|
اگر کوروش در زمان بعثت بود
|
|
۱:۴۶, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اول کار بگم من کاری با توند رو هایی که از سر تعصب به این مقوله نگاه میکنن ندارم دلایل دو طرف برای خودشون محترم من فکر میکنم کوروش بزرگ همان ذوالقرنین تاریخ باشه دلایلشرو هم قبلا تو تاپیک های موازی گفتم اما اگر کوروش در زمان بعثت بود چه کار میکرد اگر کوروش در روز عاشورا بود چکار میکرد اگر کوروش در زمان حال بود چکار میکرد آره هم مسلمان میشد هم خونشرو برای مبارزه با ظلم و ستم میداد هم یه منتظر واقعی میشد مسئله این هست که کوروش آن کاریرو که باید میکرد در زمان خودش انجام داد مسئله این هست که الان کاری که انجام میدیم چیه واضحتر بگم کاری که برای کوروش امروز صورت میگیره اسطوره سازی هست برای مقابله با حقیقت امروز کوروش دستاویزی برای مقابله با تازیان گردیده امروز کوروش شخصیتی یافته برای اینکه ذهن من و تو ایرانی رو منحرف کنه از چی؟ از اون چیزی که اگر کوروش بود اون شخصیتی که من خیلی دوستش دارم . اون مرد نیک عمل میکرد به اون چیزی که باید عمل کنه کوروش امروز مسلمان بود برای امام مظلومش گریه میکرد و برای امام حاضرش تلاش اگر هم که آدم منحرفی بوده باشه خوب مشخصه کدوم طرفه بله اگر کوروش همونیه که من میگم الان همون کاری رو میکنه که باید بکنه اما کوروش امروز نیست من و شما هستیم وظیفه ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوروش رو به دنیا بشناسونیم خواهش میکنم بی غرض و تعصب جواب بدینیا اسلام رو صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۲:۵۳, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دقیقا موضوع همینه. تقابل ! کوروش یا اسلام ! مثل اینه که بگی موسی یا عیسی ! هر کدوم زمان خودش رو داشته.نباید مقایسه بشه اصلا. ولی برای پاسخ به تاپیک باید بگم که :
اسلام رو به عنوان کامل ترین و زیبا ترین دین. و کوروش رو به عنوان تاریخ بزرگ باستانی ایران. |
|||
|
|
۴:۳۵, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مرسی محمد خوبه حالا ما اسلام رو به عنوان بهترین دین و کوروش رو به عنوان بزرگ مرد تاریخ باستان ایران به دنیا نشون دادیم محصول این دو تا چی میشه اولی که مشخصه نزدیک شدن آدمها به خدا دومی چی؟ نزدیک شدن آدمها به کوروش بزرگ ما میخوایم بت درست کنیم؟؟؟؟؟ ما چرا میخوایم امام حسین علیه السلام رو به دنیا بشناسونیم میخوایم بت درست کنیم؟؟؟؟ میخوایم بگیم مظلوم بوده؟؟؟؟ چون میخوایم وقتی منجی اومد گفت من پسر حسین سر جدام دنیا بدونه منجی کیه؟؟؟؟؟؟ چرا باید دنیا بدونه منجی کیه از نسل کیه؟؟؟؟ هدف منجی چیه؟؟؟؟ جدای اینکه میخواد آدم هارو به خدا نزدیک کنه؟؟؟؟ حالا دنیا کوروش رو بشناسه یا نشناسه مهم اینه که خود کوروشی که من ذوالقرنین میدونمش امروز برای نزدیک شدن آدمها به خدا سعی میکنه امام حسینشرو به دنیا بشناسونه صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۷:۳۵, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
هرچی به جای خودش
کلا چرا کتاب تاریخ وجود داره؟ در نگاه بزرگتر به این سوال میرسیم. گاها اگه از همین اثار باستانی بهتر استفاده میشد، نه تنها دوره هخامنش، کلی درامدزایی داشت. کلی بیکار رو از بیکاری نجات میداد. که متاسفانه واسش برنامه نداریم. رسیدن به هر کاری در جای خودش بهترین کاره. |
|||
|
|
۹:۱۱, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من داریوش رو بیشتر از کوروش قبول دارم.
ببینید این شخصیت ها مال دو و نیم هزار سال قبل هستند،یک مقدار صحبت کردن درباره شون نیاز به سواد تاریخی داره. من تایپیک کوروش ذولقرنین رو ندیدم،ولی دو تا سوال درباره کوروش دارم :
اما به هر حال هیچ کدام از این دو مورد شایسته مردی که طبق تعبیر قرآن مردی الهی بوده و احتمالا وحی و یا الهام صحیح و کامل دریافت میکرده نیست. |
|||
|
|
۹:۲۷, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
از امام رضا(علیه السلام) پیرامون نام کسی را که دو خواهر را همزمان در عقد خود داشت سؤال شد، و آنحضرت فرمود: «یعقوب بن اسحاق که حبار و راحیل را همزمان در نکاح خود داشت و بعداً این کار تحریم شد و خداوند این آیه (نساء، ۲۳) را نازل کرد»
شیخ صدوق، عیون أخبار الرضا(علیه السلام)، ج ۱، ص ۲۴۲، تهران، نشر جهان، چاپ اول، ۱۳۷۸ق. شاید 2500 سال پیش این حرام نبوده! الله اعلم. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- در مورد مردوک هم توی بقیه تاپیک ها توضیح دادم. |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۳ ۹:۲۷)Mohammad Trust نوشته است: از امام رضا(علیه السلام) پیرامون نام کسی را که دو خواهر را همزمان در عقد خود داشت سؤال شد، و آنحضرت فرمود: «یعقوب بن اسحاق که حبار و راحیل را همزمان در نکاح خود داشت و بعداً این کار تحریم شد و خداوند این آیه (نساء، ۲۳) را نازل کرد»نخیر،محتوای حدیث رو اشتباه متوجه شدید. این درباره ازدواج با محارم نیست،درباره ازدواج با دو خواهر غیر محرمه (که امروزه در فقه اسلامی مشکل داره) (۲۴/بهمن/۹۳ ۹:۲۷)Mohammad Trust نوشته است:یه لینکی،چیزی!
