کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید
۱۵:۴۹, ۲۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام الله

ازدواج آسان و بلوغ زودرس جنسی/بخش اول

هشدار! فرزندتان را قبل از 20 سال همسر دهید

بالا رفتن سن ازدواج پدیده ای است که امروزه صدای همگان را درآورده است. بسیاری از کارشناسان بر این عقیده هستند که اکثر بزهکاری های اجتماعی و فساد ها، ناشی از عدم ازدواج جوانان و یا ازدواج های ناموفق است.
فرض کنیم؛ نوجوان پسری به علت های مختلفی مانند ترویج بی بند باری از طریق ماهواره و اینترنت و دیدن صحنه های تحریک آمیز در کوچه و خیابان، در سن 12 سالگی و حتی 10 سالگی دچار بلوغ زودرس می شود، از طرفی دیگر بنابر شرایط عرفی غلط، بسیاری از خانواده ها و دوستان در گوش این نوجوان می خوانند که باید در سن 30 سالگی ازدواج کند؛ در واقع فاصله بین بلوغ جنسی این فرد تا ازدواج او 20 سال به طول می انجامد!
با این فرض که جامعه آماری آن بسیار زیاد است، یک سوال بسیار مهم و اساسی پیش می آید:
این جوان نیاز طبیعی جنسی و عاطفی خود را چگونه و از چه طریقی طی 15 الی 20 سال بر طرف می کند؟
دو فرض عمده برای پاسخ به این سوال وجود دارد: اول اینکه این جوان با سرکوب نیاز جنسی خود سعی دارد به رفتارهای نامتعارف جنسی روی نیاورد، در این فرض که جامعه آماری آن بسیار اندک است، مقاومتی مقطعی برای فرد رخ می دهد، که ناخودآگاه این فرد را دچار فشارهای روحی و روانی می کند، حجت الاسلام محسن قرائتی در همین رابطه می فرمود:" 14هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شده‌اند". اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است." در واقع به نوعی این افراد همیشه در حال تحمل یک رنج و سختی هستند.

فرض دوم این است که این جوان نمی تواند نیاز جنسی خود را کنترل نماید و معمولاً با رفتارهای نامتعارف جنسی به مسائل غیر اخلاقی روی می آورد، مسائلی که عوارض ناشی از آن مدت ها بر زندگی فرد اثر گذار است.
فراموش نکنیم، شرایط امروز با جامعه دیروز تفاوت بسیار چشمگیری دارد، نوجوانی که از خانه به مدرسه می رود با صدها وسیله های اغواکننده مورد تهدید قرارمی گیرد و همانند باروتی است که تنها به یک جرقه نیاز دارد؛ جرقه هایی که به راحتی در پوشش ماهواره، فضای مجازی، شبکه های اجتماعی موبایلی، خانم های بدحجاب و حتی در گوشی همراه نوجوانان در حال آتش افروزی است.
متأسفانه بسیاری از کارشناسان و مسئولین به علت های مختلف و شاید حیایی بی مورد از اوج فاجعه جنسی در مدارس صحبتی به میان نمی آورند.
برای اثبات این قضیه می توان گفت وگوی دانش آموزان در یک زنگ تفریح را ضبط کرد و یا با چند نوجوان در مورد مسائل جنسی صحبت کرد، آن زمان است که متوجه خواهیم شد که اگر این موضوع مدیریت نشود تا چه حد می تواند آینده جوانان ما را به خطر بیندازد.
*باید چه کار کرد؟
برای کنترل و هدایت این موضوع تنها راه ازدواج به هنگام و صحیح است. ازدواجی که بنا بر دستور اسلام باید در همان ابتدای نیاز جنسی صورت بگیرد. نظر اسلام این است: زمانی که فرد احساس می کند که می خواهد به گناه بیفتد باید ازدواج کند و اگر این عمل را به تأخیر بیندازد، ترک واجب، یعنی حرامی را مرتکب شده است.

