|
اگر کوروش در زمان بعثت بود
|
|
۱:۴۶, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اول کار بگم من کاری با توند رو هایی که از سر تعصب به این مقوله نگاه میکنن ندارم دلایل دو طرف برای خودشون محترم من فکر میکنم کوروش بزرگ همان ذوالقرنین تاریخ باشه دلایلشرو هم قبلا تو تاپیک های موازی گفتم اما اگر کوروش در زمان بعثت بود چه کار میکرد اگر کوروش در روز عاشورا بود چکار میکرد اگر کوروش در زمان حال بود چکار میکرد آره هم مسلمان میشد هم خونشرو برای مبارزه با ظلم و ستم میداد هم یه منتظر واقعی میشد مسئله این هست که کوروش آن کاریرو که باید میکرد در زمان خودش انجام داد مسئله این هست که الان کاری که انجام میدیم چیه واضحتر بگم کاری که برای کوروش امروز صورت میگیره اسطوره سازی هست برای مقابله با حقیقت امروز کوروش دستاویزی برای مقابله با تازیان گردیده امروز کوروش شخصیتی یافته برای اینکه ذهن من و تو ایرانی رو منحرف کنه از چی؟ از اون چیزی که اگر کوروش بود اون شخصیتی که من خیلی دوستش دارم . اون مرد نیک عمل میکرد به اون چیزی که باید عمل کنه کوروش امروز مسلمان بود برای امام مظلومش گریه میکرد و برای امام حاضرش تلاش اگر هم که آدم منحرفی بوده باشه خوب مشخصه کدوم طرفه بله اگر کوروش همونیه که من میگم الان همون کاری رو میکنه که باید بکنه اما کوروش امروز نیست من و شما هستیم وظیفه ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوروش رو به دنیا بشناسونیم خواهش میکنم بی غرض و تعصب جواب بدینیا اسلام رو صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۷, ۲۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۸ توسط آفتاب پنهانی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به طور یقیین در مورد هیچ کسی که حی و حاضر یاشه نمی توان قضاوت کرد. حالا چه برسه به کسی که چندین قرن پیش مرده... معلوم نیست که تاریخ چقدر تحریف شده فرقی نمی کنه به سودش باشه یا به ضررش.
پس نمی توان این طور با یقیین در مورد کوروش قضاوت کرد. |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۳ ۱۴:۱۷)mohammad1997 نوشته است: به طور یقیین در مورد هیچ کسی که حی و حاضر یاشه نمی توان قضاوت کرد. حالا چه برسه به کسی که چندین قرن پیش مرده... معلوم نیست که تاریخ چقدر تحریف شده فرقی نمی کنه به سودش باشه یا به ضررش.خب البته در تاریخ،درباره تمامی شخصیت ها به یک وضوح نمیشه صحبت کرد. اما بعضی منابع و روایت ها در مورد اشخاص و وقایع تاریخی،اونقدر معتبر هستند که جای شک و شبهه ای باقی نزارن. من به شخصیت کوروش کاری ندارم. اما کسی که فکر میکنه کوروش ذوالقرنینه احتمالا استوانه بابل رو نخونده. |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نظرم به غیر از قران همه ی کتاب ها دچار تحریف شده.
بسیاری از احادیث اسلام کلا حذف شده. حالا چه برسه به این منابع تاریخی که شما می گید.حتما از تاریخ یه بخش هایی یا حذف شده یا افزوده. |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
صددرصد من هم با این قضیه موافقم کتب آسمانی تحریف شدن اون وقت 4تا کتاب تاریخ صحیح وسالم بعد2500سال موندن..مخصوصا اینکه تو دربار هخامنشی تاریخ نگار رسمی نبوده ..نمی شه قطعی گفت بدون هیچ مدرکی بر اساس حدسیات واینکه مثلا همچین چیزی در مورد کوروش گفتن پس کوروش ذوالقرنین...اصن کی گفته ذوالقرنین پادشاه ایرانیه..مگه اءمه نمی تونستن به صراحت مصداق این شخص رو بگن...چطور وقتی از قوم آخرالزمان حرف زده می شه یا تو آیات قران می گه قومی که هم خدا اونا رو دوست داره هم اونا خدا رو پیامبر واءمه اشاره می کنن به قوم سلمان فارسی...ولی برای ذوالقرنین این کار رو نمی کنن!!!
