نیت معصوم و تعجیل در امر فرج و پایداری جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بقرستید. - یکروز روزه قضا(هر زمان که توانسید نه به محض اطلاع یابی) -یک نماز آیات - یک جز قرآن+سه بار قرائت سوره توحید -یک شبانه روز نماز قضا - لطفا دادن صدقه (حداقل 1000 ریال) رو به نیابت از متوفی رو هم به وظایف اضافه کنید - تسبیحات اربعه(سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله و الله اکبر) - یک نماز شب اول قبر( فقط براین نماز اصرار است که در همان شب خوانده شود، بقیه اعمال را سر فرصت می توان انجام دادو فرستادن این صلوات جامع به نیابت از او (سفر کرده):صلواتُ اللهِ و صلواتُ ملائکَتِهِ و آَنبیائِه و رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلقِهِ علی محمدٍ و آلِ مُحمدٍ و السَّلامُ عَلَیهِ و عَلَیهِم وَ رَحمةُ اللهِ و بَرَکاتُه * دوستان لطفا به یکی از نزدیکان سفارش کنید که در همان روز دفن (البته زبانم خیلی لال باشد) اطلاع رسانی در سایت انجام دهند. - لطفا موافقین با این طرح ضمن گذاشتن یک صلوات بر محمد و آل محمد نام پدرشون رو هم بذارند چون برای نماز وحشت نمیشه بگیم(مثلا ) : اللهم وابعث ثوابها الی قبر هدهد بنت فلان!!!!!!!- مجددا میگم به افرادی از دوستان یا خانواده متذکر بشید که اگر خدای ناکرده فوت شدید قبل از دفن حتما اطلاع رسانی کنند. با تشکر از تمام هم سنگران بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هدهد(هدی) نام پدر محمد جعفر |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۴, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۹/مرداد/۹۱ ۱۹:۲۹)هدهد نوشته است:(۶/مرداد/۹۱ ۱۸:۱۷)moheb12 نوشته است: ما هم هستیم خب آمنه بنت رضا میخواین آدرس منزلم بدم دیگه راستقیم بیاد پیش خودم ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۶:۴۴, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چه خاکی گرفته بود این تاپیک............ یه جمع بندی تاحالا: 23 نفر عضو شدیم اون طرج اصلی 313 نفر عضو هستند. اینجا ولی مورد کم لطفی واقع شده! (۲۶/مرداد/۹۱ ۵:۴۶)taban نوشته است: سلام دوستان چرا روزه هم باید بگیریم. منتها افرادی که نمی تونند به یه فرد دیگه( از اعضای خانواده مثلا) می سپارند واسشون بگیره و دیگه اگه نشد |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
انشاالله من هم هستم میسپارم همان کسی که خبر سفرم را خدمتتان گفت نام و مشخصاتم را هم قرار دهد. موفق باشید التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۸/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۴)هدهد نوشته است: طرح معاد، طرحی است که پیش از مرگ هر کدام از ما، متعهد می شویم که به محض اطلاع از فوت هر کداممان این اعمال را انجام دهیم: |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام چ تایپیک خوبی فاطمه فرزنداسماعیل یاعلی |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۱۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
مبحث خوبیه ، اما ، چطور بفهمیم کسی فوت شده؟ مثلا من فوت کنم کسی متوجه نمیشه خوب! بعدم مثلا ممکنه یک مدت نیام تالار بعد چطور نماز شب اول قبر بخونم؟ فکر می کنم برای اعلامش هم باید یک سامانه پیامکی بزنیم. یک مورد دیگه ، فرض کنیم یک دفعه ان شاءالله یک تعداد این جا شهید شدیم ، یک مقدار برنامه ها به هم می ریزه این ها رو میگم چون قراره عهد بدیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

می توان انجام داد