در روایات اسلامی آمده است پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی جوانی را می دید از او دو سوال می پرسید یکی اینکه ازدواج کردی؟ و دیگر اینکه شغلی داری؟ اگر پاسخ می شنید نه، پیامبر می فرمود : "سقطت عن عینی" از چشمانم افتادی .
مفتخریم در دین اسلام تأکید فراوانی بر ازدواج آسان شده است. روایت شده است روزی دختری در مسجد نزد رسول خدا آمد و به حضرت فرمود: می خواهم ازدواج کنم، حضرت بعد از نماز دو جوان را که از قبل شناخت داشت به آن دختر معرفی می کند و به دختر می گوید: یکی را انتخاب کن، آن دختر هم یکی از آن دو جوان را انتخاب می کند و حضرت همانجا خطبه عقد آن دو جوان را می خواند.

این روایت نشان می دهد که ازدواج باید به راحتی و با کمترین دردسر صورت گیرد تا این نیاز طبیعی انسان، کنترل و در راه صحیح قرار گیرد.
همچنین رهبر معظم انقلاب تأکیدات زیادی بر ازدواج آسان، صحیح و به هنگام دارند ایشان در سخنانی فرمودند:
"اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده در اوان خود، هر چه زودتر، از آغاز احساس نیاز انجام گیرد. این هم از اختصاصات اسلام است، هر چه زودتر بهتر. زود که می گوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز می‌کنند به داشتن همسر؛ هر چه این کار زودتر انجام بگیرد، بهتر است. علت چیست؟ علت این است که اولاً برکات و خیراتی که در امر ازدواج وجود دارد در وقت خود و زودتر از این که زمان بگذرد و عمر تلف بشود، برای انسان حاصل خواهد شد. ثانیاً جلوی طغیانهای جنسی را می‌گیرد. لذا می فرماید: «من تزوّج احرز نصف دینه».طبق این روایت معلوم می‌شود که نصف تهدیدی که انسان درباره‌ی دین خود می‌بیند از طرف طغیانهای جنسی است که خیلی رقم بالایی است." بیانات در خطبه‌ی عقد مورخه‌ی 9/12/1380
البته باید به این نکته توجه کرد که مراد از ازدواج زود و به هنگام به معنای توجه کامل به خواسته های نوجوان و عشق های زودرس ناپخته این دوران همراه نباشد. بلکه این ازدواج زود در صورتی موفق است که با معیارهای اسلامی، سنتی و با انتخاب درست همراه باشد.

در واقع هراس جوانان امروز از ازدواج ناشی از حس گریز از مسئولیت و همچنین ایجاد سنت های غلط و دست پا گیر است.
در یادداشت بعدی عوامل ترس جوانان از ازدواج، سنت های غلط، و همچنین علت های گریز از مسئولیت جوانان بازگو خواهد شد.

bayadkarikard.blogfa.com
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، آیات ، MohammadSadra ، رهگذر. ، Bamdaad ، فدايي ولايت ، سدرة المنتهی ، Ali#59 ، فدک زهرا ، Lancelot ، بیداری12 ، جواد مخبریان ، soshiant ، Mohammad Trust ، Unnamed999 ، ماحی ، nafas