|
|||
|
۲۰:۵۰, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:خب نمیشه اختلاف نظر در این مورد رو کتمان کرد.علی آقا اصلا اختلاف نظری وجود نداره مقبره بانو کاساندان و اسم ایشون به عنوان همسر کوروش بزرگ ثبت ملی شده در همین کشور خودمون.مقبرشون در پاسارگاد موجوده.شما هر سایت یا هر کتابی چه موافق چه مخالف بخونید دیگه میبینید از ایشون به عنوان همسر کوروش نام بردن. اگر به قول اون تاریخ دان روسی ماندانا همسر کوروش بوده پس مادر کوروش بزرگ کی بوده؟؟؟پس همسر کمبوجیه یکم کی بوده؟؟؟ در مورد ذوالقرنین بودن ایشون هم من بحثی ندارم چون چه ذوالقرنین باشن چه نباشن به عنوان یک شخصیت تاریخی و بزرگ کشور ما قابل احترامن. ببینید مگه اسم امیر کبیر یا ابوعلی سینا لزوما در قرآن آمده که ما واسشون احترام قائلیم؟؟؟ --------------------------------------------------- نقل قول:ببخشید شما نبودید که میگفتید کوروش هوسران بوده؟؟؟؟!!!!!! این اسمش قضاوت نیست؟؟؟چطور به این نتیجه رسیده بودید؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۳۶, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام امروز با یکی از دوستام راجبه این موضوع صحبت کردم یه چند تا تغیر عقیده تو بنده ایجاد شده اول کوروش میتونه ذوالقرنین باشه حتما ذوالقرنین نیست(اینم بگم که اون استوانه رو انگلیسیها یا فرانسوی ها رمز گشایی کردن نمیشه بهش اعتماد کرد حالا دوستانی که اعتماد کردن یا انگلیسهارو خوب نمیشناسن یا با اهدافشون آشنا نیستن) دوم کوروش بخشی از تاریخ ایرانه نه بیشتر سوم دوستم گفت اینهمه نشستی کتاب تاریخ خوندی به کجا رسیدی اگه ازش درس گرفته باشی خوب شاید بردی توش باشه وگرنه که هیچی راست میگفت کتابهایی که من خوندم فقط روایت گر تاریخ بود خیلی با موشکافی باید مطالعه بشن تا درسهاش بیاد بیرون خوب چه کاریه درسهام رو میرم از اهلش میگیرم بهتر از کتاب تاریخ کتب خودمونه ![]() کلا امروز نتیجه گرفتیم کتابهای تاریخ امروز(که احتمالا تمامش دروغ پردازیای یهود باشه) اثر بخشی که به خواننده میزاره شامل 1.قبته خوردن به دوران شکوهمند گذشته 2.ایجاد حس انزجار از وضعیت کنونی 3.دشمنی با اونچیزی که دشمن پندار شه 4.حس سرخوردگی 5.غرور کاذب و چند تا چیز دیگه که یادم نیست خوبه آدم بدونه سرگزشت ملتش چی بوده اما قهرمان پروری موجود در کتب تاریخ کاملا هدف مند ارائه شده الان راجبه تعدد زوجات کوروش صحبت شد خانوم کوروش بزرگ میگن فقط یک خانوم داشته واقعا این منابع چقدر درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فکر میکنم کلا یک ایرانی اگر قرار باشه به چیزی افتخار کنه بایذ به داشته هاش افتخار کنه تا داشتنهاش منظور من رو اونی که باید بگیره گرفت صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۹:۱۱, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام....
نقل قول:امروز با یکی از دوستام راجبه این موضوع صحبت کردمببخشید یعنی به همین راحتی اونم بدون ارائه هیچ مدرک یا هیچ حرف معتبری در شما تغییر عقیده ایجاد میشه؟؟؟ این اصلا خوب نیست!!! نقل قول:اینم بگم که اون استوانه رو انگلیسیها یا فرانسوی ها رمز گشایی کردن نمیشه بهش اعتماد کرد حالا دوستانی که اعتماد کردن یا انگلیسهارو خوب نمیشناسن یا با اهدافشون آشنا نیستن)چه سند یا مدرکی برای اثبات این حرف دارید؟؟؟؟دوستتون که این موضوع رو بهتون گفت چه مدرکی برای اثباتش به شما نشون داد تا شما باور کردید؟؟؟؟ در باره این موضوع صحبت شده در " کوروش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است" نقل قول:دوم کوروش بخشی از تاریخ ایرانه نه بیشترولی فرعون های هوس باز مصری بخشی از تاریخ جهانن چرا کوروش نباشه؟؟؟ چند خط پایین تر در مورد حس سرخوردگی صحبت کردید به نظرتون این خودش یک سر خوردگی نیست که در مورد تاریخ کشورتون این شکلی صحبت کنید؟؟ نقل قول:کلا امروز نتیجه گرفتیم کتابهای تاریخ امروز(که احتمالا تمامش دروغ پردازیای یهود باشه)اینم باید ثابت کنید.کتابهای تاریخ امروز در مورد قرون معاصر مثلا از قاجار به این ور هم مطلب داره داخلش پس اینطور که شما میگی اونام دروغه؟؟؟ نقل قول:قبته خوردن به دوران شکوهمند گذشتهاین یه چیز طبیعیه.شما شخص خودت رو با دیروزت مقایسه میکنی که پیش خودت ببینی بهتر شدی یا نه اونوقت توقع داری یه ملت این کارو نکنه.کتاب تاریخم چه باشه چه نباشه اگه وضع بد باشه این احساس برای مردم به وجود میاد.مگه مردم ما چقدر تاریخ خون هستن یا چقدر کتاب تاریخ دارن توی خونشون که اینا روشون تاثیر بذاره و بعدش این اتفاقی که شما میگی بیفته؟؟؟ اگرم میبینید به گذشته حسرت میخورن یا به قول خودتون از وضع کنونی انزجار دارن دلیلش خوندن کتاب تاریخ نیست.... نقل قول:اما قهرمان پروری موجود در کتب تاریخ کاملا هدف مند ارائه شدههر ملتی برای خودش توی کتب تاریخش یه قهرمان بلاخره درست میکنه که صفات خوبی داشته باشه و مردم حداقل از سر علاقه به اون قهرمان هم که هست صفات خوبش رو یاد بگیرن. توی شاهنامه فردوسی بیشتر قهرمان پروری هست یا توی تاریخ؟؟تاریخ داره واقعیت رو میگه ولی شاهنامه فردوسی چند شخصیت رو که اکثرشون خیالی هستن رو با افسانه قدرتمند نشون میده. نقل قول:الان راجبه تعدد زوجات کوروش صحبت شد خانوم کوروش بزرگ میگن فقط یک خانوم داشتهشما منبعی که این حرف رو نقض کنه ارائه بدید. اول کوروش فقط یک همسر داشتن در صفحه ی قبل توضیح دادم. دوم مگر تعدد زوجات در نظر شما دوستان بده؟؟؟ پادشاهان هوس ران قاجاری که فقط 80 تا زن صیغه ای داشتن رو در موردشون چیزی نمیگید هر وقت هم تلویزیون از زمان قاجار فیلم میسازه یه جور خنده داری میخواد اونا رو شکوهمند و بخشنده و.... نشون بده .......من نمیدونم این چه معنی میده!!! نقل قول:منظور من رو اونی که باید بگیره گرفتشاید حرف شما یا منظور شما در بعضی از جاها ایراد داشته باشه یا غلط باشه این معنی نمیده که با این جمله مهر تاییدی بر حرفای خودتون که هنوز ثابت نکردید بزنید!! |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۲۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۰)کوروش بزرگ نوشته است: علی آقا اصلا اختلاف نظری وجود نداره مقبره بانو کاساندان و اسم ایشون به عنوان همسر کوروش بزرگ ثبت ملی شده در همین کشور خودمون.مقبرشون در پاسارگاد موجوده.شما هر سایت یا هر کتابی چه موافق چه مخالف بخونید دیگه میبینید از ایشون به عنوان همسر کوروش نام بردن.خیر،ببینید آستیاگ -پادشاه ماد- دو تا دختر داشت،آمیتیس و ماندانا. در این که کوروش با یکی از این دو دختر ازدواج کرد شکی نیست! یعنی با عرض معذرت،مسئله تک همسری کورش کلا منتفیه و این رو طرفداران کورش(از مورخین) هم اذعان کردند. حالا سر این که کدوم یک از این دو دختر مادر کوروش بودند و کدوم یک خاله ش،اختلاف نظر وجود داره. البته ناگفته نماند،عده ای از مورخین هم آمیتیس رو دختر دایی کوروش میدونند. بیشتر،اعتقاد بر اینه که کوروش با آمیتیس ازدواج کرد و ماندانا مادرش بود... پیشنهاد میکنم اگه حوصله خوندن منابع تاریخی رو هم ندارید،حداقل رمان آتوسا،دخت کوروش بزرگ نوشته خانم هلن افشار رو بخونید که خودشون از تاریخدانان طرفدار کوروش هستند! اما با حقایق بیشتری آشنا میشید. (۲۵/بهمن/۹۳ ۱:۳۶)mohammad reza نوشته است: اینم بگم که اون استوانه رو انگلیسیها یا فرانسوی ها رمز گشایی کردن نمیشه بهش اعتماد کرد حالا دوستانی که اعتماد کردن یا انگلیسهارو خوب نمیشناسن یا با اهدافشون آشنا نیستنتوجیه منطقی نیست! ![]() خیلی از ایرانی ها هم مثل استاد غیاث آبادی این متن رو ترجمه کردند. در کل ترجمه های مختلف اختلاف کمی با هم دارند. انصافا این همه استوانه کوروش استوانه کوروش کردم،رفتید یه ترجمه ش رو بخونید؟! ![]() متن استوانه کورش ترجمه رزمجو سنگ نبشته بیستون-داریوش خودتون مقایسه کنید |
|||
|
۱۱:۱۹, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۰:۵۹)Ali#59 نوشته است: خیر،ببینید آستیاگ -پادشاه ماد- دو تا دختر داشت،آمیتیس و مانداناآستیاگ یک فرزند داشت اونهم ماندانا مادر کوروش بزرگ هست. (۲۵/بهمن/۹۳ ۱۰:۵۹)Ali#59 نوشته است: در این که کوروش با یکی از این دو دختر ازدواج کرد شکی نیست!چطور شکی نیست؟؟؟ خب ثابت بفرمایین!! جالبه به هیچ وجه اسمی از کاساندان که مقبره ایشون در پاسارگاد هم موجود و ثبت ملی شده نمیارید ولی با اطمینان نام این دو دختر که هیچ جابه صورت رسمی ازشون اسمی نیست رو به عنوان همسر کوروش میارید!!!!!!!!! شما نگفتید پس ماندانا کی بوده؟؟همسر کمبوجیه یکم کی بوده؟؟ (۲۵/بهمن/۹۳ ۱۰:۵۹)Ali#59 نوشته است: پیشنهاد میکنم اگه حوصله خوندن منابع تاریخی رو هم ندارید،حداقل رمان آتوسا،دخت کوروش بزرگ نوشته خانم هلن افشار رو بخونید که خودشون از تاریخدانان طرفدار کوروش هستند! خودتون هم میگید رمان نه کتب تاریخی معتبر .مگه یک رمان میتونه سند باشه یا هر کس طرفدار کوروش بود لزوما هر چی میگه درسته!!!این رو هم مد نظر داشته باشید بعضی ها به دروغ خودشون رو طرفدار کوروش نشون میدن تا بعدش هر چی رو خواستن بتونن به خواننده القا کنن. اصلا منابع این خانوم برای مطالبی که در کتابشون نوشتن چی هست؟؟ مگه هر کی هر چی نوشت توی یه کتاب درسته؟؟ ببینید شما در ابتدای صحبت هاتون با اطمینان گفتید ماندانا همسر کوروش بوده بعد که من توضیح دادم فرمودید بله اختلاف نظر هم در این باره وجود داره الانم باز یه جور دیگه....... |
|||
|
۱۱:۲۲, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۵/بهمن/۹۳ ۹:۱۱)کوروش بزرگ نوشته است: م مگر تعدد زوجات در نظر شما دوستان بده؟؟؟ پادشاهان هوس ران قاجاری که فقط 80 تا زن صیغه ای داشتن رو در موردشون چیزی نمیگید هر وقت هم تلویزیون از زمان قاجار فیلم میسازه یه جور خنده داری میخواد اونا رو شکوهمند و بخشنده و.... نشون بده .......من نمیدونم این چه معنی میده!!!اینو دیگه از کجا اوردین ؟؟؟؟؟ تو کدوم برنامه شاهان قاجار و شکوهمند و مقتدر نشون دادن ...شما چه برنامه ها وفیلمایی می بینید که ما تاحالا رنگشم ندیدیم... حالا خوبه همین پارسال فتحعلی شاه وحرمسرای 700همسری نشون داد...نمی دونم احتمالا اینا رو شما تعریف می دونید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |