|
امام زمان ( عج ) آمدنی نیستند ... !!!
|
|
۱۷:۲۹, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام زمان ( عج ) آمدنی نیستند ... ! بلکه آوردنی هستند ...
ممکنه منتظر مهمان عزیزی بود ولی مهیای پذیرش او نبود ؟! [b]البته که غیر ممکنه ! افسوس که ما " غیر ممکن " رو ممکن ساختیم و " ممکن " رو غیر ممکن ... در جايي چه زیبا نوشته شده بود که : [b]" امام زمان آمدنی نیست ، بلکه آوردنی است. "
و این جمعه هم گذشت ... تا حالا شده با خودت [b]کمی فکر کنی و [/b] ازخودت بپرسی ببینی تا حالا چی کار کردی ؟ چی نقشی داشتی ؟ و
کجای کاری ؟! الهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بعضی اوقات وقتی تو یه جمع هایی قرار می گیرم ورفتار آدم ها رو می بینم با خودم می گم واقعا امام زمان برای چی باید بیاد برای کی باید بیاد..واقعا دلم می شکنه از این همه غربت تو بین خودشیعیان..وقتی مردم این همه فاصله گرفتن با ظهور ..جوری زندگی می کنن برنامه میریزن پول جمع می کنن انگار 1000سال زنده ان اما نمی گن تو این 1000سال که زنده ایم احتمال نداره آقامون بیاد..اونوقت ما چی داریم که جواب بدیم اصن سرمون رو بالا بگیریم..
طبل های تو خالی دشمن واقعا دل مردم رو از وایمان واعتقاداتشون دور دورتر کرده... |
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان یه سوال جدی
افرادی که میگن ما به ظهور نزدیکیم و خـــــــــیلی حرف خوبی هم هست ما الآن چه ویژگی نسبت به گذشتگان داریم که حضرت برای اونها نیومد برای ما بیاد اگه ملاک حکومت شیعه بود که زمان صفوی هام بود اگه ملاک اضطرار شیعه بود که در تاریخ داشتیم زمانی که کسانیکه اسمشون علی بوده رو گردن میزدند و خیلی از ماها بیشتر مضطر بودن الآن ما باید چه کنیم که از گذشتگان برتری داشته باشیم؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۲۵, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۳)aaaaa نوشته است: دوستان یه سوال جدیهیچ وقت شیعه کشی و مسلمان کشی (و آدم کشی!) به این شکل تو دنیا دیده نشده. مرگ و میر در صده ی اخیر بسیار بالاس. فقط 90 میلیون نفر تو دو جنگ جهانی مردن و 30 میلیون در جنگ های آمریکا. واقعاً فکر میکنید برای خدا مهم نیست ببیند بندگانش (هرچند نامسلمان) اینطوری کشته میشن و همشم زیر سر یه عده ی خاصه؟ (کی هیتلر رو از نظر مالی تأمین کرد؟ مدارکش هست: خانواده ی تبهکار بوش و David Rockefeller! میدونین David Rockefeller تمام بانک های مرکزی دنیا رو خریده و الان دنبال چیه؟؟ سرچ کنید تو گوگل ببینید کیا و چطوری جنگ جهانی دوم رو راه انداختن و چه جنایاتی حتی روی کودکان مرتکب شدن.) آمار مسلمان کشی در صده ی اخیر به قدری بالاس که باورش شاید سخت باشه. هر سال 50 هزار مسلمون فقط تو عراق در اثر بمب گذاری ها میمیرن. جنایات داعش و اینا به کنار، رژیم کودک کش صهیونیست همین چند ماه پیش 2500 مسلمون رو در غزه قتل عام کرد (500 تاشون "بچه" بودن و این آمار سازمان ملله! خدا میدونه واقعاً چندتا کودک رو "عمداً" هدف قرار دادن). هیچ وقت شیعه انقدر منزوی نشده بود که الان شده و هیچ وقت انقدر مرگ و میر در تاریخ شدید و متمرکز نبوده. صهیونیسم حدود 1 میلیون فلسطینی رو از خونه هاشون بیرون کرد (سال 1947 میلادی). از اون موقع اگر تاریخ رو نگاه کنین، مسلمونا هر روز دارن کشته میشن. هر روز! (2 و نیم میلیون فقط تو جنگ آمریکا با افعانستان مردن اونم سر فریب بزرگ 11 سپتامبر). اما نکته اینجاس که مسلمون کشی صده ی اخیر "عمدیه" و برنامه ریزی شده! سر جنگ و اختلاف و اینا نیست. گناه اینا این بوده که "مسلمون" بودن و جلوی ناحق ایستادن. گناه بزرگ فلسطینی ها چیه؟ اینکه وجود دارن. نکته ی اصلی اینه که یه گروه بسیار "فریبنده" که در تاریخ نمونه اش اصلاً وجود نداشته پشت سر این مرگ و میرهاس، نه انسان های مختلف سر موضوعات و جنگ های مختلف! یک گروه، یک هدف. اما داعش! جنایاتی دارن به اسم اسلام مرتکب میشن که شبکه های خبری تصاویرش رو نمیتونن منتشر کنن. همین چند روز پیش چند تا بچه رو سوزاندن! به جرم "جادوگری"(!!!!!!) یه نفر رو سر بریدن. دیروز چند نفرو کشتن و جسدشونو سوزاندن (اینا جنایت هاییه که "منتشر" میشه. اونایی که منتشر نمیشه چیه؟). در کل، ظلم وحشتناک بر مسلمانان به جرم اینکه مسلمان هستن (و جرم دیگر آنکه دین رو وارد سیاست کردن و در نتیجه زیر بار ظلم رفتن رو قبول نمیکنن) از طرف "یک گروه بسیار فریبنده" (معنای "دجال" در لغت، فریبنده و دروغگو است. یک گروه فریبنده و دروغ گو به بنده معرفی کنین که علامت اصلیش"یک چشم" ــ چیزی که در روایات گفته شده ــ هست و عامل مرگ میلیون ها نفره. با بزرگترین دروغ ها و فریب ها جنگ راه میندازه و گروهک های تروریستی میسازه، فساد رو رواج میده و مردم رو تو خونه هاشون بمبارون میکنه، از خونه هاشون بیرون میکنه، خداپرستی رو مورد هجوم قرار میده و خودش شیطان پرسته) میتونه نشانه های بزرگی باشه و به هیچ وجه قابل انکار نیست. اینا با فرض اینه که پر شدن جهان از ظلم و ظهور فساد در زمین رو قبول نداشته باشیم و دنبال نشانه های دیگه بگردیم!!!!!!! در صورتیه که همجنس بازی هر روز داره بیشتر میشه و هیچ وقت اینطوری در ملأ عام و در هیچ حکومتی، "حقوق برای همجنس بازان" وجود نداشته (لااقل تا جایی که من اطلاع دارم). اینکه اکثر کشور ها تو جهان بیان برای همجنس بازان "حقوق رسمی" از طرف دولت تصویب کنن نشانه ی کمی نیست. امام صادق (علیه السلام) هم فرمود که 2/3 خلایق (نفرمود 2/3 شیعیان) از اعتقادشان به ظهور امام زمان بر میگردن (در بحار الانوار هست این حدیث). اگه منظور مسلمونا بوده که خیلی وقته به تحقق پیوسته! اگه هم منظور شیعیان بوده، باز هم احتمالش بالاس. یه نمونه ـش (این مال همین 2-3 هفته پیشه، از یک سایت خبرگزاری مجاز) یک کامنتی بود که گفته بود: «اللهم عجل لولیک الفرج»، 1000 منفی بهش داده بودن، 1500 مثبت!! این از ایران خودمون!!! اگه فکر میکنین 77 میلیون نفر در ایران منتظر ظهور هستن، اشتباه میکنید. |
|||
|
|
۷:۰۸, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:ما الآن چه ویژگی نسبت به گذشتگان داریم که حضرت برای اونها نیومد برای ما بیاد آخرالزمان یک ویژگی اصلی داره و اون هم جور هست! یعنی جابجا شدن خیر و شر ، جابجا شدن معروف و منکر. آخرالزمان یک بازه زمانیه که علامتش جوره اما معلوم نیست کی تموم میشه. من خودم خیلی چشم براهم اما چند روز پیش یکی از دوستان بهم گفت: رفتم پیش فالگیر ، قبل ازینکه فالمو بگیره بهش گفتم زندگی خوب میخوام ، پول میخوام ، بچه میخوام ، اینا رو بگو! حالمو بهم زد ! بهش گفتم لامذهب اینا رو باید از خدا بخوای ! فالگیر هم بهش گفته بود عمرت کوتاهه و بچه هات کم ! بعد فکر کردم دیدم این افراد لیاقت ندارن با رانت مهدوی به کمال برسن. |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یه نکته دیگه که من فهمیدم..اینه راضی بودن عده ای از مردم به شرایط فساد آلود..ببینید مثلا این همه بد حجاب اینا تو زندگی شخصیشون خیلی فاجعه ترن روابط آزاد وبی قید وشرط..خب اگه آقامون بیاد این روابط آزاد تعطیل می شه لذت بردن از شهوات وهوای نفس. تموم می سه..پس اگه منم جای اونا بودم لایک منفی می دادم ..چرا بیخودی از این شرایط آروم بدون مزاحم خارج بشن
|
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
چرا فکر میکنید وقتی دنیا رو ظللم و ستم فرا بگیره باید امام زمان بیاد؟ مگه امام زمان ، سوپر من هستند ( استغفرلله ) ؟؟ مردم دنیا باید بتونند درک کنند که برای چی امام زمان باید بیاد. وقتی که طرف اشغال رو میندازه زمین و درکش و شعورش تا این حد هست که رفتگر حمال ماست! امام زمان اگه بیاد یک کربلا دیگه بوجود میاد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 2,976 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,335 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,787 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| چه کنیم در زمان ظهور در حمایت امام زمان باشیم؟ | حسن | 3 | 3,398 |
۱۶/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| به نظر شما امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمدنی است یا آوردنی؟ | Sardab313 | 2 | 1,970 |
۲۸/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۹ آخرین ارسال: yasin |
|
| (B)امام زمان (علیه السلام) در کلمات و دعاهای امام سجاد (علیه السلام)+کلیپ فوق العاده از بقیع | Seyed Mohsen | 4 | 5,299 |
۱۰/دی/۸۹ ۱۳:۱۳ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|