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۶, ۲۶/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #21
آواتار
اصن حرفهای شما کاملا درست ولی نمی دونم چرا کسی متوجه حرف من نمی شهDodgy
اتفاقا من با برادر خیلی صمیمی هستم اصنم ازش ایراد نمی گیرم چون تو سن پذیرش نیست..ولی دارم می بینم هرروز چقدر تغییر می کنه چقدر نگرشهاش متفاوت می شه دارم می بینم که وقتی عصبانی می شه کنترلش رو از دست می ده دیگه متوجه نیست که داره با کی جرف می زنه یا چی می گه به شدت به شدت وبه شدت تحت تاثیر گروههای دوستانه اشه ..هر روز یه چیز جدید یاد می گیره تا بیاد خوب وبدش رو بفهمه کلی اتفاق می افته می تونم بگم به معنای واقعی کلمه ثبات نداره یه روز عاشقه مداحیه یه روز عاشقه موشیقی پاپه یه روز عاشق رپ البته از این به قول خودش با محتوا ها..یه روز عاشقه یه روز فارغه..یه روز می شه بچه بسیجی یه بچه ه..تمام عشق زندگیش فوتبال وخریدن لباس های کریس رونالدو..خب شما بفرمایید خواهرتون رو می دین به برادر منBig Grin
اتفاقا بابامم گفته20سالگی زنت می دم ..دادشمم فک می کنه الان خیلی هم خوبه اصن باید بیان ازش یاد بگیرن...
دوستان حرف من اینه زندگی 1سال2سال10سال که نیست یه عمر..آخه پسری که نمی دونه معیار ازدواج چیه هرچی دختر خوشگل ببینه می گه اگه چادریه خوبه من می خوام باید براش زن گرفت...
ومساله مهم تر اینه اصن پسرهای ما کامل مرد یعنی بی همتا بابا دخترامون واقعا بچه ان یه پسر 15ساله باید بره دختر12ساله بگیره دیگه شما بفرمایید تو اطرافتون دختر تو این سن می دونه شوهر یعنی چی ..یعنی اگه از بچگی هم پای ماهواره بزرگ شده باشه می شه یکی مثه اون زنای توی سریالا چیزه دیگه بلد نیست..
قدیم اگه دختر12-13ساله شوهر می کرد مدرسه ای در کار نبود از 6سالگی خونه داری وبچه داری یادش می دادن ..حالام همینه؟ا
اگه قرار کاری بشه باید متناسب شرایط حاضر باشه..نترسین اروپایی ها هرچی از اسلام یاد بگیرن این کارو یاد نمی گیرن ..اصن شرایط آزاد کشورشون اجازه نمی ده..
من فک می کنم اگه دنبال حل کردن مشکلا ازدواج آقایون تو سن20-25سال باشیم حداقل الان بیشتر ضرورت داره هر روقت هم پسرای بالای 20سال ما ازدواج کردن بعله حرف شما متین بریم سراغ پسر16ساله14ساله...مثه این قدیما بچه به دنیا می اومد با بچه به دنیا نیومده خاله اش عقد می کردنBig Grin
شووخی کردم

اگبته حضرت آدم انسان کامل که بودنSmile
یه قواره بهشت هم زیرپاشون بود مادرشوهرم که نبود..از اون ور خواستگار دیگه ای هم نبود..بلاخره فک نکنم هیچ دختری جواب رد می دادWink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، ضحی رحمانی
۱۴:۰۸, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #22

