|
محمدرضا پهلوی چی کاره بود؟؟!!
|
|
۱۰:۲۲, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۱۰:۳۰ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قشنگ یادمه که 2 -3 سال گذشته هر چی مستند در دهه فجر پخش میشد، اصرار زیادی در متفاوت کثیف نشان دادن محمدرضای خائن داشت.
چند سال اخیر از روابط ارنست پرون و پهلوی خیلی خیلی گفته شد. مثلاً پارسال میگفت که ارنست پرون تنها کسی بود که به محمدرضا فحش میداد و خیلی بد باهاش حرف میزد و ساعت ها با هم تنها میرفتن تو یه اتاق و هیشکی هم حق مزاحمت نداشته... یعنی به شدت القا میکرد که محمدرضا بدون این که کسی بدونه، یه همجنس گرا بوده... امسال داره وجهه های دیگه این شخصیت تحفه رو رو میکنه. شبی نیست که نامه ساواک مبنی بر جنون جنسی محمدرضا رو مطرح نکنه. هر شب هر شب میگه که محمدرضا به ساواک دستور داده بود هر زن خوشگلی تو فرودگاه دیدن، سریع بیارن خدمت اعلی حضرت. بعدشم یه نامه دیگه رو کرد که ظهر ها بعد از ناهار میرفتن تو اتاق قمار و قمار بازی میکردن تاااااا نصفه شبها. یعنی فکر کنم برنامه روزانه محمدرضا شاه این بوده: صبح که یه دور با زن و بچه ها میزنه... بعد از صرف صبحانه یه دور با ارنست پرون میزنه... بعد از دور با پرون از اتاقش میاد بیرون و نیم ساعتی به امور مملکتی میپردازه... بعد ناهار صرف میشه... بعد میرن تو اتاق قمار... شب که از اتاق قمار که میاد بیرون یه دور با دخترای خوشگل فرودگاه میزنه... ![]() ![]() ![]() میدونین؟ من منکر این قضیه نیستم که این بشر اونقدر کثافت بوده که این کارها رو میکرده. روی نقدم با صدا و سیماست که چرا از یکی که یه سیاهی گیر میاره، اونقدر بزرگش میکنه که مخاطب فکر میکنه یارو صبح تا شب داشته اون غلط رو تکرار میکرده. 3-4 سال گذشته ارنست پرون رو علم کرده بودن و امسال جنون جنسی محمدرضا. برای نشون دادن میزان لجن بودن این آدمای فاسد لازم نیست که هر سال یه اخلاقشون رو تو بوووق و کرنا کنن و بزرگنمایی کنن. پارسال من و تو یه برنامه داشت که درباره همین محمدرضا بود و فرح داشت درباره اش حرف میزد و سخنرانی های محمدرضا رو نشون میداد. مثلاً اسناد تاریخی رو رو میکرد که طی اون شاه قیمت نفت رو برخلاف میل آمریکایی ها بالا برد و یا یه بار خیلی تند با رئیس جمهور آمریکا صحبت کرد. خلاصه این که بعد از این برنامه یه فاتحه ای واسه روح بابای این پدرسوخته خوندیم. ![]() ![]() اما جدای از شوخی من مطمئنم که اون ها هم غرض ورزانه و در جهت خوب نشون دادن اینا دارن این کارها رو میکنن. اما به نظرم صدا و سیما باید حقیقت رو بگه و قضاوت رو به عهده مردم بذاره. حقیقت رو باید تمام و کمال بگه... نصفه و نیمه فایده ای نداره. |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خب درست میگید
مردم ما انقلاب کردن که اوضاعشون بهتر بشه ، ولی آیا الان اوضاع بهتر شده؟؟ محمدرضا پهلوی تا سال 52 بین مردم بود و خیلی خوب بود ولی بعدش از مردم فاصله گرفت و اون همه ولخرجی کرد و مردم کشورش اصلا براش مهم نبود ، مثلا اشرف کم خیانت به ایران نکرد . مثلا برای مهمونای خارجیشون از فرانسه غذا میاوردن و اینارو دعوت نمیکردن که درباره ی پیشرفت ایران صحبت کنن میخواستن مجلس رقص و آواز راه بندازن ، به جای اینکه 4 تا کارشناس دعوت میکردن تا باهاشون صحبت کنن میرفتن بهترین رقاص رو میاوردن دربار . و اینا هزینه داشت . الان انقلاب شده بهتر شده؟؟ نه... الان پشت پرده کشور ما (بعد انقلاب)که داغون تره ،خیلی از کله گنده های مملکت دارن پول کشور رو میخورن ، شما برید بالاتر از کاج سعادت آباد یه نمونه اش رو ببینید این آقا توی سیاست نیست ولی دست داره، درختای خونشو از امارت براش آوردن . ماشین زیره پاش ، بازار مبل و پاشار علادین 2 برای ایشونه خب این همه پول رو از کجا آورده؟؟ از راه حلال؟؟ الان اوضاع ما همچینم خوب نیست که اینقدر دوران رضا پهلوی رو سیاه و تیره نشون میدن. |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان حرفهای سیاسی میزنن، بعد میپرسن پست ما کو!
