کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست نتانیاهو از 1+5:...
۲۱:۵۷, ۳۰/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۳ ۲۱:۵۸ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #1
آواتار
درخواست نتانیاهو از 1+5: تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنید

درحالیکه زرادخانه های اتمی رژیم صهیونیستی تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان به شمار می رود؛ وزیر جنگ این رژیم طی درخواستی عجیب از کشورهای 1+5 خواست تا تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنند.

به گزارش ايرنا، درحالیکه زرادخانه های اتمی رژیم صهیونیستی تهدیدی جدی برای امنیت منطقه و جهان به شمار می رود؛ وزیر جنگ این رژیم طی درخواستی عجیب از کشورهای 1+5 خواست تا تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنند.

'موشه یعلون' وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از مذاکرات غربی ها ( 1+5 ) با ایران درخصوص موضوع هسته ای انتقاد کرد و گفت : غربی ها بجای اینکه در باره تعداد سانتریفیوژها با ایران بحث کنند، باید تهران را از داشتن حتی یک سانتریفیوژ منع کنند.

روزنامه لبنانی 'الاخبار' نیز روز چهارشنبه به نقل از 'بنیامین نتانیاهو' نخست وزیر رژیم صهیونیستی نوشت : نتانیاهو در سخنرانی آتی خود در کنگره آمریکا بار دیگر قصد دارد، این ادعا را که ایران در مدتی کوتاه به نخستین بمب اتم خود دست می یابد، تکرار کند و بگوید، اگر اکنون اقدام کنیم، بهتر از این است که پس از امضای توافق شکایت کنیم.
به نوشته این روزنامه نتانیاهو همچنان اصرار دارد تا بگوید که ایران برای اسراییل خطرناک است.

تلاش نتانیاهو برای سفر به آمریکا و سخنرانی در کنگره در حالی صورت می گیرد که شماری از قانون گذاران آمریکایی تهدید کرده اند که در اعتراض به سفر آینده بنیامین نتانیاهو به آمریکا در مراسم سخنرانی او درباره ایران در کنگره شرکت نخواهند کرد.

نتانیاهو همچنین با ابراز نگرانی درباره احتمال توافق ایران و غرب در موضوع هسته ای گفت: ' یک توافق بسیار بد میان ایران و 'گروه 1+5 ' در خصوص برنامه هسته ای، در حال نهایی شدن است و نباید اجازه دهیم این توافق صورت گیرد.'

منبع

نظر شخصی من : شخصا با مذاکرات درباره منابع هسته ای با کشور های غرب کاملا مخالفم اینا اگه حرف حالیشون بود که این همه طول نمیکشید...بابا این انرژی یه چیز شخصیه که به دست جوونای ما به دست اومده اون موقع که امریکا دو تا بمب انداخت رو سر مردم بیگناه و اون همه کشته داد کسی میتونست حرف بزنه؟ ما الکی براش شهید ندادیم که حالا زرتی بیایم درشو تخته کنیم...اصلا اصل مذاکره مشکل داره...که چی؟مذاکره کنیم که تحریم ها رو بردارن؟
ما در نیروگاه ها رو ببندیم که تحریم برداشته بشه؟

به قول رهبر بزرگ انقلاب(مدظله):
من معتقدم حتی اگر در مسئله هسته ای نیز همان خواسته هایی را که آنها دیکته می کنند، قبول کنیم، باز هم تحریم ها برداشته نخواهد شد زیرا انها با اصل انقلاب مخالفند...
__

عزیز من اینا از جای دیگه ای ساپورت میشن کسایی که روشنن میفهمن چی میگم.

یا علی
[url=http://www.khabaronline.ir/detail/400858/Politics/diplomacy][/url]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lancelot ، رکن الهدی ، MohammadSadra ، میلاد مسلمی ، Ramin_Ghn

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۷, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
والا یاد یه مطلبی افتادم گفتم بگم خالی از لطف نیست
سر قضیه به درک واصل شدن عبدالله ملعون همین دولت وتیم مذاکره کننده ودولت وخولاصه کله مسءولان مملکت خیلی زیبا وجالب برخورد نمودن....یعنی هنوزم نقل محافل مجالس طرفدار نظام ومحخالفه نظام هستن...انققققققدر که وحدت و تبعیت از ولایت از کل حکومت ما سرازیره...دوستان یه جوری می فرمایید
همه مطیع رهبر هستن یه لحظه شک کردم نکنه من ایران نیستم یه جای دیگه ام خودم نمی دونمConfused
باور کنید اینو با همه ایمانم می گم اگه اونقدر که وهابی ها از مفتی هاشون حرف شنوی دارن وخودشون رو فدایی اونا می دونن مسءولان مملکت اینطور بودن الان جای دیگری بودیم....
پذیرش ولایت حق بسیار سختتر از اونی هست که ما اینجا دلخوشانه بهش امیدواریم
مگه امام نبودن فک کنم با جام زهر بود که دل کندن از این دنیا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed6121
۲۳:۳۳, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲/اسفند/۹۳ ۱۳:۱۶)Mohammad Trust نوشته است:  من واقعا موندم وقتی اقای خامنه ای میگه بنده حواسم به همه امور مذاکرات هست ، دیگه از چی میترسید... والا کسایی که هم که از قشر مذهبی بدشون میاد و حتی اسلام ستیز هستن ، قبول کردن اقای خامنه ای از سیاست مدار ترین رهبران دنیاست. هنوز ما داریم با این حرفامون میگیم فلانه و ...

بسم تعالی

همین اقا که میگه من حواسم به مذاکرات هست، یه جای دیگه هم میگه من از جزئیات مذاکرات بی خبرم. این حرف اقا ادعایی رو که مبنی بر مطلع بودن اقا از قرارداد کامل قبل از امضا هست رو از بین میبره.
حرف اقا رو برعکس برداشت نکنید. این حواسم هست نوعی هشدار غیر مستقیم به دولت هستش که مبادا اتفاقات سال 82 تکرار بشه.

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین
۱۷:۳۵, ۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #13

متاسفانه سران دولت خودشونو میچسبونن به اقا و هر حرف امیدوار کننده رو ربط میدن به خودشون تا سرپوش بذارن رو اقداماتشون و بگن اقا مارو تایید میکنه.انتظار دارن اقا بگه بچه ها گند زدین.رهبر ما بعد فتنه 88 هم باز هم بااحترام از کاندیداهایاد میکرد و حتی ازخوبیهاشون میگفت و سعی درارام کردن اوضاع داشت.شرایط الان که جای خود دارد.
به هر حال اونی که باید مطلبو بگیره با همون کلمه ی"نقطه های خیالی"جوابشو میگیره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]