من نگفتم در سن 15 سالگی ازدواج کنند! گفتم اگه در سن 15 سالگی 100% بدونه که احتمال داره 5-6 سال دیگه ازدواج کنه، قطعاً خیلی از کارهایی که باید بکنه و نمیکنه رو میکنه، و خیلی از کارهایی که نباید بکنه و میکنه رو نمیکنه (چی گفتم :دی).
اگه ائمه (علیهم السلام) الگوی ما هستند، اکثر ائمه در سن 18 تا 25 سالگی ازدواج کردند ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۴۲, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
خب منم باین سن مشکلی ندارم اما استارتر تاپیک می گن پسر 15ساله هم باید ازدواجکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۹:۳۸, ۲۶/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۵ توسط Eve.)
شماره ارسال: #24
آواتار
هروقت گفتید پسر ۱۵ ساله ، فکر کنید اگر دختر داشتید و یه خانواده برای پسر ۱۵ ساله شون میومدن ، شما بهشون دختر میدادید؟؟
میدونید چیه ....بحث اینه که بله بلوغ عقلی مهمه و به اصطلاح مرد شدن هم مهمه ولی یک اینکه اصلا به طرف دختر قضیه نگاه نمیکنید ... که اونی که در شرایط الان همسر یه پسر ۱۵ ساله شه چه حسی داره ، چه اتفاق هایی براش میفته ... بلاخره دختر باید چند سال کوجکتر باشه ... خیلی ها میگن بین ۴ تا ۶ سال اختلاف سنی مخصوصا برای پسر جوون ... خب الان یعنی دختر چند سالگی ازدواج کنه؟ ازدواج قراره تا اخر عمرشون باشه یا رفع غریزه؟
دوما ، این که باید قدم قدم رفت جلو. آقابون الان خیلی کم قبل ۲۷ سالگی ازدواج میکنند. یه جوری شده که عرف نیست اصلا قبلش. خب باید چیکار کرد؟ باید قدم قدم عوض کرد این عرف رو. بیاید راجع به مثلا پسر ۲۲ ساله صحبت کنید. بیاید تو خانواده های مذهبی ۲۰ سالگی رو باب کنید. جوری بشه که پسر ها مرد بار بیان .تو ۲۰ سالگی بتونن از پس زندگی بر بیان. دیدم خیلی از پسر ها به محض قبول شدن تو دوره ی لیسانس شده با تدریس کنکور شغل دارند و به فکر جمع کردن سرمایه ان چون مسئولیت پذیرند. تابستون ها پسر ها رو بفرستید سر کار .
ازون طرف، وقتی پسر ها ۲۰ سالگی ازدواج کنند ، دخترها ۱۷ ۱۸ سالگی ازدواج میکنند ، دقیقا این اتفاق برای دختر ها میفته. بجای فکر لاک بودن ، فکر زندگی کردن میفتن.
بعد حالا هروقت به اون جامعه ی آرمانی ی رسیدیم که بلوغ جنسی دیر شد ، یا بلوغ عقلی زود ، بیاید راجع به ۱۵ سالگی صحبت کنید!Blush

پ.ن: داستان این ، مثل داستان باب کردن پوشیه س تو شهری که خانم ها و آقایونش به مانتو هم اعتقادی ندارن .... وقتی انقدر فاصله هست ... هرچقدر هم حرف درست ، زده گی میاره ... باید قدم قدم رفت جلو.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، ضحی رحمانی ، mahpare ، فدايي ولايت ، Lancelot
۲۱:۰۵, ۲۶/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۳ ۲۱:۲۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۶/بهمن/۹۳ ۶:۲۹)آوا نوشته است:  من جمله هارو ننوشتم که شما بیای نقض یا ثابت کنی!
درجواب خانم رکن الهدی بود....

درضمن دقیقا اشتباه خانواده های مذهبی همینجاست البنه اگه طبق امار شما! کسایی که به فکر ازدواج فرزندشون در سن کم هستن محدود باشن
این افتخار نیست! اشتباهه محضه...
همون خانواده مذهبی اگه بچه شون به گناه افتاد هم اینده اش داغونه و هم باید پاسخگو به خدا باشن که اسلام اجازه ازدواج داد و شما مانع شدید...
اینو باید براشون جا انداخت! البته اگه شما و دوستانی که هم نظر با شما هستن اجازه بدن...

بلوغ فکری... اولا یچیز نسبیه برای افراد(اصلا یکیتون بگه بلوغ فکری یعنی چی دقیقا!؟)
دوما با ازدواج میتونه به تکامل برسه...
سوما اگه تربیت خانواده درست باشه یه پسر یا دختر 14-15 ساله میتونه بسیار فهیم باشه....
اصلا تربیت فرزند حدودا تا همین سنین جواب میده
اسلام دستوراتش درسته مشکل از مسلمونی ماست....و بقول جناب فدایی ولایت خیلی از عرف ها اسلام رو نقض میکنه!
بریزیم دور...

حرفای شما و بعضی از دوستان منو یاد این جوک انداخت:
مهمترین عامل طلاق ازدواج است!!!!!!!

کارشناسی کردن بعضی از ما مثل این جوکه....

تازه اینجوری که شما گفتید کلا ازدواج به عمر این دنیا قد نمیده باید برن اون دنیا ان شاءالله اگه کار خیر کرده باشن و بهشتی باشن حوری نصیبشون شه! والا!

اخه این حرفا چیه که میگید....

کی گفته هرکی زود ازدواج کرد طلاق میگیره یا هرکی دیر ازدواج کرد خوشبخت میشه!؟

دوستان خواهش میکنم هشدارهای کارشناسان مذهبی رو جدی بگیرید...
بلوغ زودرس گسترش پیدا کرده ولی متناسب با اون فرهنگ تغییر نکرده!
خواهشی که دارم اینه لطفا برا خودتون بحث ها رو کارشناسی نکنید!!!
سعی کنید نظرات افراد شاخص رو تحلیل کنید و ببینید چقدر با شرایط الان جامعه جوره...
از خودمون و افکارمون تغییر رو شروع کنیم....
کارشناسی کردن رو به کاربلدش و به کارشناس بسپریم

یاعلی.

چقدر تند!

یجوری حرف میزنید انگار عامل این بدبختیا ماییم....

یواش تر بابا!

اتفاقا من نظر کارشناسو گفتم. از حاجاقا پناهیان کارشناس تر فعلا سراغ ندارم. ایشون میگفتن اسلام واسه سه تا 7 ساله عمربچمون برنامه داده.این یعنی بچه از 21 به اونور خونه باباش نباش.

یه حرف خوبیم میزدن. میگفتن آدما باید مبارزه رو یادبگیرن. مبارزه بانفس. یه پسر 16 ساله اگه نتونه باغریزش (که فعلا جدی ترین امتحان زندگیشه) مبارزه کنه از کجا معلوم پس فردا تو امتحان های خدا کم نیاره...

خعلی خلاصه براتون گفتم : تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...

اگه خیلی کارشناسانشو میخواید ارجاعتون میدو به قسمت 6 سخنرانی محرم پارسال حاجاقا پناهیان....

بچه بازی نیست که هی روش اصرار میکنید... پسر و دختر زیر 20 (غالبا) به دوچیز فک میکنن. غریزه و احساس. اگه تاآخر همین باشه اصلن بد نیست موضوع اینه این آدما بعد چند سال طرز فکرشون عوض میشه... دیگه اصلن ممکنه همو قبول نداشته باشن...

اگه بلوغ اومده پایین راه حلش ازدواج زود نیست.... راه حل :محکم وبااراده بار آوردن بچه ها+ ازدواج بهنگام هست...

این حرفا مث این میمونه : بچه شیر میخواد بهش بدیم ... یه ذره بزرگ میشه غذا میخواد میدیم... عروسک میخواد میدیم.. زن میخواد ، میدیمBig Grin

اینکه نشد ... پس چه جوری و از چه سنی بچه یاد بگیره ،انسان درسختی آفریده شده؟

همین کارارو میکنیم بچه ها وقتی بزرگ میشن و این آیه رو براشون میخونیم طوری بهمون نگاه میکنن که انگار شاخ درآوردیم دیگه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، پارمیس ، میقات
۲۱:۲۸, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
اتفاقا منم رو همین قضیه امتحان خیلی موافقم...اگه بچه هرچی خواست گذاشتین جلوش بهش یاد ندادین خودش رو کنترل کنه وحفظ کنه نه سرکوب اون موقع کاره درست انجام دادین...این همه عالم که با همین قضیه غریضه امتحان شدن تا حالا دقت کردین که هیچ کدوم نگفتن ای بابا خدا جون تو عمل انجام شده قرار گرفتیم نمی شه غریضه رو که سرکوب کرد پس با اجازه ات یه صیغه محرمیت بخونیم که هم گناه نباشه هم غریضه امون زیاد سرکوب نشه!!!!
یخورده ببینیم امتحانهای الهی چه ریشه هایی داره...تو. قسمت حجاب وعفاف یه تاپیکی بود درباره یه پسره نوجون که دختر عموش باهاش زندگی می کرد دختر عموهه بهش نظر داشت با بدترین شکل ها و شهوت برانگیز ترین لباس ها جلوی این پسر می چرخید..خب پسره می تونست بگه بیا زنم شو..اما خودشو حفظ کرد بعدم خواب دید باید بره جبهه وبعدم شهید شد...هرچیزی زمان خودش خیلی هم سودمنده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، mahpare ، فدايي ولايت
۲۱:۴۴, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
من با پست 24 خانم eveخیلی موافقم و فکر میکنم همه میدوننش و خیلی بدیهیه . هیچکس نمیاد بگه یهو همه چی شدیدا عوض شه
البته فکر میکنم این مساله به این دلیل توی پست اول گفته نشده که از زاویه دیگه ای به مسئله سن ازدواج نگاه شده و قضیه ی جداییه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آوا
۱۹:۰۸, ۱۲/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #28

زود ازدواج کردن بسیار مفیده اما در شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی فعلی امکانش وجود نداره...
نقش اقتصاد و رفاه در جهان امروز بسیار پر رنگه ،فاصلات طبقاتی بسیار زیاد شده در نتیجه آرزوها و آمال جوانان به همان اندازه بزرگ و دست نیافتنی، روابط انسان ها دارای ابعاد بیشتری شده و به همین دلیل توقعات از روابط زناشویی بسیار پیچیده تر از گذشته و درک این مسائل نیاز به پختگی و تجربه بیشتری داره به همین دلیله سن ازدواج بالا رفته....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱۱:۴۵, ۱۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #29

دو فرض عمده برای پاسخ به این سوال وجود دارد: اول اینکه این جوان با سرکوب نیاز جنسی خود سعی دارد به رفتارهای نامتعارف جنسی روی نیاورد، در این فرض که جامعه آماری آن بسیار اندک است، مقاومتی مقطعی برای فرد رخ می دهد، که ناخودآگاه این فرد را دچار فشارهای روحی و روانی می کند، حجت الاسلام محسن قرائتی در همین رابطه می فرمود:"
14
هزار بیمار روانی در تهران داریم که به خاطر تنهایی بیمار شده‌اند". اولین نیاز بشر، اکسیژن؛ دومین نیاز آب و سومین نیاز لباس است و طبق فرمایش قرآن، همسر لباس است." در واقع به نوعی این افراد همیشه در حال تحمل یک رنج و سختی هستند.

فرض دوم این است که این جوان نمی تواند نیاز جنسی خود را کنترل نماید و معمولاً با رفتارهای نامتعارف جنسی به مسائل غیر اخلاقی روی می آورد، مسائلی که عوارض ناشی از آن مدت ها بر زندگی فرد اثر گذار است.
۱۵:۱۲, ۱۲/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۴ ۱۵:۱۴ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #30
آواتار
حرف و صحبت ازدواج که میشه کل وجودم رو ترس میگیره
نمیخوام بدبینانه به قضییه نگا کنم حتی نمیخوام خوش بینانه هم نگاه کنم
اما با ازدواج زیربیست سالگی به شدت مخالفم
وضعیت جامعه فعلی ما الان طوری هست که نمیشه اندازه ی اپسیلون اشتباه کرد یا ریسک کرد.
اما ازدواج از اون طرف در سنین بالا هم خوب نیست و شرایط رو سخت میکنه
مثلا برا دخترا بالای 25
برا پسرا بالای 28
دوستانه بگم دمدمی مزاج میشن و این خیلی خطرناک هست
بموقع بنا به شرایط خانوادگی و اقتصادی پیش برین
از خدا همیشه بخوایند سایه و لطف پدر و مادر خودتون و همسرتون بالای سرتون باشه و دعای خیرشون نه دخالت های بی جا.
آقا پسرا دمشون همیشه لای در هست و مامانی هستند. دخترای عزیز همیشه توجه کنین . ریسک نکنین.
از مراحل اولیه که عزم ازدواج دارین تا روز آخر اقا پسرا باید در کنار احترام به حرف های مامانشون مخصوصا خودشونم چرتکه بدست باشن . خدا عقل هم داده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]