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ببینم مثلا هر سال ما تو محرم به شمرو یزید کلی لعن ونفرین میکنیم هرسالم از سال قبل چهرشون برامون کریه تر می شه !!!
این اشکالی داره؟! یاروپلید بود؟!می دونستین شمر امام جماعت بود می دونستین راوی حدیث بوده می دونستین تو مسایل فقهی بسیار مسلط بوده...حالا اگه می تونید یه خدا بیامرزی براش بگین... شاه اونقدر جنایت کرده اونقدر جنایت کرده اونقدر جنایت کرده که کار خوبش 9بار رها کردن مملکت وفرار کردن خارج کردن384ساک شخصی جواهر از مملکت..از خواهر وبرادر وزن وبچه اش نگم سنگین تره...یعنی اگه اینا یهودی بودن نمی دونم آمریکایی بودن اسراییلی بودن انقدر دلم نمی سوخت شاهی که وقتی به سلطنت رسید گفت سلطنت کردن به مردم بیسواد داهاتی افتخار نیست..این آدم همه چیش سیاهه سیاه نمایی لازم نداره... تو دزدی هم هنوز کسی به تنهایی اندازه خود شاه واون خواهر عجوزش کسی از مملکت دزدی نکرده...فعلا خیلی جیغ وداد نکنید |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۳ ۱۶:۱۶)Dido Armstrong نوشته است: مگه نمیگید دین از سیاست جدا نیست؟ اینجا هم تالار گفتگوی دینی هست. نمیشه که توش بحث سیاسی نباشه!:| عجب نتیجه گیری فرمودید شما . سیاست سلیقه ای هست . اگر پست سیاسی رو آزاد کنند (ما که اینجا فقط کارمندیم ) باید کتک کاری مجازی و فحش کاری هم مجاز کنند وگرنه ناخودآگاه همه پست ها پاک می شوند چون سلیقه ای هست . هیچ کس فکر نمی کنه شاید اشتباه کند ! هیچ کس هم که حرف دیگری رو قبول نمی کند ! آخرش میشود فحاشی . قبلا هم امتحان کردیم عینا همین که عرض کردم رو نتیجه داد . سوال دیگری در این مورد دارید خصوصی بپرسید . تشکر |
|||
|
۲۳:۰۵, ۲۰/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۷ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم این تفکر که مابرای بهبود شرایط اقتصادی انقلاب کردیمو کی گفته.هر کی برای این چیزا انقلاب کرده اشتباه کرده...
الان من باید ازمون هایی که از اقوام تاریخ گرفته شدو توضیح بدم.تا برسم به خودمون.ولی وقت بره.همین قدر بگم که انقلاب قدمی به ظهور مولامون بود برادران و خواهران. وگرنه اون زمان هم نمازمونو میخونیم هم عذاداری میکردیم هم از لحاظ نظامی تو منطقه بد نبودیم هم نیروگاه هسته ای برامون زده بودن تازه وضعیت دینی مردم شاید میشه گفت بهتر ازالان بود.بحث چیز دیگه ایه.جمهوری اسلامی.جمهوری که بر مبنای دین اداره بشه و از حق دفاع کنه.جمهوری که انقدر توان داشته باشه که با یه نامه شاهش تبعید نشه.جمهوری که اگه چیز کمی هم داره باز دست خودش باشه و اونجاکه میخواد استفادش کنه.الان اگه زمان شاه بود امام زمانم میومد چطور میخواستیم دفاع کنیم ازش؟نکنه شاه که مذدور امریکاست میخواست ارتشو در خدمت امام قرار بده. در ضمن ماهر چقدرم پیشرفت میکردیم بازاز اونا جلو نمیزدیم چون هیچکس به شاگرد خودش همه چیو نمیگه.الان بعد 30 سال سانتیفیوژدرست کردیم قابل حمل.امریکاشم نداره.نشستیم اینجا کری میخونیم میگیم حق نداری به فلسطین حمله کنی .اونا برادرای مان.نشستیم اینجا موشک میدیم غزه اسراییلش نمیتونه شکستشون بده. اینه ماهیت جمهوری و اتفاقا سختی ها شرو خواهد شد.ازمون اقتصادی و جهاد و ... باید پاس کنیم تا برسیم به زمان موعود. |
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:الان بعد 30 سال سانتیفیوژدرست کردیم قابل حمل.امریکاشم نداره.نشستیم اینجا کری میخونیم میگیم حق نداری به فلسطین حمله کنی .اونا برادرای مان.نشستیم اینجا موشک میدیم غزه اسراییلش نمیتونه شکستشون بده.اینا افتخاره؟ موشک سازی و سانتفیروژ سازی افتخار داره؟ من نمیدونم این انقلاب چه افتخارایی داره. این که تو دنیا منفور شناخته میشیم چه افتخاری داره! اونقدر بدبخت شدیم که مجبوریم بریم مذاکره چه افتخاری داره؟ انقلاب باید میشد. ولی نه اینجوری! قبلا یک پروس بود، از تحت حاکمیت لهستان در اومد. در عرض 30 سال تونست قدرت 1 اروپا بشه. هم از لحاظ نظامی و علمی و اقتصادی و ... ! ولی تو ایران که از بعضی موارد داریم روز به روز پسرفت میکنیم. |
|||
|
۱۱:۳۰, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
الان برای شما اینا افتخار نیست دقیقا چی افتخاره ؟
می شه مصداق بفرمایید زمانی که ما واسه شیر خشک بچه هم تحریم بودیم واسه یدونه میخ ویدونه قطعه ساده هواپیما تحریم بودیم ساخت سانتیفیوژ و سلاح های موشکی کاره کم وپستیه ؟ بده داریم مملکت جلوی این همه گرگ تشنه به خونمون مجهز می کنیبم خوبه وضع منطقه رو می بینید انقدر راحت از این حرفا می زنید کسی به مذاکرات نه افتخار کرده ونه می کنه کمااینکه خود اقای ظریف هم ناامید شدن واین دو سال به قول خودم خفت وخاری کاملا بی نتیجه بود.. ولی بازم بهشون نشون دادیم به خود مردممون که بفهمن چشماشون باز کنن ببینن دشمن کیه !!!!! دشمن کسیه که تا ما رو زیر پاهاش له نکنه اروم نمی شه ... حالا شما بفرمایید پیشرفتی که دشمن رو با پرتاپ یه ماهواره بر این همه به تلاطم می اندازه این پیشرفت نیست پس چیه ؟؟؟ متوجه نشدم منظورتون از قدرت پروس چیه اون طور که من خودنم از لحاظ نظامی قدرت گرفت که در جنگ با ناپلئون هم شکست خورد وبعدش که تبیدیل به المان شد شرایطش کاملا متفاوت شد....در ضمن شما این وسط کشورهای مستعمره و مکیدن هستیشون توسط اروپا رو از یاد بردین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) باید کتک کاری مجازی و فحش کاری هم مجاز کنند وگرنه ناخودآگاه همه پست ها پاک می شوند