|
|||
|
|
۱۱:۵۴, ۲۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۸ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خب
باید یه چنتا مورد بررسی بشه . نظر من یورش و کشور گشایی توسط مسلمین عربستان صورت گرفته خوب هست یا بد ؟ بعد باید تاریخ رو بخونیم ببینیم چرا امپراتوری ایران و رم مناطق عراق و مدیترانه را به مسلمین دادند . یعنی شکست خوردن .؟ بعد منظور شما اینه که اگر به جای سلسله ساسانیان هخامنشیان روی مسند قدرت بودند چه میشد ؟ یا زمانی که حکومت هخامنشیان روی قدرت بودند محمد بن عبدالله ظهور میکرد ؟ باز اینجا با هم فرق دارند . [/b] مطالعه کنید |
|||
|
۱۲:۵۲, ۲۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۳ ۹:۱۱)Ali#59 نوشته است: بانو کاساندان تنها همسر کوروش بزرگ بودن نه ماندانا.اینم توضیحاتش: "کاساندان"دختر فرناسپه از شاهدختان خاندان هخامنشی بود. وی از اصالت ایرانی برخوردار بوده و همسر، همراه و همفکر همیشگی بزرگ مردی به نام کوروش بود. کوروش بزرگ در طول زندگی خود فقط یک زن اختیار کرد و او کاساندان نام داشت. کاساندان قبل از کورش درگذشت و بعد از او کورش در اندوهی فراوان ماند و برای همیشه و به احترام همسرش تنهایی را برگزید. کوروش کاساندان را بسیار دوست می داشت. هنگام مرگ کاساندان در بابل ۶ روز عزای عمومی اعلام شد. مقبره بانو کاساندان در پاسارگاد در کنار آرامگاه کوروش بزرگ میباشد. پس از کورش بزرگ او نخستین شخصیت قدرتمند کشور بزرگ ایران بود. کاساندان ملکه ۲۸ کشور آسیائی بود که کورش بزرگ بر آنها پادشاهی می کرده است. مورخین یونانی و گزنفون از وی با نیکی و بزرگ منشی یاد می کرده اند. کاساندان ملکه ایران ۵ فرزند داشت منابع: داندامایف، محمد ع. تاریخ سیاسی هخامنشیان. ترجمهٔ فرید جواهر کلام. تهران: نشر و پژوهش فرزان روز، ۱۳۸۹. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۳۲۱-۳۱۰-۷. داندامایف، محمد. ایران در دوران نخستین پادشاهان هخامنشی. ترجمهٔ روحی ارباب. تهران: انتشارات علمی و فرهنگی، ۱۳۸۶. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۴۴۵-۳۳۴-۲. داندامایف، محمد ا. ایرانیان در بابل هخامنشی. ترجمهٔ محمود جعفری دهقی. تهران: انتشارات ققنوس، 1391. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۳۱۱-۹۸۲-۹. نسخه انگلیسی همین کتاب Dandamayev, Muhammad. “CASSANDANE”. In Encyclopædia Iranica. vol. 5. 1nd ed. New York: Bibliotheca Persica Press, 1992. 62. Retrieved ۲۰۱۲-۰۸-۰۹. Dandamayev, Muhammad A. “CYRUS iii. Cyrus II The Great”. In Encyclopædia Iranica. vol. 6. New York: Bibliotheca Persica Press, 1993a. 516-521. Retrieved ۲۰۱۲-۰۴-۲۵ اینم لینکش:کاساندان-سایت تاریخ ایران و باستان در هر سایت و هر جای دیگه هم بخونید مطمئن باشید همینو میبینید. و اما شخصیت های دیگری که نام بردید چه کسانی هستن: ماندانا: ماندانا نام دختر ایشتوویگو( به یونانی آستیاگ) پادشاه ماد و همسر کمبوجیه یکم و مادر کوروش بزرگ بود..... ماندانا مادر کوروش بزرگ هست نه خواهر مادرش.فکر کنم این دو تا رو با هم اشتباه گرفتید. |
|||
|
۱۳:۳۶, ۲۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خب نمیشه اختلاف نظر در این مورد رو کتمان کرد.
اما به هر حال نظر بسیاری از تاریخدانان اینه که ماندانا همسر کوروش،و دختر آستیاگ بوده. به عنوان مثال شما داندامایف روسی رو مثال زدید.(که معتقده کوروش یک همسر داشته) در عین حال دیاکونوف هم که یک مورخ روس هست،اینطور نوشته که ماندانا خاله کوروش و همسرش بوده. از این مورد هم که بگذریم،منشور کوروش خودش بهترین و معتبرترین دلیل برای ذوالقرنین نبودنشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |